Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, samo da sta ga našla. Midva sma tudi šla v najem, ko sem bila prvič noseča, ker so bili tudi problemi z taščo. Boš vidla kak je fajn, ko si zasebe, delaš kar tebi paše. Imamš obiske po tvoji volji...No sedaj pa smo že tri leta v svoji hiši, malo vstran od tašče (3km) in je super, ravno prava razdalja. 
. Tašča se bo pa - po moje - pomirila nekoliko, če ji daš nek dober izgovor, zakaj ste šli. Npr. da ste bliže službi ali kaj takega. Pač oni doživljajo svoje strahove in frustracije ob odhodu otrok.
in morda bo še prilika za kak izlet...
zdaj mi je vse, kar ni par km okrog, predaleč.
Jst si predstavljam ka je to 10000 trt! Mi jih mamo doma 1500, pa mi je to kr velik! Res ne bi rada bla na tvojem mestu v tem (blaženem) stanju. Pol ste pa kr orenk vinogradniki!
Sam glej, da se ga ne boš kej preveč nacukala,haha!
, zvečer pa na eno dekliščino.
Pa še čik u uste pa gasa...
. Sedaj je to zalepljeno s takim samolepilnim, na obeh straneh, vmes je pa pena. Sranje od sranja!
!
, ampak to ni bilo dovolj, sem morala še mal sladoleda pojest. Skuhala pa sem krompir z lignji po Žorževem receptu z radia hit. ODLIČNO! Sem pa še vedno v enem kosu, čeprav mam včasih občutek da bo glih kar ven pogledu. Noro
, taka bolečina kot da bi me en z nožem zaštihu. Pol pa v strahu gledam na uro, če so slučajno popadki. Moj
pa tud takoj, če bo treba v P. Upam da še ne.
Trebuh se na srečo bolj počasi veča in je sedaj na 102cm. Torej nisem več stoenka.
A ve že kaj zatekate? Jaz na srečo še ne. Oziroma, vmes sem že malo, zdaj pa že dolgo nič več. trebuh mi tolikokrat otrdi, da skoraj sploh opazim več ne. Na srečo brez bolečin.