|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.6.2007 9:49:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
netopir user posted image user posted image user posted image a ga se imas v stanovanju????'''

user posted image  ne. Ga je moj z dvema copatama nežno zagrabu in do okna nesu...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
22.6.2007 10:31:33   
skačica
Dobro jutro!

Kaj je s temi našimi marčevskimi čmrlji, da so kar nekaj bolančkani?Jim pošiljava z Izo en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.

vms- ti povem, da je še meni pritisk naraščal, ko sem brala tole o tvoji taščiuser posted image . Imaš dobre živce, da si lahko tako mirno odreagirala, jaz bi ji že povedala svoje, imam predolg jezikuser posted image .

tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tako taščo in tasta. Mislim, da sta prava redkost.
Pri nas je tašča kul, tast pa pravi težak. Brina pa upam, da bo kmalu okuser posted image

žabika- upam, da je vročina padla, drugače bi jo tud jaz nesla pokazat.

Jaz se že zdele bojim prvega cepljenja, ki ga imamo 9.julija.

Kati- nekatere imajo probleme s komarji, ti pa kar z netopirjiuser posted image . Upam, da se ti več ne ponovi takšen obisk.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
22.6.2007 10:41:39   
sezam
Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image

meaa - ja v Arboretumu je vstopnina - 4,5 €.

vms - user posted image user posted image user posted image  pa take tašče. Jaz jo imam tud poln kufer, pa še vsak dan jo moram gledat user posted image user posted image  user posted image  ji pa tudi ne reče kaj dosti user posted image .  Jaz bi ji tudi na tvojem mestu vzela ovčko, če se ji drugače ne da dopovedati user posted image .

Pa ne tolk klofat, ker komaj berem user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 22.6.2007 10:43:46 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
22.6.2007 10:41:57   
Sibil_
Dan!

Jao kak čvek-ma res se je nabralo strani.user posted image

Reakcije po cepljenjih-naša pediatrinja je skulirana glede tega.Nam je pri prvenm otroku predpisala svečke (Lukas se še ni cepil) in rekla, naj damo na pikico gazo namočeno v alkohol in svečko v ritko.Ker za Paracetamol svečke se ni za bat reakcij in podobnega, niso pa samo za vročino zbijat ampak tudio za lajšanje bolečin itd.Tako da mi damo svečko tudi če ni vročine je pa tečnoba al pa kaj boli.ZAenkrat laufa ok.Je pa rekla, da je meja za celo svečko 8 kg, mi naj bi Lukasu pri 7 kg dali 3/4 svečke (repek odrežeš).

Žabika-38,4 ni visoka vročina....kaj vse te še čaka....

No, jaz in Lukas sva peljala avto na servis-spet!!!!-in zdaj sva doma in sva užgala klimo.Zunaj ni za živet....že zdaj me je groza, ker moram on 15ih po avto-fuj.user posted image

Obalke-kaj se nič ne bomo dobile al kako?Jaz že pošteno pogrešam kavico v družbi-kdaj bi se dobile?Seveda pa zjutraj zgodaj, ker po 10ih jaz ne mrdnem več iz hiše, mogoče max 11ih.

VMS-ma ta ovčka ne bi preživela pri meni niti minute-ko bi jo enkrat zagledala pod otrokom.Direkt bi šla v uničenje.Ja no, se pa tolažim da so zgleda tašče res eni hudiči, tudi moja je poglavje zase....pa srečne tiste, ki imate v redu tašče...user posted image

Ampak glede tašč-se pa potem vprašam kakšna bom jaz-pa pomislim kake snahe bi lahko moja dva otroka pripeljala-in potem variante drogerašica, pa lenoba, pa nasilna do otrok (svojih)...ajej, boljš da ne mislim o tem.user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.6.2007 11:02:09   
Žabika
Ojla!

Trenutno sem zelo dobre volje!user posted image Hanina vročina je vsakič, ko jo merim nižja, zdaj jo sploh ni več! Očitno je bila res reakcija na vročino. In ne boste verjele, spet je kriva TAŠČA! No, ni vsa krivda njena, ampak ... Nujno je hotela ta teden videti Hano - do sedaj jo je videla samo dvakrat. In res nisem kaj dosti pomislila, da vožnja v tej vročini res ni ok. Pa še potem se tam nismo mogli skriti v ne vem kakšno močno senco in je bilo res vroče. Hana je zaspala v vozičku in ko se je zbudila je bila noro topla. Takoj sem dala na tla bombažno dekico in jo položila gor. Ker se mi je res zdela noro vroča, sem odšla z njo v hišo, kjer se je malo pohladila. Nato smo odšli domov, dobili obisk - 14 dni starega Nejca in ko so odšli sem Hani zmerila vročino, ki je bila 38,4. Skoraj me je kap. Samo upam, da je bila vse skupaj res reakcija na visoke temperature in da nismo kakšne viroze dali malemu Nejcu.

No k zdravniku sem odšla (sicer brez Hane), ker sem milsila, da mi bodo dali recept za zdravila. Pa me je sprejela prijazna sestra, ki je rekla, da verjetno ni nič hujšega in da je vedno dežuren pediater, k kateremu naj se obrnem, če bi vročina trajala tri dni. Tako da ostajamo doma, če bo vse ok, pa bomo jutri zgodaj zjutraj odšli v Kranjsko.

Kati: mene bi kap, če bi me zbudil netopir. Grozno. Sicer pa tudi pri nas letijo okoli, ampak notri pa še ni noben zašel.

tinaaja: boga mala pikica. En user posted image mali Brini, da bo čimprej v stari formi.

sibil: hvala za tolažbo!user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.6.2007 11:34:44   
Dajadada
Ubogi mali pikici Hana in Brina. Mamici, držita se, kmalu bo mimo in Hana bo spet veselo plesala, Brina pa knjigico bralauser posted image .

VMS, ti si mamica, zato imaš pravico prepovedati ali zahtevati karkoli. Ne daj se tašči. Tako kot so ti že druge punce napisale, vrzi to ovčko v smeti, naj izgine iz bajte. Tašči pa ne dati Ane, če te ne ob upoštevala.

Jaz se doma kuham na 28 stopinj, Nejcu pa očitno kar paše, ker nenavadno veliko pančka. Sem ga pa zadnje tri dni vlačila naokoli po tej vročini in zdaj ko sem brala, da je Hana dobila vročino vidim, da moram biti malo bolj previdna. Saj imam klimo v avtu, ampak je vseeno vroče, ko se notri usedeš, tudi če je avto v senci. Saj ponavadi na hitro zluftam avto, ampak če bi ga hotela res ohladiti, bi pa morala vsaj 5 minut prej prižgati klimo in čakat. Meni se pa to ne da in tako se kuhava prvih par minut. Ko stopiš ven iz avta, pa spet vročinski udar. Ampak da bi se pa kar skoz doma držala mi pa tudi ne paše.

Mi imamo v sredo dopoldan P, tako da naju ne bo v Arboretum. Potem gremo pa že na morje, juhuuser posted image . Sem pa za kakšen čvek v Ljubljani naslednji teden kakšen drug dan.    

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.6.2007 12:03:28   
tejčica
Čisto na hitro, ker sem sredi pokanja za na Gorenjsko.user posted image

Mi smo bili včeraj v vrtcu na zaključku. Bilo je super. Otroci so najprej nastopali v igralnici (kljub klimi je bilo noro vroče) in Vid je iz naročja vse opazoval. V vozku se je ves čas dvigoval ker ni nič videl, firbec mali.user posted image  Potem pa smo se preselili na igrišče kjer so si otroci dali duška.

user posted image

Vid pa je zunaj večino časa takole prespal.

user posted image

Žabika, super da je Hani vročina padla. Pa eno user posted image  da se ne ponovi.

Vms, ajmene, tvoja tašča je pa user posted image  in pol. In glede na dogodek ki si ga opisala, tvoja reakcija zame ni bila pretirina. Si mati in ščitiš svojega otroka. Jaz moram reči da imam s taščo srečo in se dobro zastopiva.

Sibil, mene naslednji teden ni, tako da zame kavica dpade. Bom po Gorenjski strašila.user posted image

Svit (Naomi) in Tia (LI), čestitke za 3 mesece.user posted image

En koš user posted image  za vse vaše sončke, da se hitro pozdravijo, minejo reakcije, krčki...

Pa še ena današnja slikica našega malčka.

user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 22.6.2007 12:15:11 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.6.2007 12:33:17   
erna14
zabika:super sam da je padla vrocina,sej pomoje ni cudn da tud tamalim kdaj mal zdravlje odpove v tej vrocini,user posted image za malo Hano Re
tinaajauser posted image tale je pa za Brino,
za vse zlobne tasce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
vprasanje za vse k mate fantke:a ve tud kozico na lulcku dol vlecete?ker pediatrinja v medvodah je eni moji b.sodelavki rekla da se to niti pod razno ne smeuser posted image moja je pa rekla da se mora po 3 mescuuser posted image
KAKANJE:enkrat na tri dni pa takrat  ni da niuser posted image user posted image
mea:kje si kupila take hude bodyje
vreme:jutri bodo sam plohe cez dan,nedelja in ponedeljek pa soncno in vroce,dez pa je za danes zahinavu,se mi zdi da sm k tron tl vedno k recm da bo dez je zih sonceuser posted image user posted image
tinaaja:a nis ti za neko vreco za vozick sprasvala kot imam v spominu si napopala slikco in sprasvala ce je katera kje to vidla.prosim ponovi vajo da vidm ce je to to kr sm vidla
thaiss;user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud sla

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.6.2007 12:43:51   
draja
Pozdravljene!

Čestitke obema današnjima slavljenčkoma!!!

Mi smo super. Prespali celo noč in nič več kakali. Jaz si tudi kar mislim, da smo driskico fasali zaradi vročine, saj od hrane skor ne more bit, ker ne jem praktično nič oz. jem isto hrano že od kar je Živa na svetu.

Smo šli pa danes že drugič neuspešno delat osebno za Živo - se je moj postavil v vrsto in ugotovil, da je točno 70 ljudi pred njimuser posted image . Valjda se mu je mudilo v službo, midve pa nisva imele kje avta pustiti in sva tudi samo obrnile in šle domov in na en kratek sprehod pred najhujšo vročino. Tko da zgleda, da ne bo nič s shopingom v ITA zdaj med dopustom.

Da vam še mal napišem, kakšna je tale naša Živa. Prejle je prespala cel sprehod in prideva domov in se zbudi. Jo previjem in malo podojim, pa ni hotla preveč jesti. Je kar nekaj sitnarila. Jo imam malo v naročju, da bi se pocartale pa se kar buni in sitnari, pa jo odnesem na najino posteljo, da bi se tam malo crkljali in pogovarjali pa spet sitnarjenje. Nisem mela pojma kaj ji je. Pa jo primem in dam v njen košek in grem stran in v trenutku TIŠINA IN ZADOVOLJSTVOuser posted image . Ona se tam lepo meni sama s sabo in opazuje svoje rokice, pol pograbi ninico in jo mal po rokah mečka in nato zaspi.
No na srečo pa ko ni zaspana ima rada mojo družbo in se takrat na veliko pogovarja z mano in deli nasmeške.

Žabika super, da je Hana že bolje. Verjamem, da si se ustrašila. mene bi tudi kap, sploh takole ponoči.

Vročina kako oz. s čim merite vročino vašim sončkom?

Tejčica fenomenalna slikica Taje!!! Res - za jo okvirit in na steno dati. Videk je pa itak en priden sonček.

Tinaaja poljubček Brini, da ji hitro odleže.

Kati netopir??????? Ok, tole je res mal srhljivo. Po drugi strani pa, če boste imeli netopirja v hiši, zagotovo ne boste imeli težav s komarji in drugim mrčesomuser posted image user posted image . Verjetno si opazila, da na koncu res nisva šli v Mostecuser posted image . ma se mal bojim tele vročine za našo Živo, da ne bo spet kakšne driskice. Sam neki se na dež pripravlja - da nisi slučajno šla iz Mosteca čez Rožnik v tivoli?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.6.2007 12:44:23   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A je kaksna vidla kje v slo tole:
user posted image

ponavljam vajo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.6.2007 12:51:30   
erna14
tinaaja.np ni to to,sorci
draja:pejt v medvode  nardit bos tkoj na vrst

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.6.2007 12:57:49   
*sonchek*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorči, preveč čvekate... user posted image

Čestitke današnjim slavljencem user posted image

Žabika - boga revčka, Hana user posted image No, samo, da je vročina padla! Jaz ful pazim, da ne letava v tej vročini naokoli (sploh, ker moj avto NIMA klime user posted image ), pa naš mulc se takoj preveč segreje. Sva bila zunaj že zjutraj dve uri, pa še enkrat bova šla zvečer, drugače pa se bova kar lepo skrivala pred sončkom.

KATI - netopir?! user posted image Mene bi kap! Jaz norim že, če kaka vešča notri prileti!!!

No, drugače pa smo imeli včeraj srečanje z župnikom zaradi krsta. Mali je bil ful priden in na koncu je začel na glas zehat, tako da smo prej končali user posted image Je pa govoril vse drugo, le od samega obreda bolj malo - nimam pojma kako bo potekalo, vem le, da sedimo spredaj user posted image Pa izvedela sva, da je včeraj zjutraj umrl župnik, ki naju je poročil user posted image Pa še pogovarjala sva se, da ga bova na krst povabila, da bo videl Aneja...

Vglavnem, še 3 dni, pa gremo na mooooorje!!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.6.2007 13:05:01   
Pikca
ojla,
dons je moj doma in pospravljavauser posted image ... kolikor se da ob Jernejčku, ki ne spi kaj dosti. Uf, v tej vročini sva res norca, da sva se spravila to delat, samo je nujno, ker sva imela ful ene krame na balkonu in jaz že nekaj časa težim da hočem lep balkon, nisem pa mogla sama, ker je blo treba v klet nosit. Še malo, pa bouser posted image

žabika, me veseli, da je Hani vročina padla, tinaaja, upam, da je tudi Brina že kaj bolje.

vms, zelo dobro si odreagirala ob izpadu tašče, dost mirno, a odločno. Jaz ji že ne bi dala otroka pazit, vsaj nekaj časa ne!

tejčica, krasne fotkeuser posted image

kati, sam da ste spravili žival ven, pri nama je že problem, če pride tavelika kobilca v stanovanje, sva taka zajca glede tegauser posted image

meaa - mene tud zanima kje si te hude bodije nabavla

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.6.2007 13:05:06   
skačica
evo, sem Izi dala malo vetrovnih kapljic, ker se je napenjala in se mi je takoj 2x fajn pokakala. Zdaj se zadovoljno igra na tleh s svojimi igračami, jaz si pa kuham zelenjavno juho, ker se šparam za kasneje, ko gremo na sodelavkin rojstni dan.user posted image

Sem jo dopoldne spet namočila v čebriček in je bila čisto tiho pa še fajn se ji je zdelo. Sem jo poslikala, samo gor moram še dat in vam bom pokazala kok je bla luštna. Se bomo zdaj vsak dan čebričkali, je tko bolj komot kot banja.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.6.2007 13:14:42   
Pikca
draja, sem vesela, da ni več driskeuser posted image . vročino pa jaz merim kar z navadnim digitalnim termometrom, v ritki ali pod pazduho (Živa ne mara v ritki). je pa res čisto posebna faca tale vaša Živauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.6.2007 13:14:55   
Žabika
Hvala vsem za lepe besede! Hana je zdaj čisto ok, dopoldne je prespala, vročine pa ni. Upam, da hudič ne pride nazaj!

merjenje temperature: Včeraj zvečer sem ji merila vročino pod pazduho s klasičnim termometrom. Razlog je bil ta, da mi jo ponoči za vsako merjenje ni bilo potrebno zbuditi. Zdaj čez dan pa sem ji zmerila vročino v ritki. In zjutraj sem tako od blizu opazovala kje ima tisto luknjico in glej ga zlomka, naredi PFFFFFFFFFFFFFFFFF in veste kaj sem dobilauser posted image .

draja: jaz sem šla OI narediti na Ig. Zelo dobra varjanta pa so tudi Medvode, pa potem še en sprehod okoli Zbiljskega jezera. Če se vam zelo ne mudi, počakajte na prvo soboto v mesecu in združite prijetno s koristnim.

tejčica: super slikice!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.6.2007 13:28:38   
erna14
dejte na htv 1

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.6.2007 13:37:58   
Taya85
Dan!

Samo tale vročina pa ubijaaaa!!!
Jz švicam k user posted image , pospravljam stanovanje, temeljito prvič po 3 mesecih user posted image !! Tašča (bodoča) čuva Lino, upam da ji nebo tast spet čokolade v usta tlaču user posted image user posted image .

Upam da čim se pikice z vročino čim prej pozdravijo in user posted image vsem.

Konc pavze marš pospravlat, ampak tale riževa čokolada pa paše zdele k ata na mamo user posted image .

Cao, pa bolj počas pište!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.6.2007 13:44:54   
tejčica
Žabika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kakšno ti je ušpičla mala. Kaj šele bo ko zraste!user posted image

Skačica, mi se tudi kar vsak dan čebričkamo. Eden najboljših nakupov je bil tole. Samo enkrat na teden, ko ga namilim, ga dam v banjico. Jaz ga bom vzela tudi na Gorenjsko s seboj. Potovalke, čebriček, ležalnik, Tajino kolo...še dobro da gre moj posebej gor, ker drugače ne vem kako bi se v avto zbasali oz. niti ne vem če bo vse šlo notri! Še dobro da nam vozka ni treba sabo vozit.

Pikca, če ti dela prehitro zmanjka, se lahko še pri meni oglasiš. user posted image

*sonchek*, uživajte na user posted image .

Draja, user posted image  da je Živa dobro user posted image  in user posted image  za prespano noč.

Erna14, P so zelo različnih mnenj glede kožico. Pol pa ti vedi kako in kaj.user posted image  Nam je rekla da naj potegnemo vsake tolko, ni pa treba to na silo in vsak dan.

Taya85, pa ne vse tolk pospravljat. Mi delate slabo vest. Pol pa še s čokolado dražiš. Ti, ti, lumpa!user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.6.2007 14:26:23   
cv105
Erna14: nam je patronažka rekla, da naj kožico vsak dan potegnemo gor in spucamo lulčka. Vem pa, da npr. italijanski pediatri, vsaj ti takoj za mejo, strogo prepovedujejo tikanje lulčka. user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.6.2007 15:05:24   
vms
iiiiii, sem gledala na htv1 oddajo ERNA14 pa sem tako uživala, ko pa je rodila sem jokala ko norc, solze so kar same tekle dec se mi je pa smejal. ma ti hormončki so res nekaj skrivnostnega in hkrati čudovitega.

a ste opazile, tiste, ki ste gledale kako flegma je bila ko je potiskala svojo deklico na svet. Četrtič hočem epiduralnoooooooo!!!!!!!user posted image  AL pa če ne saj ni bilo težko roditi, ampak vseeno je pa fajn ko si lahko čist priseben in se smehljaš še ob zadnjem popadku.

ŽABIKA upam, da ste že kaj bolje.user posted image

Kar se pa vaših komentarjev glede tašč tiče se pa samo še smehljam , kajti kot pravite pa haloooo saj to je moj otrok, kako ji pade na pamet, da mi kljubuje  user posted image  hudič babji zoprn. No samo za intermeco, prej je prišla gor če ji dam mal Ano, da bo šla na vrt, pa sem ji čisto hladno rekla, da če ni opazila je zunaj 30 stopinj, in da naj bo lepo kar gor , saj sem le tako mirna in sigurna da je vse tako kot jaz želim za svojega otroka.  pobulila je in brez besed odšla dol, jaz pa sem si čestitala.user posted image user posted image

No komaj čakam, da mulčka prideta iz šole, SPRIČEVALA !!!!!!
Danes se bomo odpeljali malo kasneje ko se shldi na sadno kupo in bomo naredili plan za počitnice, kako jih bosta preživela.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
22.6.2007 15:28:09   
m a j c i k a
Živjo!
A mi katera pove prosim kako se slikce gor prilepijo?

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.6.2007 15:39:40   
Pikca
Jaz sem tudi gledala oddajo na htv1 (med pospravljanjem, dojenjem itd.). So tud solzice pritekle. Evala Erna za namig, mi je bila všečuser posted image  Epidurane pa jaz vseen ne bi, mi je blo grozno, ko so ji iglo v hrbet dajaliuser posted image , pa itak je bilo pri meni tko hitro, da po mojem sploh ne bi bilo cajta. No, saj ne vem, če bom še kdaj na tem...

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.6.2007 15:43:50   
Pikca
aja, kožica na lulčku; nam je tudi P rekla, da jo moramo dol vlečt, ampak ne preveč na silouser posted image . Jaz mu jo ponavadi po kopanju - kopamo se na 2 dni. Pa nikol ne vem koliko, najbrž sem prenežna, ker me kar malo skomina ob temuser posted image
Zakaj pa it. pediatri pravjo da ne? Se to potem čez čas samo poštima?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.6.2007 16:51:17   
erna14
vms:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogum,kr naj ve da je tud ona cist navadn clovek,da ni nc vec spostovanja vredna ce je tasca,kva misl da ce je pa tasca da mors pa tla lizat pred njo,kuser posted image jo gleda naj se navad reda

oddaja je bla pa tud men tok vsec

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!