|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
26.7.2007 14:20:16   
Sončni žarek
Sem meni so tile slončki prav všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.7.2007 14:21:13   
Anonimen
Zakaj boš pa do ponedeljka strogo brez ?!

Ker spermiji  mehčajo maternični vrat in pospešijo odpiranje oz. porod. Rada bi pa bila Avgustovka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.7.2007 14:44:17   
MalaPika07
Ko ste že pri seksu... kako se sploh spravite to počet? Jst se s tem trebuhom lahko samo kotalim po postelji, ma nikakor nama ne rata... pa sva že oba čist presušenauser posted image

Jst imam pa šele jutri prvi CTG. Niti ne vem, kako to zgleda. Pa še moj G je na dopustu, tko da ne vem, če se je user posted image  že obrnil na glavco al ne. Če se ni, bom verjetno rodila s CR, ker nimam jajc, da bi po naravni poti z ritko naprej. user posted image

Pridna jst sem se namatrala, da sem spravla neki slikc v album, če kero zanima...

Zaspanček Roman... 6.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.7.2007 14:46:53   
Antigona
Pika ful lepa sobica!!!!!!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.7.2007 14:52:58   
malamisha
Tudi pri nas je na področjuuser posted image velika suša. Še sama sebe komaj prenašam...

Bomo nadoknadili po porodu, ker se mi že malo mešauser posted image

Vse imate zelo lepo pripravljene sobice...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.7.2007 14:53:52   
Anonimen
Mala Pika, čisto brez problema tako kot vedno. user posted image  Mene nič ne moti, ker je trebuh majhen.

Jaz sem morala ležeti na desnem boku, da sem jo tako vzbodbujala s svojim telesom, da se je obrnila in se je po parih dneh res. Probaj.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.7.2007 14:56:03   
HHH
Ej punce, tole sem našla:

majrim user posted image user posted image

titleAndStar(466,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 466
Član od: 11.10.2006
Kraj: izola
Status: odsoten user posted image
Danes sem dobila ob 8,45 naslednji SMS:
"Imam prazen trebuh in polno naročje:Brina je prijokala ob 11,47 (2385,46cm) , Neža pa ob 12,06 (2475,47cm) , vse tri smo dobro!"

Navt- kaj naj rečem - končno smo vse tečke nosečke dočakale tudi tvoji punci...ČESTITKE IZ SRCAuser posted image user posted image user posted image  - TEBI ,DRAGEMU IN TAMALEMU"

zdaj smo trije:))...ni lepšega!!
lp,mirjam

BLOG MOJE LJUBEZNI

kaj ni NAVT naša avgustovka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.7.2007 14:57:16   
HHH
vidim, da sem prav čudno prpola tole, ampak kakorkoli že:

user posted image NAVT ČESTITAM!!!user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
26.7.2007 14:58:03   
Sončni žarek
Mala Pika - brez težav.....zgoraj....spodaj......od strani.....od zadaj......user posted image user posted image user posted image

Joj, saj se več ne prepoznam...... kakšne pišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.7.2007 15:00:52   
MalaPika07
Antigona, hvalauser posted image . Saj mora biti lepa, če nama je povzročala toliko preglavicuser posted image

Paštetka, hvala za nasvet. Bom probala.

NAVT, čestitke!user posted image user posted image To pa bo dvojno veselje.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.7.2007 15:00:53   
Anonimen
NAVT čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.7.2007 15:03:11   
Sončni žarek
NAVT čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Kdaj je pa imela rok?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.7.2007 15:06:37   
Sončni žarek
Hej punce....TIA se še vedno ni nič oglasilauser posted image user posted image user posted image

Sisy- zate pa user posted image da boš jutri vse dobro uredila za avto....pa nič sekirat-saj bo!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.7.2007 15:07:28   
Anonimen
MalaPika, čudovita sobicauser posted image user posted image user posted image

NAVT iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.7.2007 15:07:33   
pajac
MalaPika07 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res luštna sobica..
Pa ne se sekirat...
poglej tole:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=1&id=566&kat=12

mogoče bo kaj pomagalo...
Samo, jaz sem takoj vedela ko se je moj user posted image obrnil, ker sem pričela dobivati brce zgoraj pod rebra, in bolj močne kot so bile spodaj....

Pa CTG je ena groooooozna reč user posted image user posted image user posted image user posted image . 15 - 30 min ležiš prepasana z dvema pasovoma in spiš ob poslušanju srčka in brc svojega user posted image ....nato pa te sestra zbudi in reče no gotovo je ....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.7.2007 15:11:34   
pajac
Je, je, NAVT je avgustovka (12.08. dvojčki).....

user posted image user posted image user posted image user posted image NAVT!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Brino in Nežo.....

Veliko cartanja in hiter odhod domov....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.7.2007 15:13:21   
pajac
Tia ima mojo številko če bo se kaj oglasila iz Rima... Če pa se ne pofočka na RR do večera ji pošljem jaz SMS, saj jo čakamo pri Orehku jutri, a ne??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.7.2007 15:22:57   
MalaPika07
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

MalaPika07 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res luštna sobica..
Pa ne se sekirat...
poglej tole:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=1&id=566&kat=12

mogoče bo kaj pomagalo...
Samo, jaz sem takoj vedela ko se je moj user posted image obrnil, ker sem pričela dobivati brce zgoraj pod rebra, in bolj močne kot so bile spodaj....

Pa CTG je ena groooooozna reč user posted image user posted image user posted image user posted image . 15 - 30 min ležiš prepasana z dvema pasovoma in spiš ob poslušanju srčka in brc svojega user posted image ....nato pa te sestra zbudi in reče no gotovo je ....

O najlepša hvala, kaj bo rekel moj, ko bo prišel domov pa se bom plazila po vseh štirih po hiši...user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.7.2007 15:30:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Tia ima mojo številko če bo se kaj oglasila iz Rima... Če pa se ne pofočka na RR do večera ji pošljem jaz SMS, saj jo čakamo pri Orehku jutri, a ne??

dober načrtuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.7.2007 16:33:00   
tia01
Pupe, don't worry!! Še sm v enem kosu, samo je dons moj dragi frej, pa se mal razvajava. Na žalost ni nč user posted image , ker tut pr nama ne znese večuser posted image .
Aja Navt čestitke!!!!!!!!!!!!!!1
Pa definitivno pridem k orehku!! Ampak javim se pa dons šele zvečer, ker me moj zdej nekam pelje, pa še ne vem kamuser posted image
Sej me je že tok srbel da bi šla že prej na RR dons pogledat, ampak nism mogla, ker tut jst mojmu skos očitam, če preveč visi na računalniku, ko sva oba doma...

No se tipkamo zvečer, ve pa kr klepetejte, da bom mela spet ful za prebratuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.7.2007 16:53:17   
Sisy
ma jaaaaaa Paštetka.... me je skor kap..... a že 3 cente si odprta ??? user posted image user posted image user posted image
Čak,kdaj maš ti že rok???? jao jao to bo pa kr tale vikend pomoje....Kaj bi jst dala da en dan uletim h ginekologinji pa mi reče da sem 3 cente odprta-to pomen da rabm sam še en cent za epiduralno user posted image  Kva češ bolšga user posted image

Ma ja jutr zihr pridm sam je zdej problem k bom mogla bit verjetn najkasnej do pol enajstih doma-tko da bo to zdej za eno žrtev pomenil da me bo mogla pelat dam in zanjo potem nč šopinga...hmmmm-se katera javi? user posted image
MalaPika-pohvale za lepo sobico tudi od mene-men so že od nekdaj všeč sobe s poševninami user posted image

Ena je napisala (malaPika?) da bo kr s carskim rodila-kokr jst vem da tega ne morš kr zbirat....ali pač user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.7.2007 17:05:37   
MalaPika07
Ja, Sisy, meni je moj ginekolog svetoval carski, ker se bebica še ni obrnila pravilno. Mi je tudi razložil, da se komot rodi v medenični vstavi naravno, če imaš dobro ekipo... samo mene je vseeno strah. Bomo videli, če se je beba obrnila al še zmer štrajka.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.7.2007 18:47:18   
pajac
MalaPika07 jaz sem bila zraven pri porodu ob medenični ustavi, pa ni bilo tako grozno edino kar so user posted image tiščali nazaj noter, ko se ritka videla, dad se je porodna pot širila... Samo seveda je potreben kader, ki to obvlada, itak se odločijo tudi sproti... Sam mislim, da se imaš možnost že vnaprej zmeniti za CR ob medeničn vstavi... Nisem pa več ziher, je že kar nekaj časa minilo od takrat....

Moja sestra je tudi rojena v medenični vstavi in je zdaj prava user posted image ....

Saj boš videla se boste zmenili tako, da bo najboljše za vaju oba...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.7.2007 18:50:42   
pajac
Sisy jaz bi te sicer peljala sam imam prepoved vožnje z avtom (kot šofer) že 14 dni... Pa to mi je kar resno zagrozila tako, da pridem z busom ali vlakom....  lahko pa štopava skupaj, ker jaz ne bom nič kupovala... sem prisegla pred ogledalom, da bom zdržala to preizkušnjo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.7.2007 18:53:44   
pajac
Tia 01 še dobro da si se javila....kmalu bi aktivirale policijo....jutri ni izgovorov... me dve s Poopsie bova imeli pripomočke za zadrževanje poroda do konca trača pri Orehku....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?