Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! 
.
Tole Nosečnost bom pa pogledala, o čem pa je kaj napisano notri..Kar povej, saj sem te vprašala , torej ni reklama
in vremenom, ker gremo v petek na morje mal pogledat
.
, potem sem pa šla še v šopnig v H&M, ker je moda letos tako ali tako bolj "nosečniška"
, moram pohitet, da me kdo ne zasači "in flagranti"
. Ampak mi je Pušenjak tudi pri prvem napovedal punčko, potem pa je nekaj zraslo
. Aja velika je pa pikica 58,3mm. Malo manjša ampak popolna
Komaj čakam, da se to konča-imam tak občutek, kot da mi bo kar celo nosečnost slabo. Upam, da ne. Predvčerajšnjim sem pojedla en košček čokolade, ker mi je ful zapasal in seveda mi je spet postalo slabo. Prav tako včeraj po čokoladnem pudingu, ko sem pojedla ostanek. Kriza. Sicer je fajn, da ne morem sladkarij niti vohat, ampak da pa drugih stvari ne morem jest več kot 2x, to pa je hudo. Testenine edino lahko jem-sploh s kakšno bolj tekočo paradižnikovo omako, kar drugače sploh ni ne vem kako po mojem okusu. Cela sem zmrdana.
.