dorotea
|
Bravo Klari in heleni! Lumpa6, še si z nami! A te že kaj živčki dajejo, ko veš da bo treba it...jaz sem prav mislila nate, ko si rekla, da mogoče greš že danes not...pa tko me je mal streslo...Tebe? No, zdaj si nazaj za kratek čas...kaj ti je mal odleglo al si mal tečna, ker moraš še mal počakat? Mene vem, da bi stiskalo ves čas. buškica, tud jaz imam full apetit, pa sem si šla kupit lubenico, ker drugače bi napolitanke žrla, ker nismo meli nič druzga doma. Po mojem tud živčki delajo svoje...jaz se trudim da bi full pila, če mi pa kakšna packarija zapaše, pa tud prav ...je pa res, da tud meni paše dosti sadje.Po porodu ga nekaj časa ne bomo smele preveč, zato zdaj gasaaaaa! Hvala za poletje, drugače bi imela že +30kg! Pa če zvečer jem, me pol želodec boli, tko da se izogibam temu...pa donat imam na zalogi proti zgagi. Misska, ti se pa res moraš mal odklopit od te službe! Drugače te bomo našeškale! Počivaj! Sandra85, take so zavarovalnice, če ni dovolj pogosto obolenje, ne plačajo! Sam je pa res, da 9 evrov pa že dam, vsaj jaz, če imam za kremčke in nalepkice in cel kup drugih stvari, dam tud za ta pregled 9 evrov! Glih en body manj bom kupla.
|