|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa jaz?
27.1.2007 13:33:45   
Anonimen
evo me,drage moje,dragi moj...
Srečna sem,srečna,da...ne znam opisati. Zaljubljena,ljubljena..nekomu bom sicer strla srce,a pomembna sem jaz. Vsaj enkrat. Saj vem,da bo bolelo, ko bom vse priznala, ko bom Prvemu dejansko povedala,da grem stran,a mapk čutim,da moram to storiti. Čutim,da te neznanske sreče ne morem držati ujete v zlati kletki..Želim si prostost..in,ja, tjazy...Uspelo mi bo,kajne? Vem,da me spremljaš in komaj sem čakala,da ti povem. Sedaj moram povedati še staršem. Najhujši oviri,kar jih je...ko bo to mimo,se selim..Kar bo,pač bo. To si želim in enkrat za spremembo imam možnost želje uresničiti..Ljubim Drugega..Saj me razumeš,ne? in ostali?

lp,jaz...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Kaj pa jaz?
29.1.2007 10:02:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tjazy...Uspelo mi bo,kajne? Vem,da me spremljaš in komaj sem čakala,da ti povem. Sedaj moram povedati še staršem. Najhujši oviri,kar jih je...ko bo to mimo,se selim..Kar bo,pač bo. To si želim in enkrat za spremembo imam možnost želje uresničiti..Ljubim Drugega..Saj me razumeš,ne? in ostali?

lp,jaz...


Ja.. te razumem.. in ne vem kaj naj ti recem.. na vprasanje ce ti bo uspelo.?! user posted image  

Ne vem.. upam.. da ti bo.. zelim ti, da bi ti uspelo.. noo zdej prides pac do tistega slovesa.. to bo mal kriticno.. pol pa starsi.. vcasih znajo bit nadlezni pri takih zadevah..

A ves.. enkrat lani.. sem te vprasal.. ce bi lahk bla vidva sam frenda.. recimo.. sam si me narobe razumela.. nism mislu, ce bi lahk bla frenda s tem prvim.. ampak s tistim drugim.. Ce bi ti predlagal, da bi rajsi bila frenda.. A bi lahko bla po vsem tem.. in glede na to, da ga tko ljubis?

Ce ti ni prevec tezko.. bi mi blo kul, ce se nadaljevanej napisaes.. kako se bo izteklo.. in potem cez ne vem kolk casa.. lahko ti men/nam poves.. ce ti je uspelo..

Noo drz se.. in srecno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Kaj pa jaz?
31.1.2007 12:53:39   
Anonimen
Aja.. anonimna..

Se ti nikol se nisem zahvalu.. pa b'se kr mogu... nooo TENKS! Že za kej.. pač!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Kaj pa jaz?
31.1.2007 14:03:35   
Anonimen
Ali imata kaj otrok skupaj, ali pa morda on iz prejšnje zveze ali pa obratno?

Nič nisi napisala o tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Kaj pa jaz?
1.2.2007 16:40:52   
Anonimen
anonimna, nimam otrok..jaz bi jih že imela,pa je Prvemu še prekmalu. Prvi še ni izživel svojih sanj..Drugi si jih želi..Tako je lažje,kajne? Odditi, če nikogar drugega ne raniš,razen njega,ko odhajaš? In starše,ki te ne bojo podprli?

Tjazy,tebi se lahko zahvalim jaz, ne ti meni..Jaz sem tista,ki črpa od vas mnenja,ker sama ne zna naprej..ampak hvala,vseeno. dobro dene,ko je nekomu mar..in se ti zahvali. za karkoli pačuser posted image  naslednji teden me ne bo več tu. selim se. kar bo,pač bo, sem rekla. Vem,da ga bo bolelo in da bom jaz jokala,ampak ne morem več..sedeti tako razkamoteno na dveh stolih. je pač že tako v življenju,da je treba iti dalje,ne glede na to,kako težka se zdijo vrata,ki so pred tabo zaprta. Ko spremljam tale pisanja..od vsega začetka naprej..morda pa sem le storila korak naprej..kdo ve.

Prvemu še nisem povedala. Vem,da bi mogla,ampak nekako bom to storila zadnjih hip. Preprosto šla bom. Pa je že toliko moči v meni,da to storim..Kljub temu,da v mislih še vedno odlašam. Ne zaradi sebe...jaz sem sebe že davno dala skozi..zaradi Prvega. Ubilo ga bo,jaz pa bom gledala,kako se mu lomi srceuser posted image ...Ice queen,ha?patetično...In s tem,ko bo njegovo zlomljeno, bom jaz kričala v sebi..sovražim raniti ljudi..sploh nekoga,ki je bil dober s tabo. vendar je čas,da pridem jaz na vrsto..najbrž..jaz sem tista,ki se bo mogla z zlato kletko boriti do konca življenja,če ostanem. kdo ve,s kakšno se bom,sedaj,ko grem...morda pa me le čaka železna svoboda...čas je že..

topel pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Kaj pa jaz?
1.2.2007 18:03:14   
ronja
Anonimna, čestitam, da si se odločila! Vseeno ti pa predlagam, da poveš prvemu takoj. Je nekak fer, ne da vse spakiraš in rečeš grem. Se strinjam, da je potem lahko tisti teden peklenski za oba, da prvi sprejme to, da odhajaš, ampak po vseh teh letih se mi zdi, da smo si nekak dolžni povedat, zakaj gremo in podobno... In mu dat par dni časa, da prebavi, ne da ga vržeš v derečo reko, pa plavaj in greš... Če mu nočeš res čisto zlomit srca, pokaži, da imaš tudi ti srce, povej mu, kaj čutiš, da ti je hudo zato, ker je tako, ampak da enostavno moraš stran in mu pomagaj s tem, da mu daš par dni... Samo v razmislek;) Včasih je hujše kot to, da te nekdo zapusti način, kako te zapusti... Vsaj ko gledam prijatelje... (jaz sem mela srečo, da se mi to še ni zgodilo, trkam na les, ker od vseh bi se pa za tega najbolj sekirala, če bi me zapustu...) Tako da bodi uvidevna in fer, če ga nočeš preveč ranit, ranila ga boš itak, je pa od tebe odvisno, kako globoko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Kaj pa jaz?
2.2.2007 14:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Tjazy,tebi se lahko zahvalim jaz, ne ti meni..


No potem pa naj bo obojestransko.. vsaj..

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
dobro dene,ko je nekomu mar..in se ti zahvali. za karkoli pačuser posted image  


Tko ja... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
naslednji teden me ne bo več tu. selim se. kar bo,pač bo, sem rekla.


Huh.. sem vcasih mislu, da se to dogaja samo v filmih.  Cestitke za pogum.. ziher to ni cist enostavno nardit.. samo vcasih pač...
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Prvemu še nisem povedala. Vem,da bi mogla,ampak nekako bom to storila zadnjih hip. Preprosto šla bom.


Ja... he he.. nekako je to najlazje narediti zadnji hip.. in tko cist btw.. Ampak tuki se strinjam z ronjo.. k tole.. ce tko nardis.. ga lahko fuuul boli.. in posledicno tudi tebe potem tolk bolj..
Sej vem.. zlo tezko se je poslovit tko lepo.. ker te ziher stisne.. ce ne prej.. ko njega stisne.. 
Ne pozabi mu rect hvala.. pa ceprav na btw.. al pa mu napisi.. to je lazje.. in v miru lahko vse kar zelis poves do konca..
Najverjetneje bi jst isto razmisljal... ce bi kam odhajal.. kot ti.. zadnji hip... in cimhitreje.. samo potem bi mi nekoc bilo zal.. in bi zihr prisel nazaj.. in to mal drugace naredu.. A ves.. vcasih je res zejeban, ker laif nima popravnih izpitov..

mogoce bos mal bolj trpela zdej.. med slovesom.. samo bos pa potem manj.. lepse bos spala..

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
jaz sem tista,ki se bo mogla z zlato kletko boriti do konca življenja,če ostanem. kdo ve,s kakšno se bom,sedaj,ko grem...morda pa me le čaka železna svoboda...čas je že..


Ce se bos spomnila.. cez kaksne pol leta.. al pa eno leto.. probi najti to temo.. in napisi.. kako se ti godi.. Bom res z zanimanjem prebral..

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
topel pozdravček


In tebi tudi.. pa SRECNO!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Kaj pa jaz?
5.2.2007 8:54:42   
Anonimen
jutro... user posted image  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Kaj pa jaz?
5.2.2007 11:17:24   
baguSka
Zdej se seli, ne pricakuj prevec...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Kaj pa jaz?
5.2.2007 19:30:04   
Anonimen
pa sem nazaj..user posted image
nisem zdržala in vem,da večina,ki to bere tudi ne..torej.kje sem? Prvemu sem povedala,da grem. Sprejel je mrtvo hladno,rekel,da naj grem,če mi kaj manjka in če se mi zdi,da bom drugje srečnejša. Da se je to zgodilo samo zato,ker imam svet na dlani..Mogoče. Ali pa zato,ker sem se na smrt zaljubila v Drugega...v glavnem,dva peklenska dneva sta za mano. Trpela kot že dolgo ne..solze so mi tekle same od sebe..tako prekleto je bolelo,da sem mislila,da izlivam dušo. ne tako zaradi sebe kot zaradi njega. Videla sem,kako hudo mu je,meni se je trgalo srce,ko je obračal pogled stran. Takrat sem celo verjela..da bom ostala. ker mu ne morem tega storiti. da mi konec koncev res ni slabega. želela sem,da Drugi najde drugo...karkoli,samo,da mi ne bi bilo treba raniti tega nič krivega srca..Seveda ga imam rada. še vedno bi šla lahko z njim kamorkoli. ampak ljubiti? ne vem.če bi ga lahko..ne vem. potrebovala bi čas in prostor. odmik,karkoli..potovanje k sebi...

Zdaj sem na razpotju. Neke vezi me še trdno pritrjujejo k Prvemu, druge se spajajo s prihodnostjo. Mislite,da me ni strah?user posted image vsega po malem...
ampak tako je..čas je,da zaključim to poglavje. če mi bo žal,ne vem. mi pač bo. lekcija,karkoli..srčno si želim,da se prihodnjič oglasim iz novega gnezdeca..naj bom še tako impulzivna. tokrat ne razmišljam. podajam se v nekaj,kar ima daleč najbolj nejasno prihodnost. Ampak to mi daje krila. Ta pa potrebuje vsaka ptica,da lahko leti...

Tu sem,Tjazy..zdaj bom na vezi..ronja,tvoj nasvet sem upoštevala...in,baguska..nobena selitev me ne odvrne od vas..user posted image

lep,topel in upanja poln pozdrav, vaša jaz

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Kaj pa jaz?
6.2.2007 0:55:39   
Anonimen
Spet jaz...prizadela sem ga. Drugega. Rekla sem mu,da sem se odselila. Preprosto nisem se bila pripravljena soočiti z dejstvom,da sem še vedno pri Prvemu,čeprav med nama ni ničesar več..Čeprav ve,da bom odšla (in si hkrati to prikriva..). Ampak nisem mogla. želela sem,da misli,da sem zdaj njegova. Povsem. Bednica...Samo škodo sem naredila..ne vem,kako se bo izteklo..žalosten je..in jaz zraven. ne vem,če lahko še prenesem. zdi se mi,da se vse podira..ko bi se že zdavnaj moglo graditit,se ruši svet pod mano..user posted image user posted image
ah,bo že...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Kaj pa jaz?
6.2.2007 10:53:07   
Anonimen
Pogumna si.. ni kej.. in izbrala si ravno aspekte polne lune.. k se mal dodajo..

Sem ti hotu vceri napisat, pa nisem bil glih v filingu, da je mogoce tvoja ideja bila skor boljsa.. da poves tko.. zadnji hip in nc prevec dolgovezit.. ker sem ugotovu, da bi zanj bilo lazje ce bi mislu, da si jezna nanj.. kot pa ce ve, da ga mas na nek nacin se vedno rada..
Zadnjic sem vedu, da je fuuul tezko ce si skenslan z obcutkom, da je nekdo mal jezen nate.. zdej vem, da je fuuull tezje ce si skenslan z obcutkom.. da te ma tist se vedno rad.. sploh ce se potem se vrtis po stanovanju in se gledata.. Zihr sta fuul trpela..

To kar je reku.. je pac reku, ker je bil prizadet.. in ko bo sam.. ga bo zvilo.. in ziher te bo pogresu.. Takoj ko zves.. je faza zmedenosti.. in bolj ko se bo zavedal, bolj mu bo hudo.. zalosten bo... sploh ce je to ze kdaj prezivlju.. in potem ko se bo sprijaznu.. ker druzga mu tko ne preostane.. te bo pogresu.. prvi dan.. kr dost.. drugi dan se bolj tretji pa.. bomo vidl..

Z vsakim takim dogodkom se v cloveku ziher fuuul stvari spremeni..  in pol je moznih kr velik poti.. in v poglavju III. v kolikor se kdaj zgodi.. bi blo spet vse drugac.. tocn ves kako.. tocn ves.. kaj bi blo boljs drugac.. ne tolk globoko.. ne tolk resno.. mal bolj izi.. mal bolj previdno... 
Ja.. mogoce bi blo res boljs, da bi te pozabu.. ampak tist, k nas je naredu je naredu eno napako.. pozabi nam je vgradit tipko "delete" in s tem vse skupi mocno zakompliciru.. tko da to bo skor nemogoce..
Fuuul rad bi vidu, da se cez kaksen teden javis.. in da se lahko mal pogovorita..

Sam teb... anonimna osebno teb.. se ti ni treba zdej glih mu javljat.. v tvoji situaciji.. stekas?

In zdej anonimna.. ce prav razumem.. nisi vec tko prepricana.. da bo vse kul med teboj in med tem drugim??.. tega sem se skoz potihom bal.. k to je cist mozno, da se zgodi v takih primerih..

Recimo.. ce bi se to zgodilo meni.. da bi se fuuull zalubu pa ona tud v mene.. pa da se mal bolj zakomliciram in recimo, da imava oba otroke.. k jst jih mam.. in bi tkole sanjala, da bi bla skup.. se mela rada.. fuul uzivala skupi.. tko kot sta vidva.. in ce bi nekoc prislo do te kriticne tocke odlocitve.. tko kot je pr teb.. bi jst verjetno friznu.. kr ko mas otroke.. te potem spremlja ta obcutek.. da si jih pustu.. in jim pac povzrocu kr neki nesrece.. in njo bi tud to spremljalo.. da je svojmu otroku vzela atija.. in se mi zdi, da bi samo to bil dovolj velik razlog, da nama mogoce neb uspel.. kljub temu, da bi se povsod drugje totalka stekala..
Ce se ze kdaj zalubs.. je vcasih mogoc boljs met vse skupi cist na izi.. tko platonsko.. in imet vse na svojem mestu.. tko da se ti ne zgodi, da pozabs kdo je v bistu love of my life. Sam verjeten je to takrat mal tezko.. ker te kr nekak not potegne..
Pa zihr se pojavi slaba vest.. ki zna bit fajn nadlezna.. in 100% je full vecja, ce pades v te vrtince.. kot pa ce ostanes bolj na platonski varianti.. kar bi jo jst zdej bolj predlagal..

Pa pliiiiiisssss ne mu vse komunikacijske kanale zapret.. k mogoc ti bo vcasih hotu povedat, da te ma rad.. da bi mogoc se vedno rad bil nekako ob teb.. skozi laif.. ampak zdej pac spet na drugacni ravni.. ne tako mocni ljubezneski..
Po vsem tem kar sta prezivela.. bi si mogoc zasluzu kaksen odprt kanal.. pliiisss!

Nooo.. hvaaalaaa anonimna..  pač!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Kaj pa jaz?
6.2.2007 10:54:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se ruši svet pod mano..user posted image user posted image
ah,bo že...



Sej te razumem..  Ja.. bo že.. sam mogoc nisem cist razumel, kaj se zdej s tem drugim dogaja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Kaj pa jaz?
6.2.2007 11:49:24   
baguSka
Sej te razumem.. Ja.. bo že.. sam mogoc nisem cist razumel, kaj se zdej s tem drugim dogaja..


Ce sem jaz prav razumela, potem ga je prizadela, zato ker se mu je zlagala, da se je ze odselila od Prvega, ceprav se se ni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Kaj pa jaz?
6.2.2007 11:52:51   
baguSka
Aja anonimna tebi pa tole: ce mislis da bos zdaj izgubila se Drugega, potem to ze ni prava ljubezen. Prava ljubezen vedno pocaka.. Vsaj jaz sem takega mnenja. Ce ta Drugi tudi ljubi tebe, potem ne vidim razloga, zakaj bi ti karkoli zameril.. Kvecjem lahko razume, zakaj si mu prikrojila resnico.. To pa res ni nic takega.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Kaj pa jaz?
8.2.2007 17:42:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spet anonimna2!

Ej hvala ti, ker si stopila na mojo stran, res je, so bedniki pa kakšni, sploh pa tista, da ko imaš enkrat otroke moraš prevzeti odgovornost-- ja kakšno hudiča, da boš osrečeval svojega otroka medtem, ko si ti nesrečen in zamorjen ma daj, Moj otrok se počuti veliko bolje zdaj, kot prej, ker je njegova mamica srečna in nisem mu vzela očeta, sem ena redkih, ki si otroka ob ločitvi ne izbere za orožje, smo zelo korektni vsi štirje in otrok očeta lahko vidi ali gre k njemu kadar želi. Ma pa saj je brez veze, tako, kot je rekla anonimna zdaj na koncu, srečno življenje, ko boste razočarani in viseli tule gor in vas je samo stokanje, kako je partner takšen in drugačen...ma a čudno saj to ste vedeli že zdavnaj ampak bo treba potrpet do konca, ker so tu otroci pa stanovanje pa.......no ampak resnica je tudi v tem,da mogoče pa nekje v podzavesti pravzaprav uživate, da ste lahko nesrečni..srečno!

Anonimna javi se kajm kako si boš uredila življenje, bom mislila nate!


Se vama z vsem srcem pridružujemuser posted image  Zakaj ležati na kavču cel lajf?? Imela sem totalno isto izkušnjo (samo otrok nisva imela hvalabogu), couch-potato-ja pustila in takoj spoznala človeka od akcije, ki me ima neizmerno rad in neprestano prebuja libido v meni. Tudi po dveh letih si pošiljava strastne e-maila in sms-e, ko se ne vidiva, in vsak dan se razideva in snideva z nežnim poljubom... TO JE TO. Človek v zvezi, s katero ni zadovljen, vztraja le, če je STRAHOPETEC.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Kaj pa jaz?
8.2.2007 17:48:29   
Anonimen
Aja, pa še to. Prvi se je po tistem mojem sestopu iz vlaka (nahitro)  zavedel in bi seveda po tistem takoj imel otroke, imel me je rad... vendar to ni bilo to več, nisem si mogla predstavljati, da se zbujam poleg njega vsak dan do konca življenja...
Ko zjutraj pogledaš partnerja, ki poleg tebe spi, z občutkom, da bi raje videl, da ga ni... potem nekaj ni vreduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Kaj pa jaz?
8.2.2007 21:46:59   
Anonimen
Zadnja anonimna...v glavi sem vedela tvoj odgovor, tvoje menje. ne da sem ga,...preprosto isto mislim..zato sem v procesu odseljevanja..trenutno me preganja čas, zato vsem ostalim: pišem takoj,ko bom spet lahko..ostajam ne..nikoli več. preveč ljubim Drugega. in vas,ki ste z mano..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Kaj pa jaz?
10.2.2007 8:36:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Prava ljubezen vedno pocaka..


Ja..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Kaj pa jaz?
12.2.2007 14:53:09   
Anonimen
Prehodni so tisti ang. glagoli, katerih dejanje prehaja na predmet zunaj osebka (predmet se imenuje direct object) ali je usmerjeno proti predmetu. (indirect object) Nekateri pa imajo lahko oba predmeta.

Neprehodni pa so vsi tisti, katerih dejanje ne more prehajati na predmet zunaj osebka.
--------------------------
In zdej sem v dilemi.. Ne vem kaj naj nardim.. ker...

Ce reces love you se zacne kot neprehodni.. ampak se konca kot prehodni.. in ne vem.. al je prehodni al je neprehodni.. ?!user posted image

In ce reces miss you.. se zacne kot neprehodni.. in lahko postane prehodni.. Lahko pa se zacne kot prehodni.. tud to je mozno.. in lahko postane neprehodni..

Dva dost pomembna glagola.. pa ne vem.. al sta prehodna al sta neprehodna user posted image user posted image  Tezko bom zivel, ce tega ne bom razcistu..

A bi se mogoc katera javla.. za instruktorco ang? Ena mi je usla.. pa mam zdej problem.. sej sem jo kr dobr placal.. ampak ne vem.. kaj je blo narobe?! user posted image
Zdej iscem novo.. sam ne predrago.. najrajs bi sicer mel staro nazaj.. je bla tko.. zlo fajn instruktorca..

Zdej sem studiral passive voice (trpni način) kr zajeban..

Trpni način izraža, da se z osebkom nekaj dogaja, da trpi, zato se tudi imenuje trpni način. V ang. se uporablja mnogo pogosteje.. kot v slo.. Huh.. se dobr, da nism angleš..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 12.2.2007 15:06:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Kaj pa jaz?
12.2.2007 23:50:10   
nezzza
..kar tako, malo v mes, vskočim, k sem slučajno prebirala - površno to temo, no upam,  da si sedaj srečna in da si našla - sebe in tisto kar si iskala, pri drugem.

Pa še to, zaljubljenost mine, ljubezen pa ostaja. Kot vemo, že dolgo...

Da ne boš presenečena nad realnostjo teh besed, takrat ko boš pristala na realnih tleh, pa ne nasprotujem ti tvojim odločitvam, le jasen pogled nad življenjem ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Kaj pa jaz?
13.2.2007 13:26:28   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Prava ljubezen vedno pocaka..


Ja..


Ja. Jaa!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Kaj pa jaz?
13.2.2007 13:28:01   
baguSka
Tjazy a ti dobivas privat ponudbe? Ker vidim da se ti tuki ni se nobena javla..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Kaj pa jaz?
13.2.2007 13:31:36   
Anonimen
Jaaaaa... user posted image

za oba tvoja posta...

Sem mel ze 2 razgovora.. pa nobena ni ustrezna.. user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 13.2.2007 13:34:02 >

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Kaj pa jaz?
13.2.2007 13:38:18   
baguSka
Sem mel ze 2 razgovora.. pa nobena ni ustrezna..


hm... jah nc, ocitno bos mogu kr taprvo nazaj dobit!?user posted image  le kaj si uspicu, da ti je pobegnila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?