Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
hei.sem v 25 tednu in sem se do zai zredila 1 do 1,5 kg od teže pred nosečnostjo...s tem da sem v prvem trimesečju zgubila 3 kg...upam da bo do konca šlo tak počasi...če pa ne pa bomo po porodu mal več migali pa upam da bo
Nimam opravičila, zredila sem se preveč, mi je tudi g. rekla naj mal pazim na prehrano. Pa vseeno dva velika razloga za nabiranje kg: prenehala s kajenjem in prenehala z aktivnostmi zaradi rizične - posledično bolniška in počivanje...
S hrano pa očitno ne zmorem kontrolirat teže - lačna ne morem bit, in včasih mi tudi mal sladkega zapaše. Upam, da bo toplejše pomladno vreme odneslo kkšen kilogramček, saj bo na sporedu malce več aktivnosti in zelenjave. Njami solatka...
Aja še podatki, 85kg v 22tednu (175 cm). Subjektivno: ogromne joške, široka bedra, večja rit, edino trebušček me ne moti. Pa niti me toliko ne motijo moji kilogrami, bolj me skrbi kako je z ter kako bo s porodom...
Mi katera zaupa kolk ste mele pa pred ! Sama še sicer nisem (al pa - še ne vem), vendar ne bi rada tartala z trenutno težo! Pa da se še pol za 30 kg zredim - itak dobim ošpice - hahaha!
jaz sem mela pred nosecnostjo 60kg rodit sem sla z 80 kg zdaj 6 mesecev po porodu jih mam 59