Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 30.11.2006 16:38:43
Strawberrie Cherrie
Uh, pri nas je letos ful problem, moramo imeti skoz plan A in plan B in plan C; predvsem zaradi mojega PDPja...niti za Božička še ni znano kaj bomo jedli, če sploh bomo. Ampak zgledalo bo nekako takole: Plan A: nisem še rodila - greva z mojim h kolegom na večerjico (kuha od prijatelja punca) in tam skupaj še z parimi drugimi pričakamo novo leto (do 12h bom pa že nekak zdržala ) - naslednji dan sarma pri moji mami Plan B: rojevam - potem jaz ne jem ničesar, moj je na bolniških sendvičih, seveda če bo tisti bifetek sploh odprt ; to je najbolj poceni varianta - gre naslednji dan sam na sarmo k moji mami plan C: smo že trije (tako kot planiramo) in sva z lubijem doma, ter jeva melone in malo pršutka, pa sirček, olive - tko na easy narazek, mogoče še malo francoske solatke, pa popečeni kruhki z baziliko. Ob 12h bomo 100% bedeli - no, vsaj mi2 - naslednji dan moja mama prinese sarmo k nam
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 30.11.2006 21:32:11
Anonimen
London_paris, če boš dojila, bo po moje plan C odpadel, ker bo sicer otročka raztrgalo - sploh kar se melon in francoske tiče... Sicer pa, vsak po svoje.
Mi bomo jedli standardno: polnjene kanelone s sirom in francosko solato. Aja, pa pohane olive. Njami.
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 1.12.2006 8:46:44
Jančika_
Jaz sem pri obeh jedla vse to in še več, pa ni noben imel niti enega samega krča. No, pršuta ne jem, tako da ne vem, kako je s tem, ampak francoska in melona sta bili pa čisto neškodljivi.
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 1.12.2006 11:06:29
sato
Pri nas tudi ni silvestrske večerje, naredim narezek, francosko, biftek...več, kot jesti pa tudi ne moreš, čeprav je noč dolga . Skuham pa sarmo- za dan potem... Fino večerjo pa pripraviva na božični večer- takrat okrasimo smrečico, povabimo starše in po slastni večerji hitimo odpirat darila.
RE: Kaj boste imeli za silvestrsko večerjo? 3.12.2006 14:52:52
Zasanjana
Evo, jaz sem pa kar od vas pobrala ideje. Grickali bomo popečene kruhke s tatarcem. Glavna jed bo kakšna lazanja al pa nekaj v tem smislu, ker se mi 100% ne bo dalo preveč pacat. Za sladico bomo pa imeli palačinke z orehi in smetano, NJAM!