Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Če ima moški majhnega 8.1.2007 19:43:37
Taula
Kaj se še ne bodo spomnili. Sem poslala članek dragemu, in mi je napisal da mi bo začel zaračunavati dodatek, ker je preveč obdarjen (nadstandard model-njegove besede) glede na evropsko povprečje. Ni edini, ki je na to pomislil. Če je povprečno število vbodov na spolni odnos npr. 50 in je moški recimo samo 2cm nad najvišjim povprečjem, potem tak moški svoji dami na spolni odnos nudi kar 1m več klobase kot povprečneži! Krat 3je seksi na teden krat 52 tednov pa dobimo 156m na leto! Pa to (50 vbodov, 3krat tedensko) so vse spodnje meje. Malo se zamislite, ženske. Tiste, ki imate nadpovprečneže pokažite malo hvaležnosti, tiste pa, ki imate (pod)povprečneže pa pomislite kaj zamujate! Kaj se ''malo'' hvalimo
_____________________________ NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)
RE: Če ima moški majhnega 8.1.2007 20:13:33
Angellina
David, ne boš verjel, obstajajo tudi vibratorji-dolžine po želji, s katerimi se lahko žokaš tut 8 ur na dan, če ti paše...
RE: Če ima moški majhnega 8.1.2007 20:56:52
david
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kaj se ''malo'' hvalimo Ne, jaz se trudim doseči 57 vbodov na seks, pa se potem tolažim, da je to isto, kot če bi imel 2 cm daljšega. d.
RE: Če ima moški majhnega 18.1.2007 14:47:55
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". drži kot pribito
_____________________________ Love is in di er.
RE: Če ima moški majhnega 18.1.2007 20:53:33
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". drži kot pribito Kaj ti pomaga trdota ali pa dolžina če je ne zna uporabiti.
_____________________________ NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 11:56:45
Gorjača d.o.o.
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". drži kot pribito Kaj ti pomaga trdota ali pa dolžina če je ne zna uporabiti. Hm... lubica.... a bi mi rada kaj povedala?
_____________________________ Gorjača d.o.o. is open for business... for Taula
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 12:36:37
Taula
Hm... lubica.... a bi mi rada kaj povedala? Bi ja..pridi domov in boš videl...
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:11:49
barcaffe
O gorjača, a si na posojo, ko maš d.o.o???
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:50:01
Taula
O gorjača, a si na posojo, ko maš d.o.o??? Opa kofetarica...a takle ti meni. Me ni nekaj časa gor, ti pa v napad? Če še ne veš..sekam glave.
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:54:58
Gorjača d.o.o.
Ne ne, gorjača ni na posojo... gorjača služi samo Tauli.... ona je direktorica te firme
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:55:01
barcaffe
taula, kaj pa tebe muči, in kaj se šlepaš zraven Gorjača, bi čist med moje joške pasala
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:56:19
barcaffe
pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? IZVIRNO SPOROČILO: Gorjača d.o.o. Ne ne, gorjača ni na posojo... gorjača služi samo Tauli.... ona je direktorica te firme
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:57:16
Gorjača d.o.o.
Gorjača, bi čist med moje joške pasala Težko verjamem.... gorjača se najlepše uleže na joške od Taule.... nice and soft Tukaj samo malo firbcam.. tako ali tako bom bolj poredko tu v kokošnjaku Petelin je zakikirikal...
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:58:54
barcaffe
Kaj ti bo soft. Pol že kaže, da so stare. to mora bit čvrsto
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:00:14
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". Stari pregovor laže. To si je izmislil nekdo, ki je imel majhnega.
_____________________________ This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:00:45
Taula
Kaj ti bo soft. Pol že kaže, da so stare. to mora bit čvrsto Ah lubica..a si svoje pogledala al kaj in se jih ustrašila. Nič bati..to da so pri kolenih je normalno.
< Sporočilo je popravil Taula -- 8.6.2007 16:01:44 >
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:01:23
Taula
pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? In kaj imam jaz od tega?
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:01:27
barcaffe
Majhnega že, Zara, ampak trdega pa kot
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:02:25
barcaffe
IZVIRNO SPOROČILO: Taula pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? In kaj imam jaz od tega? Gledala boš, in še bolj izpilila svoj sex lajf. A ni to velik???!!!
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:04:03
Anonimen
Pejte na čvek vsako temo zaserjete No moderatorji, kje ste zdaj ko je potrebno kaj premakniti?
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:04:38
Taula
pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? In kaj imam jaz od tega? Gledala boš , in še bolj izpilila svoj sex lajf. A ni to velik???!!! Jao...a hočeš da me mine za vse večne čase.
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:05:30
Taula
Pejte na čvek vsako temo zaserjete No moderatorji, kje ste zdaj ko je potrebno kaj premakniti? Lov ju tu bejbi. A je imel majhnega?
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:07:05
Anonimen
Moj ima tazga, da bi bilo za vse tukaj dosti. Če bi vas obdelal, tud čvekat nebi mogle več.
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:10:07
barcaffe
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moj ima tazga, da bi bilo za vse tukaj dosti. Če bi vas obdelal, tud čvekat nebi mogle več. In zakaj si pol tuki??? Če bi res bil tako dober, bi ti bila že na hrbtu, z nogami v luftu
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:11:00
Anonimen
Me je danes že trikrat nabrisal, vas pa že dolgo ni nihče
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
ime deklice sajika Bi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN? da (
13% )
ne (
65% )
mi ni všeč (
22% )
Število vseh glasov: 125 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !