|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:11:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Ce prav razumem se je Tjazy cudil nad moskimi, ki kaj takega lahko naredijo, ker mu ni jasno, kaj ima lahko nekdo od tega. (Kdo bi si misli, da bom se Tjazy-ja prevajala, me kar strese)

Tjazy kot Tjazy.... malo lapa, potem pa caka da bo dobil primeren prevod, pa se prikloni, da je mislil tako, kot je prevod, ki mu najbolj ustreza.  Meni se osebno ne zdi, da je v tem primeru kaj slabega mislil, niti je mislil koga zalit.


Mene je tud kr streslo.. ko sem vidu.. kolk vrstic si mi namenila.. ampak potem sem vidu.. da ni blo tko hudo.. user posted image user posted image user posted image

Nooo mogoce bom pa tokrat.. kr tvoj prevod izbral..user posted image  al pa bom sam prevedu.. matr.. kdo bi si mislu, da bo kaksen stavek od teh mojih problematicen.. user posted image user posted image  Komaj sem sploh ugotovu, kaj vam tko ni blo vsec.. Ste toolk nekam nadrealisticni... da.. ?! user posted image

OK..

Zakaj si je izbral ravno tebe? Si se mu zdela taksa.. da bos tiho?

Kot sem reku.. zakaj tebe? to me se vedno zanima..?!

In ni mi cist jasno.. kaj je on imel od tega? user posted image

Ne morm si pac predstavljat, da bi imel kaj od tega.. ce bi katero posilu.. Kaj le?! To je bilo bolj moje zacudenje nad tem dogodkom.. v 21 stoletju.. Res blazno cudno mi je to..

Moski uziva sele takrat, ko vidi, da je zenski to, kar dela, fuuuul vsec.. ne pa tkole.. Hmmm!?

To pac iz mojih izkusenj.. ce vidim da je zenski vsec.. pol je meni se 3x bolj.. ce ji ni.. tudi meni ni.. spet zacudenje nad tem.. kako je mozno.. da se to zgodi.. kako lahko tak debil obstaja?! Nimam druagcnih izkusenj..  Ta stavk nima konkretne veze s tem dogodkom.. amapk sem presaltal na splosna dejstva.. seveda tega nisem posebi napisal... Mogoce bi moral.. da ne bi bilo teh nesporazumov..

Vsak moski neha.. ce zenska ne sodeluje.. in ne daje znakov, da uziva..

Isto kot prej.. golo dejstvo.. in zacudenje.. kako, da to ne vsak moski.. kako je mozno drugace.. user posted image  torej.. da uzivas.. ce nekoga prizadenes.. ker ocitno je vedel, da tebi.. ki te ej posilil to ni vsec.. pa je vseeno nadaljeval.. oziroma sploh zacel..
Niti slucjano ni bilo misljeno.. da si uzivala pri tem.. in se je zato to zgodilo.. user posted image  res sm kr mal zacuden.. kako ste sli lahko tko nadrealisticno prevajat tole.. Men se je pac zdel cist razumljivo.. ker niti pomislil nisem na to, kar ste potem pomislili.. in niti pogrunatl nisem takoj... kaj vam sploh tako zelo ni vsec.. in s cim sem udaril mimo..
No sej neki jih je prav razumelo..
 
recimo Misek.. si res tezko predstavljam da ravno Misek.. z izjavo.. Ce prav razumem se je Tjazy cudil nad moskimi, ki kaj takega lahko naredijo, ker mu ni jasno, kaj ima lahko nekdo od tega.
Tocn tko..
 
Se opravicujem.. za vznemirjanje in morebitno prizadetost kogar koli.. Se pac nikol ne drzim tocno zacrtanih meja v doloceni temi.. ampak grem tudi mal okol..
 

To mors pac ocitno bit mal premaknjen v glavi..
Prijaviti.. ali ne prijaviti?  Ne vem..

Definitivno je clovk mal premaknjen v glavi.. da je sposoben kaj taksnega.. torej bolan.. potrebno ga je pozdraviti.. ne obsoditi.. ker to je pac bolezen.. in ce ga prijavis.. bo cez nekaj casa spet to storil.. torej prijaviti ga je ok.. samo potem ga je potrebno pozdraviti.. kar pa se v zaporu ravno ne zgodi.. ker kazen ne spremeni cloveka..
 
Nekoc na lunin.net.. je bila ena podobna zadeva.. ko je oce par let zlorabljal hcerko.. pri 11 12 13 letih.. in potem je ona to pisala.. cez 20 let.. kako to vpliva na njo.. in moz jo je pretepal in zive pizdrarije je mela.. in potem sem ji nekaj pizdraij dodal se jaz.. s par izjavami.. ki so ji dvignile pokrov.. in me je skurcala cist.. in sem ji mal nazaj pisal.. in sele cez en mesec je prcapljala nazaj.. in danes mi je fuul hvalezna.. ker je koncno pred dvemi leti skenslala tega moza.. ki je bil samo nadaljevanje oceta.. se preselila na svoje in zdaj zivi z novim partnerjem.. 100% drugace in prvic sploh zivi.. 
 
Posiljeni trpijo tako dolgo.. kolikor dolgo hocejo trpet.. in druzba jim pri tem zelooo pomaga z izjavami.. kot so recimo.. da je to fuuuul nagnusno dejanje.. in tko dobi ta dogodek samo se vecji pomen.. kot ga ima v resnici.. in se strinjam da je tezko videti darilo v tem.. kar ne pomeni, da ne obstaja.. je pa tezko..
 
Zato sem vprasal.. Zakaj se je zgodilo rano tebi? da et odvrnem od samopomilovanja.. in usmerim k iskanju vzroka.. pomena.. darila.. Ne se zdarzevat na tej pogubni tocki... ampak pojdi zdaj naprej..
Je tezko.. ampak mors.. ker tukaj si lahko neskoncno dolgo.. tudi 20 al pa 40 let.. in nic se ne bo spremenilo..
 
Sej tolazbo si dobila... od mene ravno ne.. ampak zdaj pa pojdi dalje.. torej..
 
Zakaj se je to zgodilo ravno tebi?
 
Pa ne bit zdej spet tko nadrealisticni.. in rect.. da se to lahko zgodi vsaki.. ne more se vsaki.. niti nisi ti kriva.. da se ti je to zgodilo... Krivdo si je clovk izmislu.. v resnici ne obstaja.. obstajajo samo dogodki v razlicnih okoliscinah....
Se v naprej opravicujem za to zadnjo izjavo.. ce bo koga prizadela.. ampak.. kaj pa naj napisem.. druzga.. user posted image user posted image
 
 


(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:17:07   
lemavrica
Odgovor na vprašanje zakaj je to naredil je čisto preprost. Zato ker je to psihopat, še človek mu ne morem reči.
Takmu se j*** za užitek ženske. Ne vem no Tyazi govoriš tako kot da še nikoli nisi slišal za posilstvo in da je to zate nekaj čisto novega.
In iz tvojih komentarjev bi lahko Anonimna dobila občutek da se enostavno zaj****.
Vsak trenutek pa tudi ni priemren za psihološka razglablanja, a se ti  ne zdi???

V glavne Anonimna, jest ti svetujem da pra*** prijaviš če ga še nisi. In želim ti da se čipreje pobereš po tej grozni izkušnji.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:22:30   
Taula
Tjazi lepo te prosim bodi tiho in ne dajaj takih izjav, ker se ne zavedaš kako lahko prizadanejo žensko. Nikoli nisi in ne boš ženska in ne veš kako je če te nekdo posili. Vsako žensko lahko posilijo (tazen če živi v nekem mehurčku izolirana od sveta) tudi tvoja žena ni imuna na to.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:30:54   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Sej tolazbo si dobila... od mene ravno ne.. ampak zdaj pa pojdi dalje..

edini smiselni stavek v tej klobasi, ki si jo napisal.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:34:34   
kalbo
Definitivno je clovk mal premaknjen v glavi.. da je sposoben kaj taksnega.. torej bolan.. potrebno ga je pozdraviti.. ne obsoditi.. ker to je pac bolezen.. in ce ga prijavis.. bo cez nekaj casa spet to storil.. torej prijaviti ga je ok.. samo potem ga je potrebno pozdraviti.. kar pa se v zaporu ravno ne zgodi.. ker kazen ne spremeni cloveka..


Torej je po tvojem on žrtev in ne ženska, ki ji je uničil življenje? Pametno razmišljanje, ni kaj dodat. Kakšno je pa po tvojem to dejanje....lepo? Me zanima, kako bi reagiral, če bi se recimo tvoja žena znašla v takšnem položaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:34:57   
Anonimen
Jst se cist vedno vprasam.. Zakaj se mi je to zgodilo.. ?! Vcasih vem.. vcasih ne vem.. ampak nisem pa cist miren.. dokler ne vem.. vcasih pa tud nocem vedet..

In ne se zajebavam..

Ok.. sej lahko sem tud tiho.. np


(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:35:23   
muška
mene pa samo zanima, če si anonimna že prijavila prasca in kako si? Vem, da se moraš počutit čisto na tleh, upam, da ti je že bolje  user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:39:15   
Anonimen
Ne vem no Tyazi govoriš tako kot da še nikoli nisi slišal za posilstvo in da je to zate nekaj čisto novega.


Hm ne vem no. Jaz sem prej dobila občutek, da Tjazy celo zelo ve kaj govori. Pač trezno razmišlja in kot je napisal, gleda že naprej in se pač postavlja v kožo moškega. Saj je dal jasno vedet, da je tak človek primeren za prijavo + zdravljenje, ker samo zdravljenje pač nebi pomagalo.
Jaz osebno se strinjam z njim. Tudi sama sem bila žrtev. In če ne delaš neke hude scene iz tega in si ne ženeš preveč k srcu (nardiš kar pač moraš, da potem skušaš čimprej furat svoje življenje naprej) je boljše zate. Jaz osebno pa nisem taka mazohistka, da se bom zdaj smilila sama sebi in se pomilovala še vse svoje življenje. Seveda ti taka stvar pusti velik pečat. Ampak manj scene delaš okoli tega, manj boli. Jaz osebno sem o tem dogodku spregovorila in nikomur ne skrivam tega. Njega sicer nisem prijavila, sem pa povedala vsem, ki ga poznajo. Kar se mi zdi za njega še najslabše. Naj živi potem naprej če hoče. Takrat sem bila tudi sama še zelo mlada in je bila taka moja reakcija. Danes bi mogoče bila drugačna. Prijava. Ampak jaz osebno bi še vedno izbrala pot, ki bi mi bila lažja in bi pač skušala na vse čimprej pozabit in it naprej z dvignjeno glavo. Pač taka sem jaz. Zakaj bi se neki mučila brezveze in si življenje delala še bolj mizernega...?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:40:37   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Jst se cist vedno vprasam.. Zakaj se mi je to zgodilo.. ?! Vcasih vem.. vcasih ne vem.. ampak nisem pa cist miren.. dokler ne vem.. vcasih pa tud nocem vedet..

In ne se zajebavam..

Ok.. sej lahko sem tud tiho.. np






Ne morem verjet,ampak jaz vem ,kaj Tjazy misli!
Meni so se tudi včasih dogajale drugačne stvari,kot se mi sedaj.Včasih sem bila kot osebnost bolj šibka,nesamozavestna,ranljiva...in sem takrat res kar privlačila razne psihote.Zdaj,ko sem kot osebnost bolj močna in samozavestna,se mi taki že na daleč ognejo.Tako,da je nekaj na tem.
Ni pa anonimna nikakor kriva za to,kar se ji je zgodilo,da ne bo pomote.Tisti tip je za bruhat in upam,da ga je šla prijavit.
Vendar je nekaj resnice v tem,da se bo psihopat prej spravil na žensko,kjer je obstaja velika verjetnost,da bo tiho,da se ne bo postavila zase,kot pa ,da bi se spravil nad odločno žensko,ki ga bo šla takoj prijavit.Žal tako je.Mene vedno veseli,ko take šibke ženske psihopata presenetijo in postanejo močnejše,kot je pričakoval!user posted image

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:41:29   
Blejka26
tudi mene zanima ali si zbrala pogum in prijavila moškega ki ti je to storil???Kako ti je po vsem tem sploh hoditi v to službo-upam da si vsaj dala odpoved ker te bo vse to delovno okolj spominjalo na dogodek...tko da ne vem če boš sploh lahko kdaj pozabila,če ne boš naredila pravilnega koraka.Želim ti vso srečo in prijavi ga dokler ni prepozno in povej možu,da ti bo psihično in čustveno pomagal.

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:42:17   
Taula
Definitivno je clovk mal premaknjen v glavi.. da je sposoben kaj taksnega.. torej bolan.. potrebno ga je pozdraviti.. ne obsoditi.. ker to je pac bolezen.. in ce ga prijavis.. bo cez nekaj casa spet to storil.. torej prijaviti ga je ok.. samo potem ga je potrebno pozdraviti.. kar pa se v zaporu ravno ne zgodi.. ker kazen ne spremeni cloveka..


Tyazi če bi tebe torej zagrabil en tip in te poslili potem ne bi bil on kriv, in ga ti ne bi obsojal?
Zadnjič sem brala o enem zločincu ki je ugrabil 6 žensk, jim uničil bobniče da se niso mogle med seboj pogovarjati, jih priklenil v klet, stradal in jih posiljeval par mesecev z namenom da bi jih oplodil. Če bi se to zgodilo tvoji ženi, bi ji rekel samo jebi ga, tip je boln, pozabi na to al kaj?

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:42:50   
kalbo
Ja in posilstvo ostaja še vedno množično nekaznovan zločin...žal.

Tjazy, tud morilec nima čisto počiščenega podstrešja, zakaj jih pa potem zapiramo reveže, ki so samo bolani?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:44:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Torej je po tvojem on žrtev in ne ženska, ki ji je uničil življenje? Pametno razmišljanje, ni kaj dodat. Kakšno je pa po tvojem to dejanje....lepo? Me zanima, kako bi reagiral, če bi se recimo tvoja žena znašla v takšnem položaju.


To nisem reku.. ampak ze cez 10 minut, se boste vsi strinjali.. v neki drugi temi.. da ima vsak dogodek svoj pomen.. da ni nic brepomensko.. itd.. In zakaj ga ta ne bi imel?

Kako bi jaz ravnal?.. v prvi fazi.. bi verjetno dal 100 EUR crnogorski mafiji... da bi ga zdelali.. in obdelali.. da bi se mogoce potem ta clovek vprasal.. Zakaj se mu je to zgodilo?! Upam, da bi dojel..
Prav.. al pa ne prav.. to bi bil prvi instinkt..

V drugi fazi.. pa bi se mu sel mogoce celo opravicit..

Ne verjamem da se nam karkoli zgodi.. brez pomena.. kar tako.. in to je lahko velik pripomocek... da se nekak izmazes iz posledic razlicnih dogodkov..

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:44:56   
baguSka
Tyazi če bi tebe torej zagrabil en tip in te poslili potem ne bi bil on kriv, in ga ti ne bi obsojal?


Jst sm prepricana, ce bi se to njemu zgodil, da ta clovk sploh nebi bil vec ziv...user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:45:57   
baguSka
Kako bi jaz ravnal?.. v prvi fazi.. bi verjetno dal 100 EUR crnogorski mafiji..


evo sej sm vedla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:51:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Tyazi če bi tebe torej zagrabil en tip in te poslili potem ne bi bil on kriv, in ga ti ne bi obsojal?


ne vem.. ce bi on bil kriv.. ker kdo je kriv, da je on taksen? Sam po sebi zihr ni kr tak ratu.. Skor vsi tile morilci in posiljevalci imajo cudne okoliscine v laifu.. za katere niso sami krivi.. v kolikor krivda sploh obstaja.. Zakaj jih nihce ze prej ni opazil?

Zakaj je tolk nasilaj v druzini in nihce nikomur nic ne more?! Kdo je kriv? Vsi tisti nasilnezi.. lahko jutri postanejo posiljevalci.. in potem jih bojo zaprli.. Zakaj zenske ne povejo takoj.. da jih moski pretepa.. in ga prijavijo... in zakaj sistem ne analizira dolocenga primerka.. da se potem ne zgodijo umori in posilstva?! Zakaj sele ko se to zgodi?  

Jst bi ga sicer fental.. ce bi men to naredu... v prvi fazi.. ampak kaj bi mi to potem pomagalo? Kaj bi jaz imel potem od tega? Bi s tem resu svoj problem?!

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:55:04   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
prej spravil na žensko,kjer je obstaja velika verjetnost,da bo tiho,da se ne bo postavila zase,kot pa ,da bi se spravil nad odločno žensko,ki ga bo šla takoj prijavit.Žal tako je.


ma dej Njuškalo plizzzz....... če se človek ne zna postavit zase še ne pomeni, da ima posiljevalec 'izgovor' user posted image   torej moram vsi bit odločni, in samozavestni in... da nas noben ne takne?????????????

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 13:55:24   
Taula
Skor vsi tile morilci in posiljevalci imajo cudne okoliscine v laifu.. za katere niso sami krivi.. v kolikor krivda sploh obstaja.. Zakaj jih nihce ze prej ni opazil?


Nimajo vedno čudne okoliščine, eni so pač neuravnovešni in nobeno zdravljenje jim ne pomaga. To da so kazni sramotne je itak znano. user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 14:03:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba


ma dej Njuškalo plizzzz....... če se človek ne zna postavit zase še ne pomeni, da ima posiljevalec 'izgovor' user posted image   torej moram vsi bit odločni, in samozavestni in... da nas noben ne takne?????????????


Ne to ni izgovor za posiljevalca.. ga pa pritegnejo... taksne sibke osebnosti...


(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 14:11:22   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
prej spravil na žensko,kjer je obstaja velika verjetnost,da bo tiho,da se ne bo postavila zase,kot pa ,da bi se spravil nad odločno žensko,ki ga bo šla takoj prijavit.Žal tako je.


ma dej Njuškalo plizzzz....... če se človek ne zna postavit zase še ne pomeni, da ima posiljevalec 'izgovor' user posted image   torej moram vsi bit odločni, in samozavestni in... da nas noben ne takne?????????????



No,sej sem kar pričakovala,da bo kdo obrnil moje besede.Ne,to ni izgovor za posiljevalca,nikjer nisem tega trdila in ne mislim tega.Še enkrat si preberi moj tekst, pa boš mogoče razumela ,kaj sem želela povedati.Tudi sama sem ena anonimna v tej zgodbi (samo ne avtorica),zato še kako vem o čem govorim.
Ne vem,ali sem res tako nerazumljivo napisala?user posted image

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 14:13:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz osebno se strinjam z njim. Tudi sama sem bila žrtev. In če ne delaš neke hude scene iz tega in si ne ženeš preveč k srcu (nardiš kar pač moraš, da potem skušaš čimprej furat svoje življenje naprej) je boljše zate.


Tko.. ko se sprijaznis da se je neki zgodilo.. lahko furas dalje.. skoraj brez posledic.. izkusenjesi..

Ampak problem je... hoteti se sprijazniti, da se je nekaj zgodilo.. to vem iz izkusenj.. in to ziher tko je..

Sem mel jst letos ena dva dobra treninga sprijazniti se z nastalo situacijo.. in tko oh in sploh pameten... se nisem hotu.. probu.. fuuul probu..  ampak na koncu se nisem hotu.. in pol se mi niti ni bilo treba.. kar mi je bilo zlo vsec.. ampak vem pa zdaj.. da je problem samo v hoteti..

In vprasal sem se.. zakaj se pac to dogaja.. najprej sem se to vprasal, vedno se vprasam najprej to...  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 14:15:13   
Kuba
OK, Njuškalo morda sem slabo razumela, kar si hotela povedati. Vsakdo ima svoje mnenje. Še vedno pa sem prepričana, da se psihopati ne usmerjajo bolj v tiste, katere se jim zdijo da ''bodo tiho'' ampak na tiste, ki so v določenem trenutku na napačnem mestu. Pri tem pa karakter nima nobene veze. To je moje mnenje.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 14:36:13   
Taula
OK, Njuškalo morda sem slabo razumela, kar si hotela povedati. Vsakdo ima svoje mnenje. Še vedno pa sem prepričana, da se psihopati ne usmerjajo bolj v tiste, katere se jim zdijo da ''bodo tiho'' ampak na tiste, ki so v določenem trenutku na napačnem mestu. Pri tem pa karakter nima nobene veze. To je moje mnenje.


Je čisto odvisno po moje. Če čaka za vogalom da bo eno posilil, ne ve kakšna bo šla mimo. Če je njegova sodelavka, lahko vidi kakšna je karakterno.
Eni posiljevalci so bolj ''zbirčni'' kot drugi.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 15:37:28   
Vijoličarka
Se mi zdi, da je pogled na to temo izvrsten odgovor na vprašanje, zakaj toliko posilstev ostane neprijavljenih.

Nekaterim se zdi strašno pomembnem odgovor na vprašanje: zakaj je izbral njo. Pa predvsem moškim se zdi neverjetno, da bi kdo izmed njih užival, če ženski ne paše. To je sicer za dotične moške hvalevredno, vendar svojih bratov pač ne morejo soditi po sebi.

V bistvu je vse pojasnil nek drugi moški, Michael Douglas v filmu Disclosure (tam ga prelepa Demi Moore spolno nadleguje in s tem pogojuje njegovo napredovanje, ker se ne odzove, pa njega obtoži svojih dejanj). V bistvu ne gre za spolnost ampak za izražanje moči. In izražanje moči je v današnji družbi največji afrodizijak.
 
Zakaj si je torej izbral njo? Njegova uslužbenka in podrejena je. Če pogledamo malo okoli sebe, ugotovimo da marsikateri šef smatra, da je povsem normalno, da mu v zvezi z uslužbenci ni treba upoštevati kakšnih norm ali bontona. Vse je naravnano, da si močnejši pokori šibkejšega. Poleg tega je morda tiho in prijazno bitje, ki po njegovem mnenju ne povzroča težav.
 
Kaj je imel od tega? Občutek moči, ki ga je še povečal z ustrahovanjem, da pozna vse na policiji.
 
Tudi šibkejši sodelujejo v tem boju moči. Se pač uklonijo in čakajo, če kdaj pride njihov čas. Čas tega prasca je prišel in morda se je na tak način maščeval za ves drek, ki ga je moral nekoč pojesti, da je prilezel tja, kamor je.
 
Pa kaj? Vse to ne spremeni dejstva, da je bilo storjeno ne le po zakonu kaznivo dejanje, ampak tudi moralno in etično nesprejemljiva svinjarija. Lepo, da kdo rad analizira, ampak domnevam, da anonimne v tem trenutku res ne zanima posiljevalčeva življenjska zgodba. Njo zanima, kaj na stori.
 
V vsej tej filozofiji se že kažejo zametki namigovanja: kaj je sama storila, koliko je sama kriva, da je do tega prišlo. Običajna reakcija okolice. Neupravičena.
 
Da anonimna ni ravno najbolj samozavestno bitje na svetu, vemo že po tem, da ni prijavila takoj, da se boji povedati možu, da je skoraj pripravljena vse skupaj v sebi utišati, samo da ne bi bilo problemov. In ta trenutek res ne potrebuje ne moraliziranja ne filozofiranja, ampak spodbudo. Njen šef ni ravnal ne zakonito, ne moralno in temu se mora postaviti po robu.
 
 
 

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: šef me je posilil
14.3.2007 18:18:37   
Anonimen
Tako je Vijoličarka, bravo.

Ko sižrtev je treba razmišljat izključno najprej nase in še enkrat nase. Je res, da se vse zgodi z razlogom, to drži, ampak..to ne sme vplivat na dejstvo, da je kaznivo dejanje treba prijaviti. Če ne zase, pa sigurno za kakšno drugo dekle. Šele nato, se lahko poglabljaš in filozofiraš v okoliščine posilstvauser posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?