|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  548 549 [550] 551 552   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:07:35   
Anonimen
Oooo, čestitke za 2 meseca ..... od Rožice* dojenčku. Jaz še nisem zasledila, kako je ime tvojemu user posted image

Zakaj pa hodi na terapije tvoj user posted image Rožica*?

Duska: tebe pa še zlasti občudujem......kako pa to, da ste imeli tako majhno razliko (jaz sem pa danes ful zvedava).
Zaščita: kako pa po porodu? Meni so kondomi čisto mimo, se pa kar malo bojim, da bi prehitro zanosila, še ene nosečnosti zdaj nebi preživela. Pa ciklus....sploh ga ni, boh ve ali sem sploh plodna ali ne. Raje ne reskiram.

Ursy: ja vi ste pa prav lepo pridobili. Dojiš?

Guppy in vse s CR: si kaj mažete rano?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13726
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:11:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Jutro od naju!

Mi pa danes praznujemo 2 meseca!!! user posted image user posted image user posted image




2. meseca!! user posted image  To pa je že številka. Mi imamo danes 2 tedna!

Naš Matija je danes ULTRA posranec. Ob 7. zjutraj je bil tako posračkan, da mu je na vseh koncih teklo oi plenice. Sploh nisem vedela kje naj ga začnem čistit. Zdaj pa je bil na moje "veselje" ponovno tako posračkan.
Sedaj pa sit in suh lepo spančka na mojih rokah. Kdo nebi!? Počasi ga bom odnesla v posteljo, da se končno umijem, oblečem in naredim kaj koristnega,..

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13727
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:22:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Guppy in vse s CR: si kaj mažete rano?



Ne še. Naslednji teden bo en mesec od poroda in bom začela z mazanjem. Zaenkrat samo umivam rano in temeljito obrišem, da je suha. Brazgotine praktično nimam, tako da bom verjetno mazala samo z navadnim mlekom za po kopanju.

Železo: danes sem pojedla zadnjo tableto za železouser posted image  Ali katera jemlje Elevit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13728
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:25:40   
lumpa6
ojla

gipsa ni več smo ga dali dol, imeu ga je zaradi rahlega udarca v nogo čisto iz preventiveuser posted image seveda po moji kriudi, sem nesposobna mamauser posted image user posted image sploh nevem kako sem lahko spravla ostale 4 gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13729
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Duska: tebe pa še zlasti občudujem......kako pa to, da ste imeli tako majhno razliko (jaz sem pa danes ful zvedava).


Žana je bila zelo priden dojenček. Do 6. mesecev je samo jedla in spala (celo v svoji posteljici brez, da bi jo predhodno morali uspavat) in tako sva pravzaprav dobila željo po še enem otroku in takoj je uspelo.
Ko pa je začela hodit (pri 14. mesecih) pa je imela toliko energije, da se sploh ni ustavila. Očitno je bila dovolj spočita od prvih 6. mesecev spanja.user posted image

Če bi takrat čakali, da Žana shodi, se vrjetno nebi tako hitro odločili za drugega otroka, ker je bilo kar naporno. Jaz sem cel dan dirkala za njo.
user posted image
Je pa res, da sem se v 2. nosečnosti zredila samo za 8 kg in mislim, da se za to lahko zahvalim Žani.

Danes mi ni žal, da smo se tako odločili, saj si sploh ne znam predstavljat življenja brez njiju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13730
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:26:36   
Rožica*
hvala za čestitke.
duskamb čestitke tudi vam za 2 tedna.

PBJ upam da si dobila sporočilo, najbrž kar dva. user posted image


tipkam z user posted image  v naročju, zato ni velikih začetnic.


CR.   že nekaj časa nazaj sem želela vprašat, kakšna navodila za vaje po cr ste dobile v P.
jaz nisem dobila nič. rane si ne mažem, vsaj tako so mi rekli v P, naj z ničemer ne mažem.

naš user posted image  pa bolj poredko kaka. danes je spet peti dan od kar nismo bili pokakani.
meni so v ZD svetovali. da nj muprevrem dve žlici sladkorja in malo vode, to tekočino mu daš za pit in naj bi se po tej mešanici hitro pokakal.
javim kasneje, če bo kaj .user posted image

na terapije hodiva zaradi mišičnega tonusa in ker je nedonošen. tam nama pokažejo pravilen handling in vaje ki jih potem izvajava doma.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13731
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

gipsa ni več smo ga dali dol, imeu ga je zaradi rahlega udarca v nogo čisto iz preventiveuser posted image seveda po moji kriudi, sem nesposobna mamauser posted image user posted image sploh nevem kako sem lahko spravla ostale 4 gor



Ne sekiraj se. Važno, da ni nič strašnega. Če sta dala gips dol pomeni, da je vse O.K. Nesreče se dogajajo.

Koliko so stari tvoji otroci?
Si to že napisala, pa sem mogoče spregledala?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 13732
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:36:05   
CUKRČEK
ojlauser posted image


Kako ste mamice? In nosečke(čeprav vas je že malo ostalo)?

Mi smo se končno pozdravili.....Manca je spet v vrtcu, mi pa kraljujemo doma. Čakamo da se pokaže sonček, da gremo na sprehod.

GUPPY...a ti ločiš tvoja malčka po glasu oz. po joku? Mojadva ful različno jokata in ju je zlahka spoznati. Klara joka neeeeee neeeeeee neeeeeee, Aljaž pa giiiiii giiii giiii, ali pa geegeeeeeeee geeeeeeee geeeeuser posted image Prav luštna sta. Sta pa danes spala 8 ur v kosu pol pa še 3 ureuser posted image Sem prav vesela, da rada spita....čist po mamiciuser posted image

Se je pa Klari spet začelo  nekaj "pacat" na koži....sem kar slabe volje zarad tega, ker sem le upala da ni nič. PA očitno je le nekaj a tem, da se bo stalno ponavljalouser posted image


A se vaši malčkinradi kopajo? Moja Klara fuul uživa..da vse štiri od sebe in uživa. Aljaž se pa tolk dere, da je groza. PA ful se odriva z nogami od banjice, da ga je res prav mučno kopat. Upam,d a se bo navadil in da bi vsaj pol toliko užival kot Klara.


lp, Cukrček&co.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13733
   RE: Septembrke
4.10.2007 10:42:15   
Anonimen
Cukrček: Brino šele "uvajava" v kopanje. Prvič se je drla kot da jo iz kože dajeva, potem pa vsakič manj. Sedaj že uživauser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 13734
   RE: Septembrke
4.10.2007 11:25:02   
cuma
Čau punce!

Vem, da se redko javljam in pravzaprav priznam, da komaj vsak drugi dan uspem pokukati na forum in prebrati kaj pišete ... pa še to ne vsega user posted image  ... z dvema je res veliko dela ... saj veste ...
Najprej torej čestitke novim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image  Še malo, pa bomo vse na spisku!!

Pri nas je vse ok. Ema j sicer še vedno smrkava in Tinkari se občasno tudi nekaj vozi gor pa dol po nosku ... drugače pa: tinka še vedno pridno je. Nimava pa še nekega pravega vzorca ... po dvodnevni pavzi dojenja zaradi ragad (ker je dete viselo na joški po uro in pol)  -mleko sem si v teh dveh dneh redno črpala- sem ugotovila, da gre vse skupaj veliko hitreje ... ona se naje (popije okoli 120ml na obrok)v 10 -15 min, podre kupček in potem spi, medtem ko pri dojenju na dojki včasih 5 min pije, pa zaspi, pa kupček pa spet 10 min vleče pa kupček, pa drugo, pa zaspi, pa kupček .... da traja to hranjenje dokler je sita za zaspat včasih tudi 2 uri in pol user posted image . Pa še to je, da nikoli ne vem, koliko je spila ... Malo sem navajena že od Eme (ker sem imela premalo mleka in sem morala dodajati), da sem vedela, da je otrok sit in potem reševala - v primeru joka - probleme drugje - podirala kupčke, uspavala, previla .... kar pač se mi je zdelo, da otroku manjka. Zdaj pa me zmede, ko odpira usta in potem na joški joka.... user posted image , mleko pa v potokih teče mimo nje user posted image . Zato pri nas postaja zelo IN črpanje mleka in potem pitje po flaški. Če pa ne utegnem izčrpat, ji dam kar dojko. Doma imam tudi rezrvo aptamila in včasih ponoči, ko mlekaveč ni toliko kot bi det želelo, dobi dodatek.
Popek ji je odpadel šele včeraj, na sprehod pa hodiva zadnje dva dni. user posted image
Ker pridno spi (običajno kar po tri ure, ali vsaj dve), nisem še tak zombi ... uspem tudi Emo rihtat in se z njo igrat, pospravit kej po hiši ... mi je pa tudi mož zelo v pomoč in mama, ki mi vse zlika user posted image user posted image user posted image .
Tu pa še ena fotka naše Tinkare:

user posted image

Lepo se imejte kljub kislemu vremenu!
Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13735
   RE: Septembrke
4.10.2007 11:33:08   
lemavrica
ojla,

z Jako sediva in mal čekirava forum in jaz upam da bo končno zaspal da grem lahko jest. A se še kateri dogaja da enostavno nima časa jest jest. Naš se hoče dopoldan skoz nosit in ko se to neha je ura 12 in ugotovim da sploh še nisem jedla. On bi pa seveda skoz jedu. Meni kile ka letijo stran ( sej ne da se preveč pritožujem ), glavobol imam skoraj vsak dan in na koncu dneva sem totalno sesuta, fizično in psihično.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 13736
   RE: Septembrke
4.10.2007 11:45:30   
guppy
Rožica, iskrene čestitke!! Prosim sporoči, kako deluje kakalna terapija :)

nefretiti, rane si ne mažem z ničemer, jo samo operem kar z lactacid femina, ko se tuširam in posušim z brisačo.

Žabonka, ne, zdaj za železo pijem napitek Revita Fe.

lumpa, lepo te prosim... Imela sem te možnost spoznati, tebe in tvoje zlate otroke, tako da sploh niti besede. Si super mama!!!! Vsem se zgodi in se nam bo še neštetokrat dogajalo, da bomo potolkli otroke ob kljuke, vrata, omare, da bodo leteli s kavča, postelje, iz rok... Nobena tega ne naredi zanalašč, ampak se zgodi po nesreči in zato nisi nič slabša mama, kot si bila prejšnjim štirim!!!

CUKRČEK user posted image  ja, ločim. Maja "cvili" hiiii hiiiiii uiiii uiii, Marko pa joka kot jesihar AEEEAAAA EEEEAAAA UUUEEEAAA. Totalna razlika, tudi v decibelih! Svaka ti čast, super mami, za prespanih 8 ur !! Za kopanje ti pa res priporočam to, kar sem pisala par strani nazaj. Malo ga nahrani pred kopanjem in počakaj 30-60 minutk, potem pa šele v banjico. Naš Marko se je tako v trenutku spremenil v kopanje-lover in prav uživa in se smehlja!!

Cumika... iiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!


(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 13737
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:06:58   
sandra85
cuma-ta pa je po mami user posted image

js čakam, da enej zaspi, da grem pojest ¨zajtrk¨ in pol bom seznemček dopolnila

zaj ga že zmankuje na mojem naročjuuser posted image ...malo manjka...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 13738
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:19:03   
ana b
Pozdravljene mamice, user posted image  in user posted image  (če je še kakšna ostala).
Moram priznat, da vam kar zavidam spanje več ur v kosu. Naš Matic se doji na 2-3 ure podnevi in ponoči. Ponoči je še nekoliko slabše, ker med dojenjem zaspi in se posledično ne naje zadosti in potem po 2 urah budnica. Zadnja 2 dni po dojenju vsaj spi tudi naprej, pred tem pa se je prebudil, ko sem ga odložila v posteljico in sem ga morala spet uspavati. Je pa bil naš taprvi bolj priden. Sprejel je Matica zelo lepo in takoj ko začne stokati mi reče, naj mu dam mleka. Se pa zna zgodit, da ko mali spi, se tavečji zbudi in hoče mleka, pa čisto pleničko ponoči,... Kar pestro moram priznat.
Zdaj je malo komaj zaspal in se grem stuširat, da vsaj malo k sebi pridem.

Mere za prvi mesec: 3620g in 54 cm.

Pa-pa

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 13739
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Meni kile ka letijo stran ( sej ne da se preveč pritožujem ), glavobol imam skoraj vsak dan in na koncu dneva sem totalno sesuta, fizično in psihično.


Torej bi res morala malo več jest in pit ogromno tekočine!

Matija mi je že nevem kolikokrat zaspal na rokah, ko pa ga dam v posteljico pa ima oči kot dolarje. Mogoče mi bo sedaj uspelo. Nič še nisem naredila!user posted image  Lahko pa sedim pred računalnikom in z eno roko počasi tipkam. Zato sem pa danes tako aktivna.

Zdi se mi, da spet smrdi. Upam, da ne bo spet tako posračka kot 2x prej. Ampak zdaj ga ne bom budila...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13740
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:31:46   
lemavrica
Enostavno ne morem, ker če ga odložim začne jokat oz. se bolj dere kot bi ga iz kože dajali.
Zdele sem ga dala v ležalnik in bom vidla koliko časa bo zdržal. Jest bom pa vmes mal pojedla in popila.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13741
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:34:59   
nana 27
Evo še mene.. PBJ, Miha je bil OK dokler je bil doma mož, nato je pa zbolel in je začel trmarit in ga je treba dobesedno odvlečt previjat. Začel je tepst, kar prej nikoli ni počel. Zleze na kuhinjsko mizo in se uleže v Majin ležalnik. Včeraj je hodil okrog z njeno dudo dokler mu nisem rekla, da mu bodo zobki odpadli - da naj kar Majo pogleda, da je brez zobkov in jo je ven izpljunil. Vrtec je lepo sprejel in je baje "priden". Veliko poje in mu morajo še dodat. Vsako jutro, ko ga oblečem in rečem, da gre v vrtec že čaka pred vrati skupaj s čeveljčki. Kot da bi vzgojiteljice govorile o drugem otroku, ker doma se spremeni v malo zverco. Kakor sem uspela prebrat, je to normalna reakcija in se je treba s tem kar sprijaznit.  Nefretiti, majhna razlika med obema otrokoma - čisto odvisno od otrok..pri nas sta Miha in Maja karakterno kot noč in dan. Z Mihom je bilo ogromno dela in ga je še zdaj - veliko več kot z Majo. zakaj pa misliš, da toliko enih zadev tukaj pišem. Ker smo jih toliko skozi z Mihom dali user posted image  Pri nas sta narazen 22 mesecev. Saj vsi pravijo, da je zelo naporno (beri našo Duško!), ampak da ti je nato čez dve leti toliko lepše. Naj bo res tako user posted image Lumpa, daj nehaj..slaba mama. Najboljša mamica si user posted image  Jaz imam dva pa se mi zdi, da se mi na trenutke meša. Pa Guppy z dvojčki in Cukrček s tremi user posted image   Cuma, kakšen zvedav pogled ima Tinkara. Saj boš videla, da boš kmalu več čvekala. Samo, da ritem ujamete pa še Tinkara bo več budna. Leamavrica, meni se je to dogajalo prvič in te zelo dobro razumem. Dobi si kakšno pomoč, ali pa daj flaško možu, ko pride iz službe in pojdi ven (na zrak) za 15 minut. To dela čudeže. Tudi, če bi šla za dve uri, se ti bo zgodilo kot Rožici - ves čas boš razmišljala, če je z otrokom vse v redu in podobno. Ko bo Miha normalno v vrtcu, se lahko zmeniva za kakšen sprehod po Volčjem potoku, če ti je prav. Me ne bo motilo, če bo Jaka "hud" user posted image  Rožica, user posted image user posted image user posted image  no zdaj si pa "urejena" mami. Meni je to tako čudno. Tudi, ko sem jaz kam šla, sem ves čas razmišljala, če je z Mihom vse OK in domov klicarila. Ko sem pa poslušala kričanje (mimogrede, ni maral ne ležalnika, ne telovadnice, ne banje...samo jok), sem si pa želela, da bi kdor koli vskočil vsaj za 15 minut. Sem ga pa zato veliko prenosila in prevozila z vozičkom po stanovanju. Zame sploh ne iščem več cunj - jih samo še za otroke kupujem user posted image  Čop pa je trenutno najbolj priročna zadeva user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13742
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:36:45   
Anonimen
Potem pa mogoče poskusi, da imaš doma kakšne rogljičke ali nekaj temu podobnega, da lahko ješ z eno roko med tem, ko ga z drugo držiš. Če boš ti lačna in nervozna bo to občutil in bo siten.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13743
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:42:49   
nana 27
Glede zaščite...se kar nagibam k Mireni. Če ne bi dojila, bi imela tabletke, ker se mi Mirena zdi tak tujek v telesu. Kaj pa vem.Ob dojenju imaš baje lahko samo minitabletke, ki jih jemlješ ves čas (sploh ni premora kot pri normalnih), ampak jih je treba iti iskat v Avstrijo ali v Italijo. Pa še Depoprovera injekcije obstajajo, ki delujejo tri mesece  - dvignejo težo user posted image  Sploh ne vem, kako naj se odločim pa bo kmalu tu pregled.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13744
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:47:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Glede zaščite...se kar nagibam k Mireni.


Tudi jaz razmišljam o tem. Pregled imam 7.11. do takrat bi skoraj morala vedet.
Ampak me je malo strah. Kaj to boli, ko ti vstavijo.
Otrok res ne mislim več imet.
Mislim, da so trije ravno prav.user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 13745
   RE: Septembrke
4.10.2007 12:53:19   
nana 27
Duska, sem slišala, da zna eno popoldne bolet trebuh user posted image  in je hecen občutek, ko ti to noter dajejo. Najprej dobiš recept in greš v lekarno po Mireno in ti jo ob prvi menstruaciji vstavijo. Verjetno lahko tudi na poporodnem pregledu, ker imamo spodaj še vse "razmontirano" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13746
   RE: Septembrke
4.10.2007 13:04:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duska, sem slišala, da zna eno popoldne bolet trebuh user posted image  in je hecen občutek, ko ti to noter dajejo. Najprej dobiš recept in greš v lekarno po Mireno in ti jo ob prvi menstruaciji vstavijo. Verjetno lahko tudi na poporodnem pregledu, ker imamo spodaj še vse "razmontirano" user posted image


No ja eno popoldne se že da preživet.
Bom vprašala zdravnico, če ti lahko vstavi že na prvem pregledu po porodu sploh ni slabo, ker če bomo dojile še nekaj časa lahko tudi na menstruacijo še čakamo.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 13747
   RE: Septembrke
4.10.2007 13:18:23   
lemavrica
Nana27 tole z Volčjim potokom je super ideja. Upam samo da bodo še kaki lepi dnevi, da se ne bo začelo deževje. Zaenkrat sem itak še odvisna od moža da mi malega dol nese, ker si ga še ne upam po stopnicah gor in dol nosit zarad rane. Tko da vozičkamo popoldne ko mož pride iz službe.

Drugače mi pa mož veliko pomaga, samo zdele mu pa kar malo nagajajo v službi in ga ni do poznega popoldneva. No pa še na službeno potovanje ( prvič v 4 letih ) ga bodo poslali, za dva dni oz. tri in me je že kar malo strah kako bova sama zvečer in ponoči.Namreč mož ga tako lepo uspava, meni pa enostavno ne ratauser posted image
V teh dneh imam pa še totalno podivjane hormone, je čas ko sem ponavadi imela menstruacijo, in sem še ekstra občutljiva. Komaj čaka da tole mine, ker sama sebi že pošteno najedam.

O zaščiti tud sama že kar nekaj časa razmišljam in se mi tud sanja ne za kaj naj se odločim. Sem že razmišljala o Mireni, pa o hormonskih inekcijah. Kondomi mi ne dišijo preveč, dojila bi pa tud rada še vsaj 2 meseca, tko da tabletke odpadejo. Upam da bo G imel kak pameten nasvet.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13748
   RE: Septembrke
4.10.2007 13:24:45   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

CR.   že nekaj časa nazaj sem želela vprašat, kakšna navodila za vaje po cr ste dobile v P.
jaz nisem dobila nič. rane si ne mažem, vsaj tako so mi rekli v P, naj z ničemer ne mažem.



VERJETNO NISTE OPAZILE VPRAŠANJA.

Zanima me kakšne vaje, če se ne motim ste se enkrat pogovarjale, da izvajate vaje ali neki takega ????

Ja zdaj sem pa "urejena" user posted image
Imam malo krajši čop.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Guppy javim kako bo uspela misija kakanje.
Trenutno spi in zraven zelo jamra in pritiska. Se je pa že prej trudil in pritiskal, vendar ni bilo nič.
Upam da se božček čimprej pokaka, se mi kar smili, ko tako pritiska, da čisto
rdeč v obraz.

Guupy ti še daješ Sab simplex? Zanima me, če mogoče veš kako deluje na črevesje?
Se lahko črevesje navadi na te kapljice in potem posledično postane mogoče bolj leno?


Lp.


(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13749
   RE: Septembrke
4.10.2007 13:32:33   
lemavrica
Baje za hitrejše kaknje pomaga 50ml švoh kamiličnega čaja z 2-3 žlicami sladkorja. To na bi jih pognalo.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  548 549 [550] 551 552   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  548 549 [550] 551 552   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?