|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.6.2007 16:58:17   
simonka
Drage moja mamice in sončki.

Še pozdravček pol pa hitro proti morju.
Vas že pogrežam.
Simonka z družinicouser posted image

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
22.6.2007 17:01:37   
pocka
Ojla, da se na hitro javim, dokler je dragi s user posted image pri babici, ker si moram oprati lase, koončnooo. Taja nima več vročineuser posted image ! Upam, da tudi ostale user posted image kmalu minejo reakcije po cepljenju user posted image .

Kati
- ob obali mi pride na misel samo od Lucije do Portoroža, kjer so drevesa, bolj mala, ma nekaj senčke je. Po ulicah pa itak, da ne ker smrdi kot user posted image . Ti bo še katera druga kaj predlagala. Jaz sem bolj na hribu doma, pa imam precej gozda okoli za se sprehajat. Čeprav je pa tako vroče, da čez dan ni za hoditi okoli.user posted image

merjenje vročine - mi jo merimo v ritki z digitalnim termometrom, pa se mi zdi, da je tako še njalažje in najbolj hitro.

tejčica - uživajte na gorenjskem. Lepe slikice tvojih sončkov. Jaz bi tudi šla malo na Gorenjsko k noni v Žiri, je sigurno več zraka kot tukaj pri nas. No ja, se bo treba odpravit v kratkem malo na obisk.user posted image

Grem hitro v kopalnico, da gremo pol malo v Potrorž.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
22.6.2007 17:15:04   
Taya85
No pa mam le nekaj časa zase, mi je kar mal dolgčas, ker Linika tako pridno pančka (ponoči in podnevi).

Aja tole glede EA sem hotla mal pokomentirat, jz sem jo imela in vstavljanje ni bilo nič boleče, porod je bil pa vseeno boleč k user posted image , se tud slučajno nisem smejala pri zadnjih popadkih, sem bla čist prbita od te EA, da sem na začetku kar spala, ko pa je EA popustila (dozirali so mi jo 3X - baje ful-k za konja) je pa tok bolel, da me babca tud pogledat ni mogla, kok se odpiram!
A sem kr bleda ratal k sem se spomnla na vse te bolečine......(vrjetno je od vsake do vsake drugače, v glavnem jz si ne morem predstavljat, kako bi šele bolela če bi bila brez EA)

Pa,pa in lp vsem tistim ki se odpravljate na morje, sem ful fovš

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
22.6.2007 17:24:59   
erna14
taya85:ce si mela uno ta blond eno z copom babco jozi mislm da je ona je men rekla da pr ea-ju ponavad zadnjih 15 min pusti da zenska zacuti popadke da ve kdaj je trba prtiskat in da takrat ni nobenih protibolecinskih substanc ker drgac kr tja u prazno zenske prtiskajo.
lulcki:men je tud tok hudo to kozco dol vlect me kr mrazi,men se zdi da to boli pol pa skos lubija sprasujem a misls da ga to boli.....user posted image user posted image user posted image ,ja on najbl ve.
tinaaja:kam si pa ti poniklna,je kr mal cudn je tlele zatisje na rr-u,a si v bc?user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
22.6.2007 18:35:10   
tinaaja
ma sem slabe volje... brina se vedno joka..mislim, da jo je tud zaprlo in kakat ne more.. user posted image user posted image user posted image ce jutri ni bolje, se gremo pokazat. Sla pa sem se kulirat v okaidija - sem sla pogledat za kaksno oblekico za krst, pa sem sla dam brez 1 zadeve, ceprav je ful ugodno.. se mi vidi, da sem v user posted image user posted image

Kok sladkih kamilic se da otrocku, ce je zaprt.. par zlick, pol deci,,..?? kaj se odpira??? Razen donata user posted image user posted image

ma tok mi je cudno... nekaj casa je ful dobre volje, komunicira, se smeje, pol pa kriza, vrescanje.. ampak vsakic zaspi in se umiri v polozaju "tiger na drevesu" user posted image danes je tko ze 5 ali 6x zaspala.. pa dosti spi danes.. smo pa lepo notri na hladnem.. jeb... pa ta cepljenja, bi najraj koga zbrcala, tok sem zalostna, da se tole moji puncki dogaja.. prosim, prosim, prosim, naj se konca tale sranje..

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.6.2007 18:41:49 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
22.6.2007 18:57:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

vprasanje za vse k mate fantke:a ve tud kozico na lulcku dol vlecete?ker pediatrinja v medvodah je eni moji b.sodelavki rekla da se to niti pod razno ne smeuser posted image moja je pa rekla da se mora po 3 mescuuser posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089802

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
22.6.2007 19:09:03   
tinaaja
kakal smo user posted image user posted image user posted image po dolgi masazi in malo sladkih kamilic user posted image temu se rece ornk sraca user posted image pa da vidimo, ce je to bil razlog brininega jokca, upam, da ji bo bolje ... moram pol it razkuzit previjalko... mami pa pride po pokakane zadeve, ker nama pridejo stroj popravit sele v torek user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 19:26:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
22.6.2007 19:29:48   
K_a_t_i
Evo nas z Mosteca. Sem se načvekala - sama s sabo in z vsemi starimi mamami tam okol user posted image . Punce, kje ste ble?!!! No, nej vseen povem, da je blo super - Žiga se že ves dan smeji kot pr norcih user posted image . Fuuuuul mu je blo všeč, ko se je z mami hojsal na hojsnici - 45 minut ni niti muksnil. Samo opazoval je vse okol sebe in poslušal mamico kako poje user posted image . Še ko sem ga dala nazaj v voziček ni niti pisnil in je samo zaspal user posted image . Sva bila skor 6 ur tam. Jah no, konc je bil mal bolj user posted image , so mi namreč sunli registersko tabelco z avta in smo do zdele lavfali po policiji pa AMZS... V končni fazi nič zrihtali, ker rabim žig od firme za nove tablice naročt user posted image . No ja, vsaj policist je zagotovil, da se lahko tudi brez vozimo in povemo, da je zapisnik pri njih, če bi kdo zatežil. Še dober, ker drugač bi bli lahko cele praznike doma.

Tinaaja, ziher je to zvijalo Brinči! Boš juter ponovila šoping, ko boš boljš volje user posted image .
O, pa Hana je tud že ok. Super, super!
Ja pa Živa tud. Juhej!

Počka, hvala za predlog, sam se mi zdi, da bo tam sekala vročina. Bomo šli rajš na Brdo, upam da je tam senca, še nisem bla. Pa na Rakitno mogoče skočmo pogledat.

Zdej grem pa mrežo montirat, da bo ponoč mir! user posted image

Žiga se še vedno na glas smeji in vriska. Ga je res luštno poslušat user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
22.6.2007 19:33:50   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Meni pa ni jasno kaj se dogaja z Lanom zadnje dni. Tam, med peto in sedmo uro se začne tako grozno jokat, da sem čisto obupana. Krči niso, ker se nič ne zvija, ušesa niso, ker sem jih čisto pretipala in ni bilo nikakršnega odziva. Danes sem mu po eni uri kričanja dala polovičko paracetamola, pa je v 15 minutah zaspal. Ne vem kaj ga matra... Je pa čudno, ker se vmes za nekaj trenutkov umiri in kar zaspančka, potem pa kar na enkrat... Mogoče so pa vseeno krči?

Zaspan je pa od vseh vtisov ne more zaspat. Pri nas je dostikrat podobno. Ga edino joška pomiri pa malo zadrema. No ja, al pa če ga naložim v voziček. To tud dela. Poskusi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
22.6.2007 19:34:56   
Barči78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - pomojem jih je dost. Nimam cajta brat.

Jutri grem na mojrjeeee user posted image .

Danes sem celo dopoldne likala, sedaj pripravljam cunce, v glavnem mam bombo v hiši, pralni stroj mi štrajka, kaj bom brez user posted image .

Upam, da ne bo gužve na cesti, pa se slišimo v torek.

Čao.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
22.6.2007 19:40:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Upam, da ne bo gužve na cesti

Ta bo težka, ampak držim pesti!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
22.6.2007 19:53:27   
tinaaja
Punce, kje ste ble?!!!

da-ah user posted image ja zdaj se smejim, cez dan se nisem. zame itak ves kej sem bila, otroka mirila. skratka pomagala je bebepalcka v rito user posted image na podlagi sladkih kamilic in ornk masaze.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 19:53:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
22.6.2007 20:42:40   
Dajadada
Meni pa ni jasno kaj se dogaja z Lanom zadnje dni. Tam, med peto in sedmo uro se začne tako grozno jokat, da sem čisto obupana.

Tem popoldanskim uram rečejo tudi witchy hours. Otročki so polni vtisov celotnega dneva in postanejo mali tečkoti, zaspati pa še ne morejo. Pri nas je o.k. če smo zunaj, če smo doma pa moram "enterteinati" Nejca na vse možne načine. Bolj ko se zdim sama sebi neumna, bolj sem njemu zanimiva. Mu pojem, pa plešem in se afnam k opicauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
22.6.2007 20:46:27   
Dajadada
Sva bila skor 6 ur tam.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja kaj sta pa delala vseh 6 ur. Guncala se verjetno nista ves čas, ker bi vama želodec obrnil. Stare mame so bile pa zihr vesele vajine družbe.  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
22.6.2007 20:50:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Sva bila skor 6 ur tam.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja kaj sta pa delala vseh 6 ur. Guncala se verjetno nista ves čas, ker bi vama želodec obrnil. Stare mame so bile pa zihr vesele vajine družbe.  

1,5 ure sva se guncala, 1 uro hranila, neki časa previjala, kako uro in pol sprehajala, kar je pa ostal je pa dete spalo, mami je pa kofe pila, potico jedla in 3 mesce star cosmopolitan končno prebrala user posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
22.6.2007 21:09:41   
urla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne folgam vas več.

Pejte na dopust babure, da bom lahko RR spremljala.

Arburetum - pridem. A v sredo ob 10? A se tam kje v senčki kak pirček spit al moram hladilno torbo s sabo prinest. A ja pa NUJNO TISTE BOROVNIČEVE MUFINE prinest s sabo (KATI). Jest nisem nič na dieti.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.6.2007 21:10:29   
Dajadada
No, še dobr, da ni bilo nobene, si vsaj cosmopolitan končno prebrala. Jaz si moram tudi enega za na morje kupit, da bom imela kaj brati na plažiuser posted image . Zadnje čase berem samo še o negi in vzgoji otročkov, RR ipd. Moram vidt kaj je novega na sceni, katrei položaji so zdaj moderni, kakšen test rešiti ali sem dobra žena ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.6.2007 21:24:04   
erna14
sam tok tinaaja super da je kakala sam po kamilcah zna full spat ker jih totalno pomiri tok da se ne ustrasis ce bo prevec mirna.sibam tamal joka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
22.6.2007 21:40:20   
Žabika
No teli zadnji posti so mi všeč!

Mi smo zdravi! Vsaj zaenkrat. Skoraj 100% sem, da je bila kriva vročina - zunanja temperatura.

urla: lokalček je, pivo pa po moje tudi imajo!

Kati: tudi jaz nisem na dieti, pa tudi borovnice vsak dan natepavam. Tako da, komaj čakam da se vidimo v sredo.

tinaaja: lepo da nama sledita in da sta bolje. Tudi jaz sem bila včeraj v Okaidiju in seveda malo zapravljaaaalaaaaaaaa. Ful imajo poletnih znižanih stvari. Razprodaje pa se baje pri nas začnejo 09.07.

Sem pa včeraj jedla marelice in nektarine in ne vem če je bilo to najbolj pametno. No sej lahko je pa tudi kaj drugega krivo, da je imela Hana malo zelenkastega kakca. A ve jeste koščičasto sadje?

Malo prej sem pa spoznala Aneja od Slumpo. Kako čeden fant je, s takimi velikimi rjavimi okicami!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 22.6.2007 21:43:08 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
22.6.2007 21:49:02   
draja
Uf Kati, zdaj mi je pa kar mal žal, da se nisem opogumila in prišla v Mostec. Sem se mal ustrašila zaradi Živine driskice včeraj pa je raje nisem po vročini nič okol vlačila. Pa prav bad, da ti sred dneva ukradejo tablice. Ja, tko je tle v naših koncih - same barabe!

Jaz imam pa veselo novico - naša mala je prvič zavestno začela prijemati igračko!!!!!!!!!!! Sem vedela, da ji bo kmalu uspelo, ker je levo rokico že kakšen teden tko stegovala proti stvarem, danes pa je končno ratalo. Midva sva bila kar naenkrat oba pri košku in jo slikala in snemala. Škoda da ni kdo naju slikal- to bi ble šele fotke k sva po moje zgledala k dva pava od ponosa. Bo pa očitno levičarka, ker desne roke kot da nima. Je dobra samo za v usta. Bo tko kot muslimani - leva za delat in rit brisat, desna pa za jestuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
22.6.2007 21:50:53   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Malo prej sem pa spoznala Aneja od Slumpo. Kako čeden fant je, s takimi velikimi rjavimi okicami!

Blagor. Mi bi tuuuuuuuud!!!!!!!!! Al pa vsaj kakšno slikico! 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
22.6.2007 21:59:50   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Jaz imam pa veselo novico - naša mala je prvič zavestno začela prijemati igračko!!!!!!!!!!!

O, super! Pol se bosta pa z Žigcem v sredo lahk za rokce držala, se mu ne bo več samo smejala user posted image .

Mafini - sej so mi že rekel, da mam včasih predolg gobc, ja user posted image . Najboljš, da grem juter borovnice nabirat... Upam, da nas nav več kot 12, ku ma protfon sam 12 lukenj...

....user posted image  prav, da jih je 10 user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.6.2007 22:11:07 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
22.6.2007 22:29:11   
Žabika
Spet je večer in spet imam eno slabo novico! Se odločim da grem pod tuš, slečem hlačke in zagledam kri! Ja res je, ta rdeč hudič je prišel nazaj! BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR sem jezna. Samo eno leto sem bila brez vložkov, če seveda pozabim na 14 dni čišče.
Je še katera, ki polno doji te sreče???

Kati: sej ti lahko jaz še moj protfan posodim!user posted image Lahko pa ti pomagam, pa še jaz naredim eno dozo mafinov!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

kremica za ritko
lilie

kaktero kremico za ritko uporabljate?

bebi val (18%)

dm (7%)

muller (6%)

drugo (69%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!