Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Upam, da se bom v redu počutila. 
tako aktiven, res! Potem me je pa zjutraj spet zbudil
, tako, da imamo prav gotovo eno zdravo in zivahno detece
.
V petek sem šla v porodnišnico, kjer so mi s tabletami sprožili UPN. popadki so trajali 19 ur in so bili zelo boleči ter so me zelo izčrpali. Vse skupaj je bilo malo lažje, ker je bil z mano moj
saj so imeli prazno posteljo. Ne morete si misliti kako velika moralna podpora je bil.
se je rodila v soboto malo pred eno. Tehala je le 260g, oba sva jo videla in bila je mala princeska....sedaj nenehno mislim nanjo, vendar vem, da je bila to edina možnost, da nisva imela druge možnosti, ter da je najbolje kar sva lahko storila za njo to, da sva ji podarila krila...
in svojih
. Tudi meni je bila velika podpora to, da je lahko bil z mano v sobi vsaj 3 dni. Potem sem pa jaz tako bila na intenzivni negi. On je pa šel domov.
čuva.
.Ko pa sem bila prvič
. Sta se pa dve
. Torej od zdaj naprej za naju strogo mirovanje. V sredo imam spet pregled, potem bo pa videla, ali je zadeva kaj napredovala, ali stoji. Ker sem učiteljica imam zdaj itak dopust, potem me pa najverjetneje čaka bolniška
. Ti bom javla naslov, seveda
. Ce zveva greva takoj po pregledu v Lj kupit kake cotke (nimava se niti enega bodija).
.