ELA06
|
Jaz sem preživela prva 2 dneva službe, kar je najpomembnejše ELA jih je tudi. Moj jo zjutraj po zajtrku napoka v voziček, na sprehod do trgovine. .. danes je bil to Merkur, sta šla ploščice zbirat, pol pa domov na malico. Vedno mu zaspi v vozičku, kar se pri meni nikoli ne zgodi. Mogoče zato, ker očka ne čveka z njo celo pot - tako kot jaz . Otroku je dolgčas pa kar zadrema eno!!!! Me se po novem dojiva ponoči itak, drugače pa zjutraj in zvečer, vmes že ne, ker ji dajem kar drugo hrano. Ne vem kdaj bomo začel ponoči spat? Mi je kolegica svetovala, naj ji dam čaj ponoči za pit ko se zbudi. Tako je ona s svojim naredila, pa je po 2 nočeh preskočil 1 obrok. Ko sem jaz to naredila, je Ela v spanju začela pit, pol je pa ugotovila, da to ni jošk ampak flaša je bil pa , sem jo po hitrem postopku priklopila, da se ni preveč zbuila, drugače ne bi več nazaj zaspala. Jaz mislim, da pri skoraj 9 mesecih bi lahko začel spat celo noč in ne more bit lačna, če je žejna bi moral bit tut čaj dober! To je bolj razvada in neka želja po bližini nič drugega. Mi je ena rekla, naj jo pustim joka, pa se bo odvadila ampak men je to pre hudo! Raje še 9 mesecev vstajam 2x na noč! Bom še malo vztrajala s čajem mogoče bo kaj učinka. Tisti, ki spite že celo noč, ....so vaši sami nehal jesti ponoči ali ste jih moral kako "odvadit"? r1ta jaz tut mislim, da jih lahko daš v skrinjo. Grem mal slike urejta, pol pa spat. nočko