Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

Sicer pa smo ves mariborčanke
saj ga že od nuhalne nismo videli.
.
je sicer omenila da če ne bo delal da lahko pridem še enkrat zvečer da bi probale posnet...samo kaj pa vem. Saj ne da posnetek zdaj pač morem met...samo ko bom ta vikend povedala doma in sem mislila ateju za RD dat zraven Cd z njegovim prvim vnukcem.
za dr. Pelkič!! Res je neverjetno prijazna! Mi je hitro odgovorila na mail in sem bila pred eno uro že pri njej! In zdaj je uspelo CD zaključit! Tak da bo presenečenje ta vikend enkratno!! Pa še eno slikco sem dobla
.
je rekel da je mislil da bom čustveno čisto na tleh ker sem si namreč vso nosečnost prizadevala roditi po naravni poti. Ampak kaj morem če ni šlo ni šlo,vseeno mi je bolj pomembno kako se je izteklo za Matica. Sploh pa sem vedno rekla da želja o naravnem porodu je eno,kar bi bilo super ampak ker pa se je šlo za stanje Matica sploh nisem premišljevala,pa še to že drugi dan po CR sem bila na oddelku saj sem si predvsem želela imeti svojga sončka ob sebi in da bi nama dojenje steklo kar se da najbolje. Ampak z dojenjem ni bilo nobenih težav saj ima naš malček tak sesalni refleks da je joj