benika
|
Kje ste kupile ali boste kupovale posteljnino za dojenčka sem malo gledala pa so vse cene tako drage, a boste vse od začetka dojenčke pokrivale z kovtrčkom ali kr z flisom pa dojenčka v spalno vrečo. Jaz sem posteljnino dobila za darilo, tako da ti tudi jaz ne znam svetovati kako in kaj. Jaz ga bom ponoči pokrivala kar s kovtrčkom, vsaj dokler se ne bo pričel obračat. Potem pa gre v vrečo. Baldahin bomo imeli nad koškom, nad posteljico pa ne. Baldahin mi namreč zakriva pogled na otroka, jaz ga pa rada opazujem in preverjam, ko spi. Sunny Morning; Babylove plenice nam niso ustrezale, ker so nam premočile. Sedaj uporabljamo Muellerjeve, ki so skoraj pol cenejše kot Pamperske. Jaz ti predlagam, da kupiš en paket, potem boš pa že videla, kako se bodo katere obnesle. Tudi podloge za previjanje so zelo fasjna stvar, ti jih priporočam! Pa še en mičken predlog za tiste, ki boste prvič mamice (mi je glih na pamet padlo); ko boste rodile, bodo verjetno k vam hodili razni obiski od blizu in daleč. In seveda bo vsak kaj prinesel. Obrnite to v svoj prid in jim, naj vam ne bo prav nič nerodno, kar povejte, kaj naj prinesejo. Midva sva npr. ksr določila (ko so naju spraševala kako in kaj), kdo naj kaj prinese (eni plenice št. 3, eni plenice št. 4, pa bone za Pikapolonico...). Sva pa striktno prosila, naj ne nosijo plišastih igrač . lp
|