MT
|
Čau punce Nanaa, ne, ne bom šla na nobene dodatne teste več. Mi je tudi moja G rekla, da je nesmiselno, če je ful dober rezutlat na NS. Tako da se ne bom še dodatno sekirala. Z mojim sva vprašala za spol. Po moje ti ne povejo sami, razen če vprašaš. Je rekla, akj bo najverjetneje, ampak da še ne more potrdit, tako da še ni nujno. Sva se tudi z mojim odločila, da ne bova nobenemu pvoedala, kaj bo .. no ,vsaj za zdaj ne, dokler ni zihr. Potem bomo pa videli, če bova zdržala in bila tiho Meni se tudi že pozna trebušček, ko sem včeraj teti povedala, da bomo imeli dojenčka, je rekla, da se ji je zdelo Ker do včeraj so vedeli samo oboji starši in noben drug. hokejistka, midva sva bila v Postojni, pa tam dela ob ponedeljkih dr. Antolič-Babnik. Očitno boš tudi ti imela pri njej NS in dela ob sredah v Dravljah. Moja izkušnja: ful je fajn, prijazna, vse lepo pove in razloži, tudi kar jo vprašaš, pa CD nama je dala in še filmček posnela, skratka same pozitivne besede o njej. Uživajte, jaz se moram it zdej dalje učit Kaj hočemo, samo da bo čimprej konec učenja, potem pa
|