Tanyka
|
Ahoj še jaz malo naklofam po dolgem času Vsem, ki ste te dni praznovali -čestitke torte,slike vse super Mene še čaka pečenje smo zadnji med avgustovčki .Ima pa še pred Renejem očka rojstni dan 29.8-sem zato hotla it takrat rodit pa ni šlo Sicer pa začnem tretjega delat ravno ko moj mali škrat praznuje. Večje praznovanje pa bo 8 (za oba) upam, da bom takrat zjutraj . V vrtec je že vpisan.Enkrat je bil 4h in je bilo eno samo . Upam, da se čimprej privadi, če ne bom še jaz z njim vred . Je cele dneve čist na mene obešen.Mama je za Reneja zakon . Drugače pa moj škrat že laufa, ne samo hodi, spleza na vsako posteljo, stol,po stopnicah,.......................... Sem nonstop na preži Zobkov imamo še vedno 6 Klepeta že tudi kr nekaj deda, baba,ata, Jaja(Lara),mama Pošilja lupčke, pokaže pa-pa,................... Ne bom več naštevala je res že skrajni čas, da določimo kraj in se srečamo In vidimo akcijo Pa saj ste se spet nekaj dogovarjale-kako je sedaj s tem ............................ ............................ Morem it malo gledat za nazaj, o čem so sploh tekle debate...................... bom sproti kaj pokomentirala