|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
27.7.2007 17:55:18   
Klarita
Aha, sem vedela, da sem nekaj zamudila.....user posted image

Ja hvala za dovoljenje, bi bila kar vesela, če bi prej rodila. Odločila sem se, da mora mali počakati še do ponedeljka, potem pa naj kar pride ven, da ga končno vidim. user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
27.7.2007 18:00:46   
Jumpy
Vidim, da boste vse prav kmalu prišle za mano! user posted image

Veš kaj, pajac, kaj ko bi ti tud šla kar kmal v P po user posted image , zdej, ko je glih naval avgustovk? user posted image  Da bova pol lohk skupi "harale" po Kamniku. Meni je že kar malo dolgčas, ker ni tu nobene za občasne skupne pohode. user posted image  Sem že razmišljala, da bi šla danes k Orehku. user posted image  Ha, ha, sej ne, da bi res šla, je še čist prehmal, moram še malo ob kraju hodit (tko pravjo pri nas doma), da še mal k sebi pridem.

Grem, Miha lačen

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.7.2007 18:06:04   
Anonimen
user posted image še nisem šla, tok hiter se me pa ne boste znebile...

Tia, sem jst vedla, da moram danes pridet, ženska intuicija kaj češuser posted image . Ampak pa res komaj čakam, da se dobimo z našimi bebicamiuser posted image user posted image user posted image .

zaenkrat sem še ok, ni bilo nobenega takega hudega popadka do 20 min nazaj, ko me je spet zagrabl user posted image ....ampak lepo diham in kar gre.user posted image  
Sem pridna in ubogam svojega dragega, ki daje navodil. Po moje sploh ne rabim babice al pa it v porodnišnico, ker obvladauser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.7.2007 18:06:46   
pajac
Jumpy!!!   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.7.2007 18:07:30   
Anonimen
Jumpy,

Mihecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...srček, pa prov velik fantek jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.7.2007 18:13:04   
Sisy
heeej babnce user posted image

Evo mene, sm bla od celodnevne laufarije tok fuč da sva z mojim prejle "začorila" za dobro urco,zdele sm pa še kr neki cajta rabila da sem vse prebrala user posted image

U glavnem- najbolj pomembna zadeva-POOPSIE mislimo nate,jst mam kr kurjo polt, sploh ne morm verjet da smo zjutri še čvekale zdej ti pa že tolk dogaja
user posted image user posted image user posted image NOOORO user posted image Po en stran sem ti kr fouš da boš mela Tjašo že tok kmal pr sebi, po drug stran pa...jah..bolečine pa popadki-ne hvala... user posted image  ampak-slej k prej nas tole vse čaka...jaooooooouser posted image  V glavnem,če še nisi šla v porodnišnico-moj gsm maš pa ko bo Tjaška na svetu obvezno pošlji sms user posted image  Midva sva dons avto prevzela tko da smo šli z njegovimi potem na probno vožnjo do Narobeta-papacat seveda user posted image  ...Zelenjavni krožnik je bil user posted image ...Avto pa je takoooooo leeeeep pa takooo VELIIIIK user posted image  -kdo bo to parkiruuser posted image user posted image ? Aja pa klima rules user posted image  Na kufetu pr Orehku je blo super, bi morale večkrat to ponovit user posted image  Slikce ne morem zdele prenest ker nimam tlele kabla,bom mogoče še dons v pisarno skočila pa slikco prenesla-da nas April vsaj tko vid user posted image  Loh ti je žou da nis pršla user posted image  Joj punce kr ne morm verjet da se nam je začel že tok dogajat-pa poopsie pa Malamisha, mal tut Tonji,Paštetka,Lenča...ja kva je zdej to a mislte kr vse julija rodit al kaj? user posted image  Moj gre pa v nedelo vseen na uno furo v Kamnik-upam da me nau glih takrat kej zašraufal user posted image  Sm rekla nej mu bo-še zadnjič...user posted image  Nč,šibam zdele mal pospravt pol naju pa še nabava v šparu čaka...uf komu se pa da user posted image  ampak bom pa jst user posted image pelala jupiiiii se kej tipkamo zvečer ne....  

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
27.7.2007 18:24:44   
Sisy
Katis-sem šla zdele gledat tvoje slikice...Lepega in velikega fantka imate user posted image  Bravo mami user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.7.2007 18:27:14   
pajac
Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image kje si pa ti Mihca videla????

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
27.7.2007 18:51:05   
Sisy
vidm da je Poopsie gor torej še ni na poti v Postojno user posted image

Poopsie,kaj dogaja,te kej zvija?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
27.7.2007 18:53:50   
Anonimen
user posted image user posted image pomota, ne Mihca ampak Bora...se lahko izgovorim na popadkeuser posted image .

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
27.7.2007 18:56:30   
Sisy
hej punce jst sem pa zdele pr julijkah prebrala da če se otroček dost v trebuhu ne giba da pomen da nima dovolj kisika user posted image  madona ampak jst ne vem če sm dons vse skup naštela 10 gibov user posted image  sm kr mal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
27.7.2007 18:57:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

vidm da je Poopsie gor torej še ni na poti v Postojno user posted image

Poopsie,kaj dogaja,te kej zvija?

sisy, ravno sem odgovarjala na tvoj prejšnji post, si tko lepo napisala in me spravila v smehuser posted image , faca siuser posted image !

ravnokar svapredihavala...zdej jih (popadkeuser posted image ) imam tam na 20-25 min...tale ta zadnji je bil provuser posted image , sej hvala bogu, da mineuser posted image . Če se hecam in pišem na RR že ne more bit tolk hudo ane?user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
27.7.2007 18:59:50   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

ravnokar sva predihavala.

hahaha važn da jih skup predihavata user posted image user posted image user posted image  verjetn tvojga bolj boli k tebe user posted image  user posted image

Pa kok traja en popadek,par sekund,minuto,dve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
27.7.2007 19:00:31   
Anonimen

...Avto pa je takoooooo leeeeep pa takooo VELIIIIK user posted image  -kdo bo to parkiruuser posted image user posted image ? Aja pa klima rules user posted image

user posted image  ja kdo bo to prakiral?user posted image medva sva tud Cliota brez klime zamenjala za karavana s klimo in je kot v sanjahuser posted image , ne morem verjet, da sva mela avto brez klime pa tako majhnega, zdj lohk pa vse nabaševa notuser posted image
Na kufetu pr Orehku je blo super, bi morale večkrat to ponovit user posted image  Slikce ne morem zdele prenest ker nimam tlele kabla,bom mogoče še dons v pisarno skočila pa slikco prenesla-da nas April vsaj tko vid user posted image  Loh ti je žou da nis pršla user posted image
Srečanje je bilo res super, v živo ste še bolje kot na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
27.7.2007 19:03:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

ravnokar sva predihavala.

hahaha važn da jih skup predihavata user posted image user posted image user posted image  verjetn tvojga bolj boli k tebe user posted image  user posted image

Pa kok traja en popadek,par sekund,minuto,dve?

sisy, jst sem taka trapauser posted image , če nebi moj dragi men govoru, da nej diham bi kr pozabla tko, da ja on še bolj diha kot jst pomojeuser posted image . sej se učim in ko bom v P bom že ulaufanauser posted image .

Ne vem kako je bilo pri drugih ampak mene začetek, un ta prvi šus ful boli par sekundic, ne dolg, potem pa lepo popušča...vse skupaj kakih 30-40 sek.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
27.7.2007 19:03:34   
pajac
Sisy brez panike!!! To kar so rekle je res, ampak se ti najprej mal umiri, vleži na levi bok in poslušaj svojo Saro... Saj se bogica danes  že ves dan sprehaja okoli, vozi z novim avtom... Po moje tudi nisi bila pozorna... Če pa res ne bo nič, potem pa jutri zjutraj za Poopsie v Postojno..........

Antigona naj te obvestijo!!!!!!!!!

Poopsie dihaj dihaj!!  No še od mene protibolečinski user posted image ... Pa za paštetko tudi!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
27.7.2007 19:06:46   
Sisy
vidš Poopsie zdej veš da smo vse FUUUUL KUUUL user posted image  in da bomo zdej nardile kr stalno rezervacijo pr Orehku user posted image  Seveda zdej v večji zasedbi - z našimi user posted image vred....

Nč, zdej pa šibam k moj že menca a greva v nabavo al ne...Poopsie mislimo nate....Dokler bo šlo ti kr predihavi pa še mal na RR vmes piš user posted image Loh pa počakaš do pondelka na naju z Antigono user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
27.7.2007 19:08:40   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sisy brez panike!!! To kar so rekle je res, ampak se ti najprej mal umiri, vleži na levi bok in poslušaj svojo Saro... Saj se bogica danes  že ves dan sprehaja okoli, vozi z novim avtom... Po moje tudi nisi bila pozorna... Če pa res ne bo nič, potem pa jutri zjutraj za Poopsie v Postojno..........

ma ja sej maš prov,sm jo res dons mal "zanemarla" k je blo tok laufanja naokol...sam k kej tacga preberem sm kr user posted image

madonca zdej pa res grem...se kr ne morm odlimat user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
27.7.2007 19:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

dober nasvet pajacuser posted image user posted image user posted image ...sisy nič ne skrbi, Sarči je tud utrujena, če je tooolk sprehajašuser posted image .
Antigona naj te obvestijo!!!!!!!!!

Poopsie dihaj dihaj!!  No še od mene protibolečinski user posted image ... Pa za paštetko tudi!!!

hvalauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
27.7.2007 19:16:27   
Anonimen

vidš Poopsie zdej veš da smo vse FUUUUL KUUUL user posted image  in da bomo zdej nardile kr stalno rezervacijo pr Orehku user posted image  Seveda zdej v večji zasedbi - z našimi user posted image vred....

te držim za besedouser posted image

Nč, zdej pa šibam k moj že menca a greva v nabavo al ne...Poopsie mislimo nate....Dokler bo šlo ti kr predihavi pa še mal na RR vmes piš user posted image Loh pa počakaš do pondelka na naju z Antigono user posted image

rade volje vaju počakam...ampak ne vem zakaj imam občutek, da ne ravno tkouser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
27.7.2007 19:19:58   
KatyMM
Punce, hvala za vsa vabila k Orehku. Ja, bi z veseljem prišla...ampak saj veste...eni moramo pač še v službo hodituser posted image Ampak, ko pa pridejo takile časi tudi za nas, pa z veseljem enkrat...če se boste abonirale v Orehku. Vidim, da se vam dogaja na polno...še polna luna pride, pa se bodo kolone vile v Postojnouser posted image

Imejte se fajn in držim pesti za vse po vrsti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
27.7.2007 19:22:43   
April
A kar popadke mate? Jaz nimam pojma, kako zgleda imet popadke doma. Mene so prvič poslal rodit, ker sem bila že 3cm odprta in kwr so se popadki videli na ctg-ju. Bolel me ni pa nč. Šele, ko so mi v porodni sobi predrl mehur, me je začek zvijat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
27.7.2007 19:23:55   
April
Me prav zanima, kako bo v drugo.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
27.7.2007 19:37:40   
pajac
koliko časa si pa potem tam trpela??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
27.7.2007 19:42:38   
April
user posted image  pravjo, da dve uri pa pol. Tam piše, da je tok dolg trajal porod. Pa ne vem od kdaj to računajo.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?