Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
samo da je zaenkrat vse v redu. Naj tako tudi ostane.
Muzika pa je zgleda istočasno pisala kot ti, pa ni opazila, da si jo tudi povabila na kavico
Sem sigurna, da bo takoj za to. Se lahko nekje v Mariboru dobimo.

kože. Jaz bom najprej poskusila in bom videla kaj bo naša pupa rekla na to. Če bodo DM-ove ali pa Muellerjeve pleničke ok bom kupovala te, ker se mi na koncu zdi nesmiselno dajat skoraj 2€ več po paketku.
da ma naša
Vidim, da si tudi stvari že zložila noter. Pa si že vse oprala ali je bilo to bolj za slikanje?
pa, da bo punčka. no, sej bo še kakšen UZ. V 32. tednu se dela še zadnjega, ne?
,da imaš nove slikice.Saj veš ,da jih je vedno fajn pogledat.
.
Naš bo tudi verjetno cel medvedek, bolj kot me peče zgaga, bolj me niti ne bi mogla več.
!Jest mam tud eno vprašanje za vas a katero izmed vas bolijo gležnji pa morm vam povedat da so mi prestavli PDP na 30 .12 razen če mi v torek ne rečejo spet drugače,drugače me razen bolečin v križu in od danes tud gležnjev ne dajejo večje težave in sva z malim še vedno v enem kosu ,kako ste kaj ostale?