Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!
.
Ze komaj cakam. Ta teden sem se z malim preselila k svojim starsem, mozek pa pridno dela v novem stanovanju, da se bomo lahko cimprej preselili. Ga ze prav pogresam in komaj cakam, da bomo spet skupaj.
pa pridno rase. Te dni se mi je trebuh kar povecal. Se dobro, da imam ze nabavljene nos. hlace, ker je drugo ze vse v odpisu. Naslednji pregled imam sele cez teden in pol. Se ga ze veselim. 
?
Tokrat mi 20kg+ očitno ne uide.
. Se spomnim kakšne fetše so bile včasih,pa smo ga na veliko žurali tudi do zjutraj,zdaj pa smo se najedli ,malo popili,potem pa nas je že okoli polnoči vse skupaj kar vleklo v mižule
..Predlagam da se dobimo vTivoliju le v primeru če bo lepo vreme...
. Ampak sem potem v Zibki kupila komplet posteljnino (kovtrček, tista obroba za posteljico, 2 prevleki za kovtrček in povštrček in 2 x jogi rjuha za 25 tisoč).
bo spala v svoji posteljki, zraven naju, oz. večinoma pri meni v veliki postelji, tako kot je bilo to z Maxom, vse tja do 3. meseca, potem se bo pa selila k bratcu v njuno sobico. Čez dan bo pa spala v zibki, ki jo je dedi izdelal za svoje vnučke.
. Me je pa naš čmrljček zafrknil..sva bila preveč firbčna in zato nama ni in ni hotel pokazati spola
.
bi mislila da nisem noseča....Sploh ne vem kako je to mogoče...Mogoče je pa takšen zaspane? Ali pa bolj mirne sorte? Ko okoli razlagam da ima najina bebika 150 utripa in da je sploh še ne čutim vsi pravijo da bo punčka
..zakaj le?