|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
27.7.2007 15:15:56   
pajac
Pa še jaz sem priromala domov.....

Mater je vroče... user posted image Pa na Kam-busu ni bilo klime... Sem pa zato prej s sestro jedla mljac njoke s piščancem v smetanovi omaki user posted image ....

OOO Poopsie se je pa začelo user posted image user posted image ... Zdaj pa brez strahu....  Samo počakaj oni dve čveki, ker bosta tečni na RR, če jim uideš prej... Ko boš pa prišla v Postojno boš pa že toliko odprta, da bo Tjaša samo ven padla user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa pozabila si mi pustit zamaške preden si odšla...user posted image user posted image user posted image

Minka123 torej lahko greva rodit???? user posted image user posted image user posted image user posted image .. Lahko še me dve počakava polno luno...

Paštetka za tiramisu sem že pisala, da je bil za prste polizat, zginil kot kafra...

Grem zdaj malo počivat ker me je ta bus uničil... bom kasneje zato toliko hitreje jezik vrtela...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
27.7.2007 15:16:23   
Antigona
Uh, pozabla sem napisat da morš poleg zmiksanga fižola dodat tud vodo... Sem ravno pri kuhanju pa mi je kapnilo da sem to pa pozabila...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
27.7.2007 15:20:19   
pajac
Danes dobijo dovoljenje user posted image   pikas, Klarita, abc100 , _barby_   !!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
27.7.2007 15:20:51   
pajac
Zdaj pa res malo počivat, drugače bom hin............

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
27.7.2007 15:24:34   
mony5
user posted image user posted image user posted image Čestitke KATE in NAVT  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Poopsie a pol boš pa ta vikend najverjetneje že spoznala svojo princesko! Kako lepo! Držim pesti in čakamo na veselo novico!

A Sisy pa še zmeraj avto rihta? Al sta šla pa s svojim dragim kar v Postojno?!

Ja na kavici je bilo luštno, smo se tudi slikali, malo posladkali, spet po trgovinah hodili in na veliko čvekali (mogoče bo pa malo še deževalo)!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
27.7.2007 15:46:37   
tia01
Evo odločila sem se za enolončnico, ampak sm se mal bala da mi ne bo ratala, ker jo še nism nikol delala, pa bi blo mal nerodn, ker bi pol mojuser posted image ostal brez kosilauser posted image . Sam mi je ratala in to fuuuul dobra. Njami... Sam bo kr čakala v loncu še kšno urco da moj pride domov. Tačas se pa lahko lotm še enga pecivauser posted image .

Antigona - jutri je pa tvoja fižolova juhca na jedilniku.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
27.7.2007 15:50:29   
katis
Zdravo!

Čestitke Kate in Navt user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo punce, PRIDNE! user posted image

Midva z Borom sva se pravkar dobro podojila in sedaj ga po malem že odnaša v spanec. Jaz pa sem potem poizkusila naredit en albumček z nekaj njegovimi fotkami. Mislim, da je uspelo. so pa vse še iz porodnišnice...

rabile boste geslo: Bor

Nekako ne upam objaviti slike otroka brez tega...saj razumete, ne da ne zaupam vam, ampak nekako nikoli ne veš, kdo vse se še sprehaja po teh straneh ( uf, sedaj sem pa pravi paranoik izpadla, user posted image , pa omaj en teden sem mama user posted image ). Tako bodo album viedele le avgustovke oz. tisti, ki berejo avgustovke, ostali pa ne user posted image ...

Žal na nobeni sliki ne izgleda tako blond, kot na sončku. Bova morala čimprej na sprehod, da bo še tam nastala kakšna slikica.

Ja, pa Bor se je danes prvič kopal in je prav užival user posted image  - je bila patronažna kar presenečana, da ni niti zajavkal, ko ga je sustila v vodo. Madonca imamo mi pridnega fanta user posted image .

Berem vas sedaj bolj tako, res na hitro; malce le preletim. Nekako ni časa. Saj boste videle user posted image  PRAV KMALU! Je pa kljub vsemu KRASNO user posted image  in ne bi več zamenjala za nič na svetu.

Lep pozdravček vsem!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
27.7.2007 15:51:33   
Anonimen
komaj sem prilezla do računalnikauser posted image ....spet se je začlo zvijanje ampak tokrat ni tako močno kot zjutraj tko, da smo še doma, še nisem v Posotjniuser posted image .

hvala, ker mislite name in le držite pestke, da bo ob meni čimprej moj zakladekuser posted image .

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
27.7.2007 15:52:51   
katis
Ja še nekaj - poopsie, držim pesti! Mislim, da bo sedaj res kmalu tudi zate prišel tisti trenutek.... DRŽI SE IN DIHAJ! user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
27.7.2007 15:56:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katis

Ja še nekaj - poopsie, držim pesti! Mislim, da bo sedaj res kmalu tudi zate prišel tisti trenutek.... DRŽI SE IN DIHAJ! user posted image

hvalauser posted image !

lepo se cartajte in čuvaj svoje deteceuser posted image

(odgovor članu katis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
27.7.2007 16:02:13   
tia01
Joooj Poopsie, da ne boš šla ti še danes rodit ej!! Še dobr da si pršla na srečanje dons, da smo te še videle preden greš v Postojnouser posted image . Pol pa spet čez kakšn mesec, dva ko bomo z vozički na okol furaleuser posted image . Komi čakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.7.2007 16:03:02   
tia01
Pajac kje sta pa papcale s sestrco??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.7.2007 16:13:52   
MalaPika07
Ooo, poopsie, držimo pesti, da bo čimprej!

Katis, kok je Bor en fletkan dojenček!user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.7.2007 16:16:24   
tia01
Joj Katis Bor je pa res cortk mejhn!!! Ful je cuteuser posted image user posted image user posted image . Bravo mami pa oči, dobr sta opravlauser posted image .

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
27.7.2007 16:18:16   
tonja
katis - ja, res imaš lušnega dojenčka. Upam, da ga bomo tudi me lahko kmalu tako skrile pod srajčko kot ti user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
27.7.2007 16:18:33   
Jumpy
Ooo, Katis, kolk je luškan tale Bor! Pa fuuulll velik zgleda! Moj še kak mesec ne bo tolk velik. user posted image  Se pa čist dobro vidi, da je blond. user posted image  Kako sta? Pridno papca in spi? Pa ponoči?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
27.7.2007 16:18:40   
tonja
seveda svojega dojenčka user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
27.7.2007 16:35:57   
katis
Hvala, hvala user posted image user posted image

Res je srček, sploh, ko začne delat take grimase, kot da ve, kaj mu govoriš user posted image . pravi mislec, že sedaj!

Jemo velikoooo! in pogosto. Enkrat bi že po eni uri sept na zizi visel, durgič zdrži tudi štiri ure. Prvo noč je bilo kar hudo, danes ponoči že malce bolje. Smo jedli ob pol dvanajstih,pa ob treh zjutraj, pa ob pol sedmih zjutraj...le da jaz ponoči nisem vedela, da ga je moj možek na rokah od pol štirih do pol šestih nosil user posted image . Sem spallakot ubita. Mi še mnajka spanca iz bolnice.

Mojo porodno zgodbo vam povem kdaj kasneje, povem le to, da mene sam iztis ni bolel skoraj nič - trikrat sem pritisnila in Bor je kar skočil ven. Malce prerezana in šivana, ampak sem že isti dan popoldan lahko na riti sedela. sicer na povštru, ampak je šlo. Danes je že normalno (no, kak na kak trenutek me še zbode, če kaj pretiravam) - bravo DR, je lepo zašil, babica pa prav lepo prerezala.

Nekaj pa vam polagam na srce - izvajajte poporodno telovadbo in keglove vaje. OBVEZNO!. Jaz sem začela že na dan poroda zvečer in naslednji dan sem lahko že dosti bolje hodila in v soboto že skoraj nihče ne bi rekel, da sem bila šivana (razen mene sveda). TELOVADITE!!!

Sem pa včeraj kar s strahom stopila na vago in me je skoraj kap, ko sem videla, da sem v tednu po porodu izgubila kar 10,5 od 12 pridobljenih kg! Le da je moj trebuh še vedno precej velik, ker se maternica seveda krči počasi in telo rabi, da postavi organe nazaj na svoje mesto. V glavnem men so se kilce kar stopila, ko bo še ostalo na svojem mestu bom verjetno izgledala bolje kot pred porodm. Razen nekaj strij seveda, pa kaj bi to, ko pa me moj mali cukrček tak lepo gleda...

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
27.7.2007 16:37:07   
April
U katis, kako imaš luštnega dojenčka. user posted image
user posted image Pa nekam velik zgleda, al se sam men tako zdi. Si sploh ne predstavljam, da so naši dojenčki, ki so še v trebuhih že tak veliki.
A ti si se pa fejt v porodni namučla? Zgledaš podobn kot jaz, ko sem bla prvič slikana po porodu.user posted image  Zgleda nas porod zares kar zdela.

Poopsie, a potem gre zares? Uf, daj se še zadnjič fino najej. Čeprav ni glih dobro it s polnim želodcem rodit. Jaz sem si še en zlo nasiten kosil skuhala preden sem šla rodit. Sem dobr vedla, da ne bom kmal nč normalnega dobila za jest. No saj men po porodu tud ni pasal jest. Pa še mal astrologije, če do nedelje do treh popoldan rodiš boš imela levčka z luno v kozorogu, če pa v nedeljo po 20 čez tretjo pa levčka z luno v vodnarju.

Kje imate zdaj slikce s čveka? Da vas vsaj vidim.user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
27.7.2007 16:42:57   
mony5
Ja Katis tvoj BOR je pa res pravi mali cukerček! Pa vidi se da je blond!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Lepo se še naprej cartajte mi bomo pa še malo časa čakale da pridejo naši user posted image !

Tia lepo, da je tvoja enolončnica uspela, moja je tudi (bila je božansko dobra)!

Grem tudi jaz malo počivat, ker sem danes zelo zgodaj vstala (kavica pri Orehku)!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
27.7.2007 16:49:18   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Danes dobijo dovoljenje user posted image   pikas, Klarita, abc100 , _barby_   !!!

Sem mogoče kaj zamudila? Pojma nimam zakaj gre....user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.7.2007 16:54:08   
*lenc@*
OJ, čaw!

Čestitam najpreje novopečenim staršem in bejbijem. Pa kolkr vidim, vas bo spet kar neki kmalu. poopsi kaže, da med prvimi sledi...

Pr men nč novga, še tisti popadki, ki so strašili, ni ne duha ne sluha. Stvari so pripravljene. Mam pa eno vprašanje glede jajčka. Kje boste ve vozile;na zadnjem ali sprednjem sedežu? Pr men piše, da nikakor ne vozit na zadnjem sedežu ali na sprednjem , če je vklopljen air bag, kar mi je čist logično.
Pa zakaj pol full ljudi vozi na zadnjem sedežu otročke do 1 leta? Al jaz kaj ne vem? Jaz mislim vozit na sprednjem sedežu z izklopljenim air bagom. Mam prav?

Kaka slikca s srečanja?

Pašteta, če greš rodit pred mano(kar predvidevam), sporoči prosim, kako in kaj v zvezi s črpalko k me prav zanima... Če jaz prej, pa seveda jaz poročam...

Me prav zanima bejbe, kolk jih bo rodil okrog pondeljka!

PAZITE NASE IN SREČNO!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.7.2007 17:18:02   
malamisha
Moja želja, da rodim danes se ni uresničilauser posted image

Sem pa jutri naročena na pospešitev poroda, tako da mi umetni popadki ponovno ne uidejo. Vzrok za pospešitev je bruhanje...

Jutri se torej začenja zame... Upam, da si ne premislijo...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
27.7.2007 17:30:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sem mogoče kaj zamudila? Pojma nimam zakaj gre....user posted image
....

Klarita Očitno!!!user posted image user posted image user posted image Sem uradni "podeljevalec" dovoljenj za rojevanje za avgustovke.. (že skoraj ves julij...) user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsaka, ki rodi pred datumom, ko ji je dano dovoljenje mi je namreč dolžna kepico sladoleda user posted image ...

A ne, da sem se dobro znašla... zdaj ko sem na porodniškem, se pozna tudi na plači pa se moram lotiit obstranskih zaslužkov..
Le da so punce kar pridne in se mi zdi, da bom slabo zaslužila... Je pa na oko dovoljenej podeljeno takrat, ko ni več prehude sile tudi če se zares prične...

Pupe jaz sem do sedaj spala....
Vidim da Poopsie voda teče v grlo, glede na to da je sedaj odsotna upam, da že carta svojo Tjašo (bi bilo fajn tko na hiter user posted image user posted image ..)

Katis  glede nato, kako si nakratko opisala svojo zgodbo in kako si na hiter zbrisala z foruma se mi zdi, da si ti to kar hiter opravila ...
Joj kako je Bor user posted image ... Jaz bi tudi (brez porodnih muk ta hip seveda.. ampak mislim da ne bo šlo brez user posted image ...)
Tia saj sem napisala njoki v smetanovi omaki s piščancem in rukolo (no rukolo sem pozabila omenit)... mljac, ampak zdaj bom spet nekaj pohrustala...

Jumpy!! Ti, ti user posted image , se skrivaš, a ne??? Upam da ste se že navadili in da ta velika dva tudi kaj pomagata...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.7.2007 17:36:26   
pajac
Tia šele zdaj sem videla, da si napisala kje ne kaj... V La storia v Ljubljani , res pohvale vredni...

Malamisha
user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo... Brez skrbi!!! Že itak te matra tole bruhanje.....

Poopsie PUSH, PUSH!!!

Slikce s srečanja ima Sisy, ki očitno sprobava novi user posted image ....in se ji prav nič ne mudi domov...

Grem noge dvignit na kavč, ker mi že user posted image zavidajo....To pa je res vsaki dan hujše, če ne hodim v hrib...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?