|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
16.10.2007 12:40:39   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka
Joj tole s TANTRO je pa res user posted image  pa kaj čakajo če sumijo da se ji je posteljca odluščla,to je ja nevarno.Ali ne?Naj me katera popravi,če se motim!


ja jaz tudi tako mislim in pojma nimam kaj spet čakajo...mah grozaaaaaaaa...zdej sem se dokončno odločila da grem v Postojno...v petek pa na predavanje o EA!!
lep dan

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
   RE: novembrke
16.10.2007 13:01:38   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Jaz razmišljam o kakem narezku in toplih Pečjakovih rogličkih + ene slane kifle, ki jih delam jaz. Kaka ideja bo dobrodošla. Jih je pa cca 15.


A boš povedala, kje tvoj user posted image  dela, bi se jaz tud povabila na takšen zajtrk. Bravo za tvojo idejouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
"Naraščaj", če se ti da lahko pripraviš tudi piciketke, ki jih jaz delam, mal je sicer dela s tem, amak kar gre. Že prejšnji večer si lahko pripraviš vse skupaj in zjutraj samo spečeš, je v 15 min pečeno, dobro za jest tako hladno, kakor toplo in res nekaj posebnega, to so tako imenovane piciketke.
 

tudi to se sluši zelo okusno. Upam, da ne boš jezna mamathea, ker bom tvoj recept ponucala v soboto za zabavo od Iris.

Čimlažje porode vsem, ki bodo na vrsti danesuser posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Nori oktober. A je kaka polna luna na vidiku. Nima pr seb nobenga koledarja s temi iznakami, da bi prečekirala.




26.10 je spet polan luna takrat sem pa jaz na vrstiuser posted image user posted image user posted image


Ne me hecat, jaz sem se ravno danes za takrat dogovorila za kostanjev piknik...

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka
Joj tole s TANTRO je pa res user posted image  pa kaj čakajo če sumijo da se ji je posteljca odluščla,to je ja nevarno.Ali ne?Naj me katera popravi,če se motim!


ja jaz tudi tako mislim in pojma nimam kaj spet čakajo...mah grozaaaaaaaa...


se strinjam. Držmo pesti, da se bo vse dobro izteklo.

Da vam še mal počvekam, kaj pa danes počnemo pri nas... S prijateljico smo uredile igralno-previjalni kotiček, no sej smo ga sam polimale z nalepkami. Mi smo za dekoracijo izbrali princeske, čeprav je tudi meni Pu ful všeč. poleg pa kuham še kosilo, bom kar zelenjavno juhco skuhala, pa čeprav vem, da se bo moj spet zmrdoval, ampak jaz jo imam ful rada... je pa to neke vrste kazen za njega, ker me je včeraj razjeziluser posted image

Lepo popoldne še naprej

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
   RE: novembrke
16.10.2007 13:13:57   
tintin
Hello novemberke,
ne se hecat z odhodi v P. user posted image Hm, a potem tudi mene kmal čaka to, ker imam pdp 2.11. No, meni se nič ne mudi in nič ne razmišljam o tem, ker delam na moji magistrski nalogi in mi gredo dnevi tik-tak mimouser posted image NImam še časa rodit!! NO, vsaj nekaj je dobrega pri tem, če ima človek kakšne neporavnane študijske obveznostiuser posted image Se je pa moj mali/mala kar umiril/a, so sicer gibi, ampak nič več brc (bolj premiki telesa), trebuh mi sicer kar otrdeva, ampak popadkov mislim, da nimam še...Jutri ali pojutrijšnjem bom šla na CTG, ki ga imam zdaj 1-krat na teden...bom še videla, kdaj se mi bo dalo vstatuser posted image Danes sem kar do 9h potegnila, sem bila nekam utrujena...
Današnje kosilo: zelenjavna juha (še od včeraj) in malo kasneje pečen kostanj.
Predlog za RD: hm mogoče kakšni slani ali sladki muffini (receptov je veliko na kulinariki) - hitro in okusno; pa od sladic kakšno pecivo na suho (tudi recept na kulinariki)...sicer pa ja, vsekakor kaki narezek, kakšni namazi (sirni ali vegetarijanski iz mercatorja), rogljički, žepki...pa kake žemljiceuser posted image
Vsem, ki so v porodnišnicah SREČNO!!


(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
   RE: novembrke
16.10.2007 13:24:32   
barika
user posted image user posted image user posted image waw Nikitta, držim pesti za čim lažji porod brez zapletovuser posted image user posted image user posted image (upam,da ni v Lj porodnišnici)

jaz pa 26 lahko grem kr rodit, to nedeljo pa še ne, imam polno stanovanje ljudiuser posted image user posted image , edino če me bojo zvečer peljaliuser posted image , me  pa že ful "matrajo" menstrualni krči...taki blagi, pa noče me tak "čudn" bolijo,kot prvi dan menstruacije.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
   RE: novembrke
16.10.2007 13:26:50   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

A boš povedala, kje tvoj user posted image  dela, bi se jaz tud povabila na takšen zajtrk. Bravo za tvojo idejouser posted image


Ma ni tak daleč vstran od tebe- Celje.user posted image user posted image user posted image user posted image , sam boš mogla bit zgodaj pokonc (mal čez 7)user posted image user posted image user posted image .

Tintin, tut teb hvala za ideje.

Zdaj pa grem res mal rit dol naslont, prej mi ni ratal. user posted image user posted image user posted image  Zdaj je tut ati že šel, bo mal mira.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
   RE: novembrke
16.10.2007 13:28:53   
nicolina
Dajmo Nikita user posted image user posted image user posted image , drži se. Prav tako stiskamo pesti za Žirafo in Tantro.
To gre res kar nekam hitro, še dobro, da sem na koncu novembra, mam vsaj še nekaj časa.user posted image

Jaz sem malo prej prešla domov, sem danes dobila v DM olje za masažo presredka, tako da danes začnem. Bomo videli, kako bo šlo, vam še poročam. user posted image
Mammathea ful dober recept user posted image , ga bom še jaz sprobala.
Naraščaj, lahko še pripraviš kakšne obložene kruhke, ali spečeš pogačo, daš gor sir, slanino, mak, sezam... Kaj takega, ali ko si sama že rekla, kakšne slane rogljičke.

Jaz grem zdej tudi kuhat, bomo imeli zelenjavno juho in slivove cmoke, mmm
Se beremo...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
   RE: novembrke
16.10.2007 13:42:55   
DEBELUŠKA30
PUNCE jaz imam predlog; gremo protestirat pred Ljubljansko porodnišnico, da damo mal mislit tem "dohtarjem", tko sem jeznauser posted image , hudiča ko se pa kaj naredi pa...
Nemrak ne izzivaj, da res ne boš še prehitro končala v porodnišnici. Saj veš: Zarečenega kruha se največ poje!
Glede "oblačenja" posteljice oz. zibke bom pa tudi jaz mogla počakat, čeprav sem že vse oprala, zlikala in mela namen postavit, pa je moj rekel da to pa NE! Ful sem bla jeznauser posted image ! Res sem tud jaz zelo vraževerna, sam anevelja to sam ob prvem otrokuuser posted image ?
Nekaterim se bo zdelo to fullll čudno, ampak jaz v prvo nisem imela še čisto nič pripravljeno (vse je bilo v škatlah), ker je naju fulll skrbelo da ja ne bo kaj narobe in je moj v tistih desetih dneh postavil in oblekel, da ne rečem okrasil posteljico, naredil sam previjalno, vse cunjice opral in zlikal... skratka sem skor na rit padla ko sem prišla domov.
Zdej bi pa še sama rada kaj naredla, pa se mi zdi da je moj kar malo ljubosumen, pa saj bom jaz, pravi...

Držimo pestke za vse naše punce user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6182
   RE: novembrke
16.10.2007 13:59:58   
sonček5
Pozdrav punce

Saj sploh ne morem verjet kaj se dogaja s Tantro, kajti včeraj ko sva govorili preden je šla na oddelek sem bila prepričana da bo danes že cartala. Držim pesti zanjo in za vse ostale. Sem pa na Pušenjakovem forumu našla tole:
Spoštovani,

kaj misli nekdo, ki govori o "celjenju odluščene posteljice" ne vem, saj se tam nima kaj celiti. Odluščeni del posteljice odmre in nima več funkcije ,njegov del naloge pa prevzame preostala posteljica. Tako se lahko počasi izgubi celo do 1/3 posteljice, pa se zato otroku ne zgodi nič posebnega, le vkolikor bi se nanadoma odluščilo več kot 1/3 posteljice, je to lahko usodno. Kakorkoli, krvavitev bo slej ko prej prenehala, če seveda ne bo napredovala in ne bo prišlo do splava. Na to žal nimamo psoebnega vpliva in tudi mirovanje na to ne vpliva kaj dosti.Zakaj prihaja do luščenja posteljice žal ne vemo. Dokler je plod živ in ni drugih znakov splava, ste torej lahko mirni. Upam da to velja in držim pesti Sonček5

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
   RE: novembrke
16.10.2007 14:04:54   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Ful škoda za Tošeja.


jaz še zdaj ne morem dojet..meni je full hudo!
se spomnim takrat,ko je umrl Nejc od Bepopa...ravno nekako tako se počutim!
men je full hudo...


Nayya, a ves da sem jst tud to razmisljala...pa narascaj ma tud prav - kaksne Britnike in vse ostale bedne estradnice in estradniki majo pa ful zegn...

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Nekaterim se bo zdelo to fullll čudno, ampak jaz v prvo nisem imela še čisto nič pripravljeno (vse je bilo v škatlah),


Jst tud ne, razen opran pralni stroj plenic (mokrih). Samo jst sem mela iz druzga razloga - ker me je vse skupaj 1 mesec prehitelo. Sta pa potem tud tasca in moj vse oprala in zlikal oz. vsaj tisto najbolj nujno. Evo, zdej pa vse porihtano, temu se pa nic ne mudi user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Se je pa moj mali/mala kar umiril/a, so sicer gibi, ampak nič več brc (bolj premiki telesa), trebuh mi sicer kar otrdeva, ampak popadkov mislim, da nimam še...


Pr men je isto, zdej bolj cutim neke bolj umirjene premike oz. gibe, brcanja pa skoraj nic. Me vcasih kar zaskrbi, pol se pa na sreco premakne... A vete kaj je men rekla G, ko sem ji rekla, da mi trebuh otrdeva - ja, sej ste upraviceni do tega user posted image user posted image user posted image WTF???

Jst sem polikal vse plenice, ostalo mi je samo se ene par cunjic in pa cel kos nogavick za zlozit user posted image user posted image user posted image Resno, jst ne kupim niti enih stumfkov vec, ker jih mam ziher 100 parov. Da niti ne govorim, da nimam oblekc vec kam za dajat, predalnik je ze cist nabit, kr poka po sivih user posted image ....

Zdej grem pa se v Merkur tehtnico zamenjat - sem vceraj kupila novo in jo odpakiram in je neki not ropotalo. Pa pogledam, je pa en koscek bil odlomljen. Upam, da mi bodo zamenjali in da se mi ne bo treba zdej tam se zarad tega kregat...Da bom koncno lahko ze to jabolcno pito spekla (mi se zmer ni ratal user posted image ).



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
   RE: novembrke
16.10.2007 14:14:09   
scubadiver
Ojla punce...
nisem še brala kaj ste načvekale ker itak zamujam z novico od Žirafe:

Danes ob 8.30 sta koncno prispeli na svet isabela in Sofija. Vsi presrecni. Podrobnosti sledijo. Andreja

No takole pa nimam več slabe vesti. Draga Žirafa vse najlepše tebi in princeskama in seveda vsem čestitke. Tudi srečnemu očku. Upam da sta pupi zdravi.

Me je pa prav pretresla smrt Tošeta. Sem ga namreč osebno spoznala in preživela en večer z njim.. no ne sama seveda.. Je bil prav krasen fant, sproščen, nič vzvišen in zelo zelo simpatičen. Morm rečt da mi je prav hudo da ga ni več. počivaj v miru Toše user posted image

Zdej grem pa prebrat kaj ste napisale


_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
   RE: novembrke
16.10.2007 14:19:11   
tintin
Čestitke naši Žirafi!! Upam, da je z deklicama vse v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
   RE: novembrke
16.10.2007 14:21:32   
Tanayya29
Draga žirafa!!!!user posted image user posted image čestitke ob rojstvu dveh princesk!!!!!!

Naj bo vse lepo......veliko lepih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
   RE: novembrke
16.10.2007 14:35:11   
jooly
OOOOOO, bravo punce!!! Zdej se pa držte, da bo vse v redu!!!

user posted image    user posted image

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
   RE: novembrke
16.10.2007 14:51:22   
DEBELUŠKA30
KONČNO ENA LEPA NOVICA!
user posted image user posted image user posted image BRAVO ZA MAMICO IN NJENI PRINCESKIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
   RE: novembrke
16.10.2007 15:05:16   
Mamathea
Čestitke Isabeli in Sofiji, pa seveda mamici.user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko zdravja, sreče, hitro pridobivanje na teži in predvsem veliko cartanja.
Jaz sem ravno po kosilu, rižota je super uspela in celo moj mož je bil izredno zadovoljen z njo.
Zdaj me čaka še pospravljanje posode, pote, pa grem mal na zrak.
Jaz sem tud za to, da se nekaj ukrene glede Lj porodnišnice, pa magar gremo tja protestirat, to kar se sedaj dogaja je pa že čist preveč.
Lepo se imejte, jaz pa grem mal "šetat" na svež zrak.
Čao, čao


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
   RE: novembrke
16.10.2007 15:09:36   
soni
Čestitke Žirafi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
   RE: novembrke
16.10.2007 15:17:28   
naraščaj
Iskrene čestitke ob rojstvu Isabele in Sofije, pa seveda mamici obilo veselja in sreče. Držim pesti, da bo vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
   RE: novembrke
16.10.2007 15:26:45   
Ilije
user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke za Isabelo in Sofijo!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
   RE: novembrke
16.10.2007 15:31:42   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: sonček5

kaj misli nekdo, ki govori o "celjenju odluščene posteljice" ne vem, saj se tam nima kaj celiti. Odluščeni del posteljice odmre in nima več funkcije ,njegov del naloge pa prevzame preostala posteljica. Tako se lahko počasi izgubi celo do 1/3 posteljice, pa se zato otroku ne zgodi nič posebnega, le vkolikor bi se nanadoma odluščilo več kot 1/3 posteljice, je to lahko usodno. Kakorkoli, krvavitev bo slej ko prej prenehala, če seveda ne bo napredovala in ne bo prišlo do splava. Na to žal nimamo psoebnega vpliva in tudi mirovanje na to ne vpliva kaj dosti.Zakaj prihaja do luščenja posteljice žal ne vemo. Dokler je plod živ in ni drugih znakov splava, ste torej lahko mirni. Upam da to velja in držim pesti Sonček5

Sonček zakaj bi pa čakali na splav, če se da to čisto lepo preprečiti...to meni ni jasno???user posted image user posted image user posted image
...pa kako "dokler je plod živ"??? sej zdej še k je vse ok, bi pomoje mogli kej narest, ne pol k bo prepozno...jaz tega res ne razumem!!!!

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
   RE: novembrke
16.10.2007 15:34:15   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A vete kaj je men rekla G, ko sem ji rekla, da mi trebuh otrdeva - ja, sej ste upraviceni do tega user posted image user posted image user posted image WTF???

..res WTF?????????????
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
   RE: novembrke
16.10.2007 15:36:14   
sonchek
No tudi žirafa je danes dobila najlepšo darilo...

ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SOFIJE IN ISABELE!!!!
user posted image user posted image user posted image
user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
   RE: novembrke
16.10.2007 15:37:28   
sonchek
AJA ŠE TO....
evo "novembrski"  otroci so začeli drvet...pa sej ne morem verjet...
halooo punce, dejte še no mal počakat!!!!!!!!!!!

user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
   RE: novembrke
16.10.2007 15:40:04   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

AJA ŠE TO....
evo "novembrski"  otroci so začeli drvet...pa sej ne morem verjet...
halooo punce, dejte še no mal počakat!!!!!!!!!!!

user posted image

Tale je pa res dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6198
   RE: novembrke
16.10.2007 16:05:15   
potepinka
user posted image user posted image user posted image user posted image Draga žirafa iskrene čestitke tebi očiju in obema princeskama
user posted image user posted image user posted image user posted image KONČNO DOBRA NOVICA

_____________________________

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6199
   RE: novembrke
16.10.2007 16:13:34   
sonček5
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: sonček5

kaj misli nekdo, ki govori o "celjenju odluščene posteljice" ne vem, saj se tam nima kaj celiti. Odluščeni del posteljice odmre in nima več funkcije ,njegov del naloge pa prevzame preostala posteljica. Tako se lahko počasi izgubi celo do 1/3 posteljice, pa se zato otroku ne zgodi nič posebnega, le vkolikor bi se nanadoma odluščilo več kot 1/3 posteljice, je to lahko usodno. Kakorkoli, krvavitev bo slej ko prej prenehala, če seveda ne bo napredovala in ne bo prišlo do splava. Na to žal nimamo psoebnega vpliva in tudi mirovanje na to ne vpliva kaj dosti.Zakaj prihaja do luščenja posteljice žal ne vemo. Dokler je plod živ in ni drugih znakov splava, ste torej lahko mirni. Upam da to velja in držim pesti Sonček5

Sonček zakaj bi pa čakali na splav, če se da to čisto lepo preprečiti...to meni ni jasno???user posted image user posted image user posted image
...pa kako "dokler je plod živ"??? sej zdej še k je vse ok, bi pomoje mogli kej narest, ne pol k bo prepozno...jaz tega res ne razumem!!!!


Sonchek

Ta odgovor se nanaša na punco ki je v 14 tednu nosečnosti, zato je odgovor verjetno takšen. Seveda se tudi jaz strinjam s teboj da bi lahko naredili več kot samo čakali in jo po nepotrebnem mučili

Sonček5

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?