Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

)
Najprej sem se mal lovila preden sem sploh našla utrip..No potem sem pa opazla da najina bebika že v trebuhu nagaja-namreč nekaj časa sem srček slišala,potem pa naenkrat nič ker se je vsakič ko sem jo požokala z doplerjem malo premaknila
in sem jo tako lovila po trebuhu
....Pa še to-zanima me ali boste vse koristile lanski in letošnji dopust še pred nastopom porodniške (v nasprotnem primeru propade...)?
!
!!!
?! Saj vem, nikoli nam ni prav. Če nam je slabo ni fino, če se pa super počutimo, pa spet mislimo, da tudi to ni čisto v redu
).
svoje uho na trebuh. Moj možek, je tudi čisto navdušen nad zvoki, ki jih sliši.
. Čutim totalno pomanjkanje energije. Čim več časa preživim na sončku, da še izkoristim ta teden, ker bi naj bil naslednji teden dež
vsem....
vas je prav užitek brati ste ratale prave čveke
in temperature pod nič stopinj.
. Je pa en peg peregov in sicer gt3, drug pa chiccotov trikolesnik. Oba sta ful lepa. Aja dobila sem meter in sem si zmerila obseg trebuščka: 101 cm (samo imam še svojih kilc malo preveč, sploh pri bokih) hehe. No fajn se mejte in se tipkamo...
o kukuruzu al kukuruza nema