s u g a r
|
ja sugar zakaj me pa nisi pocukala za rokav? aja pa tista '' gospodična'' je bila moja tašča ja kul - sej je blo tko na hitr. Si predstavlaš, da bi mojmu rekla ej bejb dej ustav kuj, bom prec nazaj. Ha da si naute misle, da temu podobnega nisem že naredila. Sem. In sicer nekje v 6 mescu, k sva se na Brnik peljala in ravno zavijava proti na manjšem križišču k se gre tudi proti Krvavcu. Pač neki sva se menla in sem rekla "sej ne zameriš ane k ti povem" mislm, da sva glih neki razglablala o tem kaj bi blo fajn met za malega, pa so bila mnenja nasprotna. Uglavnem pa me mal čukast pogleda, jaz pa "dej čaki - pa je speljal - pa jaz čaki on ustav", jaz ven z avta in do prve bajte tam in se začnem ment neki z enim starim starim atom (itak sploh ni dojel za kaj gre), pol moj ves (kvapajijezdej), na vrat na nos obrne, zmuti po cesti in pride na dvorišče, šipo dol in posluša, jaz pa se menim z atom, da če ima meter za posodit no,.... in se začne moj režat, ko maček, stopi ven iz avta in reče atu (k mu še zmer ni blo nč jasn), da pač tkole mamo k sva tko vesela k bova starša in da mu želi prijeten prijeten dan. Se usedeva v avto in me pogleda in reče "bejb ti pa si ena žverca, kje jih najdeš" jz pa mu rečem sej sem te prašala, pa sm rabla meter, da te zmerim. No evo pa bi ga tud dobla. No in je bilo smeha še 3 dni. Pač tkole mamo. Za kozlarije sem vedno za. No zdej pa grem tud jaz u mižule. Tko da Petrinja mogoče pa drugič padalec iz avta - JAZ. Nočko lepe sanje. Tipkamo jutri ve pa lepo kofetkajte in mislite na nas - kaj. papa