Putka
|
Lex , dobra si! Sem pozabila prej komentirat, sugar! Meni se super zdi, da vsako živilo posebej uvajaš. Saj je Vall šele začel z gh. Jaz sem tudi Katji najprej dala samo korenček, cvetačo, jabolko, kaki. Potem sem mal hruške vmešala, ker ji samo jabolko ni šlo. Pa korenček s cvetačo.. Boš že vidla kaj mu bolj paše. Naj te spomnim, da eni že skoraj 2 meseca jedo, takrat so mixiči dovoljeni. Katja bo pa čez vikend dobila meso, samo domačo kuro moram nabavit. Pa moje in moževe starše imam na kosilu v nedeljo. K sreči se grem to 1x na leto, še to ne.. Sploh ne vem, če imam dovolj krožnikov Še moja sestra s fantom.. Ker gre moja mami v ponedeljek (pa ravno takrat ) v bolnico, ji bojo tumor (nemaligni) iz ščitnice pobral. Je prava faca, pravi da komaj čaka da bo potem mir. Vidiš Petrinja, kakšen zlomljen prst ni nič hudega. Je pa res, da kost lahko tudi od udarca (če je pač smola) poči in sploh ne boli. Lahko se zaceli, lahko pa se kaj premakne in šele takrat se odkrije zlom. To vem iz gimnastike, so puncam včasih po parih mesecih kako počeno stoplano kost našli. In celi se precej dolgo.. Kako je bilo na kofetu? Ste še tam, k ni nobene na rr! Rogljiček, moram pohvalit Deza, res lepo presenečenje . Še dobro da nisi šla v Domžale .
|