katis
|
Hvala, hvala Res je srček, sploh, ko začne delat take grimase, kot da ve, kaj mu govoriš . pravi mislec, že sedaj! Jemo velikoooo! in pogosto. Enkrat bi že po eni uri sept na zizi visel, durgič zdrži tudi štiri ure. Prvo noč je bilo kar hudo, danes ponoči že malce bolje. Smo jedli ob pol dvanajstih,pa ob treh zjutraj, pa ob pol sedmih zjutraj...le da jaz ponoči nisem vedela, da ga je moj možek na rokah od pol štirih do pol šestih nosil . Sem spallakot ubita. Mi še mnajka spanca iz bolnice. Mojo porodno zgodbo vam povem kdaj kasneje, povem le to, da mene sam iztis ni bolel skoraj nič - trikrat sem pritisnila in Bor je kar skočil ven. Malce prerezana in šivana, ampak sem že isti dan popoldan lahko na riti sedela. sicer na povštru, ampak je šlo. Danes je že normalno (no, kak na kak trenutek me še zbode, če kaj pretiravam) - bravo DR, je lepo zašil, babica pa prav lepo prerezala. Nekaj pa vam polagam na srce - izvajajte poporodno telovadbo in keglove vaje. OBVEZNO!. Jaz sem začela že na dan poroda zvečer in naslednji dan sem lahko že dosti bolje hodila in v soboto že skoraj nihče ne bi rekel, da sem bila šivana (razen mene sveda). TELOVADITE!!! Sem pa včeraj kar s strahom stopila na vago in me je skoraj kap, ko sem videla, da sem v tednu po porodu izgubila kar 10,5 od 12 pridobljenih kg! Le da je moj trebuh še vedno precej velik, ker se maternica seveda krči počasi in telo rabi, da postavi organe nazaj na svoje mesto. V glavnem men so se kilce kar stopila, ko bo še ostalo na svojem mestu bom verjetno izgledala bolje kot pred porodm. Razen nekaj strij seveda, pa kaj bi to, ko pa me moj mali cukrček tak lepo gleda... LP