|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 19:26:55   
Noseckica
Super Afnica, hvala za izčrpno poročilo! user posted image

Lan & Lana vama pa pošiljam vsakemu svojega user posted image user posted image
za srečo, sem vaju gledala prej v maminem albumu.......
prava dva navihanca sta! user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 20:49:01   
biba 78
Pozdravček Afnica, me veseli, da si se zopet oglasila in tako podrobno vse opisala. Sem vesela, da tvoja pikija tako lepo napredujeta in če ne prej, se vsekakor vidimo na pikniku septembra. Glede na to, da sma tako blizu doma, se lahko kdaj kasneje tudi zmenimo za kak obisk.

duc.20, na žalost je res tako, kot opisujemo. Starši smo nekako strpni, nočemo nekaj gnjavit in se vsiljevat, ker nikoli ne veš, kako bi na vse to reagirali v bolnici. Pač takšen je njihov sistem in za enkrat se moramo tega držat, čeprav neradi.

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 21:33:16   
Afnica
No, pa gremo naprej. user posted image  Meni je bil tisti teden v bolnici neskončno dooooolg, čeprav sem tako dolgo čakala nanj. Vsak dan sem si 1000x rekla, da je to zadnji korak preden gremo domov.
 
 Full me je mučilo to, da mali MORAJO pojesti toliko in toliko. Vem, da bi Lan pojedel več kot so mu določili in, da je Lana z veliko težavo pojedla določen obrok. Ne vem...ne more nihče od nas vedet koliko zmore in rabi otrok za pojest. Pa po 3h urah vem, da sta bila že lačna. No, zdravniki že vedo, ampak mene je bolelo, ker nista bila 'srečna'. Komaj sem čakala, da pridemo domov in da pojesta toliko koliko jima paše in kdaj jima paše. Doma ju nisem hranila na manj kot 3ure. Trenutno smo na 4ure, ponoči na 5. To je njun ritem in jima ni nič vsiljeno. Nego delamo zvečer, preden gremo spat, da slajše spita. Res pa je, da nista iz bolnice navajena cartlanja in nista 'razvajena', ne moti ju hrup...vsako slabo, za nekaj dobro.
 
Za otročke ne rabite zraven nobene stvari. Edino doma pripravite za svoje drage, kaj vam naj prinesejo za oblečt pred odpustom. V bolnici si pa baje tako dolgo dokler ne obvladaš handlinga in seveda hranjenja in vsega kar sodi zraven. Handling vam pokaže sestra oz. fizioterapevtka v bolnici. Dobite tudi brošurico.
 
Kakšne so omejitve glede odpusta domov, ne vem točno. Lana je imela na dan odpusta 1770g in komaj 2 dni prej šla iz tople posteljice v navadno. Ko sem prišla v bolnico, je bila še v sobi z Alino, v inkubatorju. Jedla je še delno po sondici. No, domov smo šli, kot sem že rekla, teden dni za tem.
 
Zraven imejte tudi kaj za obut, saj lahko greste med obroki na sprehod, v trgovino...in kot vam bodo znali povedat...boste tam uživale kot v hotelu. user posted image  user posted image Same boste pa vedele, da bi za zdrave otroke v varnem objemu doma, rade volje same čistile, kuhale...
 
Glede sobic drži, da bližje kot si izhodu, bližje si domu. Mi smo štartali v drugi sobici. V prvo smo šli 6 dni pred odpustom.
 
Če vas še kaj konkretnega zanima, kar vprašajta. To je zaenkrat vse kar se spomnim.
 
Lepo se imejta in upam, da čimprej dočakata dan, ko bosta vajini pikici doma, zdravi in srečni. Pa se vidimo pod Pohorjem!! Lahko se pa seveda zmenimo že kdaj prej.
 

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 22:08:38   
biba 78
Afnica, sem si malo album pogledla in ne morem verjet, kako sta že zrastla tvoja otročka. Zelo sta lepa. Sploh pri Lani se pozna napredek. Bravo pikija mala, le tako naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image Vama z atijem pa veliko srečnih trenutkov.

Jaz že komaj čakam na piknik, ki bo naslednje leto pod Pohorjem in upam, da bom vidla Laro, Zalo, Lana in Lano, dvojčka iz MS, Aleksandra, Marušo, skratka vse otročke, ki so se rodili v tem času, ko je naša pikica na EINT. Najlepše bo videt zdrave, vesele otročke in srečne ter ponosne starše.

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 22:48:57   
* Mateja *
Čau!
Morte ločit, da je v LJ. ena intenzivna v Kliničnem, tam je bil moj Nejc in intenzivna v porodnišnici. Kako je v porodnišnici ne vem. V Kliničnem je bilo v redu. Na obisk smo lahko prišli kadar smo teli, lahko tudi dopoldne. Nejca so šli pogledat tudi stari starši, ne za tok dolgo kot midva. Jaz sem bila pri njemu vsak dan popoldne. Sprva sem se mal bala in sem bila mal časa pri njem. Kr itak sem samo jokala zraven inkubatorja. Kasneje, ko sem se navadla na vse šlaufe pa sem bila pri njemu tudi po 3 ure. Nobeden me ni nikoli nagnal, če so bile prijazne sestre sem ga tudi sama porihtala. Je pa res, da se nikoli nisva kengurujčkala. Niti nisem videla nobene mame, ki bi to počela. Morda sem ga vsega skupaj v 3 mesecih na eit dobila 3 krat v roke, da sem ga mal pocartala.
Mislim, da je ful različno od bolnice do bolnice. Tam kjer sem rodila, lahko vidiš svojega nedonošenčka samo skozi šipo.??!!
In še glede te blazinice- mi je nismo imeli in če pomislim za nazaj ni tako potrebna. Tud v bolnici sem s sestrami debatiorala o njej. Otroka nebojo dali domov, če ima kake premore v dihanju. Šele ko bo super zdrav bo odšel domov. Takrat pa verjetno res ne rabi neke kontrole. Jaz je nisem pogrešala, pa je imel tamali kisik doma. Sicer pa naj vsaka nardi tako, da se bo počutila bolj varno. SEm pa takrat slišala, da jih mariborsko društvo posoja.


(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 8:47:14   
Afnica
Biba, kako je pa z Laro? Je najbrž že doma, a ne?
 
Glede dvojčkov, Eva in Miha sta že skoraj na 5kg. Sva z mamico v stiku, pa na pregledih se videvamo. Enako z Aleksandrom, Nikolet in Lučko. Nikolet je zelo presenetila. Mamico so vzeli v bolnico nekaj dni pred mano in ji rekli, da bo tam vsaj 5 tednov in da bo šla mala domov s kisikom. Zapustile so bolnico en teden za nami, brez kisika!! Mali čudež!
 
No, še da jaz dodam nekaj o blazinici...ni namenjena samo nedonošenčkom in otročkom, ki imajo ali so imeli težave z dihanjem, s pljučki...namenjena je vsem novorojenčkom, saj se lahko zgodi, da 'pozabijo' dihat. To je ponavadi vzrok za smrt v posteljici, ko nenadoma umre popolnoma zdrav otrok. Zato mislim, da je blazinica vsekakor potrebna, sploh če so, oziroma, če so bile težave s pljuči.

Kdaj ste pa vi2 imele predviden datum poroda? Jaz in mamice, ki so bile z nami v sobi so imele vse nekje julija.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 9:26:07   
user
Pozdravljene punce                                                                                                             Naša Larika je že 21dni doma,včeraj smo imeli posvetovalnico bili sma prava atrakcija.Teža 2550,dolžina 47.Afnica zagotovo se vidimo pod pohorjem.                       Noseckica ti boš pa verjetno počasi sprijeta na intenzivno.                                               Biba Lara mi je zajokala da moraš pozdravit Alino.Želim vama da se bosat čimprej cartali doma. Glede obiskov ob sredah mi smo zvedeli po dveh mesecih da so prej,ena sestra je bila slabe volje in nama je na nič kaj lep način povedala.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 13:22:20   
biba 78
Pozdravljena user, bom danes takoj povedala Alini, da jo cimra Lara pozdravlja. Vidim, da  Lara lepo napreduje. Super, super..... Pošiljam ji en velik poljubček.user posted image

Afnica, jaz sem imela predvideni datum poroda 2 julija in sem rodila točno 100 dni prej. Glede blazinice pa se popolnoma strinjam s tabo. Jaz jo priporočam vsaki mamici, tudi tistim, ki niso rodile nedonošenčka. Se mi zdi, da se nekak bolj mirno počutiš. Pa tudi cenovno so nam še kar dostopne. Jaz jo bom vsekakor priporočala moji prijateljici, ki bo rodila decembra.

A poznaš Aleksandrovo mamico Urško? Mislim, da je nekje iz Šmarja. Tak me zanima, kako je mali fantek. Včasih sem še poklicala Urško in ji rekla, naj se mi kaj tudi ona oglasi, pa ni nič iz tega. Jaz pa se nočem nekaj vsiljevat.

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu user)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 14:29:19   
bibyzan
Ja, glede mojega opisovanja obiskov in tega. Jst sem pisala za porodnišnico, ker je moja biba ležala tam na EINT. Je pa menda tako, da so tisti, ki se rodijo v LJ porodnišnici so na tej intenzivni, ostali ki so tja prepeljani s helikopterjem na na oni.user posted image Mene soi namreč z rešilcem peljali iz mb in so mi potem v lj še isti dan naredili cr.
kako da si ti rodila v mb, a se ti je porod sam sprožil. jst sem tudi imela help, pa so me peljali v lj?

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 14:46:14   
emaa
Na kateri intenzivni bo otrok v LJ je odvisno od tega kaj potrebuje, David je pristal na intenzivni KC zaradi urgentne operacije, kjer so obiski neomejeni in mama je cel čas lahko sprejeta in pri otroku. Jaz pač nisem bila, ker je bil Luka še v porodnišnici, sem pa iz porodnišnice v KC nosila mleko tudi ob 10 zvečer. Luka pa je bil na intenzivni v porodnišnici, kjer pa so obiski omejeni, je bil pa tam res kratek čas. 

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 21:04:04   
Pinokio
Jaz sem bila tudi v Ljubljani cel čas v bolnici..............hodila sem prvi mesec samo vikende domov, ko pa sem jo lahko začela kengurujčkat, po enem mesecu, pa sem ostala do odpusta..............dve uri dopoldne in dve uri popoldne sem bila lahko z njo in še zvečer za pol ure..............od 10h do 12h....od 16h do 18h in ob 20:30 do 21h sem bila lahko z njo! Meni se je zdelo prenaporno se vozit vsak dan in nosit mleko.........pa tudi vsak dan sem hotla v živo govorit z zdravnico na njeni viziti, ki je bila zjutraj,  ker sestre ti povejo po telefonu samo bistvo ostalega pa ne vejo!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 21:16:20   
Noseckica
Sva se ravno danes z bibo 78 pogovarjali, da smo v Mariboru še 100 let za opicami, kar se tiče obiskov oz. časa, ki ga lahko preživiš s svojim otrokom. user posted image

Žal.

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 21:22:50   
Noseckica
Afnica, še nekaj me zanima: kako je s prehrano v bolnici za mamice?
Pa še to me zanima, kolikokrat lahko ati pride na obisk k mamici in otroku?

Sigurno se bom še kaj spomnila, da te vprašam.  user posted image

HVALA.

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 21:41:05   
* Mateja *
Na pediatrični v Lj. je hrana za mamice obupna, sam smo pa imele eno mini kuhinjo, da si si lahko kaj pripravil, sicer sem pa jaz na panine hodila.  Sploh ni hrana primerna za doječe mamice. In še to, sploh nimaš časa mislit na hrano, ker si tok okupiran z nego otroka. Jaz sem ponavadi vse obroke zamudila in sem bila lačna, ker sem hotla Nejca vse sama poštimat, pa nikakor se nisem upala poslovit od njega. Tako da sem namesto vsake 3 ure hodila k njumu na uro in pol. Tko pač je, ko dobiš tisti materinski občutek, ki ga jaz do takrat nisem imela.  Vedno sem hotela, da je Nejc zaspal in šele nato sem šla od nejga stran, ker čene sem vedela, da mu bodo sestre težile in mu dudo v usta gatile in tko.

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 21:47:06   
Janeja
Ja samo tole z obiski v MB je pa tud meni čist mim. Pa kaj res še niso ugotovili koliko otroku pomeni prisotnost staršev. Pa četudi lahko otročku samo govoriš čez steklo inkubatorja je že to veliko. Kaj pa je ena sama ura. user posted image Jaz sem se k Lei vozila vsak dan iz Celja v LJ - si sploh ne predstavljam, da bi bila lahko z njo samo eno uro. user posted image  
Sicer pa res nihče ne more nič proti temu user posted image sistemu. Lahko se samo tolažimo, da je to samo začasno in da bo kmalu prišel čas, ko bodo otročki odšli domov. In res še šele potem začne pravo življenje, v ritmu, ki odgovarja otroku ne nekemu sistemu.

Držim pesti, da boste vse čim prej doma cartale svoje male borce.
Nosečkica, vidve z Maruško sta že zelo blizu user posted image .

Biba 78 , zate bo pa tudi kmalu prišel ta dan. Boš videla. Jaz popolnoma verjamem v Alino in vem, da vas bo kmalu presenetila.



Aja, še glede blazinic Angel Care ali Babysense - jaz sem bila čist odvisna od nje. user posted image
Ko imaš otroka toliko časa pod nadzorom aparatov, ki ga spremljajo postaneš od tega pač odvisen. In tega se zavedajo tudi zdravniki, zato blazinice nedonošenčkom društva posojajo tudi za domov. Mi smo si sicer kupili svojo, ker sem že takoj vedela, da jo bom verjetno kar dolgo rabila - in res jo čez noč še danes prižgem user posted image , čeprav vem da je čist brez veze. Odvisnost pač. user posted image   Sem pa sigurna, da prve tedne po prihodu domov ne bi čisto nič spala, če ne bi imela Babysensa. Jaz ga definitivno priporočam vsem.



IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Že v porodnišnici na oddelku sem mislila, da me bo kap, ko mi je glavna sestra rekla, da bi bilo boljše za Alino, če bi umrla, ker je itak 70% takih otrok prizadetih in naj raje začnem razmišljat o drugi nosečnosti. Res te lahko kap.

A veš, da je mene zdravnica iz oddelka poslala v porodno s temi besedami. user posted image   "Ja gospa, rodili boste v 24 tednu in samo upate lahko, da bo otrok takoj pri porodu umrl. Drugače boste imeli vi in on same probleme ...."  Še danes to zdravnico z dna duše sovražim. Seveda sem se tudi sama dobro zavedala, da je malo možnosti ampak vsaj upanje sem imela. Potem sem šla pa v porodno itak s fiksno idejo, da grem rodit mrtvega otroka...  Rajši sploh ne pomislim več na to, ker se spet kar tresem od jeze user posted image Ko bi se user posted image babji vsaj v jezik ugriznil in bil tih.









(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 22:23:24   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Nosečkica, vidve z Maruško sta že zelo blizu user posted image .


Joj, naj se ti pozlatijo besede, Janeja. user posted image
Ni še namreč nič govora o tem, da bi me sprejeli. user posted image

Smo pa danes prvi dan v topli postelji in sva se s tamalo po enem tednu spet cartali. user posted image  
Kako lepo jo je bilo prvič videt oblečeno (v 28x prevelikem pajacu). user posted image   Jo je že kar nekaj skupaj. user posted image  user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 22:27:59   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Že v porodnišnici na oddelku sem mislila, da me bo kap, ko mi je glavna sestra rekla, da bi bilo boljše za Alino, če bi umrla, ker je itak 70% takih otrok prizadetih in naj raje začnem razmišljat o drugi nosečnosti. Res te lahko kap.

A veš, da je mene zdravnica iz oddelka poslala v porodno s temi besedami. user posted image   "Ja gospa, rodili boste v 24 tednu in samo upate lahko, da bo otrok takoj pri porodu umrl. Drugače boste imeli vi in on same probleme ...."  Še danes to zdravnico z dna duše sovražim. Seveda sem se tudi sama dobro zavedala, da je malo možnosti ampak vsaj upanje sem imela. Potem sem šla pa v porodno itak s fiksno idejo, da grem rodit mrtvega otroka...  Rajši sploh ne pomislim več na to, ker se spet kar tresem od jeze user posted image Ko bi se user posted image babji vsaj v jezik ugriznil in bil tih.


Oprostite, ampak jaz enostavno ne morem verjet, da to berem in da je to res.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Pikica Alina
9.8.2007 22:29:10   
biba 78
Pozdravljene mamice, ja, tak pač je pri nas na Štajerskem. Kaj se hrane tiče, predvidevam, da dobimo isti obrok hrane kot mogoče v porodnišnici ali na ostalih oddelkih, na tem oddelku, ko so naši pikiji ni posebej kuhinje za mamice. Tak kot je že Afnica napisala, tudi tuš je na stranišču za obiskovalce. In to ko prideš na oddelek, sta možki in ženski wc, potem je 5-6 stolov in ena mala mizica, na kateri so reklame za raznorazno hrano za dojenčke, potem so 2 sobi z 3 ležišči za mamice na levi in desni strani, nato pa so vrata z domofonom, kjer pozvoniš in poveš, kdo si, šele takrat prideš na oddelek, kjer so levo vrata za intenzivno nego in hudo bolne otroke, na desni strani pa so nedonošenčki. Pri nedonošenčkih je še laktarij, potem pa so 4 sobice z našimi pikiji in to je to. Te sobice so dokaj majhne, tako da če so v sobici 4 tople posteljice, se starši kar malo gužvamo zraven otročkov. Pa saj to ni tak pomembno, važno je to, da zdravniki dobro poskrbijo za naše otroke, v kar pa sploh ne dvomim. Vem, da se trudijo po najboljših močeh, mi pa bomo tudi te stvari nekak sprejeli in se potem doma dodobra nacartali.
 
Janeja, vidim, da imava kar podobno izkušnjo glede teh sester. Ene so prav zlobne. Me zanima, kako bi se sama počutla v naši situaciji. Jaz tega ne privoščim nobenemu človeku, pa je lahko še tako zloben. Ni hujšega, kot trepetat za otrokovo življenje, pa naj bo to pred ali po rojstvu. Mislim, da je nekaj najhujšega za starša ravno izguba otroka. Pa ni važno, v katerem obdobju življenja. Ko so nama v bolnici rekli, da lahko izgubima najino stručko, se nama je dobesedno svet podrl. Pa boljše, da se ne spominjam tega, mi preveč srce para. Hvala bogu, da se je tako končalo, kot se je. Naša pupa pa bo tudi okrevala. Vsaka stvar rabi svoj čas.

Lp


_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Pikica Alina
10.8.2007 11:59:20   
Noseckica
Biba 78, napiši mi svojo telefonsko številko na zasebno sporočilo! user posted image user posted image user posted image

Ne bo ti žal!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Pikica Alina
10.8.2007 12:40:53   
Afnica
Noseckica....hrano dobiš tam, postrežejo ti jo v sobo. Pospravit moraš sama- z liftom dva štuka nižje. Pol ti pa še pod nos vržejo, da si kot v hotelu. user posted image
 
Soba je tak velika, da so not 3 postelje, miza, omara in da med vsem tem komaj hodiš. Ampak nekak preživiš- kot sem že rekla, to je zadnji korak do cartlanja doma
Pa moli boga, da ne bo vročine zunaj. Ker pol si v savni.
Ati lahko k tebi pride na obisk kadarkoli (ne v času hranjenja, ker takrat tebe ni!), ampak se ne sme zadrževati v sobi. Le na hodniku, kjer je tista mizica ali pa če gresta kam ven. K otroku pa kadar so obiski. Midva sva ob vikendih skupaj poskrbela za tamala dva. Ker so se obiski končali ob 15h in sva jih takrat začela previjat, potem mi ju je pa pomagal nahranit. Tako da je lahko ostal tisti čas.
 
Biba, Urško vidim na pregledih. Koliko sva se na kratko pogovarjali, je vse o.k.
 
Noseckica, ni mi jasno zakaj se tako poredko cartlate? Ko so mi ju dali prvič ven, sta še imela neke kablčke, ampak sem ju pa vseeno potem vsak dan imela na rokah. Mogoče moreš malo nagovorit sestre. Jaz sem si ju potem že kar sama ven vzela. Lana je bila še v inkubatorju, pa ni bilo problema. Rodila sta se s 1140g in 1750g, pa sem ju cartlala že 12./ 14. dan in od takrat vsak dan. .



_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Pikica Alina
10.8.2007 13:36:11   
Noseckica
Zdaj, ko je v topli postelji ni več problema za cartanje.
Prej, ko je bila pa še v inkubatorju, pa sva se res samo enkrat cartali. user posted image

Afnica, HOTEL, ja. user posted image  

Hvala, ker si tako lepo opisala kako izgleda to, ko si "noter".
Da si malo predstavljam(o) kaj nas čaka.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Pikica Alina
10.8.2007 16:47:26   
biba 78
Afnica, ko vidiš Urško, jo prosim pozdravi v mojem imenu in ji reči, naj me kaj pokliče. Prosim.

Lp

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Pikica Alina
10.8.2007 22:32:22   
Pinokio
Res bi se lahko zgledovali po Ljubljani in dovolili staršem, da so malo več časa s svojim otrokom..........saj to je za otroka dobro.
Uglavnem držim pesti, da boste čimprej doma in da bo čimprej pozabljena bolečina, ker če jaz nazaj pogledam, pa ni dolgo kar sva doma....dva meseca.......pa se mi zdi kot, da bi blo full full dolg nazaj kar sem bla v bolnici...........to kar zbledi počasi!

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Pikica Alina
10.8.2007 22:55:20   
Pinokio
Jaz sem jokala od sreče, ko sem prvič vidla mojo pikico oblečeno v bodi, ki ji je bil skoraj prav....takrat sem jo pomoje 100x slikala..............sem sestro vprašala, kje so dobili tok majhen bodi, pa je rekla, da to mamice prinesejo, ko otročki prerastejo in sem si obljubla, da ko bo moja pikica prerasla tamale cunjice jih bom prinesla na intenzivno...........no pa sta mi tast in tašča prinesla iz C&A-ja čist tamale oblekce za mojo pupiko in sem jih res nesla na EINT v Ljublano, ko sva imele kontrolo..............je bla sestra full vesela:)

< Sporočilo je popravil Pinokio -- 10.8.2007 22:56:05 >

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Pikica Alina
11.8.2007 15:29:10   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Afnica, ko vidiš Urško, jo prosim pozdravi v mojem imenu in ji reči, naj me kaj pokliče. Prosim.

Lp


Seveda bom, ni problema. Če jo bom le videla.
 
Pinokio...tudi jaz že imam pripravljene tanajbolj mini zadeve, jih mislim odnest na EINT v MB. Najprej sem mislila vsa oblačilca št. 44 in 50, potem sem pa izvedela, da bo tudi moj brat ati user posted image  in bom odnesla res tiste tanajmanjše, ki so donošenim premale. Imam pa tega kar nekaj. Bratu seveda privoščim in verjamem, da bo bebica prišla na svet takrat ko treba!!!

 
P.S. V album sem dodala nove slikce naših štrumfov.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?