Jenny Anny
|
Da se še jaz malo javim, da ne bom obdolžena, da sem odšla v Rim . Zdaj se lahko še smejim, ampak ko sem prebrala tole od tinki_winkice me je pa res malo pri srcu stisnilo. Res je, da smo sedaj že tako daleč, da lahko gre katerakoli, kadarkoli , kar malo zaskrbljajoče a ne?? Mišk a pivo bi pila?? No jaz ga pred nosečnostjo nikol nisem marala, sem vedno prisegala na cviček, sedaj bi ga pa tud full pila. In se je moj zrajtau in mi kupil brezalkoholnega, tako da ga sedaj včasih brez občutka slabe vesti vsake tolk časa mal cuknem:)) A ma še katera probleme z vetrovi . Mene v kake pol ure, ko pojem pošteno zavije (ne glede na to kaj pojem), pol pa na žalost spustim kakšnega in potem je OK, kot da ni blo nič, sam smrdi pa ko sam . Ma katera kakšen nasvet prosim??? No pa lepo se mejte, jaz moram še malo likat, potem pa grem na en sprehod, če se ne bo prej kaj skuhalo zunaj, je nekam zelo črno Mehurčica, če ti je kaj v tolažbo, men kg tud še kar lezejo gor, no v petek mam ginekologinjo in upam, da jih ne bom spet slišala
|