|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
12.3.2007 16:00:29   
Anonimen
Živjo souser posted image !

Prav lep sončen pozdravček! Ne morem verjeti, da je tako toplo in da je končno prišla pomlad..vsaj upamuser posted image .
Vidim, da si pridno meriti trebuščke in zaradi tega sem si ga šla izmeriti tudi jazuser posted image ..no sedaj vidim, da imam res majhen trebušček, ker je mo komaj  obseg 86cm...nekatere ste teden ali pa par dni za menoj pa imate večji obseguser posted image , upam, da bo tudi meni čimprej zrasteluser posted image user posted image user posted image .
PUJKEC, praviš, naj bi dojenček imel takšen bioritem, ko se rodi, kot sedaj, ko brca...user posted image pote bo moj cel jutro in dan razgrajal, ponoči bo pa  pridno spal, juhuhuuser posted image .

Tudi jst že nestrpno čakam morfologijo, v petek 16.3., da po dveh mesecih spet vidim svojega pikeca in da mi povedo, da je je vse ok in da končno potešim svojo radovednost ali bo user posted image aliuser posted image . Ful si želim izvedeti kaj bo in stiskam pestke, da bo naš user posted image  pokazal svojeuser posted image .

No, da o hrani sploh ne govorim, ker bi vse pojedla kar vidimuser posted image ...sem prej pojedla sendvič , 10 min. kasneje sem si pa šla pečt palačinke z Nutellouser posted image user posted image ...

Drugače imam pa ful dilemo, ker imamo vsa mogoča imena za user posted image , za fantka pa ničuser posted image , vse kar mi je všeč je že zasedeno ( brat Nejc, nečak David) in sem čisto brez idej...

Ekola, to je to od mene, lepo se imejte, čuvajte se in obožajte svoje trebuščke!!

pozdravček!

(odgovor članu PUJKEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.3.2007 16:57:32   
MalaPika07
Oj,

moj je priden in nosi škatle, v katere sem jaz pospravila stvari, v klet, da bo sobica za user posted image  vsaj prazna, jaz sem pa na orbitreku malo telovadila, pa sem zdaj napol mrtva.Le kam je šla vsa moja kondicija?user posted image

Aja, URSKA... jaz sem tudi že danes spraznila hladilnik, pa ga še nisem napolnila.user posted image Sem zmazala že tortico, piškote, 3 jabolka, tapravo pohorsko omleto,... pa zdej mi ful pica paše.user posted image Sej sem čist nora.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.3.2007 18:08:33   
Anonimen
AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. malamisha - 2.nos. - Ljubljana
1.8. Eja_1 -2.nos. - Novo mesto
2.8. PUJKEC - 1.nos. - Slovenj Gradec
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
3.8. country- 1.nos. - Kranj
3.8. kate  - 1.nos. - Ljubljana
5.8. Sisy - 1.nos. - Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana user posted image
6.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
6.8. temboli1 - 1.nos.
7.8. crtka - Postojna
8.8. maja 30 - 2.nos.
9.8. bibyzan - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5 - 1.nos. - Ljubljana
9.8. Adriana1
10.8. man_da_rina - 1.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna user posted image
12.8. masna - 1. nos. user posted image user posted image - Ljubljana
12.8. NAVT - 2.nos. user posted image user posted image - IZOLA
14.8. *LAVRA* -1.nos.
14.8. URSKA - 2.nos
14.8. Antilopa - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica - 1.nos. - Ljubljana user posted image
14.8. Zian - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
17.8. pajac
- 1.nos. - Ljubljana
18.8. April - 2.nos. - Ljubljana
18.8. JORJA  - Celje
19.8. MalaPika - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79 - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01 - 1.nos. - Ljubljana user posted image
22.8. Nenya - - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412 - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32 - 2.nos. - Trbovlje
25.8. rikica -
2.nos. - Ptuj
25.8. kk133 - 2.nos. - Ljubljana
26.8. **** - 2.nos.
27.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips - 2.nos.
27.8. lumpa6 - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca - 1.nos. - Po/Lj
29.8. Nikki24 - 1.nos. - Postojna

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:

50 nas je Avgustovk. Zaenkrat vemo, da imamo 8687 in 9293 . Gootovo imamo 3X DVOJČKE!!! Najbolj delovna dneva v avgustu bosta... torek 14.8. (5 nosečk) in ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.3.2007 18:10:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA
A sem samo jaz danes tako lačna? user posted image  Sem že 1x spraznila hladilnik, pa ga ravno napolnila, pa spet nimam mere nehati jesti.

Jaz imam danes napad lakote. Kar naenkrat sem se začela trest in sem si šla kupit 100g milko in sem jo snedla v 15 min.. ali pa še manj. Potem sva šli z mami v kitajsko restavracijo, kjer sem pojedla več kot preveč in zdaj sem prišla domov, kjer sem pojedla še kremšnito. NOR DAN!!!! Sem se že odločila, da jutri malo popazim. kaj bom vase metala.Danes sem pa res udarila po energijskih bombahuser posted image

Zanima me še... koliko nas je takih, ki nočemo izvedeti, kakšnega spola bo naše dete. No, saj če jaz izvem od ginekologa, ki se bo zarekel, me nič ne moti, ampak sama ne bom spraševala. Me res zanima, če nas je veliko ali je več radovernic.

< Sporočilo je popravil man_da_rina -- 12.3.2007 18:15:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.3.2007 19:04:12   
Antigona
Ojla!

Sporočam da sem za 22.tega dobila menjavo, tako da se vidimo user posted image user posted image user posted image !
April pripelji svojega pobalina s sabo, da se bosta lahko z Žanom igrala...

Jupi!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.3.2007 19:37:29   
April
ok, sam potem bom morala sam okol letat user posted image . No boste vsaj tiste, ki pričakujete prvega otroka videle kaj vas vse še čaka.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.3.2007 19:53:28   
Sisy
user posted image hello babe!

me veseli da pridete na srečanje,danes sem bila z Mony5 na kavi in je rekla da je tudi ona našla zamenjavo in da pride user posted image  Super,več kot nas bo,bolj luštno bo user posted image

Jaz pa sem danes čist fuč,me je ravnokar taka utrujenost zagrabila ampak jaz pa kar visim na računalniku user posted image  moj pa pravi da mi ni pomoči user posted image

Glede spola-jaz sem definitivno med tistimi firbci ki so hotle že po pozitivnem testu zvedet spol user posted image  ne,ne hecam se...ni tok grozn....je pa res da bom drug teden na morfologiji vprašala kaj se kobaca po mojem trebuščku-poscanka ali poscanko user posted image  Na nuhalni se je tako obrnil/a da ni bilo mogoče določit spola....

nč pupe,šibam u horizontalo

držte se pa se beremo!

< Sporočilo je popravil Sisy -- 12.3.2007 20:00:32 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.3.2007 21:00:15   
pajac
jaz pa nočem vedet kaj bo...
pa še G. bom rekla, da nočem vedeti preden se loti UZ. Kolegica mi je pred parimi dnevi pravila kako ji je njena G vsakič nehote povedala, kljub temu da ni hotela vedeti. Nazadnje (tretjič) pa ni nič rekla je pa na list napisala ****user posted image user posted image user posted image !

Jaz mislim da še vedno ne čutim brcik.. Bolj pospešeno in premaknjeno prebavo. Sem si pa že kupila čevlje brez vezalk, ker mi je že mal problem sklanjanje z polnim želodčkom (beri cel danuser posted image ).
Jaz sem tudi crknjena bolj kot v prvih treh mesecih.  Mogoče je kriva še bližajoča se pomlad, ne vem. Samo spala bi.

Kar se tiče vozičkov se dejansko splača pogledat na ebayu. Mi smo našega kupili za več kot pol ceneje... user posted image user posted image user posted image
Samo ga moramo še dobit....
V čakanju na user posted image vam pošiljam lep pozdrav (pa še meter si moram kupit..user posted image da bom mela s čem trebušček zmerit...)
Uživajte

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.3.2007 8:25:24   
malamisha
Dobro jutro!

Se pridružujem merjenju trebuščkov. Meri že 93 cm (pa nisem merila pri popku ker tam ni najširši).user posted image
Je pa res, da je še nekaj ostalo od prvega poroda...

Kar se tiče nakupa vozička preko E-baya. Za našo princesko sem ga kupila na ta način. Sicer si moraš vzeti čas (še posebej če lecitiraš). Dobila sem ga velikoooo ceneje, kot pa če bi ga kupila pri nas. user posted image
Druga varianta pa je še vedno nakup v Avstriji. Za določene stvari se izplača!

Imam pa obupno velik apetit in se kar bojim stopiti na tehtnico. Bom počakala, da me naslednji teden kap na pregledu. user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.3.2007 8:29:17   
malamisha
Sem vedela, da sem še nekaj pozabila!

Za spol našegauser posted image  ne nameravam vprašati. Se bomo pustili presenetiti!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.3.2007 8:44:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: malamisha

Kar se tiče nakupa vozička preko E-baya. Za našo princesko sem ga kupila na ta način. Sicer si moraš vzeti čas (še posebej če lecitiraš). Dobila sem ga velikoooo ceneje, kot pa če bi ga kupila pri nas. user posted image

se strinjam user posted image  Tudi midva sva dobila vse skupaj za 200 EUR, pri nas pa bi isti voziček s temi dodatki ki sva jih naročila prek ebaya stal še enkrat toliko in še malo več!

< Sporočilo je popravil Sisy -- 13.3.2007 8:45:58 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.3.2007 11:10:21   
Anonimen
Živjo.

Moj trebušček je že od nekdaj bolj trebuh. Jaz si ga merim tam, kjer je popek in tam, kjer je najširši. Kjer je popek imam obseg 82 cm, kjer je pa najširši del imam pa 92 cm. Torej 10 cm razlike so tiste maščobne blazinice v pasu, a mene nič ne motijo. user posted image

Midva bova tudi voziček kupila na Ebay. Sva že videla, da ga lahko dobiva za 200EUR manj kot pri nas. Je pa res, da rabiš čas. Zato ga bova kupovala v maju, ko bova oba imela manj dela. Zdaj je pri obeh norišnica.

Moja teta in stric sta iz podstrehe privlekla 50 let star košek, v katerem je bila prva moja mami in potem moja teta in vsi vnuki... no in do zdaj je pa 25 let počival, ker sem jaz prva v familiji, od otrok, ki sem noseča. Stric ga je prebarval v belo in je res prekrasen. Komaj čakam, da greva z mami kupovat blago, da ga bomo oblekli in po jogi. V Baby Centru prodajajo jogi blazine za košek po manj kot 40 EUR. Prvo pohištvo za našo malo pikico smo že pridelali. Sem zelo vesela.

A še katera gleda filmčke iz NS. Jaz ga kar kdaj pa kdaj pogledam in mi je tako lepo. Vedno dobim solze v oči.

Upam, da bo kateri uspelo izkoristiti tole sonce danes. Jaz bi šla kar na travo nekam ležat in zaspat. Ampak, delo kliče!!! 

Imejte se lepo in upam, da ko se bom naslednjič priklopila, da bo e kaj novega napisanega.

Venček user posted image user posted image user posted image  za vse

Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.3.2007 11:11:09   
Anonimen
Ko sem ravno o solzah govorila... 14 dni nazaj mi je moj user posted image  prinesel šopek rož in sem kar jokati začela. Ampak ne malo.... ulilo se je iz mene. In je rekel: "To je nosečnost". Sva se oba začela smejati
user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.3.2007 11:58:13   
mony5
ojla user posted image !!!

Jst sm bla včeraj zvečer na pregledu in je z bebico vse ok,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rekla pa mi je da imam posteljico v malo čudni obliki ampak kao da to ni nič narobe in da ne škodi dojenčku! Imam pa čez 14 dni spet pregled zaradi posteljice in pa morfologijo! A je kateri tudi to G rekla? Aja pa spet sem jo vprašala za spol (enkrat so mi rekli da bo user posted image , drugič da bo user posted image ) in mi je rekla, da lulčka ne vidi ampak da ni 100%, da mi bo drugič povedala, tako da še zmeraj ne vem kaj bo!!!

No še naprej uživajte jst pa grem malo delat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.3.2007 12:15:48   
tia01
Hojla! Včeraj sem imela pregled in mi ni naredila ultrazvoka...user posted image user posted image Sem bla ful žalostna. Smo pa poslušali srček in je bilo vse ok. Ampak jaz sem fuuul hotla videt mojo user posted image . Sem odštevala dneve, zdaj pa še enkrat od začetka, ker imam pregled šele 6.4.user posted image Imam pa takrat morfologijo, tako da bom videla vse bolj natančno. user posted image Ja nič zdaj pa počasi kuhati kosilo, še prej pa na sonček v trgovino.

Aja, jaz pa nimam šivilskega metra, da bi si zmerla trebuščekuser posted image . Imam že slikanega, ampak moram dobit še kabel, da sliko spravim na računalnik in vam pokažem mojega bušijauser posted image .

Lepo se imejte na ta sončen dan. Papa

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.3.2007 12:23:56   
tikca
Povejte mi meni nevednici ali ti G pove v naprej za morfologijo? Pregled imam v začetku aprila, samo mi tega ni nič omenjala zadnjič. user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.3.2007 12:59:34   
malamisha
Tikca - čisto odvisno od ginekologa. V prvi nosečnosti mi ni v naprej povedala. Zdaj, v drugo, me je "opozorila".

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.3.2007 13:23:52   
Mateja82
Pozdravljene user posted image !

Res ste pridne s pisanjem tako da niti ne uspem vsega prebrat.

Pri men je končno začel trebušček malo kipet user posted imageuser posted image

Že dva dni zaporedoma sanjam o user posted image  , najprej kako smo nakupovali modra oblačila , potem pa tudi o tem da na UZ našli da ima nekaj s srčkom narobe user posted image , pri drugi ginekologinji je blo pa vse vredu pa še za spol je rekla da je fantek nato pa je popravila da je punčka, zdaj pa glih vem toliko kot prejuser posted image user posted image

Začela me je tud mučit ena nadloga in to je  pozabljivost. A tud katero tako muči??
Skoz pozabljam in kar naprej neki iščem, stvari celo v avtu izgubim ali pa v torbi nevem več kam kaj dam. user posted image

Za spol sem prvič hotla na vsak način zvedet. Zdaj pa že malo premišljujem da bi blo zanimivo, če bi se pustila kr presenetit. Bljižnim tako ali tako nimama namena povedat kaj bo.  Zdajle še ni tako hudo upam da  bom zdržala  do konca, sam dvomin na morfologiji me bo 100% neslo - ostaja pa upanje da se ne bo videlo. user posted image user posted image

Tako zdaj pa grem ven na sonce user posted image  že komaj čaka.

Lep dan še naprej!!!

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.3.2007 13:29:49   
Mateja82
Aja  sem pozabila user posted image user posted image

Man_da_rina če hočeš lahko tudi mene stisneš na seznam  user posted image  .
Od 28 avgusta  -->  user posted image

Aja je pa  moja druga nosečnost
kraj poroda  : Celje
spol ( še ni znan)

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.3.2007 13:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca
Povejte mi meni nevednici ali ti G pove v naprej za morfologijo? Pregled imam v začetku aprila, samo mi tega ni nič omenjala zadnjič. user posted image

spet jaz čveka. user posted image
tikca  men ni zadnjič G nič rekel in mi je bilo to čudno, ker sem zdaj naročena, ko bom že v 21. tednu. Zato sem kar šla še enkrat na leonišče vprašat, če je to uredu in če bi mi moral v naprej "naznaniti" morfologijo. Sestra mi je zelo neprijazno odgovorila, da ni treba njemu nič v naprej povedat. Da je že uredu tako kot je. Jaz se že prav bojim it naslednjič na pregled, ker se bojim, da bo kdo name tam tulil. Joj so neolikani.

Tako da... kakor je rekla malamisha ... odvisno od ginekologa.

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
13.3.2007 14:12:53   
tikca
Ma ja, nekaterim je to pač rutina in znorijo, če jih vprašaš nekaj kar je njim čisto logično, ti pa prvič v tej vlogi nimaš pojma.user posted image
Potem že G očitno ve, kaj mora narediti. Sem najprej mislila, da se je to potrebno kaj posebej naročit, vendar očitno ne. Hvala obemauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.3.2007 15:53:03   
pajac
tikca, ti kar pokliči ali idi osebno vprašat. Da ne bo potem prepozno...
Kar se pa tiče zoprnije, bodi pa še ti nazaj....Čisto prav je da vprašaš!

Joj moram po meter... pa tudi mene je tehtnice starh. Sem se zredila že pred nosečnostjo tako da so kile že na prvem pregledu za mene bile šok...user posted image

Spravite se na sonček cartat trebuščke.....
Se tipkamo.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.3.2007 17:01:34   
katis
Helow!

Sem se komaj 'pretolkla' čez vse te romane. Je blo prav fajn. Sam mal mi je žal, ker nimam dovolj časa, da bi vas bolj redno spremljala - se pravi vsaj dnevno, kot v začetku. Se vidi, da mi v gužvi namesto manj dela, čedalje več dela pod roke prihaja. Zamenjave še nimama, tako da nikogar ne morem uvajat v delo. Sama zraven pišem zapisnike, kako bodo delali tisti za mano....skratka NORIŠNICA. Stranke hodijo na obisk, ker jaz ne morem po Evropi na službene poti letat (prepoved od G)... si lahko kar predstavljate user posted image . Ampak, saj bo kmalu tudi to minilo....

Zdajle, ko se kosilo kuha, se lahko mal na net priklopim, možek pride namreč šele čez kako uro domov user posted image , pol pa lahko mal tukaj visim.

Glede spola sva midva čisto odločena, da ne bova spraševala. Če pa bo na kakšne UZju stvar seveda popolnoma očitna, se pač ne bova delala, da nisva nič videla user posted image  to pač ne. Ampak tudi v tem primeru sorodnikom ne bi povedala. Nama je obema všeč to, da na ta način vsaj eno 'skrivnost' rojstva obdržimo o rojstva samega. Če se bo le dalo, seveda.

No zaradi morfologije pa meni G tudi ni nič rekla. Samo rekla je, da se vidiva čez 6 tednov. Sestra pa je potem, ko je računala, kdaj naj bo pregled, rekla, da bomo imeli morfologijo in da naj v sprejemni pisarni, kjer te potem dejansko naročijo, to tudi omenim, da mi bodo rezervirali daljši termin. Morfologija namreč traja dlje kot samo redni pregled. user posted image  in zato sedaj komaj čakam tale 28.3. Aja, pa napotnico za laboratorij so mi dali, da moram en daj pej dati kri in vodo, tako da bodo ob morfologiji pri G že tudi izvidi. Pa moža seveda pričakujejo zraven. user posted image  Kot da ne bi šel z mano. Je že on tudi ves na trnih, da bo spet videl našega malčka, saj ga je nazadnje videl le na NS. Jaz sem pa bila še na enem pregledu vmes, tako da imam prednost ( 3: 2 ). Ha!

Moram pa povedat, da sem mu malo fovš. Namreč, jaz brcike seveda že nekaj časa čutim. Njemu je tudi parkrat uspelo začutit tiste rahle premike, ko je držal roko na mojem trebuhu. S stetoskopom srčka še nisva uspela slišat. Ampak on lahko da uho na moj trebuh in posluša tudi tako. In pravi, da takrat, ko jaz brcike čutim, on sliši nekaj, kot da bi se pod vodo nekaj odbijalo. Kot da je v bani z glavo pod vodo in sliši take globoke zamolkle zvoke user posted image  Pa vem, da niso bili vetrovi user posted image ...v glavnem - to sem mu fovš. Le kako naj si jaz prislonim svoje uho na trebuh user posted image . stetoskop pa ima preveč lokalno orientiran del za poslušanje inh ne slišiš tega zvoka... Ah, no ja... Morda si pa še izmislimo kaj, kako bi tudi jaz to slišala...

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.3.2007 17:07:47   
katis
Pa še nekaj. Jaz sem tudi imela neke napade lakote. user posted image  Sem se kar tresla in še grozno slabo mi je bilo, če nisem jedla. Kolegica pravi, da sem verjetno spet v obdobju hitre rasti. Upam le da hitre rasti otroke in ne mojega sala user posted image  user posted image  Sem pa skupaj pridelala 3 kg. Tako imam sedaj skoraj konec 20.tedna +3kg. Saj to še vseeno ni veliko, ampak moram se paziti, ker že tako nisem drobna. G pa bi najraje videla, da se do poroda nič ne zredim user posted image  seveda, hujšala naj bi na račun otroka... to pa ne. Sem si zadala magično mejo - če bom na koncu nekje med 7-10 kg plusa, bo to čisto OK. Sploh, ker sem še pred dobrim letom lahko s 25 kg lastnega maščevja več okrog po svetu skakala, pa se nisem prav nič okorno počutila user posted image

v glavnem, sedaj sem na tem, da spremenim režim. Kuhati začenjam za en dan vnaprej, tako da bom imela kuhano kosilo, ko pridem domov, ker sem takrat najbolj lačna.  In kar bom skuhala nato, bo za moževo kosilo in zame za naslednji dan. Enostavno ne gre drugače. Zvečer bo pa spte samo sadje. In kruh le še tu in tam. Edino, kar pa res moram vsak dan, so polnozrnati kosmiči z jogutom. Te pa jem pred službo in še v službi. Poleg kakih 2-3 malih jabolk.

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.3.2007 18:21:01   
MalaPika07
Oooj!

Jaz sem danes čist preveč lena.Včeraj sem načrtovala vsaj dva dolga sprehoda na sončku in mogoče še kako kavico s kolegico pa generalno čiščenje bajte, ker je tega res potrebna... in kaj sem od tega uresničila?NIČ!user posted image

Kar nekaj me je prijelo in sem drnjohala do enajstih.user posted image S pospravljanjem ni bilo skoraj nič.Sem le posesala, pomila po tleh in pomila okna.Potem me je pa vse zategovalo tam spodaj.Preveč naprezanja zgleda.Sem tako zapaničarla, da sem se vlegla na kavč in spet zaspala.user posted image No, na sprehod sem pa le šla.Bi bilo greh biti doma v takem vremenu.

Glede na to, da je bil včerajšnji dan kalorijska katastrofa, sem danes na sadju, jogurtih in zelenjavi.Pa veliko vode pijem in skoz na wc-ju tičim.

A ve tudi že kaj zatekate?Moji gležnji so danes kot buhteljni.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tako se dojenček v trebuhu odzove na določ...
Neverjetne fotografija: Tako se dojenček v trebuhu odzove na to, kar nosečnica poje

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!