Sunny Morning
|
Hello! Jaz sem pa že prišla iz shopinga. Sva z mojim vstala že pred 7.00 in sem ga nahecala, da je šel z mano v trgovino. Sva nabavla malo fasnge, pa še vozičke sva šla pogledat, ker sem spet v nekih dvomih katerega Quinny-ja, ampak sva se zdaj kar odločila za Freestyla in bo najbolje, da ga kar naročim, da končam s temi dvomi. Zdaj sem ga poslala še k vulkanizerju, da mi zamenja gume na mojem vozu. Kaj vse sva že opravila pa je šele 10.00. Zdaj bova pa dolgcajt zganjala. Jaz za enkrat spim še kar dobro. Zdi se mi, da mogoče malo manj trdno, vendar še vedno ok. Dva dni imam še en povšter za trebuh podložit, ampak ga ponoči itak zgubim. Nekih posebnih izletov na WC ponoči nimam. Upam, da do konca ostane tako. Res edina stvar, ki me moti je zgaga. Enostavno nimam recepta kdaj me peče, kdaj me ne, po kateri hrani je bolje...čisto odvisno od dneva. Ta dva meseca bom še potrpela, potem bo pa itak bolje. mala pikica ne sekiraj se glede tasta in tašče. Moja tašča je tudi taka in do zdaj sploh ni nikoli vprašala kako sem ali kaj v zvezi z . Največ kar je bilo je rekla:"Si v redu?" in to je to, pa še to je bilo bolj poredko. Važno, da so tvoji starši s tabo, ker imaš z njimi itak drugačen odnos in meni je bolj pomembno, da me moji spremljajo. Z njo se ne obremenjujem in mislim, da je tako najboljše. Ti uživaj nosečnost in pričakovanje tega in se ne obremenjuj z njima, ker se po nepotrebnem sekiraš. katee jaz bi po tvojem naredila tako kot so že moje predhodnice rekle. Če še kakšno uro ne bo ok kar pojdi v porodnišnico. Saj so navajeni, da prihajao s težavami ali pa samo s strahovi. Boš vsaj ti pomirjena.