skuštrana
|
Hojla, moje sonosečke....Končno smo dobili vezo s svetom tudi pri nas No, jaz sem še vedno v enem kosu, trenutno v čiščenju do vrha glave in naprej...Od sobote do včeraj sem čistila cele dneve, ker smo prej barvali stanovanje. Sicer sva plačala eno teto, da počisti in je delo super opravila, ampak če vedno ostane kakšen detajl... Danes se že cel dan čudno počutim, imam drisko in malo mi je slabo, pa kdaj pa kdaj me malo stisne spodaj ..Morda pa bo kaj, bomo videli. Jutri imam pregled, pa bom vedela na čem se, če ne bo prej kaj..Ponoči, ko me je začelo šraufat me je kar pankia zagrabla, ker nimam še nič kozmetike za dojenčka in zase..Pa torbe nimam pripravljene.Danes cel dan ležim, ampak jutri pa bom vse skup nabavla...Če me pa prehiti bo pač moj mož šel, kaj pa čem A ima še katera strašne probleme z vstajanjem in hojo prvih 10 korakov ? Jaz se braz pomoči že full težko vstanem, prvih 10 korakov pa hodim kot da sem vsaj 90% invalid...Se je pa tale naš junak izgleda spustil, ker tole s hojo in vstajanjem se mi dogaja zadnjih par dni, odkar ga tudi čutim bolj spodaj... Čestitam vsem mamicam, ki so že rodile Pa videla sem, kolikor sem uspale preletet, da je pri Dashi uspel obrat..Super No, zdej ko smo on line se bom malo bolj pogosto javila, kolikor mi bo čas dopuščal, mi ga nekeko zmanjkuje Ja, ja pri meni je tako, da je vedno kak dan premalo.