|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 22:08:48   
Ketrin24
Čer!

Da se vam nahitro javim. Bila sem na pregledu in moj user posted image je težek že 1600g. Naredil mi je tudi 3D ultrazvok, sam je očitno naše dete po mamici ful sremežljivo in ni hotel razkriti svojega obrazeka, je pa prav ponosno razkazoval spol. in definitivno bomo imeli fantka.

No kar se mojih bolečin v nožnici tiče, je rekel da ni nič resnega in da sem še vedno lepo zaprta. Je pa rekel da je možno da mi trebuh tako otrdeva tudi zaradi tega, ker si bušija non stop božam. Božanje lahko povzroči krčenje matrnice, in lahko pride do prezgodnjega poroda user posted image user posted image Nič jasno, ampak ga bom obogala in manj božala bušija. Bomo videli če bo kaj boljše. Dobila sem pa tudi buskopan. Pa počivat bo treba bolj kot sem. Še dobro da ni več toliko fizičnega dela v hiši.

No lepo pančkite in si tipkamo

bye

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 22:33:21   
muzika
Nusy, tudi jaz poslušam klasiko za bebije, sem si sposodila v knjižnici in (packa nemarna) prepekla. Kar pa se snega tiče, se kar vidim, kako bo krasno, ko bodo zunaj padale snežinke, detece v postelji, prijetna glasba, topel domek.... Kar raznežila sem se. Komaj čakam in nam vsem želim obiko užitkov. user posted image

Nana, tudi jaz bi rada videla tvoj kombinizonček. Mi zaupaš geslo?

Mala pikica, bi mi prosim napisala, katere obrazce potrebujem za na CSD? Smo se imele danes prav fajn. Lepo, da smo spoznale tudi Tinčo in Nano, sem jih potem videla tudi v MŠ, kamor vse pridno hodimo. Jutri pa film.....user posted image

Pa še nekaj za tiste, ki ste v bolniški več kot 3 mesece (Lusa, Tinča..). Vaš delodajalec vam je dolžan izplačat neke vrste povračilo za odsotnost iz dela, kar menda znaša 500 evrov. Ker to ni majhen denar, se splača zanj potrudit. Dobi pa delodajalec ta denar povrnjen od ZZZS. Jaz bom žal v bolniški nekaj dni manj in se lahko samo pod nosom obrišem.user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 22:54:45   
vaney
dober večer.

jaz se bolj malo oglašam zadnje čase. berem pa še vedno. imela sem neke probleme z vrtoglavico (me je prijelo v službi-vrtcu in so me peljali k zdravniku), dobila sem inekcijo, ampak osebna zdr. noče niti slišati za bolniško. pravi, da je odločba komisije pravnomočna in da ona ne more nič. user posted image tako moram delati po 4 ure še do 20. 12.,21. grem pa na porodniško. Tole delo mi prav nič ne paše, ampak bo že. user posted image
Sunny morning, materinska šola je pa super, ne. user posted image no, vsaj meni se zelo dopade, še posebej tale babica Metka. user posted image user posted image Je zelo realna in prav zabavna.
Drugače pa upam, da se vse bolj ali manj dobro počutite in da bo tako tudi ostalo. počasi se bližajo naši PDP-ji. Si kar predstavljam- v enem mesecu naj bi nas rodilo čez 80-saj bojo računalniki pregoreli.user posted image user posted image
Drugače sva pa danes sprobala najin nov sušilni stroj-zakon stvar. V slabih treh urah sem imeal oprano, posušeno in zlikano perilo. In zdaj se parv dobro počutim zaradi nove pridobitve.

No, lepo spite, pa se beremo kaj jutri.lahko noč.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 23:07:00   
mala pikica
Muzika vidim, da si ti tudi med bolj poznimi user posted image Sem prej razlagala, da bova šla z dragim hitro spat, zdaj pa sem še tukaj user posted image
Jutri ti pošljem linke in naslove obrazcev, v redu?

Zdaj pa res nočko vsem!


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 23:22:13   
muzika
Mala pikica, sem že nekaj našla in sprintala. Samo preveri prosim, če imam vse: S-2/1,S2, S1/1, S6, S1. Lepo se imej in sladko spi.

lahko noč

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 23:24:17   
muzika
Mala pikica, pa da ne boš šla zdaj iskat. Ne gori voda. Jutri ali pojutrišnjem bo čisto dovolj zgodaj.

lp še enkrat

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 23:44:09   
butara
Pa še nekaj za tiste, ki ste v bolniški več kot 3 mesece (Lusa, Tinča..). Vaš delodajalec vam je dolžan izplačat neke vrste povračilo za odsotnost iz dela, kar menda znaša 500 evrov. Ker to ni majhen denar, se splača zanj potrudit. Dobi pa delodajalec ta denar povrnjen od ZZZS. Jaz bom žal v bolniški nekaj dni manj in se lahko samo pod nosom obrišem.user posted image

Muzika, potem pa imaš podobno smolo kot jaz. Pri meni gre namreč za 1 ali 2 dni navzkriž user posted image user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   RE: Januarčice 08
13.11.2007 23:46:07   
butara
Sicer pa vas tudi jaz redno berem, za pisanje pa sem lena...pa tudi časa ni prav veliko user posted image
Trebuh imam pa verjetno največji od vseh vas user posted image user posted image , res user posted image

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 8:09:36   
nussy
Dobro jutro!

No, moj stroj je že priklopljen, ampak včeraj je bilo tako pozno, da nisem nč probala prat. Bom danes!user posted image

Dragi je včeraj skoraj končal z elektriko, namontirala sva eno omarco, tko da dons gre že previjalna notr, pol pa veselo na delo.
Včeraj sva dobila lupinico za najino user posted image , jo je mel tamamvček od brata, pa je čist lepa in dobra in seveda nikoli poškodovana. Bova pa pol avtosedež rajš kupila nov in kvaliteten.

Danes v Domžalah začnemo z MŠ, tko da mam tadolgo. Direkt iz službe bom šla na predavanje. Koliko časa pa to kej traja ponavadi? A si ve kaj pišete, ali ti tam kaj dajo ali si pač samo zapomniš?

No pa še nekaj me je danes spravilo v dobro voljo, kjer delam je zjutraj nežno naletaval sneg.user posted image  Obožujem to.
P.S.: A ste že zamenjale gume?

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 8:48:53   
ursulina
pozdravljlene!
no, tako veselje, pa nič od tega... user posted image
dobila sem sporočilo, da je izbrani voziček razprodan... kaj pa zdaj?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 8:50:30   
nana35
Dobro jutro user posted image !

Počasi se odpravljam urejat papirje na CSD in mi sploh ni,ni prave volje,pa kaj čemo,treba je tudi to uredit.Sem pa že pozabila kje dobim te liste za izpolnit,da me pa ne bodo pošiljali sem in tja.Če je slučajno katera gor in ve,bi jo lepo prosila...

Mala pikica pozdravljena,tudi mene veseli,da sem vas spoznala,kot sem že napisala.Upam,da se te res ne misli prijeti gripa,dobro že ne bi bilo.Upam,da se nisem nalezla,ko sem zraven tebe sedelauser posted image !!

Ketrin,ali misliš,da je možno,da trebuh otrdeva zato,ker si ga božaš??Ker si ga tudi jaz,pa mislim,da še marsikatera,saj je po moje to čisto običajno,če imaš rad svojega user posted image .Meni je to res čudna teorija,kaj pa vem,mogoče pa je le nekaj na tem.Potem pač naj otrdeva,božala si ga bom še naprej,(upam da zato ne bom prej rodila),ker imam mojega malega pikeca že zdaj zelooo rada in upam,da to čuti.

Muzika,geslo je Klemen.Sem ti pri MB nosečkah nekaj napisala.Aja,včeraj sem se potem spomnila,da boš ti rodila v Avstriji,zato ne misliš videti tistih porodnih sob!

Vaney,to pa res ni fer,da moraš tako dolgo še delati,pa čeprav nisi dobro!Meni so nekateri ljudje ful čudni,kar se tega tiče.Saj ne,da bi moralo kaj biti narobe,ampak kaj pa če bi bilo??Kaj bi potem rekli?Če se ne počutiš dobro,itak nisi skoraj za nič sposoben,ne vem no,jaz sem že kot cota včasih.
Ali tvoj stroj tudi lika??user posted image user posted image Takega pa bi jaz tudi!!

Nussy,nekatere si kaj zapišejo,jaz si ne,ker sem 2x zastonj nosila zvezek zraven v MŠ,tretjič ga nisem nesla,mislim pa da ni take sile.

Zdaj pa malo olepšat obraz in na delo-na CSD!!Komaj čakam!user posted image

Lep dan vsem,čeprav hladen,ampak vseeno.




_____________________________

:))


(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:09:42   
benika
http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/

Nana, tule imaš vse, kar potrebuješ!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:18:20   
nana35
Benika,najlepša hvala.Že grem!!

_____________________________

:))


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:36:36   
barbas
Živjo!
Sem ravno od g. prišla, tako da lahko povem le to, da lepo raste! Nevem ne koliko tehta, nič nevem! user posted image
Imam to srečo, da ima g. ravno takrat telefon in je potem tako slabe volje, da mi reče kako jo vsi utrujajo in da upa, da jo nebom še jestuser posted image  In kaj naj potem sploh še rečem in vprašam?user posted image  
Naslednjo nosečnost bom zamenjala guser posted image

A je že katera videla sneg? Jest še kar čakam kot mali otrokuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:41:42   
mml
barbas  ne se sekirat, glavno je, da detece pridno raste in je vse ostalo OK user posted image . Kdo se bo pa čez eno leto še spomnil, koliko je tehtal user posted image  v 32. tednu...
Sploh so pa to samo okvirni zračuni, ki se od realnih številk razlikujejo tudi do 300g.
Meni v prejšnji nosečnosti G na UZ v 32. tednu tudi ni nič rekla, koliko tehta user posted image , pa nisem bila zaradi tega zelo vznemirjena, še ko je delala UZ, ko sem bila že po PDP je rekla samo okvirno koliko tehta...
...skratka glavno da je z vama vse OK user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:42:45   
koala
Jutro souser posted image !

Ja res vas je bilo lepo videt in novi nosečki spoznat, upam da še kdaj ponovimo.

Ena je spraševala za trajanje MŠ, pri nas traja čisto različno, enkrat cca 1,5 ure, včeraj nekoliko več kot dve uri, sicer skupaj z ogledom porodnih sob. Pa jaz si kako maloenkost zapišem, ne pa kaj preveč.

gitty lep voziček sta izbrala, glede brc pa sva na istem, je moje dete čisto nežno le tu in tam se z kakšno močnejšo brco oglasi.

katee sva na istem glede odsotnosti najinih dragih, če moj okoli 17 ure pride domov, se mi že praznik zdi. Sem pa res vesela in upam da bo tudi v prihodnje tako, da mu ne bo treba na kak teren, ker pol ga pa po več dni skupaj ni doma.

mala pikica, mene tudi danes grlo in glava bolita za znoret, pa se že nalivam z čajem in mospešeno papam med, upam,d a bo kaj bolje.

Jaz pa pogrešam nalin, upam da sta z Žanom ok, pa da je tudi Jonas še tam kjer mora biti.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:43:09   
sani1
Dobro jutro !!!
Kako ste preživele noč? Jaz za silo kar...
Drugače pa sem se včeraj potepala malo po trgovinah. Sva z user posted image šla iskat sveče za adventni venček. In kot naročena sva našla 4 štirioglate sveče, ker jih skoraj nikjer ni za dobit...  Tako, da bova čez vikend, ko bo zunaj padal sneg midva malo ustvarjala....

Lunca1- verjemi, da dopusta ni problem izkoristiti. Je lepo biti prost pa čeprav si samo doma in lenariš....

klepetka- po vsej verjetnosti so se ti zmotili in preveri še enkrat, da ne bo potem prepozno....

nussy- glede zgage, pa tako, da se odpovej sladkemu, kavi in pekoči hrani. Pa mogoče ne boš imela problemov ali pa si jih boš vsaj omilila...  Boste rekle, da sem tečna.Ker se moram jaz paziti, da se morate pa še ve... Pomaga!

klaja- hvala za lepe želje. Ampak bo tako kot sva se midva zmenila kar dobro... Bi ti pa rekla, da če se boš ženila v istem letu kot bratranec malo zamakni datume, ker potem vsi tako radi primerjajo in kritizirajo, da je kar groza... Ti pa seveda tega nočeš. Ker si ti edinstvena in unikatna in takšna bo tudi TVOJA poroka in nihče je ne sme primerjati... Boš poročala...

nana35- ja jaz kar štrikam in mi gre od rok. Je pa ful dobro, ker so male stvari in jih hitro dokončaš in je izdelek hitro na razpolago... Meni je tudi drugače babica zaštrikala komlet:  jopico, žabe, kapo in copatke. In je prav lepo. Meni osebno se dopade in bom lahko svojo pupo oblekla in rekla lej to ti je pa pra babica naredila. Malo nostalgije..

limma- ja če sem pa odkrita se pa štrikanje ne splača, ker je volna draga in potem še delo in raje gre človek v trgovino in kupi oblekco.  Recimo v Zari imajo krasne štrikane oblekce po 20 eurov... Ampak jaz se z štrikanjem zamotim in me sprošča... Moj dragi pa pravi, da sem celi umetnik... Vsak ima nekaj!

ursulina- ja ti pa res nimaš sreče z tem vozičkom. Mogoče ti pa tvoj otrok hoče sporočit, da se ne bo hotel vozit in, da ga boš mogla v kengurujčku prenašat... No jaz ti res želim, da najdeš nekaj lepega in dobrega...

Sunny Morning- ti v ZS pošljem malo kaj in kako glede prehrane pri diabetesu...

No to bi bilo za enkrat vse. Zdej grem user posted image skuhat in popit. Potem pa malo pred TV in štrikat...Bodo hlače danes gotove... Pa se še kaj oglasim...


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 9:53:29   
nussy
Barbas jst sem zjutri videla sneg!user posted image  Sicer le za vzorec, ampak je bil.user posted image

Včeraj, ko je bratranec končal s strojem, smo mal malcali in debatirali o vsem živem in pol je bratranec načel temo o porodnišnici in dnevu D, ker imata s punco 4,5 m staro punčko. No in je mojemu rekel, da mu je blo ful smotan it z njo in da ga je blo ful strah, ampak da ko je to doživel ne bi zamudil vsega za nič v življenju. Da je bilo tako lepo, da je, ko so mu dali malo v naročje, eno uro skupaj jokal od veselja. Tko da je bil moj tut čist raznežen včeraj in mislim, da mu je dal mal več veselja do tega.
Pa sej direkt mi ni nikol rekel, da ne bi šel, ampak mislim da prov navdušen pa ni. Sem pa rekla, da ga ne bom silila. Želim pa si, da bi bil ob meni. Upam, da je tole včeraj kaj pomagalo.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 11:16:52   
muzika
Pa še nekaj za tiste, ki ste v bolniški več kot 3 mesece (Lusa, Tinča..). Vaš delodajalec vam je dolžan izplačat neke vrste povračilo za odsotnost iz dela, kar menda znaša 500 evrov. Ker to ni majhen denar, se splača zanj potrudit. Dobi pa delodajalec ta denar povrnjen od ZZZS. Jaz bom žal v bolniški nekaj dni manj in se lahko samo pod nosom obrišem.
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
.user posted image

Dopolnjujem:  to velja za tiste, ki so zaposleni v negospodarski dejavnosti. Piše v kolektivni pogodbi za N. D. v 4. točki 40. člena. Tako da tiste, ki ste zaposlene v gospodarski dejavnosti, preverite svoje kolektivne pogodbe, mogoče se tudi za vas kaj najde.


Nana, sem videla tvoje cotike. Vse imate ful lepe cotike, jaz pa še kar čakam, da vidim, kaj mi še vse manjka. Sem se odločila, da bom najprej napisala seminarsko (buuuuuuuuser posted image ), potem pa se spravim k mini stvarem. Mi je pa ta tvoja jaknica z vrečo ful všeč, sem jo videla tudi v trgovini Mami na Svetozarevski. Samo je kar precej draga, menda okrog 40 evrov. Koliko pa si ti dala zanjo?

lp

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 11:34:14   
barbas
nussy moj je bil tud na porodu zraven, pa je reku, da gre 100% še enkrat. Upam samo, da nebo delu takrat.
Sva imela pa tud par takih situacij, da sva se fino nasmejala!user posted image  Hvala bogu, da je bil zraven, da sem lahko vsaj malo pozabila, da sem šla rodituser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
14.11.2007 12:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 12:30:23   
katee
Hvala vsem za tolažbo.
Sunny, saj vem, da je čisto tako, kot si ti napisala. Če se več dela, je tudi več denarja. In to mi je tudi moj včeraj rekel. No, me je pa presenetil in potolažil user posted image user posted image  in je rekel, da greva jutri zame in za user posted image  zbrati nov avto (no, enega imam že ogledanega in sicer Nissana Quasquai). Sem šla že na testno vožnjo in je res super avto.

Danes imam pregled pri G. Drugače sem bila pa v MŠ. So ful dobra predavanja.

No, lepo se imejte in uživajte!!!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 12:38:04   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Mala pikica, sem že nekaj našla in sprintala. Samo preveri prosim, če imam vse: S-2/1,S2, S1/1, S6, S1. Lepo se imej in sladko spi.

lahko noč

Muzika, S-1 obrazec dobiš kar pri ginekologu, imajo oni svoje, S1/1 je v redu, S-2 tudi, ga neseš v službo, S-2/1 je tudi v redu, S-6 pa tudi, tega tudi neseš v službo.

Za tvojega dragega, če bo seveda uveljavljal pravico do očetovskega dopusta, pa rabiš še S-1/2 in prav tako S-2. Te papire so meni na Ptuju rekli, da lahko prinesem 1 dan prej kot bo dragi začel dopust, čeprav so po zakomu drugi roki. To je najbolje, da preveriš v Mariboru na CSD-ju.

Nussy jaz sem tudi zjutraj najprej pogledala pri oknu ven, če je kaj belo, pa žal ni nič user posted image Gume pa je dragi že včeraj zamenjal user posted image

Ursulina upam, da bosta vseeno našla kakšno dobro rešitev. Pa kaj ne morejo drugega naročit?

Nana danes sem veliko boljša, tako da ne vem, kaj je bilo včeraj popoldan user posted image Mislim, da se nisi imela česa nalesti, kakšen čajček pa za prevetnivo ne škodi user posted image

Nalin, jaz sem včeraj bila v Intersparu in sem vzela eno milko, pa sem je že v trgovini pol pojedla user posted image Groza, se moram prav nazaj držat, sicer bi jo cel dan jedla...


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 12:43:45   
Lusa
Končno sem uspela prit do računalnika.Sem imela pregled ,pa skuhala sem že (čufte-mnjami) in sedaJ mam čas za RR.Da povem ,kako je bilo na pregledu.Ko sem komaj noter vstopila me je ginekolog spet v trebuh pogledal in se čudil kako je velikuser posted image .Si ga grem zdaj premerit-110cm-Takšen je že itak bil pred 1mesecem.Mam pa že 75kg tako ,da sem se že zredila 12kguser posted image No potem mi je nardil uz in naša pikica ima že neverjetnih 2100g.Ok nekaj odstopanja je sigurno ,ampak sem zelo vesela ,da je že toliko težka in nasploh ,da sem prišla že tako daleč ,glede na mojo preteklost.Je pa tud že obrnjena z glavico navzdol.Zdaj si ne sme več premislit in se nekaj obračat.

Včerajšnji čvek z januarkami je bil zelo fajn ,pa veseli me ,da sem spoznala spet dve novi januarki -nano in tinči.Se je pa za naju z lUšo končal potep ob 18.30user posted image  potem sve pa še hitro nardile 2 zastavici za vrtec.

Nana-maš frajerske cotike.Všeč so mi!Trebuhe pa imamo itak vse lepe!

Ketrin-Tudi moji prijateljici so rekli ,da če ti otrdeva trebuh ,da si ga ne sme božat.

Ursulina-probaj preko e-Baya za voziček!

barbas-ti pa imaš eno čudno pojavo za g.

sani-tud moja mama rada plete.Daša že ima napleteno zimsko vrečo ,samo še je nimam doma user posted image Je pa res ,da bi dobila v Avstriji dva kombinizončka za to ,ampak prisegam na unikat user posted image

nussy-jaz bi tud videla snežinke ,a kaj ,ko k nam vedno najkasneje pridejo.Glede poroda in moža ,pa je možno ,da se bo na koncu le odločil ,da bo šel s teboj.Moj je prvič tud nekaj okleval in potem je šel z mano pri obema in sedaj se tud veseli ,je rekel ,da tega pa res ne bi rad zamudil in ko popkovnico prereže ,pa ko ,jo v rokah drži.Sem vsa raznežena.

muzika-še tu hvala za vse podatke.

nalin-meni se tud zadnje čase lušta po čokoladi s celimi lešniki in ravno danes sem si jo spet kupila.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   RE: Januarčice 08
14.11.2007 13:08:22   
piškamiška
Pozdravcek!

Končno sem tudi jaz dala "naše fante" na ogled. Poleg pa še naš voziček in pajacka. user posted image

Da se spomnim kaj ste kaj napisale:

Solidarnostno pomoč sem jaz že dobila in sicer tam cca 500 evrov. user posted image

Kar se tiče božanja trebuščka in otrdevanja je baje res, kar so povedali dohtarji. Tudi meni so odsvetovali konstantno božanje in tipanje trebuščka. Sej vem, da se je tezko upreti našim kepcam. Jaz ne morem, da ga ne bi božala in tipala in raziskovala kako ležita in kje imata nogice in rokice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasba je fajn. Sploh sedaj, ko ze slišijo. Tudi mi poslušamo klasiko in seveda muziko, ki je mamici vsec.user posted image Pa berem jima in se z njima pogovarjam, naglas. Seveda ko smo doma. Če ne bi me kakšen ata čudno gledal. user posted image

Teže bejbik pa  tudi meni nikoli ne povejo. Si jo pa sama izračunam glede na mere glavice in trebuščka, seveda je okvirna in različna glede na različne avtorje po katerih se delajo izračuni.

Karmyka
, upam, da se je vse dobro izšlo in da sta se tvoji pikici odločili, da bosta v ogrevani garsonjeri še vsaj nekaj tednov. Držimo pesti!user posted image

lep pozdravček od nas treh
user posted image user posted image


(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?