lana38
|
nanna , zelo mi je žal za tvojega . Če se to zgodi, verjetno ni bilo vse v redu. Zelo je hudo, je pa vsekakor bolje, da je tako, kot da se moraš sama odločiti za UPN, ko ti povedo, da ni zdrav. Verjemi, vem kako je iz lastnih izkušenj in kako sem si želela, da bi moja punčka sama od sebe nehala brcati in migati, pa ni. Moja punčka je imela DS, kar so ugotovili na AC. Ves čas od takrat, ko sem izvedela pa do samega UPN sem želela, da bi sama umrla, da se ne bi jaz rabila odločiti za to. Pa ni in odločitev je bila vendarle moja. Še danes ne vem, kako sem to sploh lahko prebolela. Pozabila pa tako ne bom nikoli. Še vedno pa razmišljam, da je bolje, da se to zgodi samo od sebe v začetku , kot pa da moraš sam odločati o tem v 20. tednu . Bodi močna in naslednjič boš tudi ti imela zdravega . Tudi jaz nisem obupala, zato pa sem danes tukaj . Resnično upam, da tokrat nosim zdravega in mi ne bo treba še enkrat čez vso kalvarijo. Res ne vem, kaj bom naredila, če zdaj ni vse OK. O tem nočem niti razmišljati. LP