Vilma
|
Frufru ne vem, kako je z otročički v Postojnski jami. MIslim, da se lahko gre in da je vstopnina zastojn, nisem pa 100% prepričana. Problem pa bi znal biti v tem, ker se večina malčkov notri boji. Vidim tudi po našem, ko se samo približam v tisti smeri, kjer je vhod. Tema, mrzlo, gleda kot da mu bodo učki glih ven padli. Pa vožnja traja skoraj eno uro, tako da se mi zdi kar dolga. No mogoče se Lovro ne boji toliko in bi se še dalo. Ne vem, sama se moraš odločit. Je pa ta vikend v soboto v Predjamskem gradu Erazmov viteški turnir. Ful fešta, sam tole vreme je problem, ker tam ni skoraj nobene sence, parkirišče je problem, tako da mi ne gremo. Tudi zato, ker moj dragi dežura čez vikend in sva z Dominikom sama doma. Je pa pred Postojnsko jamo večkrat ful dogajanje, vam lahko poročam, ko bo spet kaj dogajalo Evo pred kratkim je bil furmanski praznik, en mesec nazaj dan družine, pa še mal več nazaj rojstni dan Zmajčka Jamčka. Je pela Romana Kranjčan pa Čuki, ful lepo zrihtajo, polno igral je za otroke, pa tudi fino je, ker je ob Pivki senca in lepa sprehajalna pot. Frufru če pa vseeno pridete, NUUUUJNO poklicat, da se vidimo! Kot sem napisala, midva sva sama, bo pasalo mal družbe. Zdaj pa šibam še ven dokler se da.
|