|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
3.8.2007 11:05:03   
Sončni žarek
Smo na 200...user posted image user posted image user posted image Uspelo nam jeuser posted image user posted image user posted image

A je kdo slučajno dvomil?!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
3.8.2007 11:05:19   
birdy
Aha, tud jst še nisem šla rodit. Sem pa zato včeraj ob pol enih zjutri po Domžalah šetala. In rečte, da je moj čist normalenuser posted image
Je pa res, da sem spala kot top, ko sem prišla iz sprehoda. Me je ornk zmatral.
Tonja, a ti boš v Lj. rodila? Sej mogoče se pa na koncu še kje srečavauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
3.8.2007 11:12:45   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aha, tud jst še nisem šla rodit. Sem pa zato včeraj ob pol enih zjutri po Domžalah šetala. In rečte, da je moj čist normalenuser posted image
Je pa res, da sem spala kot top, ko sem prišla iz sprehoda. Me je ornk zmatral.
Tonja, a ti boš v Lj. rodila? Sej mogoče se pa na koncu še kje srečavauser posted image

A veš, da sem šla tud jaz nazaj v seznam gledat kdaj imaš rok in kje misliš rodit pa se vse ujema z mojimi podatki user posted image  (firbec, ni kaj)

Tako da je res čist možno, da se srečava; kaj ko bi mi dala tel. št, ko bom jaz šla noter te pokličem pa se nekje na hodniku srečava in si v živo pokaževa najine dojenčke, druge jih bojo pa samo preko slikic gledale  - ha, ha.

Drugače si pa ti na boljši poti, da greš prej rodit, ko se takole šetaš. Jaz pa samo sedim pred računalnikom pa noge v luft držim. Pa še včeraj mi je moj dragi rekel, da naj sedaj malo več počivam in si tako nabiram moči, ki jih bom potrebovala za rodit - kako pa naj še bolj počivam user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
3.8.2007 11:13:37   
tonja
vidim tio - a si že od zobarja ali si komaj vstala, ko si bila tako dolgo pokonci?

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
3.8.2007 11:16:15   
Antigona
Sam bo pa tia rabila kr neki časa da pride do zadnje strani, smo preveč načvekale... Bo pomojem treba počakat še nekaj minutk preden se nam javi user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
3.8.2007 11:21:17   
tonja
ja res bo kar nekaj za prebrat.

Ti (upam, da nisem mim brcnila) pa si rekla, da morda do 12h pridemo do strani 200. Evo, pa je ura komaj malo čez 11 pa smo že krepko na 200. user posted image  user posted image  Bravo me!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
3.8.2007 11:25:00   
Antigona
Ne, nisem bla jaz, pa tud dvomla nisem glede na pospešeno klepetanje danes...
Me pa na kavo niso hotle spustit, kao da nam ne bo ratal do 12 drgač naklofat teh "par" postov...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
3.8.2007 11:36:19   
mony5
ČESTITKE ZIAN ZA PUNČKO VITOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
3.8.2007 11:37:20   
mony5
Potem čestitke vsem avgustovskim čvekam, k smo priromali do strani 200 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa hitro do 300 preden gremo rodit!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
3.8.2007 11:41:30   
mony5
Glede adriatic zavarovanja pa je meni agentka rekla, da morata biti oba starša življensko zavarovana vsaj eno let, potem pa njun user posted image  dobi 500 euričev!

Vidim, da ste danes res prave čveke! Kaj a ne bo šla nobena danes rodit? Mi smo ok, zvečer komaj zaspim k me vse full boli, danes pa naša user posted image  skoraj nič ne miga in sm kr mal nervozna. Do zdaj sem naštela samo ene tri gibe tako, da upam da jih bo popoldne kaj več. Pa skoz mi trebuh otrdeva! ampak bo že!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
3.8.2007 11:42:04   
tonja
Antigona - pol pa sorči. Ena user posted image  za opravičilo.

Mene pa neki zanima: na kateri dan se izplačuje porodniška? In tiste, ki smo šle v porodniško že prvi teden julija: ali jo bomo dobile že sedaj avgusta?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
3.8.2007 11:44:27   
Antigona
Tonja sploh ni panike...

Ja ta mesec pride že porodniška, pač za toliko dni kot smo bile v juliju na porodniški (ne za celoten mesec), ostalo je plača. Ponavadi se izplačije 15.-tega, če je to med vikendom je potem porodniška v petek. Lahko pa pogledaš na stran od CSD Šiška, mislim da tam vsak mesec piše kdaj bo izpšlačilo...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
3.8.2007 11:45:22   
mony5
Baje 15-tega v mesecu, ja pa za julij pa itak zdej avgusta dobimo porodniško!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
3.8.2007 11:46:27   
birdy
Ja teli naši user posted image  so pa res ekstremisti.  Tvoj bi rad da se sploh ne premakneš večuser posted image , moj pa da sam še hodm, pa da sem skoz v gibanjuuser posted image   Nč počivat, hodt da boš dobila popadke (tko nekak prav moj lubiuser posted image )  M i je prov hecn.
Sam zaenkrat tud men slabo kaže za v Rim. Pa sem povedala user posted image  da je najemnina potekla, sam očitn korist odpovedni rok!!
Cifro pa res dobiš na ZS, ker se res zna zgodit, da bova skupi v P. A nisi ti neki govorila, da naj bi najkasneje v torek Lovro šev ven? A se mi samo zdi?
Pa še ti mi magari pošlji cifro, seveda če hočeš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
3.8.2007 11:46:36   
Antigona
Evo še link:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

Sam vidm da so še poatki za julij, dopusti, ni kej user posted image
Ker je 15. praznik, pomeni da bo izplačilo v torek 14.8.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
3.8.2007 11:53:33   
tonja
Sam zaenkrat tud men slabo kaže za v Rim. Pa sem povedala da je najemnina potekla, sam očitn korist odpovedni rok!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ta pa je dobra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

A nisi ti neki govorila, da naj bi najkasneje v torek Lovro šev ven? A se mi samo zdi?

Ja res naj bi bilo tako, je tako rekel primarij dr. Cerar.
Pol sem pa danes morala poklicat zaradi ure, kdaj naj pridem, pa mi sestra reče, da me bodo še prej pogledali in se potem odločili. Ampak kaj veliko časa ne bodo mogli odlašat, baje lahko največ 14 dni po roku sprožijo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
3.8.2007 11:59:07   
birdy
Tonja, kokr jst vem tud 14 dni po roku sprožjo. San jst nebi tolk dolg čakala. Men bi blo najbolj všeč kr takoj, zdeleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
3.8.2007 12:09:32   
tonja
birdy - Sem dobila cifro in ti poslala svojo.
Ja res ne bi bilo nič narobe, če bi rodili že zdejle a ne? Samo še bolj se bosta zredila najina user posted image  in težje bo.

Res, da ima še kar nekaj opravkov ampak ti bodo počakali user posted image . No sicer pa, preden bodo popadki tolk močni za it rodit, bo preteklo še kar nekaj časa in bom med tem časom lahko tud kej naredila.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
3.8.2007 12:10:29   
tonja
Aja, samo piknik ne bo počakal user posted image  user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
3.8.2007 12:16:44   
*lenc@*
Se javljam na 200. strani. user posted image user posted image user posted image Skromno, a bolje kot 0.
Kako kaj?user posted image men tale vreme prav paše... Sveže, noge mal uplahnle, to je to!Upam, da tiste vročine ne bo več!user posted image Mal pa pogrešam morje in take radosti...

• Drgač se pa zdele zanimam za izvorne celice(čakam že cel dop, da me pokličejo...). Sem se odločila, čeprav še skeptična in v upanju, da ne bomo nikol rabil... Bomo shranil te celice, sam zdaj je panika, da ne rodim prej, da se zmenim z njimi. Upam, da niso vsi na dopustu!!!
user posted image Grem kafe spit... Smo na z-vezi, lp!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
3.8.2007 12:19:39   
tonja
lenča - tud moje noge danes niso več take kot buhteljčki user posted image .

Pa še tole vreme je zelo primerno za likanje user posted image  user posted image .

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
3.8.2007 12:39:01   
Talika19
Živjo vsem avgustovkam.

Jaz bi se vam tudi pridružila. PDP imam 22.8., bo fantek, rodila pa bom v Kranju.

lp

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
3.8.2007 12:43:37   
tonja
DOBRODOŠLA TALIKA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
3.8.2007 12:51:20   
Anonimen
No Talika 19 mogoče se pa vidva v porodni al pa v sobahuser posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4999
3.8.2007 12:52:59   
Sončni žarek
Talika -dobrodošla med avgustovkamiuser posted image user posted image user posted image --- to so protibolečinski objemi, če te karkoli muči.......nas bo vsaj še nekaj, ki pričakujemo v drugi poloviciuser posted image

Ja, vidim, da ste mi bile fauš sončka in ste mi dež poslale....se pa v takem vremenu meni podnevi spiuser posted image .
Piščančji paprikaš kuhan.....mmmm kok je dober.....še sam pire krompir naredim in solatko zmešam, pa lahko grem papcatuser posted image

Sem pa prej klicala v lekarno, ker kljub 1litru toplega donatauser posted image ni rezultatovuser posted image ....mi je predlagala svečke, ki pa lahko sprožijo poroduser posted image -jih bo šel kar moj iskat po službi. Res ne vem, kaj se dogaja, saj do srede nikoli, nikoli nisem imela težav s temuser posted image user posted image .......
Ja, pa še mojemu user posted image  moram po meilu poslati seznam, kaj mora prinesti iz trgovine..... 

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (79%)

sama z otroci (2%)

živimo staščo in tastom (9%)

živimo z mojimi starši (9%)

sem samohranilka (1%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!