severnica77
|
Vima bravo za tvojo pikoco. Samo, da je vse v redu Hrana - mi smo še kar dosti v zizilandiji, je skutke, sadje, zelenjavo, navadni 3,2 jogurt, polento, žemljico, baby kekse in mlečne kašice .... Pije še vedno ne nič, kar me nervira, ker me je vseeno še vedno strah, da mu manjka tekočine. V roke mu dajemo tudi celo sadje, paradižnik, kruh ... Vstane se tudi naš falot že konkretno in zadnje čase ga je vsepovsod polno. V stajici zdrži maksimalno 15 minut, kakor tudi v posteljici kadar ne spi. So pa tudi pri nas najbolj zanimivi CDji, kabli, predali, daljinci in telefoni. Igrač po moje sploh ne bi bilo treba kupovati ampak kaj, ko se mama in ata ne moreta upreti. Zaščitili smo vse vtičnice in robove klubske mizice. Je pa pogruntal že tudi to, da se s preprijemanjem rokic lahko premika in hodi okoli in okoli posteljice. Mi posteljice še nimamo čisto spuščene, mu pa je ograjica nekje do brade. V stajici se pa obvezno spravi na mehek rob in ga grize pa tudi voziček bo kmalu pojedel (no, vsaj tisti del za držati - smo morali tam namontirati igračko, da sedaj to grize). Čebljanje - zadnje čase se je kar nekaj začel pogovarjati sam s sabo. Verjetno je ugotovil, da ga nič kaj ne razumemo Nič, dovolj tračanja za danes, moram še nekaj postoriti preden se škrat zbudi.
|