|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 11:46:48   
zima07
Bucka, kupi fiziolosko od nivee-male ampule in ji vbrizgaj v vsako nosnico malo...moras pa to narest, ko je pikica budna, v spanju nikakor ne...tako mi je svetovala patronazna...ce to ne bo dovolj, pa iz vate naredis svaljek in ji se tako ocistis vsako nosnico...porocaj, ce ti bo uspelo...

Kar se dodatka tice, mi je vceraj na centru rekla, da nam pripada z mesecem rojstva, ce vlozis v treh mesecih in da je njihov zakonski rok za izracun in nakazilo, 30 dni...user posted image  

LP

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 12:16:06   
bucka01
Zima07 kje bom pa dobila od nivee ampule a jih majo v lekarni?

Saj sploh ne vem kaj je ker drugače je nosek čist in normalno diha večkrat ji nosek očistim kar z palčko za ušesa kot mi je pokazala patronažna.
Vendar me moti predvsem zjutraj ko se zbudi ji grozno ropota po nosku ko diha čez čas pa poneha in čez dan je potem dobro.
Kiha pa tudi kar dosti tako da to je samo dober znak da letijo bacilčki ven.
No glede otr.dodatka vam bom sporočila 14 ko jih nakazujejo če bom dobila za nazaj ker jaz sem sedaj morala vlogo ponovno oddati tudi za tavečjega fanta
pa me zanima če bom dobila tudi razliko plačano za nazaj ker prej sem dobivala za Aljaža 5000 pa mal drobiža v tastarem denarju zdaj naj bi pa okrok 20.000 jurjev za oba skupi bomo videli.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 12:23:52   
Barbid
Živjo

Ajja: jaz sem si kupla kenguruja od baby bjorn - sem zadovoljna, vsaj nositi mi jo ni treba. Prej me je skoz bolel križ, zdaj tega ni več.

Adriana: hvala za nasvet, no zdaj smo ritko odprli - normalno kaka,bog ve pa kaj, vse še bo.

Pa še malo o kilogramih: ko sem šla rodit sem jih imela 70, ko sem zanosila 54, danes en mesec in pol po porodu jih imam 56. Brez hujšanja, kar zgubila sem jih , nimam pojma kako. Vse ar je ostalo na trebuhu je KOŽA, te je pa ogromno.

NO, čuvajte svoje srčke, midve pa greva malo ven - neki kuka sonček.

Pozdraček
Barbi



(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 12:28:58   
LUNA06
Fiziološko od nivee dobiš u BC.Sam jih je ful velik u škatlci, nam je ogromno ostalo, ko smo kupli na začetku.Se čidto malo porabi.

Bucka01 sigurno boš dobila tud za nazaj.
Sej 20 čukcov je pa kr u redu.Mi dobimo sam en drobiž, pa še to ne vem kdaj misljo nakazat.Sm misnla da bo že v februarju, pa nč.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 12:33:53   
eva1
Bucka pri nam je isto-nosek kot da bi bil zamašen, kr smrči revica...potem pa ga s fiziološko čistim in s palčkami narahlo...sej bo! ja od nivee fiziološko lahko kupiš v lekarni pa v DM-u jo tut imajo(je ceneje kot v lekarni)!
Včeraj sva imele pregled..uradno 5350g in 58 cm! Vse uredu...aprila imamo 3 sestimacki+cepljenje!
Drugače po starem...spimo ok(tok, tok), 1x ponoči se dojiva,imamo kr ritem-spanje ob 20h(pol ure gor, dol), potem pa se prvič zbudi od 2-4h pa potem okoli 7h zjutraj...potem pa še 1x zaspi do 10-11h...kakor je ! Pondevi pa akcija, ker ona noče spat, ampak je mami zajuser posted image in vztraja dokler ne zaspi, včeraj po vseh poskusih uspavanja(nošenje, dojenje....) je pristala v postli in se drla 20 minut pol pa zaspala in spala 4 ure...fora je v tem, v kolikor ne zaspi ko je zaspana in se prečuje-potem je groza, cel dan noče spat pa se dere karkoli delaš-jo lahko nosiš, pa guncah, pa poješ....pa nič jok kot bi jo iz kože dalaj, ker je neprespana in prečuta do amena-to mi je naredila samo 1x, sedaj pa vsak dan ustrajam pri tem, da zaspi ko vidim, da je zaspana! In vem da delam prav, ker Luka je bil isto okoli 2 mesecev, ampak potem smo se počasi naravnali in je bilo, če smo enga falotka uštimali, bomo pa še to prinčipesouser posted image user posted image user posted image !

Drugače pa nič kaj-komej čakam na sončka in lepo vreme..zdej pa šibam...lepo se imejte!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 12:36:27   
hebeba
OJ!

Evo, jaz sem nas spakirala, gremo danes popoldan na smučanje v Avstrijo, za 4 dni, prtljage pa toliko user posted image . Upam, da nisem kaj nujno potrebnega pozabila. Čeprav me malo skrbi kako bo vse skupaj izgledalo se počitnic zelo veselim. Bolj bo seveda užival ati..a nič zato, naj kar - je zlati ati!

Tiste, ki ste že drugič mamice, kako je bilo ko ste šli, če ste šli s tako malimi na dopust?

U, se že oglaša naša mala sirena..bežim

se oglasim, ko se vrnemo

papa


(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 13:44:51   
Claudia
Ojla!

Midva z Markom sva včeraj prišla iz bolnice. Jaz sem bila v torek na čiščenju, ker mi pri porodu niso odstranili cele posteljice. Upam, da jim je sedaj uspelo.

Tudi jaz ne vem katerega kengerujčka naj kupim, saj ima naš user posted image že 5 kg in bi ga rada imela za čim dalj časa.  Tako da premišljujem, da bi kupila tistega, ki je do 12 kg.

Ali vaši otročki tudi kaj glavo nazaj držijo ?  Naš jo neprestano nazaj tišči user posted image , čeprav mu že od vsega začetka podlagam hrbet in glavico.

Luna: vaš Mark je pa res priden, da spi v svoji sobici in to celo noč. Naš še vedno najprej spi 5-6 ur in potem samo še 3 ure.

Urša: mislim, da si ti pisala, da segrevaš mleko v mikrovalovni. Meni so v  bolnici rekli, da se mleka za dojenčka ne sme pogrevati v mikrovalovni.

Hebeba: uživajte na smučanju.

Pri nas se kaže sonček, tako da bova šla malo na sprehod.

Pozdravček!

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 16:32:30   
zojaB
Dober dan

pri nas pa nič sončka user posted image , tko bi šla mal ven trimčkat, sedaj pa sedim za tole škatlo in ne boste verjele jem kokosove piškote...sevede ne bom odnehala, dokler škatla ne bo prazna. Pol se pa prov debelo čudim, ko stojim na tehtnici.
Ne vem ,kaj mi je, včasih sem bla non stop na fitnesu, ful sem bla pozorna na hrano, nobenga špeha, zdej sem pa čist zašpehana in veste kaj...briga me, prov nč se bed ne počutim, bo že šlo dol.

hebeba uživaj na smučanju

Barbid, naš mali je bil tud zdele 4 dni tak božček, čist zaprt, nč ni več jedu, skos se je samo napenjal in sva poskusla tvoj nasvet...mislm, tamal se je pokakal...milo rečeno, teklo mu je dol po nogah, plenica ni zdržala..noro, ful je bil božček. Po mojem samo zato, ker sem zamenjala mleko, ki mu ga  dodajam iz navadnega Aptamil 1 na Aptamil proti polivanju, ki je bolj gosto. Ne vem, če ne bom jest tud preklopla na Novalac.

Sem pa čist razočarana, ker Leon ful noče več jest pri meni, prej sem mu dodajala 1x na dan ponavadi zvečer, in mu očitno flaša veliko bolj odgovarja, sva mela čez vikend cele borbe, ni in ni hotu jest pri meni, pa mu nisem hotla dat flaše, jokal se je 5 ur, pravzaprav sva se kar oba jokala, pa ni popustil, tko da sem mu šla pol na konc flašo narest. Čist sem razočarana.
Mimogrede, na kolk časa se čez dan hranijo vaši malčki?

Luna06, Marko ma prov luštkano sobico, a ste une oblačke narisal?

user posted image  bom mogla počas pospravit Leonove cunje št. 56, mi je kr mal hudo, so tolk cotkane

no evo, piškotov je zmanjkalo, pa še Leon se je zbudu

čaw

< Sporočilo je popravil zojaB -- 1.3.2007 16:45:04 >

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 18:46:15   
zima07
Ja, Bucka, kot so ti napisale ze druge-fiziolosko od nivee imajo skor povsod-jaz sem jo kupila v lekarni, ampak je res, da je drazja kot drugjeuser posted image ...Jaz jo kar veliko porabim-prej popek, sedaj ucke pa mozoljcki-mi je pediatrinja rekla, naj kar s fiz. ali s kamilicami umivam-bomo videli, kaj bo...

Pozdravcek!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 19:02:29   
zojaB
LUNA06, sem se v prejšnjem postu zmotila, namesto Mark, sem napisalo Marko, se opravičujem.

Claudia moj tud ful glavo nazaj drži, kako mu podlagaš? Jaz sem pediatru to tud omenila pa mi je reku, da je pri enem mesecu to čist normalno, kasneje je pa treba do fizioterapevta, če se to nadaljuje.

Fiziološko mu jaz najlažje v nosek brizgam kar z inekcijsko brizgalko, ampak res čisto malo. Je fino, ker se lepo razprši po celem nosku.

...jaz sem dons čist raztresena ally, že 2 kozarca sta mi padla iz rok.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 20:13:10   
adriana_m
Moj tudi bučko ves čas nazaj tiši, me malo skrbi, da me ne bo pediater nakregal, ker sem nekje brala, da te pošljejo kar na razvojno. Ima tako močan vrat, res se mu pozna, da je 13 dni prednosti nabiral notri...
Danes smo cel dan na nogah in tudi ponoči je bilo pestro. Ne vem kaj mu je, skos bi bil pri meni, šele sedaj ko sem ga malo v štorklji nosila je zaspal, pa v vozeku zunaj tudi spi, samo danes ni bilo nič. a je to normalno, da hočejo samo vlečt vsako uro... Uuuuf. Nisem imela časa niti pod tuš skočit.

Lpa.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 21:28:31   
jagoda80
Zdravo!
Pa se bom še jaz pofočkala na tem forumu. Vsake toliko časa vas berem, za pisati sem pa bolj lena. Mali sonček že spančka, jaz pa tudi razmišljam, če ne bi bilo pametno, da bi šla kar hitro v posteljo, preden me jok ne prehiti.

Berem, da imajo vaši malčki in malčice tudi težave z noskom. Tudi naš Andražek zjutraj kot bi imel zamašen nosek in ful težko diha, pa sem vprašala pediatrinjo na pregledu, kaj je to in me je potolažila, da ni nič narobe, ni prehlad, ampak je samo suha sluznica zaradi toplega in suhega zraka (imamo približno 20 stopinj ponoči) in naj mu dam, ko težko diha, malo fiziološke raztopine v nosek. Je kar sama predlagala te od nivee.

Ali vaši otročki tudi jokajo v spanju? Naš velikokrat v takem rahlem joku zaspi. Včasih mi ful trdno zaspi v naročju, ko dojiva, potem pa ga dam v posteljico in nekaj minut jokca v spanju. Pa včasih ponoči zajoka, jaz hitro vstanem in pogledam, pa je že tiho in izgleda kot da ful trdno spi. To se potem včasih ponavlja tudi do 2 uri, preden se zbudi. Jaz ga ponavadi kar pustim v posteljici, pa bi bilo mogoče boljše, da bi ga vzela v naročje. Hm, ne vem. Tako pa vstajam in ga hodim gledat.

Nočko, pa dobro in čim dlje spite user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Januarčki in januarčice 2007
1.3.2007 23:26:08   
zojaB
Evo mene spet pred računalnikom tle na RR pa že tretjič danes, vedno kaj pozabim...ah ja staram se...

Katere pleničke uporabljate in kolk številko? Jaz imam zaenkrat Pamperske št. 2  nekak mi ne sedejo več. A mogoče katera uporablja Huggies? Jaz jih še nisem probala ampak baje so kr ok???

No zdej pa res dost za dons

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 8:00:33   
eva1
Jutro!

tamala je prejle nekaj jamrala pa jokcala, pa predno sem jaz Lukca za v vrtec naštimala in k mami odpeljala, da ga bo v vrtec peljala, je tut tamala že zaspala nazaj!Pa tok sem hitela, da se neb preveč jokcala, ampak sem vedla da je še zaspana, ker dojili sva se itak pred 1 uro! Eh ja-uveljavljajo svoje! Tamal je bil pa danes že ob 6.15 pokonc user posted image , ne vem kaj mu dogaja, še dobro da lepo nodija gleda, ampak tole se bo kr nehalo, da ga pred sedmo takole sračkauser posted image
Zoja-jaz imam huggies-ke, men so ok, ker pri pamperskah mali drek po hrbtu gor pride, pri teh pa ne, ker imajo tak širok elastičen rob zadaj! Je pa tako, da imaš dve vrsti huggies plenic in ene so čisti podn, te k majo pa puja narisanega na plenički so pa ok, pa seveda tudi dražje od onih drugih!

Jagoda-dokler v spanju jamrajo in jokacajo ni panike, sej ni treba vsakič pokonc skočit, ko bo zares jokal,ga boš pa že slišala...zato sem dala jaz malo v svojo sobo spat, ker nisem mogla spat ob njenem jamranju, sem bila več zbujena, kot sem spala, sedaj pa ko je čas za jest že protestira naglas, tistega jamranja pa ne slišim in je!

Hebeba-uživajte na smučanjuuser posted image

No pa imamo dežuser posted image -vsaj pri nas je, joj, jst pa komej čakam pomlad in sonček!

Lukec ima pa čez 10 dni rojstni dan-bo drugo svečko pihal, pa mi še ni jasno, kako bom vse to naredila-bo treba v dveh dneh narest, ker  je preveč folka za en dan, pa vmes še tamalo pedenat...eh ja, čist nč se mi ne da, najraj bi ga kr preskočila, pa kaj k ne morem, že zarad njega ne!

Lep dan vsem, čeprav je vreme res žalostnouser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 8:12:07   
LUNA06
Ojla!

Joj danes pa očitno ni šans za sončka!No bomo pa notri prevedril.

Naš mali je biu ponoči spet ful pridn.Je spau od 23.30 do 7.15.Je potem zjutraj pošteno lačen, kar hlasta.Ja ja Novalac je zakon!

Eva1 - meni pa Mark (če je tečko) ne zaspi tudi če ga pustim v zibki, da se joka.Sem ga pustila zdej dva dni nazaj dvakrat po 15 minut, pa nč.Prava tečka je biu, dve ure skup se je dru, pa ni blo važno kaj sm mu nardila.

Meni se tud zdijo ti kengurujčki, ki so do 9 ali 10 kg premajhni, se bomo verjetno odločili za malo večjega.

Je morda že kateri vaš malček naročen na drugi UZ kolkov?

ZojaB kakor sem že napisala, Novalac je res zakon.Naš Mark vedno zvečer zaspi ko se ga naje, pa nima nobenih probelmov ne s polivanjem ne z zaprtostjo.Imava pa tudi midva probleme, da noče jest pr meni, samo sem vztrajna.Dobi dodatek samo zvečer.
Ja tiste oblačke je mož narisou, je čisto enostavno pa lepo zgleda.
Mi mamo pamperske, trojko.Sem čisto zadovoljna.Na kak način vam recimo plenice ne odgovarjajo?
Mimogrede, v Šparu je nagradna igra - srčelov.Če kupiš ene plenice in ene robčke pampers, dobiš srečko, vsaka zadane.

Lekarne so res najdražje.V vaši sem recimo najdla čaj za dojilje (ga pijete?) za cca. 850 SIT, v BC je pa 639.

Kako to mislite glavo nazaj drži?A tko recimo če ga maste pokonci al pa na trebuhu?To dela tudi naš, ker ga tok zanima kaj je okoli njega.

Jagoda80 - tudi naš Mark včasih zajoka med spanjem in potem zaspi nazaj, pravijo da so to sanje.Še dobor, da smo ga dali v svojo sobo spat, da se več ne zbujamo ob vsakem jamranju in jokcu. 

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 2.3.2007 8:16:03 >

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 10:23:49   
karolina*
No, pa da se še jaz malo oglasim. Pri nas je vse po starem, noči zaenkrat še ne prespimo, spi približno 5-6 ur, potem se pa zbudi. Jo pa samo dojim, nič ne dodajam. Zakaj ste se pa ostale odločile za dodatek- a niste imele mleka ali samo zato,da malčki prespijo noč?

Pri nas je tudi dežek danes, a bomo vseeno šle ven, čim bo malo manj padalo. Bom prekrila voziček s prevleko za dež pa bo.

Zanima me katere dohodke ste vpisovale v vlogo za otroški dodatek- od leta 2005 ali 2006?

Lepo se imejte

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 10:37:19   
bucka01
No tudi pri nas je danes pupa spala od 22h pa do 4.30 kar super
tudi jaz samo dojim in še nisem segla po dodatkih upam da mi še dolgo nebo treba.
Karolina jaz sem napisala dohodke za leto05 tako je bolo rečeno če bi vlogo dajala v marcu oz konec marca bi pa potem mogla že za 06.
Sedaj pa letim se mi tamala že krega!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 10:57:16   
zima07
Karolina, ce oddajas vlogo za otr.dodatek v prvih treh mesecih leta, vpises podatke za predpreteklo leto (2005)...

Mi imamo ze dva dni krcke kar preko celega dneva-vceraj je v celem dnevu spala mogoce urco...danes je slika podobna-no,zdajle spi v mojem narocju, upam da se bo vsaj malo spocila...se dobro, da vsaj ponoci spi...

Pozdravcek vsem v tale turoben, dezeven dan.... user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 11:14:19   
Urša08
Ojla!

Na hitro napišem preden se user posted image zbudi.

Karolina tudi jaz sem napisala prihodke za leto 2005.

zojaB tudi meni ne odgovarjajo Pampers 2 - skoraj vedno premoči pleničko. Tako da imam Mullerjeve tudi 2 in sem zadovoljna. Jo bo pa zdej zdej prerase, tako, da imam doma že paket Pampersk 3 - nemških - ful jih hvalijo, bomo videli.

Naš sonček je spal od 8 pa do pol treh in sem zadovoljna, potem pa od 3 pa do 7. Super, kar tako naprej. Ima pa že 5 kg.

Eno vprašanje imam za vas. Ko se midva nahranva in podereva kupčke ga malce položim v blazino za dojenje in se pogovarjam ter kažem igračke... skoraj vedno se zgodi da mi zaspi, ko pa ga prestavim v zibko se pa zbudi in noče spat. Zanima me ali lahko spi v tej blazini , sedaj ga ne upam pustiti, da mu ne bi kaj škodovala pri razvoju. Kaj ve mislite?

Ena je napisala, da bi njen user posted image jedel vsako uro. No to se meni dogaja dopoldan. Če ne na uro, pa na uro in pol. Očitno mora nadoknaditi ker ponoči na dalj časa je. Zanimivo pa je, da če ga ima pa kdo drug pa lahko je na 3 ure, če pa mene zavoha pa takoj hoče jesti. Pa naj je, če mu tako paše.

Vmes sem en dan mogla spet dodatek narest, sedaj se pa samo dojiva. Ponoči ko imam prsi tako polne - seveda če 7 ur ne je, mi poje samo na eni, ta drugo si pa spraznim in imam za čez dan, če mi slučajno zmanjka. To sedaj 3 dni prakticiram in je super. Seveda ga pa vedno dam k prsim da malo vleče čeprav nič ni, šele potem flaša, tako so mi rekli naj delam.

Tiste ki zvečer dodajate a dodajate, ker vam zmanjka ali da bi dalj spali? A pa naredite za cel obrok dodatka ali se prej dojite potem pa še dodajate?

Sedaj pa šibam, škoda ker je dež, da ne bova šla ven.

Papauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 11:33:55   
LUNA06
Mi dodajamo zato, ker se mi zdi da ni sit.Na splošno nikol ne vem a je sit al ne.Pa seveda tud zato da pol lažje zaspi in spi malo dlje.Ampak vedno najprej poje pri meni, potem pa naštimam 100 ml in potem poje kolikor pač poje, včasih tud use.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 12:17:47   
eva1
Še 1x dobro jutro-moja šiši je zakonuser posted image , je spala od 20.30-3.30, sva se podojili nato ob 6.30, potem vmes sem jaz malega zrihtala in šla nazaj na kavč in ko je zajokala je bla ura 11.30(jaz sem pa mislila, da sem za pol ure zadremalauser posted image ), uglavnem je pridna(tok, tok)! jaz tudi samo dojim in mi na kraj pamet ne pride da bi posegala po dodatku zaradi tega da bi spala celo noč! Sej ko imajo goste obroke, pa človek točno ve da niso lačni se še vedno zbujajo, ponavadi še bolj pogosto kot prve mesece-kdo bi jih razumel...sedaj pa v ležalniku leži in gleda okoli sebe-v naročju pa ni ne vem kok rada, ima raje da je v ležalniku ali pa na postelji!

Urša-jaz bi ga pustila na oni blazini spat, če se ti drugače prebudi, meni tut v ležalniku spi!

Zdej pa še kavico spijem, da lahko zafunkcioniramuser posted image do osmih zvečer-je potem tam mir ko oba zaspita! zakaj pa jih ve, tako pozno dajete spat?

Zoya24-vidim da me spet čekiraš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en lep pozdravček tudi tebiuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 12:32:54   
zoya24
Eva1, moram mal, ker me nič ne pokličeš user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 12:48:50   
tatam
Hojla!
Super vreme,ne?Mi smo že par dni zaprti not,saj če ne dežuje pa piha kot za stavo in ju ne upam ven peljat.Trenutno sta sicer zdrava,le noske imata še kar polne.V sredo smo imeli posvetovalnico in nam je rekla,da je to mogoče tudi zaradi blagega refluksa.Vsaj malo polivata pri skoraj vsakem obroku,čeprav lepo podirata kupčke-včasih rigata kot stari pijanciuser posted image .
Ima pa Tosja 5230g,Anej pa tudi že 4740g-ob odpustu iz bolnice je bilo razlike za celo kilo.Dobili smo pa napotnico za razvojno ambulanto.
Jaz jima dodajam Comformil in moram rečt,da je sedaj teh kolik precej manj,pa pri vsakem obroku jima dam Lefaxin kapljice-trkam po lesu!!Na začetku sem tudi jaz samo dojila.Dopoldan je še šlo,popoldan pa sta se samo drla in bla nemirna.Najprej sem krivila krče,dokler jima nisem dodala flaške in ugotovila,da sta bla v bistvu lačna.Osebno sem proti flaškam in sem tudi prvidva polno dojila do enega leta,zato sem na začetku se ful sekirala in obremenjevala s tem...Sedaj imata 2-3 obroke pri meni,pri ostalih pa vedno dodam kaj zraven oz.ponoči hraniva po flaški-je hitreje.Mi pa zato nič bolj ne spita.Zaspita zvečer ob 20-21 uri,prvič se zbudita okoli polnoči,drugič pa okoli 4-5 ure.Kar naporno!
Vmes sem kupla Novalac za večerni obrok-dlje šasa naj bi dajal občutek sitosti, pa sta se isto zbujala in jedla,le podnevi ju je še zvijalo zraven...Pa saj bo tudi to minlo.Čeprav imam s spanjem slabe izkušnje-prvidva sta se zbujala 2-4 krat do enega leta,dokler nismo nehali z dojenjem.Pa še zdaj je muka,ko moreta iti spat...No,upam da bosta tadva prej prespala celo noč!!!
Sedaj pa se je vklopil dvojni alarmuser posted image .
Aja,še glede plenic-danes prvič ponoči nisem previjala in sta bla zjutraj premočena skozi-še vreče za spanje.Sedaj sem si naročla iz Avstrije za ponoči,da probam-se mi zdi da so bolj kakovostne.
Vse ki imate zaklenjene albume bi prosla za gesla!!!
Pa še to-Aljoša ima trenutno vodene koze in me je kar strah,da jih ne dobita še onadva!Držte pesti,da se nas ne primejo!
 
Uživajte z malčki!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 12:57:37   
LUNA06
Kaj pa so to Lefaxin kaplce?

Moje geslo je obakrat LUNA06.Eden je pa javni - Markova sobica.


(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2007 16:51:13   
petraz
Lep pozdrav!

Pa smo le dočakali popoldansko sonce, pa čeprav ne bomo šli nič ven... Naša dva sončka sta zaspala tako, da imam par minut časa za RR...

Luna 06 sprašuješ kaj so to Lefaxin kapljice, to so kapljice proti krčem, ki jih dobiš v Avstiji, po njih zelo povprašujejo, tudi sama jih imam (sem jih že pri Anžetu kupila, čeprav jih takrat nisem kaj dosti uporabljala, tako, da sem jih potem dala eni prijateljici), sedaj pri Nejcu pa mi zelo prav pridejo. Samo ne vem, meni piše na škatli Antiflat, tako, da Tatam, a ti imaš še vedno Lefaxin!? Ja in koliko kapljic jima daš naenkrat!? Jaz mu dam 2, saj tako piše v navodilih!? Meni je prijateljica rekla, da so jih sedaj preimenovali in mi je te prinesla.. sedaj pa ne vem user posted image

Adriana-m ti si me spraševala koliko sem visoka... 168 cm, ampak se žal ne počutim dobro, ko imam 60 kg. Pri Anžetu sem imela ob zanositvi 54 kg, ko sem šla rodit 73 kg, po porodu pa 58 kg. S temi kg sem tudi zanosila, tako, da sem pred porodm imela prav tako 72 kg, sedaj pa jih imam 60 kg. Rada bi prišla na težo vsaj 57 kg. Drugače mi ne bodo nobene hlače več prav, že sedaj imam težave kaj naj oblečem, ko gremo kam...user posted image

Claudia tudi naš Nejc tišči glavo nazaj, pa me to ne moti preveč, saj je to počel že Anže. Pač je potrebno paziti najo, da mu jo držim, da je ne bi potisnil preveč nazaj.

Tudi sama imam kengurujčka, dobila sem ga za darilo ob rojstvu Anžeta, takrat sem ga kar dosti uporabljala, sedaj pri Nejcu pa še ne.. Imam pa Tomy-jevega, ki pa je samo do 9 kg, tako da bo zadnji čas, da ga začnem uporabljati, saj bo drugače Nejc že pretežek zanj...user posted image

Jaz pa uporabljam plenice iz Mullerja ali pa DM, kajti z pamperskami imam slabe izkušnje. Pri Anžetu so mi premočile, razen, če sem jih kupila v Avstriji, pri Nejcu pa so se pojavili plenični izpuščaji, tako, da jih ne uporabljam. Tako pa so mi pri Anžetu premočile tudi DM-move, tam od 7 kg naprej.. Mi bomo ostali kar pri Mullerjevih plenicah, vsaj za enkrat.

Zelo pa sem žalostna ob tem ko vas berem kako vaši malčki pridno spijo skoraj celo noč... Naš Nejc pa noče in noče spati... Še vedno se zbuja na 3 ure, včasih tudi na 2 uri... Res si želim, da bi vsaj malo več spal, da bi se tudi jaz malo naspala...

Še to, tudi mi imamo težave z zamašenim noskom, tako da uporabljam tako kot ve od Niveje - raztopino za čiščenje noska ali pa pumpico. Imam pa še en kuponček s popustom za ta izdelek v DM-u , če ga katera potrebuje.

Lep preostanek dneva ... že hitim k našemu user posted image ..


(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?