|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2005
1.6.2007 12:45:44   
Blacky30
Zdravo, punce! Kako čas leti, se kar nekaj časa nisem oglasila. Smo čisto padli noter v novi biznis, ki sva se ga z možem lotila in ni več kaj dosti časa za nič. In potem čas, ko smo skupaj, poskušamo kvalitetno izkoristiti in se imamo prav fajn.

No, naša kahlica je občasno v uporabi. Enkrat je kakal noter, lula pa ponavadi zjutraj pri previjanju pa zvečer. Sicer pa bom zdaj, ko je postalo bolj toplo, šla kar na vse ali nič. Pleničko dol, pa bo, kaj bo. Upam, da bo šlo hitro.

Vse kaže, da smo dobili tudi vrtec za jesen in do takrat se pleničke moramo ziher rešiti. Je pa bilo tak, da ni in ni bilo odgovora iz vrtca, pa sem poklicala. In mi je gospa povedala, da je bilo ful preveč prijav (pa taki mali kraj!) in da se je osebno obrnila na župana in prosila za odobritev dodatnega oddelka in dobila odobreno. Tak da ne bo več kombinirane skupine, ampak bodo večje ločili od manjših. Prej smo namreč imeli le eno skupino. Bomo videli, kako bo to pri nas potekalo. Sicer je naš mali ful družaben in kar nori od veselja, ko zagleda kakšne otroke, takoj se znajde in priključi družbi, tak da mislim, da večjih težav ne bi smeli imeti, razen, če se mu bo kdo zameril.

Tracy, kdaj točno imaš rok? Da ti sledim... pa glej, da čimprej javiš, da je vse za teboj in že cartaš user posted image . Ful sem vesela za vse vas, ki že pričakujete in upam, da se vam kmalu pridružim, čeprav moram priznati, da odkar mi je dragi dal zeleno luč, da bova imela še enega, sem zdaj jaz tista, ki vlečem rep med noge. Včasih se mi zdi, da jaz tega ne bom zmogla, da dveh takih otročkov ne bom mogla obvladati pa vse spedenati. Čeprav je meni toliko lažje, ker moja mama živi v sp. štuku naše hiše in mi zelo veliko pomaga. Ampak mene je vseeno strah. Pa da raje niti ne začnem o tem, da ko samo pomislim, da bom morala še enkrat rodit, mi vedno bolj mineva, ker ko se poglobim v to, se kar natačno vsega spomnim in me valjda strah zagrabi.

Ali razmišljate kaj o tem, da bi vašim malčkom kupile avtke na akumulator? Midva sva ga že za 2. rojstni dan gledala v Avstriji, pa je kar drag, takšen, kot bi moj mož kupil, stane 500 €. Mislite, da je to že za njihovo starost ali bo bolj prav prišel drugo poletje?

Nič, toliko za danes. Sem v službi, pa moram iti dalje delat....user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Januar 2005
4.6.2007 9:28:36   
Tracy
No veselo sporočam, da smo mi sedaj kak teden uspešno brez pleničk. Seveda razen ponoči. Sedaj tudi že kaka lepo na kahlo ali pa v školjko. Sama se zrihta, sleče hlačke, "obriše"....

Sicer pa mi tečemo še zadnje kroge. Do uradnega PDP imam še 14 dni, sicer pa bo verjetno malo zakasnilo, tako da se pripravljam še za kakšen teden več. Upam da ne, ampak sem potem raje presenečena.user posted image  Pripravljeno imam že vse. Blacky si dobila moje slike?
Moram it sedaj.
lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Januar 2005
6.6.2007 13:00:34   
skuštrana
Joj, jaz jo tudi moram pohvalituser posted image . Končno nam je uspel majhen pomak - sedaj lula samo v kahlico, kaka še v pleničko, včasih pa na wcuser posted image .
Je pa prišlo kar samo od sebe, vse moje nagovarjanje je bilo brezveze. V soboto pa se je nekaj igrala in kar naenkrat pride k meni, da gre na kahlico lulat. In se je res polulala. Me je skor kap, glede na to kaj vse smo preživljaliuser posted image . In od sobote lula samo še na kahlico, sedaj bomo začeli trenirat še kakanje. Jo imam pa kar v kiklci, brez plenice in hlačk da se lahko hitro vsede in naredi kar mora. Pa vsako uro jo vprašam, če gre lulat.

Blacky, seveda boš zmogla dva otroka. Kar veselo na delouser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Januar 2005
2.7.2007 12:51:09   
lukec
Sicer se že dolgo nisem javila na tem forumu, ampak nekje se je treba pohvaliti. Tudi Luka že lula in kaka na kahlico, stranišče, travico ... In mi ga vsakič hvalimo do nezavesti.user posted image user posted image user posted image
Dude pa ne da. V vrtcu je nima več, tam tudi zaspi brez nje, doma pa obvezno - ni spanja brez dude. No, tudi tega se bomo enkrat rešili.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Januar 2005
6.7.2007 10:46:29   
Anonimen
No, sedaj sem pa jaz na vrsti za eno kratko poročilo o napredku našega velikega škrata.

Plenice smo popolnoma opustiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Velik napredek, ni kaj. Že sam prosi lulat in kakat, sam kaj, ko se polula in pokaka samo na kahlico - to pa zna biti zelo obremenjujoče, še posebej, če kam gremo. Prejšnjič ga je lulat, pa sem mu rekla, da se lahko polula na travico in se ni hotel za nič na svetuuser posted image . Sedaj pa me je postalo že pošteno strah, da bomo nosili kahlico s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kamorkoli bomo šli.

V enem tednu je začel govoriti. Prej je povedal samo kakšno besedo, sedaj pa iščemo gumb za stop. In to v obeh jezikih naenkrat, enakovredno. Če ga vprašaš slovensko, ti odgovori v slovenščini, če ga vprašaš madžarsko, ti odgovori v madžarščini.

Sicer pa je postal pravi mali lumek. In to naš otrok, ki je bil prej taaakooooo priden. Prejšnjič nama je stopil v kanto polno barveuser posted image , predvčerajšnjim se je po obrazu porisal s flomastri za tablouser posted image , včeraj pa je tako norel, da je padel s postelje in se udaril v zobe. Na srečo je vse OK.

Ko ga prime napad norenja, ga nikakor ne moremo ustaviti. Ni šanseuser posted image . In sploh ne vem, kaj naj storimo. Ima katera kakšen pametni načrt?

Pa pri spanju je začel komplicirati in to full. Prej je hodil spat ob 8.30, sedja pa ga še ob 10.00 loviva okoli. Sploh ne vem, kaj naj naredim glede tega. Pa da ne omenim,d a moramo vsi biti prisotni pri uspavanju - ati, jaz in onuser posted image . Razmišljam, da bi mu ukinila popoldansko spanje. Ima katera od vas kakšen pametni recept?

Z mojo user posted image  se je sprijaznil - pravi, da bomo imeli Žigo. Pojma nimam, od kod mu to ime, ker nima nobenega prijateljčka, ki bi mu bilo ime Žiga.

No, to bi bilo vse. Lepo se imejte z vašimi januarčki.user posted image

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Januar 2005
12.7.2007 14:31:43   
skuštrana
Helllooouuuuser posted image po dolgem času...

No, mi smo tudi že čisto brez plenic, kahlico ima parkirano v WC in ko jo tišči gre kar sama, potem pa kliče - mama, rito brisatuser posted image

Raho, naša doma tudi lula in kaka samo v kahlico, kadar pa smo kje drugje pa nima problemov z wc-jem..Čudno, ha? No, ima celo nov hobi - obiskovanje vsakega wc-ja mimo katerega gremouser posted image ..Pa zalivanje vseh rožic v centru Celja in širše..Za popiz..Ja, tu so pa plenice v prednostiuser posted image
dRGAČ PA MORAM REČT, DA SEM BILA FUL presenečena kako je tole odvajanje pri nas hitro šlo - očitno ji je res moral narest tisti klik v glavi in se je vse pošlihtalo kar preko noči.
Zato pa imamo sedaj probleme na plaži - si sleče kopalke, razširi noge, se postavi v plitvino in se dere - mama, Liza lulauser posted image user posted image ..Jaz pa v jok..user posted image

nO, POLETJE BOLJA ali MANJ PREŽIVLJAMO OB MORJU IN NAŠA JE PRAVA MORSKA DEKLICA. čE SMO NA PLAŽI 6 UR BO ONA V VODI ŠEST UR. vEN JO DOBIM SAMO ZA KAKIH 5 MIN, DA SI KAO MALO SPOČIJE.Plava sicer še ne, ima rokavčke, ampak ji spustim en pradalček in ima na vsakem rokavčku napihnjenega samo enega, tako da napol že plava sama. Se pa vode nič ne boji, tako da gre kar v globoko in jo moram imet skoz na očeh.

Ah, sem tako lena zadnje čase, bom drugič kaj več napisala...Ko se spomnim.
Uživajte.

aH, ŠE TOLE: Bomo morale kako srečanje organizirat, da vidimo kaj je zraslo iz naših čebulčkovuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Januar 2005
18.9.2007 11:26:48   
Katrin
Blacky30,

hvala user posted image

Tema je odklenjena user posted image

Lp in prijetno čvekanje...

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Januar 2005
30.9.2007 9:23:28   
Blacky30
Oj!

Katrin, hvala za odklenjeno temo, čeprav sem rabila kar nekaj časa, da se spravim zraven in nekaj napišem.
Čas nas preganja 100/uro, komaj še sledim dogajanju. Zelo se nam je tudi spremenil tok življenja, odkar imamo Nejca v vrtcu. Vsi so nam pravili, ah, pri vas pa sploh ne bo nobenih težav, ker je tako družaben in navajen družbe in ljudi. Ja, verjetno!!! Na začetku smo vsako jutro dobesedno kričali in jokali tako dolgo, da se mu je začelo že dvigovati na bruhanje od sile. In to že doma pri vstajanju in oblačenju! Skoraj se mi je zmešalo od skrbi. Potem pa ob prihodu v vrtec spet jok, tak da ga je vsakič vzg. kar prevzela na roke in sta se šla cartat. Ampak čudno, ko sva midva odšla, pa je bilo cel dan vse ok. Večkrat je prišel samo do vzg. in jo vprašal, kje sem, pa mu je vse razložila in se je šel nazaj igrat. No, sčasoma bi postalo vse boljše, če ne bi zbolel in bil par dni doma, potem pa vse jovo na novo.
Ja, prej v 2,5 letih ni bil skoraj nič bolan, nobenih antibiotikov, zdaj pa je v enem mesecu že tretjič bolan. Sicer smo tudi zdaj šli skozi brez antibiotikov, ker smo imeli vnetje očk in viroze, tak da zaenkrat še gre. Upam, da bo tudi odhod v vrtec sčasoma postal lažji.
Glede pleničk je tako, da jo med spanjem še ima, smo pa prišli v tisto smotano fazo, ko želi imeti pleničko za kakanje. Ko sem zdravnici omenila, da kaka nekje na 4 dni, je rekla, naj pozabimo na strogo uvajanje na kahlico in mu naj damo kar pleničko gor, ko omeni, da ga trebušček boli. In zdaj smo pri tem, da tako kaka. Hvala bogu, poje v vrtcu veliko sadja (doma nima interesa), tako da zdaj včasih kaka tudi na manj kot 4 dni, tak da počasi se bo vse uneslo.
Kako pa ste kaj ve?
Na morju smo se imeli mega fino, Nejc je ful užival, midva tudi, skratka šla bi takoj nazaj. Zdaj upamo, da nam bo zneslo, da bomo šli novembra malo v Čatežke toplice. Meni morajo namreč v službi urediti dopust, ker ga več nimam in mi mora zdaj šefica ure v dobrem spremeniti v dopust.
Ja, tako je to pri nas. Zdaj pa se punce, spravimo v red in začnimo malo bolj pisat, ker smo se res zapustile.user posted image
Saj vem, da ste ene zaposlene z dojenčki, druge pa z nosečnostjo, pa vseeno, malo se razpišite. Čao!user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Januar 2005
27.10.2007 13:58:37   
lukec
Pozdravljene. Počasi se bližajo tri svečke, a ne? Naš Luka raste kot konoplja pa me malo firbec matra koliko visoki in težki so vaši januarčki, da bom lahko malo primerjala. V vrtcu so vsi nekaj mesec mlajši ali pa starejši, tako da ...

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Januar 2005
7.11.2007 10:20:27   
Tracy
Oj,
No pa smo tudi mi se malo navadili eden drugega. Drugorojenec ni niti pribljižno tako zahteven kot naša ta velika. Obup. Nič ne uboga... Totalno nič. Vse je treba po trikrat povedat, ko pa že tretjič povem, potem moram pa še štet do tri, zato da res potem kaj zaleže. Pa še takrat ne vedno.user posted image
Potem imam pa občutek da se vedno nanjo samo neki kregam.
Sicer pa ima cca. 16 kg, velika je pa malo pod 96 cm. Rada je ta naša pupa.user posted image  Pove že zelo veliko. R še ne reče (včasih ga nadomesti z j včasih pa z l), sicer se pa sedaj pripravljamo na sezono smučanja. Smučke in vezi že ima samo še pancarje kupimo pa bo. Potem se bomo pa smučat učili. JIh boste vi že učili al še ne? Smo prehitri?user posted image  Naša je lani za RD dobila smuči, letos pa jih bomo aktivirali. Bom videli. Upam da ji bo všeč.
Sicer se je pa sedaj začela igrat z barbikami (veliiiik napredek), no seveda hodi še vedno spat z avti user posted image  ampak je pa že bolje. Sicer pa uživa zunaj na sprehodih. Lahko (če hoče seveda) prehodi tudi 5 km, sama, včasih pa seveda niti 500 m ne naredi ne da bi javkala. Tako. To je to.
Imejte se lepo
čaw

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Januar 2005
22.11.2007 11:14:50   
skuštrana
Jah, no...
Jaz sem še tuuser posted image , ampak imamo newborna doma in je kar pestro..

Ena je spraševala za mere, naša Liza ima 101 cm ter 14kg...Kar velika punca, nihče ne verjame da še ni stara 3 letauser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Januar 2005
22.11.2007 12:58:19   
katka11
no evo, jest mam tud 20.1.2005.
mi smo mel z plenickami kr sreco smo brez ze od lanskega poletja. je pa nimamo z dudo, se vedno jo ima za spat, pa za pocrkljat. je pa res da je ta cist zadnja in ko bo ta fuc bo konc. sam je ful trpezna...user posted image
septembra je smo zaceli z vrtcem, mal je blo krize, zdej je dobr. me pa vsak dan z kaksno izjavo preseneti.  da se mu nasmejem do konca.
zna bit tud trmas ko user posted image . ja pravijo obdobje, ane...bo minilo
blacky, a si to tista k smo ble takrat skupi na za nas... jest sem bla pia1, se spomnis?
ja ene mate ze ta druzga otrocka, super!!! jest bi tud pa ati ni za to.  in kako so vasi starejsi bratci in sestrice odreagirali na novega clana? so ze tolk veliki da kar dobr dojemajo, ane?

pridne bodte



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Januar 2005
9.2.2008 13:02:27   
Blacky30
Pa je spet čas, da se malo oglasim. Nekam smo potihnile, le kaj je z nami?

Naš Nejc je 27.1. dopolnil 3 leta. Pravi korenjak je že. Doslej smo se znebili pleničk čez dan (nekje poleti), zdaj pa tudi že čez dnevno spanje, čaka nas le še pri nočnem spanju. Pa se bomo tudi tega počasi znebili. Kaka skoraj vsak dan, odkar v vrtcu in doma pridno je veliko sadja in uspeli smo, da lepo kaka na kahlo.

Opravili smo tudi že prvi del sistematskega pregleda, vse OK, čaka nas le še psiholog in zobozdravnik, to pa konec februarja, ker sem morala prestaviti, saj je revček staknil gnojno angino. In to se je začelo na njegovi rojstnodnevni zabavi. V hiši 15 gostov, on pa mi je zakuhal na 39. Grozno. Pa smo dobili spet antibiotike. Sicer sem ponosna na to, da so v 3 letih to zdaj šele drugi ab po vrsti, prve je dobil nekje oktobra. Vse to je seveda posledica vrtca.

Vrtca se je že lepo navadil, tako da rad hodi. Vzgojiteljice ima rad in lepo se razumejo med seboj. Zdaj bomo najverjetneje že drugič prestavili praznovanje rd v vrtcu. Prvič zaradi gnojne angine, tokrat pa verjetno zato, ker ne bo mogel v ponedeljek v vrtec, ker mi je staknil neko virozo. Groza, ni konca!

Moram vam tudi povedati, da tudi mi pričakujemo novega člana naše družine. Nejca zelo počasi pripravljamo na to, tu in tam ga vprašam, kaj bo počel z njim in če ve, kaj imam v trebuščku. Zaenkrat še nima nobenih ljubosumnih izpadov, je pa tudi drugače otrok, ki vse sprejme brez težav in negodovanja. Sicer pa se jaz počutim dobro, v kolikor nisem bolana, kar pa sem zelo veliko. Imunski sistem se mi je zrušil in prime se me čisto vsaka viroza, prehlad in vse, kar gre mimo mene. Pa saj bo, komaj čakam pomlad, ko se bodo te bolezni umirile.

Nejc je težek 16,3 kg in velik 99 cm.

Oglasite se še ostale. Čao!user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Januar 2005
9.2.2008 13:03:41   
Blacky30
Katka11, seveda se te spomnim, Pia1. Kje so tisti časi, kaj??? Kje si se skrivala ves ta čas?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Januar 2005
16.2.2008 10:24:39   
Tracy
No evo me Blacky.
Naj povem da mi na veliko zadnje čase sestavljamo puzle. Pravijo da se otroci hitro na pamet naučijo sestavit puzle. Naša je tako ekspresna da puzle za pet let tretjič popolnoma sama sestavi v 15 minutah. Ne moreš verjet. Spomin teh naših triletnikov je baje sedaj tako zelo dober, da bi se lahko naučili marsikaj.
Sicer smo pa veliko zunaj. Vozimo se s skirojem, ne vozimo, dirkamo.
Moram it sedaj. Služba kliče, hihi.

lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Januar 2005
29.3.2008 17:19:43   
Blacky30
Smo se malo zapustile, kaj? Dajte se kaj javit.user posted image

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Januar 2005
24.5.2009 9:34:34   
Blacky30
Punceeee????? Je še katera sploh tukaj?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Januar 2005
24.5.2009 13:22:24   
Raho
Jap, jaz sem tukaj - še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Januar 2005
25.5.2009 8:33:56   
skuštrana
Uh, kaj vidimuser posted image Januarkeuser posted image

Kako ste kaj..Mi smo..v nizkem štartu, bi se reklouser posted image

Uživajte, pa napišite kako so kaj vaši mali veliki ljudje.



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Januar 2005
25.5.2009 18:06:35   
Blacky30
Skuštrana, še v tretje boste zibali? Čestitkeeeeeeeeeeeeee........... Kdaj bo?

Mi tud imamo zdaj že 2, poleg našega junaka še eno 10-mesečno pupo.

Kako so kaj vaši nadebudneži? Naš je kar priden, bi rekla, preveč nagajiv včasih, pa to so tak menda vsi. V vrtec končno rad hodi, plenic ponoči smo se pozimi tudi rešili, kahlice nimamo več, zdaj laufa samo še WC in nastavek.
Sicer pa govori ful lepo, so me vzgojiteljice vprašale v vrtcu, če sem slavistka slučajno, ker otrok tak lepo izgovarja besede.user posted image  No, veliko tega potegne iz risank in se potem tako lepo pogovarja. Pa zna tudi kaj zelo pametnega povedat, da vsi tja pademo.user posted image

Včeraj smo bili v ZOO LJ in najbolj všeč so mu bila igrala in vlakec. Hmmm, bi človek rekel, da gremo v živalski vrt kaj drugega gledat.user posted image  No, saj se je nagledal živali tud, dokler ni videl igral. Pa doma jih ima celo dvorišče, a kaj ko to ni enako.
A vaše vozite kaj k zobozdravniku? Midva sva bila na rednem pregledu na sistematskem pri 3 letih, potem pa nam niso več dali nobenega termina. Je rekla, da ima zdrave zobke in da je vse ok. Zdaj pa ne vem, bi ga lahko menda peljala na kakšno kontrolo al kaj, ne?

Zdaj sva ga tudi dala cepit proti klopnemu meningitisu. Imamo teh zverinic veliko na dvorišču, tak da se ne bomo igrali s tem. Dve dozi je že dobil, zdaj menda zadeva učinkuje.

No, tolko zaenkrat od nas. Pa še ve napišite kaj o vaših srčkih.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Januar 2005
25.5.2009 22:48:23   
skuštrana
Skuštrana, še v tretje boste zibali? Čestitkeeeeeeeeeeeeee........... Kdaj bo?


Rok imam 19.6, ampak molim boga, da bo kaj prejuser posted image

Joj, a ste videle da so že Januarke 2010 na pohodu..Jao, ko so naši mulci že stari, a ne..

Mi Lizo ravno te dni učimo plavanja, ji gre super, 5m že preplava sama. Drugače pa vozi kolo brez koleščk, rola, skače in podobno kot velika, za kaj bolj umirjenega- beri knjige, ustvarjanje, učenje pesmic- pa ni nekega interesa..Je bolj adrenalinski otrokuser posted image

Hodi v vrtec, vpisala sva jo v Waldorfski in smo vsi super zadovoljni. user posted image

Z bratcem se super razumeta, sedaj je že lažje, ker se že kar dosti zaigrata skupaj.

Plenice so itak že davna preteklost, hvala bogu..user posted image

Je res že prava velika punca, meri 110 cm ter ima 17 kg. Včasih, ko jo gledam se sprašujem kam je šel čas, še včeraj je bila mala mamina pupa, zdej pa še malo pa v šolo..Je pa prava lumpa, kaj vse ji ne pade na pamet. Pokvarila nam je že vse kar ji pride pod roke - od fotoaparatov do aparata za kruh. Da o pralnem stroju ne govorimuser posted image

Zobki, jih redno pere, da ne pridejo bibeuser posted image P ada jih bo zobna vila enkrat vzela in ji nove prineslauser posted image Pri zobozdravniku je bila pri 2l in pa pri 3, potem pa ne več. Bo treba ot malo pogledat.

Smo pa mi sedaj dokončno pristali ob morju, na Hr in mala tolče v dveh jezikih. Včasih kaj pomeša, ampak večinoma ji gre pa super.

user posted image
Še slikca naše lumpe




< Sporočilo je popravil skuštrana -- 25.5.2009 22:55:10 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Januar 2005
26.5.2009 14:17:28   
Blacky30
Iiiiiii, kak je luštna pupika. Kak fajn, da ste ob morju doma, super. Jaz bi tud bla.........user posted image

No, potem pa držimo pesti za začetek junija, da pride dojenček čimprej. Veste, kaj dobite?

Mi smo našemu tudi pripravili kolo brez pomožnih koles, pa je poskusil, počasi bo šlo.
Plavanje, bomo vidli na morju, kak bo. Komaj čakam.user posted image

Rolanje, nismo še nič poskusili, niti ni pokazal interesa.

Mi imamo z našim edino težave s hranjenjem. Nič noče jest, vse, kar poje, so puste testenine, mlečni gris, čoko kroglice, corn flakes, mleko, jogurti, pudingi, sadje, pohan mesek, včasih malo riža, pa seveda juha je glavna. Nobenih omak, krompirja, enolončnic, solat, zelenjave, namazov, nič. No, vsaj sladkarij ne poje veliko. Včasih res že obupavam nad njim....

Septembra pa gre na operacijo odstranitve mandljev. Upam, da bomo ok prestali vse skup. Sem lahko z njim v bolnišnici al kak je s tem? Ali pri tako velikem to sploh ni potrebno? Pojma nimam....

Raho, kako pa ste kaj vi??

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 97
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?