|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noč čarovnic
17.10.2004 18:37:44   
Anonimen
alias Halloween..:)

Rabi ideje za okrasitev stanovanja & kakšno idejo glede kostumov in čes apodobnega in hrane. Vem, da so bile tam okrog puste ene debate, v katerih je blo nekaj v tem smilsu...

Bivše sošolke bomo namreč imele zabavo...:)

:sloncek::kava::bravo::hudicek::zmeden2::rozica:
lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noč čarovnic
17.10.2004 19:21:04   
Pia73
Jaz sem pri najboljšemu sosedu kupila tak venček za na vrata za 500-600 SIT. Pa včeraj sem v Merkurju kupila tako malo bučko v katero lahko daš čajno svečko za 250 SIT. Predlagam pa ti še cenejše variante: domače buče, sedaj jih je polno,.. pa kakšno koruzo morda, pa kakšno rjuho, ki je odslužila svoje prebarvaš v črno in potem malo dekoriraš,.... Povej na koncu kako si uredila!

Lp Pia73

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noč čarovnic
17.10.2004 19:24:15   
Anonimen
Nekje bi morala imeti še lampinjon bučo...Imele bomo jasno tapravo bučo izrezljano:) Drugače pa zabava ne bo rpi meni, ampak pri sošolki, samo jaz ji pomagam vse skupaj uredit:) Upam, da bom vzela foto s sabo (če bo sestra posodla) da bom mal pofotkala.

Mam pa drgač utripajoče buče za na glavo-smo jih včeri v Italiji kupil:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noč čarovnic
17.10.2004 19:29:33   
Anonimen
Pa kakšno idejo za kaj za pojest rabim...:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noč čarovnic
17.10.2004 19:32:07   
Pia73
Na takih zabavah se najbolj obnesejo kakšni obloženi kruhki, kakšno enostavno sladko pecivo, pa slano pecivo ne sme manjkati,... Glede pijače pa,...mislim da alkohola še ne morte kupit, kajne,...:)-:)-:)- Vidim pa, da si za dekoracijo itak že poskrbela! :bravo::bravo::bravo:

Lp Pia73

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Noč čarovnic
17.10.2004 19:33:59   
Anonimen
Sem mal nerodno napisala- kaj kej tazga sladkega/slanega, d abi blo kej v zvezi s halloween...ne, alkohola pa ne bi pila:)-:)-:)-:)-

Mah, še zmer ne vem s čim bi še okrasil...razmišljam o lučkah- da se jih ''obleče'' v papir- tiste za na novoletno jelko....hmmm...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Noč čarovnic
17.10.2004 19:37:24   
Pia73
Ja, bo treba malo kakšen tuj program za ideje pogledat, sicer jaz nisem nekako dobra v tem, veš,...

LP Pia73

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Noč čarovnic
17.10.2004 20:15:07   
Lepa Ana
Fiši, v zadnjem Ateljeju je recept za pito bučnico - to bi bilo po mojem v stilu, a?! Če te zanima, ga pretipkam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Noč čarovnic
17.10.2004 21:39:31   
Anonimen
Aha. A pa je to dobr, oz. a bo to kdo jedel?:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Noč čarovnic
17.10.2004 21:53:23   
malika
Ribica imam revijo v tem stilu-okraski. Če hočeš ti jo pošljem, ker je v njej kar precej luštnih in dobrih idej.Pošlji naslov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Noč čarovnic
17.10.2004 22:41:50   
Seven*
Eno buco izdolbi pa daj na okno, pa svecko noter...

Looks evil!!

:bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Noč čarovnic
17.10.2004 23:14:40   
willma
Ola!
Meni pa je še vedno všeč klasična črno-oranžna kombinacija za halloween;)
Dobra fora so mi pajkove mreze zavezane iz bele volne, netopirčki izrezani iz črnega kolaža, pa smileki ko imajo namesto ust napisano boo,...
Za jest pa tudi lahko kombiniras črno-oranžno, npr. za sladko koščki čokolade s suhimi marelicami ali pomarančami,
za slano pa kakšni črni krekerji ali kruhki s paštetko ali namazom ki je bolj oranžkaste barve.....(pustiš glavi da razmišlja o črno-oranžni hrani:)-

To je pač moj predlog, ker je meni všeč:ups:

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Noč čarovnic
18.10.2004 16:23:32   
Anonimen
Buča bo itak...brez buče ni halloween:) Tole o čokladi in marelicah/mandarinah mi je pa všeč:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Noč čarovnic
18.10.2004 17:47:05   
Pupica
Ja jaz sicer še nisem imela oz.bila na zabavi za Noč čarovnic, smo se pa 2 leti nazaj 4 kolegice oblekle v čarovnice in šle mal vn v en klub.Res smo se mele noro, čeprav nas je pa folk gledal kot da smo marsovčki.
Lahko pobrskam za slikicami, pa jih skeniram če želiš kako idejo ?
:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Noč čarovnic
18.10.2004 19:38:02   
Anonimen
No dej, pupica:) Bom full vesela:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?