Skaana
|
Lončica, me veseli, da si v redu... Zasopihanost? Še vse kaj drugega kot to . Jah, gremo proti koncu, so . In prav je tako. Mene je zdaj spet začela močno zgaga dajat. Mleko ne pomaga, donata mi je zmanjkalo, pa ga vedno pozabim it kupit... Medenica se mi zdi, da je že čist razširjena . Pa se morš potem še vseeno tako namatrat... Masaže presredka se bom kar vzdržala (najavljen CR, ). Je pa res bilo smešno, kako sem prvič to mazala in masirala in... Potem pa na zadnje pristala na carskem. Glede aparatur v spalnici... Jah, mi imamo tudi prostorsko stisko, sam smo vse možno dali v drugo sobo že pri Ateni. Kaj pa vem. Jaz sem vedno gledala tudi na to, da ni imel glavice preblizu vtičnici. Alice , upam da si boljše volje, te pa popolnoma razumem, da si . Jaz sem bila tud prvič čist paf, ko sem strije po trebuhu dobila zadnji teden . Sem brala, da se to zgodi, ko se otrok na hitro spusti... Sam pri meni tud ni blo to, ker je bila spuščena že dva meseca prej. Hvala za vaše izkušnje z odločbo za porodniško. Danes sem bila pri osebni zdravnici in je rekla, pa saj jo imam jaz . Potem pa sem bila tako paf, ker jo še jaz nisem dobila, da sem pozabla vprašat, kaj piše v njej... A vam prav tam notri piše, kakšne omejitve glede odsotnosti od doma imate? Ali vam to napiše osebni zdravnik... Men čist nič ni več jasno. Zdaj bom pač skoz doma . Mi je pa res hudo, ko ne morem z miceno niti v gozd - le par metrov stran ga imam. Pa moj najljubši čas je zdajle... ajte se.