Ayo
|
Dobro jutro babnice! No, lorch, upam da spis, jaz sem bila ob 3.30 ze pokonci in zanalasc nisem prizgala pc-ja, sem rekla itak vse , sem sla strikat in skoraj dokoncala jopico za . Moj prst se lepo zdravi, tako da tudi nimam vec na tako debelo povitega, sem vsaj lahko strikala. V sredo sem se nazadnje oglasila iz sluzbe, zvecer sem bila pa tako povozena in me je spet kuhal prehlad, da sem pa vceraj spet ostala na bolniski, pa tudi danes sem klicala v sluzbo, da bom se pocivala, ker sedaj se mi pa ta prehlad res vleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeece in sem ze posteno sita. In se naredit ne morem nic. Je bila tukaj tasca, ker je bil moj na sluzbenem potovanju, sva malo pregledale stvari, ki mi se manjkajo za , tako da jutri upam da bom ok, da greva z mal v shopping. Na primer, sem cisto pozabila na rjuhe za jogi za posteljico, vsaj 2/3 moram kupiti. Kaj pa ve, koliko jih boste imele? Magi*, ne najdem tista ruska imena sem angazirala enga sodelavca, ko se vrnem v sluzbo, ti sporocim, ce bo kaj. Sooooorry!! No, lep dan in se slisimo kasneje!
|