|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OČKA ZRAVEN PORODA???
26.1.2007 21:03:28   
šapica
madona odg. je ful, tko da sem sam mal preletela-ne me tepst, če sem spregledala "moj" odgovoruser posted image . uglavnem v porodniš. postojna je sicer tečaj  oz. šola za starše, kamor so dečki seveda vabljeni, za plačat ni nič, je pa potem za plačat 4000 za samo prisotnost pri porodu (mene to grozn jezi, ker ni povsod enako-kaj ni zdravstvo kao enako v celi SLO user posted image ). očitno je tista obleka, ki jo bodoči oče "dobi" hudo zapletena za opratuser posted image
je pa res, da je v postojni oče lahko prisoten tudi brez potrdila o tečaju-pa smo spet tam, ko je nekje tako, nekje tako.
aja pa še nekaj-rok imam maja, pa sem se hotela malo pozanimat kdaj bo ta MŠ, pa ni osebe v porodnišnici, ki bi mi vedla to povedat. sem vprašala ,če bo mogoče po kaki smoli  še pred majem , pa so rekli da upajo  da bo...mislm...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Očka zraven poroda?
26.1.2007 23:10:45   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Da si človek postavlja metafizično vprašanje, zakaj je treba te jurje plačat in komu gre dnar. Plus da je zraven še čist iz sebe.


Kje je problem Mič user posted image  Verjemi da kljub tem "jurjem" spim ponoči in imam SREČO da živim v mestu kjer obleka za očkota ni tak draga user posted image !!!!!
Zdravstvo pa lahko plačamo in ga tudi plačujemo na drugačen način ne pa z prisotnostjo očeta pri porodu, je res zanimivo da ni potrebno vsepovsod plačat teh zadev. Obsojajte me gor ali dol moje mnenj se ne bo spremenilo!!!!!!
Lepo spite, čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Očka zraven poroda?
27.1.2007 14:07:22   
Ciril
no, ko je ze ravno debata o tem kako fantki pridemo s punckami k porodu... ce ma katera ali pa kateri tu izkusnje kako je s tem na Jesenicah bi res prosil za par informacij... kako je s solo za starse, kako je s tisto instant verzijo sole za starse, k kao traja samo ene 3 ure in to 1x.... zavoljo sluzbe zal nikakor ne bo zneslo 3 tedne hodt na predavanja. Je na Jesenicah tudi placljivo ( ce je koliko ), da me ne bodo, ko bomo enkrat tako dalec, pred vrata postavl pa rekl da nimam narejenee sole za starse. Strasno sem navdusen nad tem, da bova dobila eno mejhno strucko, pa zlo si zelim, da ko bo teh kolobocij (nenormalnih obrokov, slabosti, otecenih gleznjev....) konec, da bi bil zraven ko bo ta strucka ugledala luc sveta. Hvala za informacije

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Očka zraven poroda?
28.1.2007 16:22:25   
Strawberrie Cherrie
V SGju je z ali brez materinske šole 3tisočake za prelepo papirnato obleko
user posted image

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Očka zraven poroda?
28.1.2007 22:33:41   
polona2
Na Jesenicah naj bi oče, ki želi biti pri porod zraven, obiskoval materinsko šolo skupaj s partnerko. Ko sem jaz hodila na ta predavanja, je bilo tam veliko parov, se mi zdi, da so bili kar v večini. Meni je bilo žal, ker moj partner zaradi obveznosti v službi ni obiskoval materinske šole. Sem pa prosila predavateljico, če mi kljub njegovi odsotnosti lahko napiše potrdilo, da je bil prisoten. Se je dalo brez problema zmenit.
No, ko pa pride d-day, pa greš s tem potrdilom na okence za sprejem, tam plačaš 3.000 ali 4.000 sit (hmnja, zdaj bo treba že evre dat) in dobiš račun in s tem računom potem tečeš gor v porodno sobo in zabava se lahko prične... Ampak je res lepo, da je partner zraven pri porodu, rojstvo otroka je zame enkraten dogodek, ki ga starša enostavno morata doživeti skupaj. Seveda, če sta oba za to.

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: OČKA ZRAVEN PORODA???
31.1.2007 10:37:28   
mamci
oj,

midva pričakujeva drugega otroka in očka je bil zraven pri prvem porodu, seveda je hodil v šolo za starše.

Kar se mi pa zdi hecno je pa sledeče.
Ko sem šla po potrdilo za prisotnost pri drugem porodu, sploh nihče ni preverjal ali je bil oče v šoli ali ne, vse kar so mi rekli je naj pokažem račun in to je to.

Mi je to čisto mim.user posted image

lp, pa srečno naprej

_____________________________

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?