|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2005
20.3.2007 12:10:24   
mojMika
Pozdravljene!

Še ena, ki ima januarčka - 26.1.2005.
Pri nas pa je IN Miki Miška, pa knjigice - Nodi, Franček. Traktor Tom- bog ne daj, da ga omenim "ne, mama, ne kaki Toma!" Gleda Vesele avtobuske, pa Krtkova dobra dela, pa zvečer ne zamudi nobene risanke, ima že vse naštudirano, vrstni red, pa tak. Ko pa vidi Telebajske, pa je čist nor.
Govori ogromno. Ena njegova, ko smo rekli, da gremo k dediju in babici, pa je predolgo trajalo :"Mama, zdaj pa gremo! Ata ugasni televizijo! Mama, si oblečena? Gremo!"

V vrtec ne hodi, tu okoli  pa nima družbe, zato otroke gleda bolj od daleč.

Pa še to, kako smo se znebili dude pred nekaj meseci: ata mu umije dudo, pa je voda not prišla in ko jo je dal v usta, je cmokala, pa je rekel, da ni prava, jo vrgel po celi sobi in se več ni spomnil na njo! user posted image

Toliko za zdaj!

Lepo bodite, N.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Januar 2005
20.3.2007 17:39:17   
Blacky30
Ja, pa še nekaj novega zna naš falotek. Seveda ga je to naučil ati, ki ga stalno uči same prave zadeve.user posted image  Prva je bila tik pred rojstnim dnevom, da je ravno pravo butnil ven. Ko ga je kdo vprašal, kaj oz. koga ma rad, je bil njegov odgovor: EURE, LIKE EURE (velike).user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa dvigne roko, umeri prst vate in reče: I BE BAK (I'll be back) od Terminatorja. Da ga slišite, metalo bi vas od smeha. Pravi je!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 11:04:08 >

(odgovor članu mojMika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Januar 2005
20.3.2007 18:31:41   
Poly
Tudi jaz bi se rada "pofočkala"user posted image ,  namreč tudi pri nas imamo malega sončka od 25.01.2005.

Blacky jaz se te še spomnim iz foruma v pričakovanju. To je zdaj že res dolgo nazaj.

Naš Leon je mali  user posted image . Tako je živ in prebrisan. V vrtcu je itak glavni. Danes se je kar vrgel na nekega fantka in gor sedel na njem. Trmast je tako, da se kar nazaj vrže na tla in po vsej vrjetnosti pristane z glavo ob tla. Noro!!!!
Včasih je pa tak cuker, da bi ga kar pojedla. Govori moja mami - seveda ko kaj hoče... Ti, ti,... res je prebrisanuser posted image .

lp
Poly




(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Januar 2005
20.3.2007 21:10:40   
skuštrana
No,mi tudi nismo v vrtcu, ampak družbe ji pa ne manjkauser posted image
Dude smo se pa tudi hvalabogu rešili nekje februarja, sem mislila, da bodo full problemi pa je šlo kar ok..Jo je biba odnesla in je ni več..
Aja, drugače pa se naša full rada igre frizerja - ona je seveda frizerka in mi dela frizurouser posted image Grozno boli, ampak kaj čmo...user posted image
No, sami fantki januarja..Mamice punčk, javite seuser posted image user posted image

No, ima pa naša eno fazo, ko se je odločila, da mame ne bo ubogala..Karkoli ji rečem je NE, potem pa ji za mano reče mož in to stvar naredi brez problema.user posted image mali..Bom še malo počakala, če bo tole minilo, drugače pa bomo morali kakšne sankcije uvestuser posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Poly)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Januar 2005
20.3.2007 23:04:57   
Anonimen
Pozdravljene nove-stare januarke!

Vidim, da debata lepo teče. Blacky30, veseli me, da ste uspeli nabaviti vse pripomočke za lepe tople dneve, sam zdaj nas je ta snega malo za... Pri nas ni za nobeno rabo - je čisto spacan in moker, tako, da je Črtomir danes prišel not v takšni obliki, da bi ga lahko bila le obesila na štrik za perilo, da z njega najprej odcurlja vodauser posted image .

Tudi Črtomir še ne hodi v vrtec, ampak mislim pa, da bo kmalu šel, saj otroke enostavno obožuje.

Me pa zanima, če tudi vaši otroci imajo mami in ati fazo. Torej dneve, ko je totalno "in" mama in dneve, ko je totalno "in" ati.

Drugače pa - jemo vse, dojimo se še tudiuser posted image , manjka nam samo še ena petica, jah, pa mlaj nam škodi. Potem pa ne spimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj č'mo - enim dedcem škodi polna luna, drugim pa mlaj.

Do sedja smo preboleli 2 manjši virozici, 1 prehlad, peto otroško bolezen, vodene koze (oba - jaz in Črtomir, dobila pa sva jih v vrtcu na dedku Mrazuuser posted image  - lepo darilo, ni kaj) in eno zastrupitev želodca.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Januar 2005
21.3.2007 6:44:29   
skuštrana
No, naša te mama in ata faze še ni imela..Do sedaj, zadnjih par dni pa se mi zdi, da je nekaj jezna name pa ne morem razvozlat zakajuser posted image Ji ne smem nič rečt, še pogledat ne - kar v jok plane. Ati je pa itak car - zjutraj, ko se zbudi najprej skoči name, ko pa ji rečem, da naj zbudi atija pa reče, da tata ajauser posted image ..Ja, halo, a mama pa ne aja ali kakouser posted image user posted image user posted image
Glede bolezni smo pa mi imeli 6 bolezen, pa par prehladov in pa eno vnetje uhecov..Aja, pa trebušno gripo. Mi je pa ravno zadnjik kolegica razlagala, ima dva meseca starejšo pupo, ki tudi ni v vrtcu, da njen otrok je pa non stop bolan - vodene koze, škrlatinka, gripa, prehlad,...tako da po moje to ali je otrok v vrtcu ali ne bistveno ne vpliva na to. No, nalezljive bolezni že, pa še to je bolj tako- ko je moj mali bratranec (star je 4 leta) imel letos vodene koze sem si po eni strani full želela, da jih Liza dobi od njega (je lažje sedaj, ko so še mali) pa nibilo ničuser posted image

Dejte mi povedat kako in kdaj se mislite lotit misije nemogoče (vsaj pri nas) - brez plenic...Mi že gre malo na živce, ker res kaka že kot velika, težka je...Ma, saj vem, vse ob svojem času, ampak kašen dober nasvet bi vseeno prav prišel. A je že kdo brez plenic?

Koliko so pa kaj veliki in težki vaši škrati? Jaz jo bom zmerila in stehtala pa vam napišem, ker resnično nimam pojma. Ima pa orto dolge nogeuser posted image , imamo full probleme s hlačami..

Glede zob - mi imamo samo eno petico plus vse ostalo, sevedauser posted image Je pa prve zobe dobila dokaj pozno, nekje pri 9 mesecih, ampak je bil pa potem kar bum..Po 4 naenkrat so ven lezli. Smo še kar dobro prenašali, jo moram malo pohvalit.




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Januar 2005
22.3.2007 9:12:48   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko so kaj veliki in težki vaši januarčki.

Mi smo veliki 97 cm in imamo 16,8 kg.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Januar 2005
24.3.2007 7:27:07   
mojMika
Ja, midva sva danes zgodnja, že ob 6-ih sva bila pokonci!

Glede cm - 92
kg - 14, pa mož pravi, da jih ima preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Januar 2005
24.3.2007 13:14:51   
Blacky30
Naše mere pa so:

91,5 cm
15 kg

Mi ga pa sračka zadnji teden, se vsak dan zbudi točno ob 4.00 in hoče sok, pa hoče flaško, pa spet sok ni vredu, pa pleše po posteljici, ko se meni ob 5.20 ura vklopi za v službo, pa mi odejo dviguje in se reži zraven, potem pa poje flaško in zaspi. Seveda on sladko spančka potem tja do devetih, jaz pa v službo s krvavimi očmi in celo jutro izgledam kot zombi. No, vsaj do prvega kakava v službi, potem pa se že zbrihtam, me pa zato popoldne doma meče, da je joj. Pa vem, zakaj je zdaj to. Ker je pretežno notri cel teden zaradi vremena in se ne znori dovolj. Ker sicer sta z babi bila zunaj tudi po 2-3 ure dopoldan in je spal kot topek vsako noč. Pa tudi sicer nikoli nismo imeli žurk ponoči, res izjemoma. Eh, saj bo boljše, pomlad je tu!!!

Zobke imamo mi vse, razen petic, ki manjkajo vse 4. Ste imeli kake težave pri izraščanju petic? Upam, da ne.

Zadnje dneve mi je začel spet jamrat, da ga lulek peče, ko lula in počasi imam res že poln kufer teh plenic. Pa še ritka ga peče, ker ful težko aka zadnje čase. Zato sem mu včeraj popoldan slekla pleničko, oblekla sp. hlačke in v naslednje pol ure sem ga že preoblačila, ker je on meni povedal, da lula, ko je že bila lužica na tleh. No, novi komplet oblačil je bil polulan v naslednje tričetrt ure, potem pa je itak že bil čas za spanje. Je pa ga zelo motilo, da je imel mokre hlače in sem ga kar pustila v teh kakih 15 minut, medtem,ko sem pripravljala vodo za kopanje. Tak da upam, da bo naslednjič kaj prej povedal.

Včeraj sem mu šla v knjigarno kupit darilo za zajčka in sicer sem izbrala trdo knjigico Nodi spoznava barve. Je ful lepa, imajo pa še 3 vrste (števila, oblike in čas). Potem pa mu kupiva še kaki bager večji zraven, pa bo. Sicer pa se ati danes ni mogel zadržati v trgovini in mu je domov prinesel keramični set za hrano z motivom Nodija. Res je ful lep. In sicer vsebuje: skodelico, posodico, posodico za kuhano jajčko in plastično žličko, zraven pa sta bili 2 čokoladni jajčki, ena mala in ena velika. Zelo lepo. Imajo pa tudi kovinsko škatlico z motivom Nodija, notri pa čokoladne jajčke. Mali je bil čisto nor nad darilom in je ful pridno papcal zajtrk.user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 24.3.2007 13:15:27 >

(odgovor članu mojMika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Januar 2005
24.3.2007 14:50:24   
mojMika
Mika ima tudi te knjigice Nodi in jih naravnost obožuje. Ima vse štiri in na dan jih vsaj 5x prelista, jaz jih berem, on pa se zraven uči in je navdušen.
Rad pa ima  avte, ki jih je našel pod posteljo in so last atija(ko jih je še zbiral) in to so edine igrače, s katerimi se že več kot eno leto redno igra. Bolj so stari, boljši so!user posted image

Zobke ima skoraj vse, samo z umivanjem imamo težave, ker bi on to sam delal, pa potem stiska usta.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Januar 2005
25.3.2007 11:11:40   
skuštrana
Madonca, ko sem jaz pozabljivauser posted image Danes jo pa sigurno zmerim in zvagam..

Aja, Blacky, mi imamo tudi neko tečno fazo trenutno. Nimam pojma kaj je to, mogoče je res od vremena. Saj veš kako se reče, prst ji pokažeš pa že joka. Trenutno je pri nas res tako, nič, ampak čisto nič ji ne smeš rečt, kar v jok plane..Potem se izjoka in potem to stvar naredi..Mislim..Počasi bom znorela od tega jokauser posted image Tole s spanjem pri vas pa ni nič kaj fajn.Sploh če moraš zjutraj v službo. Mi imamo s tem srečo, je naša taka zaspanka. Zadnje čase spi do nekje 7 zjutraj, potem pa zaspi okoli 5 popoldan in potegne do 7 zjutrajuser posted image Vmes jo zbudim, da se umije, poje večerjo in gre nazaj spat..Madona, no..

Ja, Nodi knjigice so pa res zakon..Tudi pri nas. Jaz sem ji iz kataloga naročila Nodi pidžama, upam da pride do pisanke, drugače bo pa malo kasneje dobila darilo. Sicer je pidžama namenjena fantkom, ampak kaj pa ona veuser posted image

Dajte mi napisat kaj počnete z njimi v teh zimskih dneh..Ko ne moreš bit zunaj več kot kakšno urouser posted image ..Mi smo se mislili it kopat včeraj, pa ji še kar malo iz noska teče, tako da smo to prestavili..Pa male živali smo šli gledat v zoo trgovino v soboto, so jo zajčki čisto navdušili..Je kar skakala tam in se drla - zajcek, zajcek...Bomo morali nabavit kajkšnega..Hvalabogu, da ima mam živali še rajši kot tamalauser posted image

Nekjaj me zanima, kaj boste, ste že mogoče? cepile vaše proti klopnem minigitisu? Jaz bom šla verjetno naslednji teden, če bo sevada zdrava...Letos bo teh klopov kot v pravljici, mi pa imam vikend nekje v brdih in the midlle of nowhere in vem da bo kar veliko tam, tako da..Po moje se splača.

Blacky, kje pa si kupila ta keramični set od Nodija..In pa cena?

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 25.3.2007 11:12:23 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Januar 2005
25.3.2007 23:11:51   
Blacky30
Skuštrana, naš je tudi kar zaspanček, bi rekla. Spi od 22.00 do 8.00, potem pa še od 12.00 od 14.30. Zdaj pa ga sračka zjutraj, potem čez dan pa vleče, da noter spravi. No, danes pa začuda ni bilo tako. Zbudil se je ob 8.00, po stari uri ob 7.00, pa celo noč je lepo spal. Bomo videli, morda pa bo počasi noter padel.

Iz katerega kataloga si naročila pižamico Nodi? Jaz bi jo tudi!!user posted image user posted image

Kaj počnemo? Nič, to bi jaz tudi ostale vprašala. Beremo knjigice, gledamo risanke, čepimo v peskovniku sredi dnevne sobeuser posted image user posted image , listamo albume,....pa že skoraj zmanjka.user posted image  Pa po trgovinah hodimo, da se z onim avtkom vozi, pa na obiske se nacrtamo, da nas morajo malo prenašati! user posted image user posted image Naj že pride sonček!
Uff, zoo trgovina, super, hvala za idejo, naslednjič letimo še tja pogledat.user posted image

Ja, to je mene tudi zanimalo za cepljenje proti klopom. Mož je zadnjič najavil, da se gremo cepit, sem bila čisto šokirana, sploh nisem pomislila na to. Koliko stare otroke pa že lahko cepijo, a ful male tudi al je sploh kakšna starostna omejitev? Mi jih imamo ful na dvorišču, ker je gozd blizu, tak da me je ful strah.

Cena keramičnega seta se giblje od 14,50 € do 17,50 €. Najnižjo ceno so imeli v naši okrajni mali trgovinici Daj-Dam, imajo pa jih ful v Mercatorju in v Tušu. Imajo še motiv medvedka Puja in mislim, da je Barbie ali pa Princess. To nisem tak podrobno pogledala, ker imamo pač user posted image .user posted image  Je bila pa finta danes, ko sem Nejcovi botri tak lepo razlagala, kaj mu je ati kupil, ko sem naenkrat videla, kako je začela barve menjavat na obrazu in je začela dobivat taki hudo divji pogled, da se je ustrašiš. Ni rabila ust odpret, ko sem že vedela.... ona je to tudi Nejcu že kupila za zajčka. Upssss! Ja, kaj pa ne pove, ne? Uf, smo se narežali, no predvsem midva, njej ni ravno bilo do smeha.user posted image user posted image

Lepo spančkajte...user posted image


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Januar 2005
26.3.2007 7:09:48   
skuštrana
Ja, cepijo se lahko od enega leta naprej. Pride pa 26 eurov , se mi zdiuser posted image

Pidžamo sem naročila iz La Redute, vendar iz hrvaškega, slovenskega nisem videla, mogoče imajo tudi..Probaj.

Ja, albume ima naša tudi rada..Samo pol mamo pa vse slike usločeneuser posted image

Za set bom pa šla pogledat v Tuš in pa v Merkator...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Januar 2005
26.3.2007 20:29:04   
Tracy
Živjo!
No se vam oglasim še jaz. Rodili smo 27.1.2005 punčko. Z Blacky sva se med nosečnostjo kar veliko pogovarjali, govorili o izkušnjah.... Imele sva roke mislim da kar en teden narezen?, potem pa rodili na isti dan. Ena fantka druga punčko. Ne moreš verjet.
Rastemo lepo, imamo se super. Uživamo pa najbolj v risanju, striženju in igranju z avtkiuser posted image . No ja kaj čmo. Otroci so si različni, kajne?!
lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Januar 2005
26.3.2007 21:06:20   
Poly

Pri nas  imamo 96 cm in 15,5kg, pa mu vsi govorijo da je močan

user posted image Meni se ne zdi da bi bil, vem pa samo to da je večji od drugih otrok v v njegovi skupini v vrtcu. Pravi mali korenjaček jeuser posted image in navihan tudi.

Tudi pri nas si hočemo sami zobke umivati ... šam mami, šam bo... rečeuser posted image .. ti cuker mali. Naš Leon tudi obožuje Nodija, čeprav zadnje čase rad gleda tudi Mojstra Mihata, Traktorja Toma in tudi ful uživa ko gleda A je to? Po možnosti ju še oponaša in prevrne stol in trga dol tiste zaščitne pence.

Zadje čase prav išče in gleda kaj bi ušpičil. Pa mu rečem da ne sme ali pa pusti to. Ne, on bo še bolj. Najbolj siten je ko je bolan in ne sme ven. 
Ravno v soboto smo dobili zopet vročino. Mislim, da ga zopet ušeska bolijo, ker ima zelo občutljiva. Ne bom ga peljala k zdravniku in mu bom še kakšen dan dajala kar tisto rastlino  "natresk" se ji reče.  Tudi pediatrinja mi jo je svetovala, da se ne zdravimo stalno z antibiotiki. Upam, da se čimprej pozdravimo. Ker ni prehlada, virusa, karega on nebi dobil ko je v vrtcu.
Stalno je bolan in je doma. Še dobro da imamo našo babiuser posted image user posted image !! Če bi morala biti vedno doma ko zboli Leon bi bila kriza v službi.

Kdaj boste začele delati še na kakšni pikici?? Jaz si ga že tako želim pa mi je sedaj vse v vodo padlo, ker menjam službouser posted image . Čeprav mi možek pravi, da to ni ovira in da bova kmaluuser posted image
Komaj čakam. Moja sestra ravno pričakuje prvega otroka v oktobru. Ful sem uživala ko sem bila 1.user posted image .


lp
Poly





(odgovor članu mojMika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Januar 2005
27.3.2007 6:55:02   
skuštrana
O, Tracy, torej so januarja bile tudi pupe..Ni naša edinauser posted image user posted image

Poly, tole z uheki pa ni fajn. Mi smo imeli do sedaj vnete samo enkrat (moram potrkat), takrat nam je dala antibiotik in to je bilo to. Natresk je pa baje res fajn za te zadeve. Mi bomo tudi imeli vsaj še enega bebeka, najbolj verjetno pa kar dvauser posted image , če bo mož zauser posted image   Ja, jaz sem tudi bila full cool nosečnica, samo zadnji mesec mi je bil pa grozen..Sem komaj čakala, da gre ven. Kako se ima pa drugače tvoj v vrtcu? Jaz razmišljam našo dat jeseni, nekje oktobra (septembra smo še na morju), za 4 ure..Mislim, da bo full uživala, če pa ne, jo bom pač izpisalauser posted image No, morda bom počakala do janurja, ko bo strara 3 leta. Bomo videli.
Glede risnka je pa naša odkrila na Super RTL Miki Miško & co in ji je trenutno super..Ko je konec se kar dere še eno, še eno...



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Poly)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Januar 2005
27.3.2007 22:26:33   
Blacky30
Uuu, Tracy, si prišla k nam?!?! Ful sem te vesela!!! Sem ti že mislila pisat na zs, da se kaj oglasi tukaj gor. Zdaj pa veselo na čvek.user posted image

Poly, poglej moj podpis, boš takoj vedela, kdaj začnemo delat na drugem user posted image , user posted image user posted image . Upam, da tale moja cista ne bo kaj zavlekla zadeve. Malo me je včeraj zdravnica na samoplačniškem UZ prestrašila, ker je rekla, da imam cisto na levem jajčniku in po polurni analizi ugotovila, da ni vodna in ne bo sama počila. Sicer je rekla, da ni panike, naj se le naročim na pregled h g., vendar mene skrbi, če bo to kaj vplivalo na zanositev. Dala mi je tudi vedeti, da če je kakšna možnost, da sem zanosila, potem lahko gre za izvenmaternično nosečnost, ker ne more natančno določiti, ali imam cisto v jajčniku ali v jajcevodu. Zato grem zdaj narediti test, da vsaj to možnost izključim. Sicer nisva delala na user posted image , vendar uporabljava metodo "pazi", kjer pa ni 100% zaščite. Upam, da ni kaj takega, čeprav za moje pojme ni niti 1% možnosti. Bom videla. In najhuje je, da sem šla na pregled UZ zato, da mi pregleda moj ledvični kamen, kako je z njim, če je vse OK, da se prepričam pred naslednjo user posted image  in mi veselo pove, da ga ni več nikjer, da je očitno šel ven po delčkih in nisem nič čutila. Ful sem bila vesela, potem pa šok, ko mi pove za cisto. Pa ne bom se sekirala, saj bo. Veliko žensk ima to sr.....

Skuštrana, La Redute, to najdem na spletu ali si dobila katalog v roke? Saj bom malo pobrskala po spletu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Januar 2005
28.3.2007 16:11:33   
skuštrana
Blacky,ma tale katalog dobit je malo komplicirano. Vsaj bilo je. Moraš najprej naročit njihov mini katalog in ko kupiš nekaj iz tega mini potem dobiš ta velikegauser posted image Ma, možno, da so spremenili, je pa v Slo nekje od lani, jaz dobivam hrvaškega že kakšne 4 leta. Mogoče, če malo povprašaš ali ti ga kdo posodi pa bo.
No, upam, da s tole cisto res ne bo kaj hudega..Je pa res, da ima tale sr.. že vsaka druga ženskauser posted image Ma, groza..No, morda, da citiram velecenjenega ministra, zato, ker ženske nosimo preozke hlače in tangiceuser posted image user posted image user posted image

No, mi tudi planiramo vsaj še dva bebača, vse boste izvedele ob svojem času, pravim jazuser posted image Drugače je pa pri nas tudi v uporabi metoda PAZI, GREuser posted image user posted image , ker jaz tablet ne prenašam dobro - po njih je sex zame tabuuser posted image Sploh se mi ne da...user posted image
Si bom pa verjetno Mireno vstavila, ampk enkrat kasneje..Po tretjem bebaču, mordauser posted image user posted image
Raho, sem čula da so štorklje spet letijo z neba, ja, ja, jauser posted image user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Januar 2005
29.3.2007 9:44:21   
Anonimen
Pozdravljene januarčice!

Vidim, da uživate s svojimi malčki in malčicami. Mi smo trenutno v fazi odvajanja od zizilandije, samo očitno sem jaz premalo vztrajna, ker se vsak večer konča enakouser posted image  - jaz popustim in potem imamo zizilandijo celo noč v obtoku. Ampak pa moram priznati, da sem postala že ful zmantrana od dojenja. Sicer svojega sina neizmerno ljubim, ampak kaj, ko se iz jutra v jutro prebujam bolj utrujena kot ko sem šla spat. Potempa še služba... O njej ne bom razlagala. Pa službene poti... Ni čudno, da sem po 28 mesecih podpbna samo še cunji.

Jah, drugi naraščaj planiramo že dolgo, ampak se je druga nosečnost končala z abrazijo (plod je v 10. tednu odmrl), bliža pa se moj nesojeni PDP (18. april). Si pa neskončno želimo vsaj še enega dojenča, samo kaj, ko pa nam od tega dogodka naprej gre vse narobe. Sedaj pa nikakor, da postanem srečka user posted image .

Nodijevo pidžamico sem jaz kupila kar na ebayu (nekje okoli 7 funtov skupaj s poštnino). Imamo pa tudi Nodimobil (kupljen po internetu v Franciji, 79 €), dobil pa ga je za rojstni dan.

No, to je vse. Moram pod nujno v Mercator, da pogledam, če tudi pri nas imajo te Nodi krožnike. Sicer mu je enega prinesel bratranec iz Francije, ampak že ful bogo zgledauser posted image , ker je nenehno v obtoku.

Jah, pa pri ans je zadnje čase blazno "in" postal tudi Mojster Miha. Vsaj lahko še kakšno drugo risanko razen Nodija pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Je kot da bi odkril Amerikouser posted image  (seveda z moje strani).

Sicer pa je moj sin malce čuden deček, ker ga zanimajo predvsem ženske stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - kuhinja, posodice, likanik in likalna deska, mikrovalovna, pralni stroj... Ima pa tudi punčko, ki jo oblači in slači, hrani, pestuje. 

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Januar 2005
29.3.2007 21:21:53   
skuštrana
Sicer pa je moj sin malce čuden deček, ker ga zanimajo predvsem ženske stvari - kuhinja, posodice, likanik in likalna deska, mikrovalovna, pralni stroj... Ima pa tudi punčko, ki jo oblači in slači, hrani, pestuje.

Bodi vesela, morda te bo kmalu nadomestil pri gospodinjskih opravilihuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Januar 2005
7.4.2007 15:04:01   
Blacky30
No, mi tudi planiramo vsaj še dva bebača, vse boste izvedele ob svojem času, pravim jaz


Kuštravka, kaj pa to zdaj? Da jaz tam na eni temi berem......citiram:

...do takrat, ko imam jaz rok.....

???????????????????? A si ti nam mogoče pozabila kaj povedat?????user posted image user posted image

Takoj na raport, me smo mega radovedne babnice!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Januar 2005
10.4.2007 7:15:17   
skuštrana
Ej, Blacky, da te ne raznese od radovednostiuser posted image
Ja, rok imam 14.10....Sem pa čakala prvi pregled, potem sem morala najpraj povedat mojim celjenkam, ...Mah, no, sedaj veste, naša januarka bo dobila brata (no, tako vsaj moj mož misliuser posted image ). Jaz bi pa še eno pupiko....

Kako pa kaj ostali...Debata je kar zamrlauser posted image . Mi smo bili na Hrvaškem čez vikend, je full fajn...Sonce, morje, ma pravo poletje je že. Če bo šlo takole naprej bo tole poletje malo prevroče, jaz pa nosečauser posted image ..Ajme..No, v glavnem, naš otrok je zmožen 2 uri sedet na plaži in metat v vodo kamenčke..Joj, kako paše dve uri miru in tišine.
Sva se pa odločila, da sedaj je pa res konec s plenicami, se bomo potrudil. Jaz jo že malo težko dvignem, kaka pa že tudi kot velika - do grlauser posted image ..Smo kupili gatke, danes pa začnemo. Bomo videli kam nas bo tole pripeljalouser posted image . Upam, da na cilj...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Januar 2005
10.4.2007 8:13:10   
Tracy
O skuštrana,
tudi mi se odvajamo od pleničk. Je bila že suha tam pri 18 mesecih, pa je spet začela kakat in lulat v plenice, iin potem še enkrat..... Tako da sedaj sem pa rekla, preden pride dojenček v hišo, ni druge kot da se odvadimo.
Čez praznike smo se odvadili tudi dude user posted image user posted image user posted image . Tudi to je nekaj, kajne. Četudi plenice še niso uspeleuser posted image . Pa bodo!!! user posted image    Ni user posted image  da nebi!

Aja skuštrana, pa čestitke. Lepo slišat. A vi boste tudi imeli fanta?! user posted image  

lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Januar 2005
10.4.2007 10:49:08   
Blacky30
Iiiiiiiiiiiiiiiiii, skuštrana, iskrene čestitke tudi od mene!!! Ful sem vesela za vas! Da bi le bil fantek, par je že lepo imet. user posted image

MI pa imamo za seboj kar naporen teden. Mi ga je pred enimi 10 dnevi začel sračkat s tem, da se je začel metat iz posteljice ven, preko ograje in na glavo na mojo posteljo, ki je hvala bogu postavljena takoj zraven. In sem se ustrašila, da si bo kaj naredil, še posebej, ko je začel skakat z moje postelje nazaj v svojo. Falot mali! In mu je mož odstranil ograjico in spremenil posteljico v navadno posteljo 140x70. Pa se je začela veselica. Ko je bil čas za spanje, ven, not, ven, not, nonstop bos po tleh, groza! Ful sem morala biti huda, pa še to včasih ni zaleglo. Zdaj po več kot enem tednu se zadeva počasi umirja, pa vseeno je še kar naporno. Seveda ga potem vedno najdem, da spi v moji postelji namesto v svoji, pa saj vseeno, ga potem prenesem v njegovo, pa je mir. Upam, da se bo kmalu navadil.

Z odvajanjem od pleničk nameravamo začeti zdaj, ko bo bolj toplo. Upam, da bomo tudi to uspešno speljali.

Sicer pa mu je zajček prinesel veliko daril. V nedeljo smo imeli velikonočno kosilo na vikendu od pradedka in je bila zbrana celotna familija in vsak je za vsakega kupil neko malenkost, le Nejc je dobil večja darila. Najbolj zanimivo pa je bilo to, da so bila darila skrita po celem dvorišču, na cipresah, med narcisami, na vrtu, na živi meji.....prav smešno in kako fajn je bilo Nejcu, da je letal okoli in iskal darila. Ful dobro! Še dobro, da so še stari tak otročji, da se imamo veselo.

Aja, ste verjetno opazile, da ima Nejc "bratca dvojčka" na RR-ju? Zadnjič se je prav zanimiva debata razvila iz vsega skupaj. Lahko si pogledate tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1449674&mpage=3&key=

Je pa zanimivo kaj takega doživeti, obe mamici sva bili šokirani! Kaj pa ve pravite na podobnost med njima?


Ajde, babike, poskrbite, da ne bo debata preveč zamrla. Jaz bi tudi rada, da bi enkrat imele tam kakih 500 strani, da bi nam jih lahko potem izbrisali.....user posted image user posted image user posted image , pa ne takrat, ko bodo naši otroci že polnoletni....user posted image

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Januar 2005
10.4.2007 18:33:57   
skuštrana
Ej, Blacky, pa sta si res podobnauser posted image . Baje ima vsak svojega dvojnika, nekjeuser posted image , tako da...

Jaz ne vem kaj bomo zibali, niti nočem vedet. Zato pa moj mož navija za fanta, da bosta skupaj košarko igrala. Ja, sigurnouser posted image .

Veš, Blacky, tole s posteljico..Se mora verjetno malo navadit, sedaj mu je to nekaj novega in je full zanimivo. Potem, ko bo pa to že stara stvar bo pa vse po starem. Naša spi z nama, ampak ko smo pa na Hrvaškem, kjer nimamo tako velike postelje, da bi lahko bili vsi trije v eni pa brez pardona spi v svoji posteljici. Saj bi doma verjetno tudi, samo kaj ko se mama bolj carta kot pa onauser posted image . Ji bomo pa mi, preden pride dojenček, kupili pravo posteljo, no malo manjšo pa bomo probali z njo.

Joj, tole z zajčkom mi je full fora. Moja prijateljica je v petek, pred veliko nočjo, priredila en tak zajček partyuser posted image , so otroci iskali jajca po vrtu. Samo midve nisva mogle it, ker sva potovale za Rekouser posted image ..

Samo res, če bomo čvekale s takšno hitrostjo bomo do strani 500 prišle ravno nekje pred polnoletnostjo naših otrokuser posted image ..No, saj fajn, mi ne bo treba sami čez muhe naše pubertetnice, si bomo skupaj pulili laseuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?