Žabika
|
Ojla! Trenutno sem zelo dobre volje! Hanina vročina je vsakič, ko jo merim nižja, zdaj jo sploh ni več! Očitno je bila res reakcija na vročino. In ne boste verjele, spet je kriva TAŠČA! No, ni vsa krivda njena, ampak ... Nujno je hotela ta teden videti Hano - do sedaj jo je videla samo dvakrat. In res nisem kaj dosti pomislila, da vožnja v tej vročini res ni ok. Pa še potem se tam nismo mogli skriti v ne vem kakšno močno senco in je bilo res vroče. Hana je zaspala v vozičku in ko se je zbudila je bila noro topla. Takoj sem dala na tla bombažno dekico in jo položila gor. Ker se mi je res zdela noro vroča, sem odšla z njo v hišo, kjer se je malo pohladila. Nato smo odšli domov, dobili obisk - 14 dni starega Nejca in ko so odšli sem Hani zmerila vročino, ki je bila 38,4. Skoraj me je kap. Samo upam, da je bila vse skupaj res reakcija na visoke temperature in da nismo kakšne viroze dali malemu Nejcu. No k zdravniku sem odšla (sicer brez Hane), ker sem milsila, da mi bodo dali recept za zdravila. Pa me je sprejela prijazna sestra, ki je rekla, da verjetno ni nič hujšega in da je vedno dežuren pediater, k kateremu naj se obrnem, če bi vročina trajala tri dni. Tako da ostajamo doma, če bo vse ok, pa bomo jutri zgodaj zjutraj odšli v Kranjsko. Kati: mene bi kap, če bi me zbudil netopir. Grozno. Sicer pa tudi pri nas letijo okoli, ampak notri pa še ni noben zašel. tinaaja: boga mala pikica. En mali Brini, da bo čimprej v stari formi. sibil: hvala za tolažbo!
|