Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne. Ga je moj z dvema copatama nežno zagrabu in do okna nesu...

. Imaš dobre živce, da si lahko tako mirno odreagirala, jaz bi ji že povedala svoje, imam predolg jezik
.
. Upam, da se ti več ne ponovi takšen obisk.
ji pa tudi ne reče kaj dosti
Hanina vročina je vsakič, ko jo merim nižja, zdaj jo sploh ni več! Očitno je bila res reakcija na vročino. In ne boste verjele, spet je kriva TAŠČA! No, ni vsa krivda njena, ampak ... Nujno je hotela ta teden videti Hano - do sedaj jo je videla samo dvakrat. In res nisem kaj dosti pomislila, da vožnja v tej vročini res ni ok. Pa še potem se tam nismo mogli skriti v ne vem kakšno močno senco in je bilo res vroče. Hana je zaspala v vozičku in ko se je zbudila je bila noro topla. Takoj sem dala na tla bombažno dekico in jo položila gor. Ker se mi je res zdela noro vroča, sem odšla z njo v hišo, kjer se je malo pohladila. Nato smo odšli domov, dobili obisk - 14 dni starega Nejca in ko so odšli sem Hani zmerila vročino, ki je bila 38,4. Skoraj me je kap. Samo upam, da je bila vse skupaj res reakcija na visoke temperature in da nismo kakšne viroze dali malemu Nejcu.
mali Brini, da bo čimprej v stari formi.
.
za malo Hano Re
Mene bi kap! Jaz norim že, če kaka vešča notri prileti!!!
, pospravljam stanovanje, temeljito prvič po 3 mesecih
vsem.
.