Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, moram še malo bolj preveriti) in res toliko stane; ta po mojem okusu pa je res 645€.
Meni pa kar še ne gre hodit po teh trgovinah...ne vem kaj je z mano. Zdej se učim, pa kar mal pozabim, da sem noseča...pol pa mi hitro ker poslabi...da se spomnem. Saj ne da ne bi mislila na naso piko, sam sem tko bolj sama doma, pa kolegice po večini niti fanta še nimajo, pa jim ni tolko za takšne debate. Zdaj so tko bolj napeti dnevi pri naju...moj je živčen...ti izpiti...zdaj pa je še tko ratalo, da ima izpit ravno takrat, ko imava rezervirano križarjenje. Mi je šlo kar na jok, spet ne bo nič! Vedno se kaj zaplete, da potem ne greva nikamor
), pa se vseeno sprašujem...al so tud vaši možje tko padli noter v to nosečnost? Moj še ne ve kako bi se obnašal. Ma ne gre za to, da ne bi bil vesel, sam tko mu je čudno se menit od oblekc, pa dudic...pa teh stvari...mislim, da se ne zaveda še dobro, da ta mali v mojem trebuhu raste in raste...in da te stvari sploh še niso daleč. Nekaj časa po Uz, je bil bolj vpleten, zdaj pa spet ne ve več , kaj naj. Ma kaj pa vem...sm ena cmera!
. Preden sem izvedela za izvenmaternično, me je dva dni bolela rama in sedaj me spet, ista. Pa me je kar malo strah, da ni spet kaj narobe. Jutri bom pomirjena.
!!!
Na koncu pa itaq ugotoviš da noben vozek ni idealen. Mi smo na quinny-u (model speedi) in zaenkrat sem zelo zadovoljna z izbiro. Pa še cenovna primerjava: za vozek sem dala takratnih 58.000 SIT oz cca 240€, za globoko košaro, ki sem jo kupla rabljeno in je bla kot nova sem dala cca 80€. Jajčko smo meli concord baboo tut rabljeno (dobili za cca 40€ in je tut bla kot nova), zdaj bomo pa glede na to da mamo še en vozek quinny (zapp) pa bomo kupli še rabljeno jajčko maxi cosi ki paše na vozek pa tut zelo dobro se je na testih odrezala (bomo kupli tut rabljeno od kolegice za 80€, nova stane nekje 125€).
.
mi je obljubu, da greva jutri po NS mal gledat po trgovinah, sicer kupovala ne bova še nič, ampak samo da malce ugledava. komi čakam, seveda pa močno upam, da je vse uredu. tolažim se s tem, da glede na moja leta, ne bi smelo biti težav, amak nikoli se ne ve. vam poročam, kako je bilo.