Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,vso hišo počistla ,skuhala in na koncu še tla počistla ,Luša pa bo do večera pri omi. 
in da bo treba začet malo bremzat. Cel čas sem bila na nogah, vso hrano pripravit na krožnike, potem sem oprala vse gajbice in veliko goro posodo. Na koncu me je začel še bolet hrbet. Od vsega "napora" me pa že 14 dni boli tudi v spodnjem delu trebuha, glih pod trebuščkom. Kako sem začela jamrat.
. Njihove plenice Babylove so tako lepo prenovili, da sem se zaljubila že v ovitke. Da ne govorim kako me je držalo, da bi kar kupila previjalne podloge, so tako lepo pisane. A ima mogoče katera kaj izkušenj z Babylove plenicami? So kar veliko ceneje od Pampersk in če res niso toliko slabše bi jih človek kar probal.
.
Jaz tudi ne maram teh stvari in tudi raje prinesem kaj praktičnega. Sem prijateljici kupila dva paketka različnih velikosti Pampers. Je bila full vesela. Ali pa kupim kakšno cotiko, ampak za starost 10-12 mesecev, ker vem, da na začetku vsi najraje kupijo majhne številke (mogoče šparajo)
in imaš tega potem preveč. Nimaš cajta ponosit.
. Vreme je bilo super, edino morje je malo hladno,ampak jaz sem se vseeno kopala. Zdaj mi pa očke kar skupaj vleče. Upam, da ne bom zaspala pred finalom košarke, ker me res zanima, kdo bo evropski prvak.