pocka
|
Ojla čveke, vam ne sledim veeeč....... Mi smo imeli včeraj P, imamo 7.130g in 63 cm . Taja je dobro prenesla pikico, ni bilo nekih hudoh reakcij, samo zvečer je dobila malo vročine. A ve katera kdaj naj bi ta vročina nehala, ker jo je danes imela še malo. Je bilo danes vroče kot 100 . Smo šli že ob 9 na sprehod pa sem se skoraj scvrla! Joooj, kje je zima! tašča - vms, te popolnoma razumem, ja bi ji tisto ovco nekam vtaknila, ma sem še jaz ratala jezna, ko sem brala. Ne vem kaj ji ni jasno, če ji lepo poveš........grrr. Sicer pa je moja precej podobna temu kar opisuješ, je trmasta kot , kar tupi svoje, pa čeprav nima niti približno prav, pa da ne omenjam handlinga, katastrofa,boljše, da neham, ker bom ratala slabe volje. Edino dobro kar je, je to, da stanuje 200 km stran . Živimo pa v isti hiši z mojimi starši (z mamo, oče mi je umrl 1 mesec preden se je rodila Taja ) in mi je super, ker mi kdaj kaj pomaga in ji tudi direktno povem,če mi kaj ne paše in to tudi takoj upošteva. kakanje - naša kaka po novem 1x na 5 dni, ampak je pa takrat robe za cel teden nazaj . draja - nimam kaj drugega reči, kot, da se mi prav smilite s tem jjasna - za zobke. Naša se tudi veliko slini, pa rokice v usta tlači, pa dudo ven meče...ampak ni videti, da bi kak zobek bil na poti. - moram pohvaliti mojega. Mi res pomaga 100%. Ko je doma vedno previja Tajo, se z njo ukvarja, da lahko jaz kaj naredim. Pa tudi po stanovanju kaj naredi, pospravi kuhinjo, posesa, zlika...skratka super je. Je včasih kak dan ko sem tečna, pa težim, pa se skregava, ampak to je pa ja povsod, a ne? klima - midva sva jo kupila pred dvemi meseci in mislim,da je bila to najbolj pametna naložba letos, ker imava drugače 28°C v stanovanju. Če sem kaj pozabla, sem pač pozabla, to pa zato ker ste take čveke! Bom morala bolj pogosto kaj napisati pa bo. Zdaj pa grem počasi spat, da ne bom zjutraj kot, da me je kaj povozilo. nočko, Pocka
< Sporočilo je popravil pocka -- 21.6.2007 23:05:25 >