|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 19:47:39   
sabri
Jaz in tamala mave spet virus, pa še ni mesec minil. Jaz sm spet čist gotova, grem spat, z učenjem ni nič in bajta je v razsulu. Ko se pozdravimo, vas berem pa bodite zdrave.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 19:49:28   
aischa
mi imamo pa zgornji levi sekalec veni.user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj imamo tako že 5 zobkov



_____________________________

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 20:03:10   
zoom zoom
Hariba o koruzni korenini nimam pojma.

Sabri: a to imata rota viirus oz. nekaj temu podobnega. Pa hitr se dajta pozdravit.

Aischa: čestitam ua 5. zobek.

Sicer smo se pa dane smalo potepali, zdej sta oba že skopana, tamala je že v postelji (še ne spi- -dere se pa tudi zaenkrat še ne), starejši pa še neki bluzi z večerjo.

Ga grem zdej poterat, da bo bolj hitro pojedel, da bo šel potem spat.

Lp



(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 20:07:41   
zalbi
mojčca - drži se...
hariba - nimam pojma o biologiji, žal.
sabri - user posted image da se čim prej pzdravita. Nča Sara ima tut virus, ampak ni tko hudo - upam, da še jaz kaj ne staknem.
aischa - user posted image za že 5 zobek.
thumbelina - sara se tut dere ko jo slačim, oblačim - ampak jo nekak zamotim s kakšno zadev, robčki, plenico - nevem, poskusi, mogoč bo pomagalo.

Zdej pa šibam na trebušni ples - jupi, dans prvič.user posted image




_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 20:51:10   
thumbelina
Zalbi ne nuca nič. Delam klovna, se pačim, mu ponujam tube od krem, ki jih sicer obožuje, ampak ko se on odloči da se bo trmal, mu lahk dam zlato dudo v gofljo, pa ne bo nucalouser posted image user posted image user posted image . To kar meče stran igrače od sebe, ker je pač besen. Matr že taprva je trmasta kot bik, kakšen bo šele ta. Taprva se nam je začela trmat tam pri enem letu, ta pa že zdaj. Bog ne daj da mu vzamem kaj, do česar pride, pa mu ne pustim (recimo pumpica baby vac za nos mu je zakon in pol otepa okrog sebe, da se bojim, da si bo oko iztaknil...).

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:15:47   
gaja*
Hariba: mogoče je povezano kaj s tem, ko se rastlina pritrja s koreninami, korenine pa srkajo mineralne snovi iz zemlje, in jih pošiljajo do stebla in listov ?user posted image

Aischa: vav user posted image user posted image že peti zobek. Bravo!!

Sabri: čimprej se pozdravita in nehajta driskat user posted image

Mojčca
:  drži se user posted image

_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:19:36   
*piškotek*
Mali spi, mene spet glava boli, utrujena sem, zaspana, tako da na hitro malo preletim in grem spat.

Zoom zoom: spraševala si za menstro - jaz sem jo šele decembra prvič dobila (7.12.) pa sem jo imela do 29.12. user posted image user posted image user posted image , no, danes sem jo pa spet dobila (17.1.), tako da kaj naj ti rečem - ni še nič poštimano

Juniorka: kako pa to da sta že sama? user posted image  A ni ravno prišel??? No, upam da se kmal spet vidite.

Thumbelina: jaz še sploh čakakm na prve besede - naš ni rekel še čisto nič "pametnega", samo tisto po svoje. Vam pa čestitke, res lepo.

Kožica na lulčku: jaz sem tudi našemu enkrat malo preveč potegnila (pa našemu sploh ne gre dol user posted image user posted image user posted image  nič) oz. želela potegnit da bi šlo pa je imel tako rdečo ful res, pa mi je pediatrinja rekla na mu dajem ob previjanju gor obkladke z fiziološko (tako gazico namočiš s fiziološko in jo daš na lulčka - jaz sem mu ga kar ovila) in je bilo drugi dan že precej boljše. Probaj, drugače pa pojdi pomoje nazaj pokazat če ne bo to nič pomagalo.

Mojčca: o boga, upam da boš danes lahko kaj več spala. No me pa veseli, da le ni še kaj hujšega s tvojimi starši. Okrevanje bo res dolgo, tako da držite se, mi smo z vami user posted image user posted image user posted image

Preoblačenje: KATASTROFA - pri nas je grozno, nič ga ne zamoti - no mogoče za pol sekunde - pa mu dam plenico, kremo, igrače, robčke, .... Včasih je to prav tako naporno kot bi letela na Triglav user posted image  Sem bolj utrujena od tega kot če bi res lezla nekam v ful hrib user posted image user posted image user posted image

Hariba: žal user posted image user posted image user posted image  sem skregana z biologijo in z "vrtninami" user posted image
Sabri: držim pesti da vama ta viroza čimprej mine user posted image user posted image user posted image user posted image
Aischa: čestitke za zobeka user posted image user posted image

Zalbi: u, a trebušni ples??? Uživaj!!!!

Pa vsem hvala za čestitke za 9.mesecev in PA-PA user posted image user posted image user posted image


_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:28:39   
gaja*
Menstruacija: jaz sem prvo dobila 14. decembra in do danes še ni nič user posted image Pa je že več kot en mesecuser posted image Sej je ne pogrešam, samo user posted image Tud še ni nič poštimano user posted image user posted image

Zalbi: verjetno že uživaš user posted image Ti privoščim user posted image






_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:35:29   
mojčca
No, uspelo mi je prebrati vse, kar ste napisale, zraven pa sem si privoščila red bul. Manca in Matic spita, moj je šel na potapljače (no, nahranil je Manco, pet minut, preden je šel Matic spati, pa je šel od doma, tako da mi je lepo pomagal, ker je videl, da sem ena velika živčna razvalina, ampak gre počasi na bolje). No, saj mi je ponudil, da je lahko z menoj doma, ampak imam namen likati in oprati še nekaj cunj, tako da mi je čisto vseeno, če gre ven. Je pa včeraj zvečer oba spravil on spat. Ravno, ko sva z Matice pojedla večerjo, je zazvonil telefon, mi je oče sporočil, kaj se je zgodilo in sem se samo vsedla v avto in šla. No, mojemu sem v minutki razložila situacijo in že me ni bilo. Kakšno minuto do dve, pa je pred menoj odšel na kraj nesreče brat, tako da smo bili tam vsi trije, se pravi, jaz, sestra in brat. Midve s sestro sva odšli na dežurno takoj za rešilcem, brat pa je počakal na kraju nesreče s policaji in da so odpeljali avto. Lahko pa rečem samo groza, ko sem vidla kako je vse skupaj izgledalo: cesta skoraj čisto zaprta, rešilci, gasilci, same lučke. Sem si šele včeraj prestavljala, kako je izgledalo pred tremi leti, ko sva jaz in moj imela podobno nesrečo. Se je ena pijana baba zaletela v naju (pripeljala nama je nasproti in direkt v naju). Jaz sem jo odnesla še kar dobro, ker sem vozila in mi je pomagalo, ker sem držala volan, moj pa si je pregriznil jezik, ko je zakričal pazi, pa rebra je imel poškodovana, po nogo. Mene pa je zategnil pas in hude bolečine v vratu. Nisem pa imela zračnih blazin, tako da je vsak, ki je videl avto rekel samo: hvala bogu, da sta živa.

Hariba: so ti že ostale napisale svoje mnenje glede tvojega pokojnega moža in lahko rečem samo, da te ful, ampak res ful občudujem in si te enkrat res želim spoznati tako, v živo. Upam, da se mi želja uresniči. Ne vem pa, kako bi jaz reagirala na tvojem mestu, ker sem ful paničen človek.

Izgleda, da je bil lanski december in letošnji januar res samo za jokati. Bogi Grega in otroci, saj me zadnje čase vidijo non stop zaskrbljeno, pa vsa živčna sem, ma same skrbi. Sem pa sedaj še bolj začela ceniti življenje, ne bom se več sekirala zaradi nepomembnih stvari, skratka, zame je bila to še ena velika izkušnja. Ja, vem, da bo kakšne tri mesece hudo za vse, sploh za mene, ki mi je sedaj mami na veliko odlašala rit in skrbela tako za pranje cunj, likala je skoraj vedno ona, čeprav sem rekla pusti, bom jaz, pa je rekla, posveti se otročkoma, jaz imam pa čas. Tudi kuhala je za vse ona, jaz sem kuhala Maticu in pa sebi, kadar se grem kakšne shujševalne. Ja, bo to kar dobra šola za mene, sploh pa dobra šola za takrat, ko gremo na svoje in bom za vse sama. Ja, imam zlate starše, ampak to na žalost ne znam pokazati vedno. Sem se danes zamislila, da recimo, če se kdaj skregam s starši, jima povem vse, kar si mislim, velikokrat tudi z previsokim tonom, medtem ko se lahko nek tuji človek dere name in ne vem kaj vse, pa nimam toliko jajc, da bi se tudi jaz recimo na njega. Je enkrat naokoli krožil prav lep email in sicer, da če se kdaj npr. meni kaj zgodi, starši, otroci in sorodniki bodo trpeli celo življenje, v službi pa bodo kakšnem teden še pomislili name, potem pa bodo pozabili, da sem sploh kdaj obstajala. Nauk vsega: posvetimo se svojim družinam, najprej družina, potem pa služba in ostale stvari. Ja bom nehala, sem danes tako občutljiva in ne vem, čudna.

Piškotek: vse naj Nejcu za 9 mesecev.

Vsem, ki ste dobili kakšen nov zobek čestitke, bolanim pa želim, da se hitro pozdravite.

Je ravno prišel ati k meni v dnevno in mi pokazal vrat, ki ga ful boli in je bil zaradi tega danes še enkrat v bolnici. Čisto je črn, obupen. Da ne govorim, vrat črn, nos ves popraskan, med nogami črne bule, prsa čisto črna, ne moreš verjeti, če ne vidiš. Komaj pa čakam jutrišnji dan, ko pride domov mami. Kakšno uro bosta z očetom sama, ker imava ravno z Maticem terapijo, potem pa domov.

No, naš Matic pa od danes naprej veselo deli poljubčke. Je tako posrečen, ko stiska ustnice in ne ve točno, kaj bi z njimi počel, potem pa ti da poljubček.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:50:12   
taška30
Jaz sem dans tudi čisto brezvoljna, baje bo polna luna, mi je prej rekla tašča. Možno, ker so bili otroci tako siiitni, sploh Manca, celo popoldne je neki cmerila brez posebnega razloga, težila, vsakič ko se ji je Julija približala na 1m je cvilila: Julija me gleeeeeda!!!user posted image  Nočem, da me gleeeda!user posted image  Za ****! Mene tole vreme prav v depresijo spravlja, ker sem še bolj zaprta v stanovanje kot ponavadi.
Ej, menda res komaj čakam, da grem spet v službo. Nisem jaz rojena za tole - bit doma za šporgetom s kuhalnico v eni roki, pa z mulcem v drugi.user posted image  Nisem!user posted image

Mojčca, kaj naj ti rečem. Držte se vsi skupaj. Želim, da vašadva čimprej okrevata.user posted image
Hariba, ne znam ti pomagat, žal. Najbrž bi morala vedet, zakaj korenine rastejo navzdol, ampak ne vem.user posted image
Sabri, nehite ga čimprej sračkat.user posted image
Aischa, bravo za zobek, pri nas sta še vedno 2, nič ne kaže še na kaj.

Previjanje. ja, zgleda da je pri vseh to problem. Torej, pri nas pali, če si dam jaz njeno igračko al pa kr neki v usta (primem z zobmi) in potem majem z glavo sem in tja, to jo ful zabava in poskuša zgrabit.user posted image  Pa kakšno neumnost tud sprejme (prazno rolo od wc papirja, zobno pasto...)

M: Gaja, upam, da tvoje še dolgo ne bo? A ne? Drugač je pa na 28 dni prišla v tretjem ciklu (prej 50. in 40.)

Grem gledat CSD.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:54:58   
katja pv
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Katja pv: se mi je dozdevalo da si iz Markovec. Potem imava isto nesrečo v mislih. Jaz imam pa sorodnike v Markovcih, Zabavcih, Stojncih, Moškanjcih in Gorišnici user posted image Na koncu bova še ugotovili, da se poznava user posted image



Da se poznava je bolj malo verjetno, ker sem doma iz Nove Gorice, tu sem se primožila. Mogoče pa poznaš moža in njegove starše, ki so učili na Markovški OŠ, če si iz teh krajev. Iz kje pa sploh si? Saj vem, da smo to že imeli pa me skleroza daje in se sploh ne spomnim ali si zapisala ali ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Eno vprašanje. Našemu malčku je dohtarca pri sistematiki, kr na grobo potegnila dol kožico od lulčka in ima zdaj vse rdeče. Na hitro sem mu umila in tok da sem videla, da mu je kožica počila in ima vneto. Zdaj pa sploh ne vem. Umivat s kakšnimi kamilicami al kaj. Kaj preveč se mu sploh ne upam šariti....


Spiraj s fiziološko ali pa enostavno z vodo. Obvezno pa dnevno nežno poteguj kožico navzdol (tudi če se user posted image tega otepa), da se vam slučajno ne bi ponovno zalepila nazaj. Kožica je dokaj občutljiva in bo kar nekaj dni rdeča in rahlo vneta.

Gaja* - cepivo, ki ga dajo pri 1. letu je pripravljeno na jajčni osnovi (nekaj takega) in je zato nevarno pri tistih, ki imajo alergijo na rumenjak. Mislim, da potem morajo cepiti za posamezno bolezen posebej ali pa imet otroka na opazovanju in je zato potrebno opraviti v bolnici.

Hariba - mislim, da gre pri tem poskusu za to, da imaš na dnu posode vodo, zgoraj pa kalček, katerega korenine vedno silijo navzdol proti vodi. Tudi če jih obrneš navzgor bodo rasle in se usmerjale navzdol. Mislim, da je tu bolj povezava z vlago in prehranjevalnim sistemom rastline. Sem ti bolj malo pomagala. user posted image

Naša Ana pa je danes začela aktivno mahati papa in je tudi prvič rekla MAMA user posted image user posted image , ati bo pa prav kmalu na vrsti. Pogruntala je tudi kako se ugasne luč na stikalu v spalnici, če se prime za posteljno vzglavje in maha z roko po stikalu. Bi pa prav rada začela hodit, glede na to kako se drži za eno roko in lovi ravnotežje. So pa noge še vedno preveč mehke in bolj pleše twist kot pa stoji user posted image

Danes sva pa kljub rosenju odšli na sprehod, sem ji dala kar dežno pokrivalo čez dežnik in sva šibali naokoli 1h. Žal mi je pa po tem podvigu gleženj ponovno otekel in ga spet z mrzlimi obkladki masiram pa še vedno ni optimalno. Bo že.

Vsem pogumnim ženskam en velik, gromozanski objem.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 21:57:38   
taška30
Aja, še tole 'govorjenje':
je že znala pokazat papa, pa je potem kar nehala, je že znala delat bravo (ploskat), pa spet nehala, no, danes je spet pogruntala ploskanje, naredi pokpok (z rokico potolče po mizi ali po moji dlani), lupčkauser posted image  sploh še nismo jemali pri nas, bom jutri začela. Govori: ata, celi ljubi dan. Jaz njej reci mama, ona meni ata. No, pa ostalo žlobudravščino.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:07:44   
katja pv
Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9500g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g;9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; ; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: -; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 9,5M:70,5cm/7770g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; ; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 9M: 68 cm/8300g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 6M:72cm/7200)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
zoom zoom user posted image ****, 16.4.2007 (R: 52 cm/ 3630g ; 9M: 75,5cm/8700g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g;; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; ; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140;; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; ; 9M: 78cm/11kg)


Vpisani so prvi in zadnji podatki, dopolnite seznam in vpišite nove mere vaših user posted image .

sem seznam popravila, ker so se modre in roza črtice izgubile. Vnesla sem vse do sedaj navedene podatke.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:12:13   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

M: Gaja, upam, da tvoje še dolgo ne bo? A ne? Drugač je pa na 28 dni prišla v tretjem ciklu (prej 50. in 40.)



Naj kr pride, parkrat bi jo pa še imela rada. Uporabljamo sicer metodo "pazi" user posted image



_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:14:47   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Govori: ata, celi ljubi dan. Jaz njej reci mama, ona meni ata.


Ata ata ata ata . Samo ata user posted image
Pri nas je isto: pozabila je na pa pa, bravo,  pac pac....
Zdaj se vsepovsod samo dviguje in buni po svoje.



_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:16:10   
katja pv
Pa še to Ana zna delat poč poč po roki in obrazu, tako da jo sedaj učimo božaj božaj po obrazu in poč poč po roki. Ploskati pa zaenkrat še ne zna. Začeli smo tudi kazati kje je nosek, pa oči, ušesa, luč ipd. pa oponašanje živalskih glasov v povezavi s slikico.

Sedaj pa šibam pred TV gledat povratnike na TVS2 2. sezona, bomo videli ali so za gledat ali ne.

Se še slišimo.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:20:27   
thumbelina
He he, taška a ti jaz povem kako je on reagiral na moje ma ma??? On meni nazaj ba bauser posted image user posted image

KORUZA -
JAH NAJBRŽ DOBI KALČEK V VODI vse hranilne snovi inzato se koreninice, ki srkajo  hranilne snovi iz vode, obračajo navzdol. To jemoja logika, ki ni nujna z logiko učiteljice, ki bo zadevo pregledala...

MENSTRA -  Jaz sem jo imela vsakič na pogosteje: 40 dni, 35, 31 in se mi počasi približuje tistemu redu, ki je bil točen kot urica prednosečnostjo. Sam zdaj naslednjo rundo grem po mireno in se bo po vsej verjetnosti vse zbrkljalo.

SLUŽBA/DOMA -  Ej men se tud ne da bit več doma. Jaz bi bla v razredu med otroki. Tam se tok dobr počutim. Čeprav sem res rada doma odkar smo na svojem (vrt, pa naša travica poleti...) ampak vseeno nisem jaz za doma. Tud zelo rada kuham in mi to ni porblem. Najbolj pogrešam družbo odraslih v službi, en konkreten konstruktiven pogovor o življenju, poklicnih dilemah, ali pa politiki, skratka vse kar ni enozložno (beri: ba ba, da da, ta ta , pa pa, ...). Ubija me tamonotonost, ko je red totalno pribit. Vse je na uro. Še pokaka se na točno določeno urouser posted image . Če pa že gremkam, letam kot strgana na te klinčeve terapije in lovim njegovo hranjenje, spanec... In ker je tok navezan na red in spanje, enostavno ne morem skoz okrog lauhat, ker več kot tri ure ne zmore bit pokonc in če spi v avtu (recimo da grem v LJ spi samo 40 minut in mu je to total premalo) je tok tečen, da gre celi dan v maloro. In kljub temu da držim vse pesti da mi podaljšajo porodniško, ker je mali res popolnoma nesposoben za vrtec, ker bi ga vsi potacali, vse igrače bi mu spulili, ker je tak revček.... No kljub temu si želim nazaj v službo...

ALERGOLOŠKI TEST - pa ne moreš verjet kakšen termin so mi poslaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 5. februarja (ja na pusta hrusta) ob 18.00, ko bo lačen, zaspan in potem moramo še domov prit. EJ za **** to zdravstvo. Pa ne da bi jih ti poklical (na svoje stroške) in se zmenil za en ugoden termin,d a ne bibil otrok čist zjajcan. Ne, ti moraš najprej poslat napotnco gor, potem ti odmerijo en datum, boli njih k... če maš ti kej tisti dan. in ti pošiljajo na svoje stroške (poštnina in kuverta) nazaj domov. EJ a ni škoda denarja, pols e pa čudimo da zdravstvo nima denarja....

  



(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:20:33   
katja pv
Če vas zanima je na HRT 2 Dr House ob 22:25

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:37:37   
katikasu
Popravljen seznam:

bojana1 Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9500g)
hariba Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g;9M: 76cm/8500g)
lonib Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pv Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; g; 9M: 74 cm/8490g)
valika Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; ; 9M: 75cm/9800g)
janca77 Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
marijaa Patrik 03.04.2007 (R: -; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 9,5M:70,5cm/7770g)
Sabri Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; ; 9M: 70cm/8800g )
aischa Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 9M: 68 cm/8300g)
Mojčca Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasu Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 6M:72cm/7200; 9M 77cm/9500g)
lilka Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
zoom zoom ****, 16.4.2007 (R: 52 cm/ 3630g ; 9M: 75,5cm/8700g)
*piškotek* Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelina Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g;; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; ; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13 Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140;; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; ; 9M: 78cm/11kg)




Sem vidla, da se je Hause začel šele sedaj, tko da grem tudi jaz gledat. Napišem enkrat drugič kaj več.
Lep večer vsem!

_____________________________

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 22:57:30   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina
Najbolj pogrešam družbo odraslih v službi, en konkreten konstruktiven pogovor o življenju, poklicnih dilemah, ali pa politiki, skratka vse kar ni enozložno (beri: ba ba, da da, ta ta , pa pa, ...). Ubija me tamonotonost, ko je red totalno pribit. Vse je na uro. 


Jaaaa, točno to.user posted image Jaz tudi ful uživam v službi, res. Take krasne sodelavke imam. Služba me prav sprošča. Včasih odidem od doma total našpičena, pa se že pri jutranji kavici tako narežimo, da se takoj dobre volje. Mojmu včasih ni nič jasno, če se zvečer/zjutraj kaj udariva in ga skoraj utopim v žlici vode, potem me pa okoli malice previdno pokliče in tipa teren, jaz se mu pa režim v telefon.user posted image

Se mi zdi, da je tudi družinsko življenje potem bolj pestro. Bolj ceniš popoldneve in vikende, bolj se zorganiziraš, tale porodniška (zdaj proti koncu, ko je res ena sama rutina) je pa včasih prav ubijajoča.

Gaja: aha, a potem še nista čisto ZA? Jaz sem razumela, da že delate tadrugega.user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 23:18:30   
mojčca
Punce, vidim, da niste najbolj zgovorne.

Thumbelina in Taška, se vama kar pridružujem pri mnenju, kar se tiče službe. Po drugi strani pa sedaj močno upam, da mi podaljšajo porodniško za tri mesece, kar mi bo zelo prišlo prav, tako pri Maticu, kot pri starših. Pač tri mesece bo treba stisniti zobe, da spravimo k sebi mami, atija pa če bo vse po sreči čaka operacija konec meseca in potem še obsevanja.

Ja, veliko rajši bi šla v službo konec mareca in da bi bilo doma kar se tiče zdravja vse v redu. Ker pa so trenutno stvari zakomplicirane, pa je moja prva skrb, da pozdravimo vse naše bolančke, potem pa se začne tisti, lepi del, ko bomo vsi uživali. Sploh pa takrat, ko se bomo selili v našo novo hiško.

Kar se tiče Matica in puzanja pa da ne boste mislile, da fant sedaj obvlada zadevo. Se postavi na vse štiri, malo puza (to pomeni, da se prestavi kakšen meter), potem pa se začne kotaliti in obračati na vse strani, da pride tam, kamor ima željo. Ja, napredek pa je, kar je taglavno.

Grem gledat Skrivnostni otok.

Nočko

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.1.2008 23:41:01   
katja pv
Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9500g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g;9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; ; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: -; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 9,5M:70,5cm/7770g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; ; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 9M: 68 cm/8300g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 9M:77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
zoom zoom user posted image ****, 16.4.2007 (R: 52 cm/ 3630g ; 9M: 75,5cm/8700g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g;; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; ; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140;; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; ; 9M: 78cm/11kg)


Vpisani so prvi in zadnji podatki, dopolnite seznam in vpišite nove mere vaših user posted image .

PROSIM, DA PRI VNOSU PODATKOV KLIKNETE NA CITIRAJ, NATO PA POBRIŠETE "QUOTE" TAKO NA VRHU KOT NA DNU.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 7:42:15   
mojčca
Jutro. Izvolite, je že kuhana  user posted image .

Jaz bi rabila kar trojno, saj komaj gledam. Matic se je ravno zbudil, naprej pa moram obleči Manco, da gresta z user posted image  v Kranj v varstvo. Midva z user posted image  pa imava potem ob enajstih terapijo.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 8:19:38   
*piškotek*
Dobro jutro

Mojčca: hvala za kavico user posted image

Naš se je tudi ravno zbudil, sedaj si pa poje v posteljici user posted image . Noč je bila kar uredu. Tam okoli 2.15 je začel nekja jokcat, samo je sam zaspal nazaj. Potem se je zbudil ob 4.30 pa se mi ni dalo preganjat sem in tja, pa duda, pa pit,... pa sem mu kar mleko naredila in je lepo popil ter takoj zaspal nazaj - no do 8.

Midva imava tudi danes pregled v razvojni in me prav zanima kaj bo danes ugotovila. Imava pa tudi uro - ob 15, ponavadi gre ravno tam okoli 14.30 spat, no ampak danes bova imela itak urnik pobrkljan, ker morava še mojo mami peljat do LJ, ker gre s svojimi sestrami za vikend na morje, pa mora biti v LJ že tam nekje med 13.30 in 14 - tako da bo danes spet čisto drugačen ritem. Upam da ne bo preveč sitko in bo v razvojni pokazal kaj vse že zna, da ne bo spet samo "čukasto" gledal kot ponavadi.

Katja pv: ne, saj vem da se ne poznava, ker to bi pa že vedela da poznam primorko na štajerskem user posted image  (sem kar tako napisala). Jaz sem drugače iz okolice Ljubljane, tam imam samo sorodnike. Kaj pa veš, mogoče se pa lahko zmeniva za kavico, ko pridem na tisti konec (sicer ne vem kdaj bom spet kaj šla, ker sem bila decembra, ampak vseeno, ane?) user posted image user posted image user posted image user posted image

Služba: je čisto nič ne pogrešam!!! A potem sem res edina tle na RR-ju, ki si tudi pod razno ne želi še nazaj v službo????? Meni pa prav paše bit doma, saj res da je več ali manj vse enolično, ampak še vseeno????

Zdaj pa res grem kuhat kavico, se še kaj oglsim.

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 8:40:00   
zoom zoom


Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9500g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g;9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; ; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: -; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 9,5M:70,5cm/7770g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; ; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 9M: 68 cm/8300g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 9M:77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
zoom zoom user posted image Taja, 16.4.2007 (R: 53 cm/ 3630g ; 9M: 75,5cm/9300g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g;; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; ; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140;; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; ; 9M: 78cm/11kg)


Vpisani so prvi in zadnji podatki, dopolnite seznam in vpišite nove mere vaših user posted image .

PROSIM, DA PRI VNOSU PODATKOV KLIKNETE NA CITIRAJ, NATO PA POBRIŠETE "QUOTE" TAKO NA VRHU KOT NA DNU.


Sem popravila podatke, je bilo malo narobe napisano.user posted image




(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?