Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:09:09
|
|
|
|
blak
|
Meni zraven čokolade ful pašejo višnje. Moj da ponavadi tiste zmrznjene od Ete, jih pusti da se odtalijo in nafila. Sicer pa bi moralo iti tudi s svežim sadjem in iz kompota, ampak pazi na sladkost. To sicer dela na navadni čokoladni torti, za torto nutello pa ni (še) stručko. Zdaj si mi pa gušte naredila...
|
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dam višnje, zamrznjene(odtajane) al pa iz kompota(odcejene) in je fenomenalna torta. Sploh se mi zdi da v čokoladno torto najbolj pašejo višnje. Bolj kot jagode.
|
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:16:14
|
|
|
|
Naja31
|
A je kje recept za to torto z nutello? Kako bi jo zdaj jedla. Mnjamsi
|
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:20:24
|
|
|
|
eya
|
Recept je tukaj.
< Sporočilo je popravil eya -- 9.5.2007 12:21:24 >
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:42:41
|
|
|
|
srki
|
Joj, kako bi jo zdaj jedla. V bližini imam eno slaščičarno, kjer delajo tako dobre torte, vedno jem čokoladno z višnjami, sline se cedijoooo. Sam jaz sem tak antitalent za peko slaščic .
|
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 14:35:33
|
|
|
|
Mikica
|
Meni v nutela torto pašejo višnje ali pa banane. Nadeva pa nič ne spreminjam, samo sadje dodam.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
Ime za deklicoteba
Katero ime vam je všeč?Nina (
33%)

Iva Nina (
11%)

Zala (
56%)
Število vseh glasov: 107Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!