Ženkica
|
Čao punce. Kar nekaj ste načvekale, nisem si uspela vse prebrat, sem pa malo preletela. Tako kot napredujejo vaši sončki, je tudi pri nas pestro; če le naštejem nekaj stvari: pomahamo "pa pa", plazimo v rikverc, postavimo se na vse štiri, plezamo vse počez kjer je možno itd. itd. Tudi na nogice jo vleče ko jo posedam, ampak ji še ne pustim da bi stala, zaradi kolkov; se še nikamor ne mudi. Skratka, sem pa važička, imamo novo kopalnico, samo še nekaj detajlov fali, potem vam napopam kakšno fotko. Ko smo prošli z morja smo bili 14 dni pri tašči (takrat smo prenovili kopalnico), nato pa smo prišli domov celo za 1,5 dneva in jo potem ucvrli v Bohinj - tam pa je bilo tako rajsko, da smo namesto 1 dan ostali kar 4 dni. Pa en dan smo imeli izlet v Logarsko dolino; imamo pa še v planu Laguno v Ljubljani en dan sprobat, ko je taka vročina, pa še v Čateške bi radi šli. Skratka, ful nam dogaja in se imamo zares fino. Aja, tudi mi smo v BC-ju probavali nahrbtnik za v hribe od Maya maya se mi zdi; je bil še kar OK, bomo probali kakšnega rabljenega dobit. Še to da povem; Kaja ljubi vodo, vseeno v kakšni obliki jo namakamo, lahko ji npr. samo s tušem malo ponagajam, ona pa se smeji na ves glas in je čisto navdušena. To je to zaenkrat od mene, šibam še malo pred TV, je dirka MotoGP-ja v ZDA; aja, btw: dons sva končno po dolgem času spet skupaj zajahala najino mrcino in naredila dobrih 150 km-jev, na koncu me je pa dragi še na Zbilje peljal na sladoled; skratka bilo je super. Nočko. Ženkica
|