|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
25.5.2007 22:45:35   
karin.
Živjo
tuki ena nova, sm sam na hitr pršla mal pogledat pa vidm da vs pa neki kr že jeuser posted image
upam da me vzamete med sebeuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 11:05:26   
iwa
Ja karin seveda te sprejmemo, sploh jest ki nestrpno čakam da za par dni že končno zginem od tuuser posted image user posted image user posted image user posted image in se vam pridružim s štručko!

Punce se je pa pri meni končno nocoj malo bolj konkretno začelo dogajat, sm mela ene zello konkretne tri popadke ki so povzročili da se mi je začel izločat čep (taka roza sluz). Popadki so se zej umirili in zredčli na ene pol ure a tale roza zadeva mi skoz po malem curlja...zej pa verjetno res ne bo več dolgo, a ne?
No držte pesti zame pa se še tipkamo...upam da ne več dolguser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte!


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 13:16:17   
Majchi
Evo punce!

Jaz sem danes 6. dan mami in sem srečna v tej vlogi user posted image . Zdele sem že par dni še mal po tistem forumu kruzala, ker se kar ne morem navadit, da nisem več nosečka-mi je blo noro všeč.
No, ampak biti mami je pa noro! Midva sva oba ful srečna. Najina Lana je zaenkrat pridna. Joka, ker je lačna, in sicer na cca. 3 ure. Ponoč je to mal kruto, ampak se oba navajava. Moj ima očetovski dopust, mami se je ful aktivirala in nama skoz kuha. Noben mi še ne pusti, da kej dost šetam okrog, ampak me skoz čekirajo, da res ležim in počivam.
Po svoje imajo prov, saj tud teden dni še ni minil od poroda, po drugi strani bi pa kar rada mal pospravla, pa oprala,... Ne vem, od kje zdej to pogrešam user posted image ? No, sej bo še priložnost.

Zdej kar mal nabiram moči, ker obiski skoz mal kapljajo. Moram rečt, da sem jih ful vesela. Že v P sem jih bila. Sicer so hodili samo domači, ampak men je blo vseen dolgčas. Sem si prov zaželela še prijateljic, tko da sem eno le poklicala, naj pride. Je kar priletela user posted image .
Čeprov so bli tam vsi fuuul prijazni, sem komaj čakala, da greva z Lano domov. Mislim, da to vsaka mamica komaj čaka, da otročka domov prinese in da ga potem lahko celmu svetu pokaže.


(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 13:57:10   
rožica81
Živjo mamice user posted image

Se končno še jaz pofočkam na tem forumu... Sem še kar hodila k nosečkam majčicam gledat, če se kaj dogaja... A smo sedaj že skoraj vse?? Iwa? Je že kaj novega?

Kako se rihtate? Pri nas kar gre, sedaj sem z malim sama, ker očka že pridno dela in nama kar gre. Edino zvečer kar padem v posteljo. Res je zakon, če spim s tamalim, se vsaj malo spočijem user posted image  Pa zredil se je že kar precej - sedaj ima 4.720 gramov (3 tedne po porodu). Res je knedl user posted image

Juniorka, a ti Nela kaj spodbujaš, naj je? Moj tudi velikokrat zaspi, pa ga kar naprej žgečkam po podplatih, po ušeski pod brado... Samo da ga spodbudim, da naredi še nekaj požirkov. Tako so mi rekli v porodnišnici, da ga moram spodbujat. Dojiva se pa z nastavkom, kar pomeni, da je še malo bolj len, ker mu ni trba tolk vlečt... Si pa ful želim, da bi se navadil brez nastavka jest, ampak je do sedaj ratalo samo enkrat...

Še to vas moram vprašat... A jim dajete kaj vode ali čaja piti ali samo mleko? Mogoče neumno vprašanje, ampak vseeno...

No, drage moje, veliko lepega vam želim pa čim več lepih trenutkov z vašimi sončki

pa pa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 17:36:07   
lex
Ojla!

Čist na kratko se vam javlam: Midve z Alino sva prišli danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image . V P sva bili 4 dni, ker ni imela dovolj mlaka, zato zdaj dodajava Aptamil.
Aleks jo je ful lepo sprejel in bi jo kar naprej lupčkal in sedaj je vse od Alineuser posted image , ji je prej kar avtomobilčke in vse ostao nosil v posteljo. trenutno ati in Aleks dirkata okoli bajte, Alina spi, jaz pa sem se odločila, da vas vsaj malo pozdravim.

Vam pa moram priznat, da če bi sedaj vedela kako težek porod sem imela pri Aleksu se verjetno ne bi tako hitro odločila za drugega. Alina je prišla ven ko šus. Ob 22.30 mi je odteklo nekaj vode. Nato sva pičila za Slovenj Gradec. Babica me je pregledala, naredila CTG in ugotovila, da so popadki na 8 minut in da še nisem odprta. Mojega je poslala domov, mene pa v pripravljalno sobo. Nato sem do 5 zjutraj lepo sama predihavala popadke, ki se niti primerjat ne morejo z umetnitimi. Nato so se začeli na 5 minut, ko me je babica pregledala je ugotovila, da sem odprta 4 cm. Poklicala sem user posted image  in ko je prišel ob 6 sem že sedela na žogi in imela popadke na 3 minute. Neki časa me je še on masiral in bil zraven, nato sem šla na posteljo, bila sem čist odprta, Alina pa že čisto spodaj. Najprej sem pritisnila, pa še ni šla. Predihala sem še enega od popadkov, pri naslednjem se je porodila glava, nato pa še vse ostalo. Na trebuh so mi jo dali še ko je bila na popkovini. No ker pa moji porodivedno neki zakomplicirajo se mi je sedaj zgodilo, da mi posteljica ni hotela it, potem pa jo je ena od babic (na praksi) hotela potegniti ven a se je scefrala. Potem mi je postalo slabo in v naslednjem trenutku so bili okoli mene vsi, me spravili v komo in me sčistili. Zgubila sem veliko krvi, zato prvi dan nisem smela sama vstati, ker se mi je ful vrtelo.

Ampak sedaj je vse to zanami in sledimo novim dogodivščinam nasproti.

Lep dan še naprej!

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 19:46:54   
tejč
Živjo, lex, čestitke še iz naše strani!!! Fino, da si tako na hitro rodila.
Jaz sem šla ob 14.00 v porodnišnico, kjer smo bili zmenjeni z Anžetom-babičarjem. Pregledal me je in ugotovil, da sem 3 cm odprta in da imam res rahle popadke. Klistir in v porodno. Ob 16.00 sem dobila umetne in ob 21.06 sem rodila Mašo. Vmes pa huuudi popadki, plozanje po žogi, masaže, stanje, ležanje, hoja...Tazadnji popadki so bili nori, sem komaj preživela.user posted image

Pri 3810 g in 53 cm Maše nisem bila nič rezana ali šivana. Res presenetljivo, koliko elastana premoremo. user posted image

Je bolelo, a je bilo vredno. Res. Tako je lepa! Imava najlepši dve punci na svetu!

Na B oddelku-super! Pa je bilo vseeno fajn 3. dan it domov. Preden sem šla, me je prišel babičar pogledat in prav zadovoljna sem bila z njim, je res oseba, da mu lahko zaupaš. user posted image user posted image user posted image

Doma-prvi dan čisti kaos! Sploh nisem vedela, kam naj se obrnem, kaj naj pogledam, kaj naj poispravim, koga naj vzamem v naročje, kdaj naj dojim, kdaj naj se igram z Ajšo...
Z dnevi se počasi ureja. SAj bo.

Drug teden imamo uvajanje v vrtec za Ajšo. Upam, da ne bo prehudo zanjo...Spet vse novo...

Mož je zlat. Veliko pomaga.

No, kaj več pa drugič.
LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 20:24:29   
iwa
Punce fulllll ste ble pogumne in zelo me veseli da je že vse za vami. Ne boste verjele jest sm še doma! Zvija me noooro že cel dan a kaj ko še ni redno na tolk in tolk minutuser posted image moj pravi da upa da nam na koncu doma rodila....user posted image user posted image user posted image čep se mi še kar lušči konkretno in upam da bo kmal kej iz tega!
Upam da tud moj porod ne bo prehud in da se vam kmal oglasim s porodno zgodbo. Ene parim bom poslala SMS a sej ste itak že vse aktivne tko da boste lahko skupaj navijale!
Lex to kako je Aleks lepo sprejel Alino je prov ganljivo, pa tud to tejč da maš zej že dve lepotici je krasno! Rožica ti si pa itak korenjaka rodila in očitno postaja še večji korenjak - ta prav Gorenjc (mal nostalgije, z mojim sva namreč tud Gorenjca čeprov v LJuser posted image user posted image user posted image )!
Majchio ti si mi pa itak za vzgled in skoz berem tvoje poste za nazaj da se prepričam da je blo pri tebi res podobno kot pri meni (tudi tole s čepom) in da bom tud jest kmal mami!
Ajde lepo se mejte in upam da noč prinese kej konkretnega....user posted image



_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Majčice 2007
26.5.2007 22:47:03   
petrinja
halo mamice!

Rožica81- kako da ima tvoj Nace 4.720g, če je pa mel porodne 4500g? a je veliko izgubil v p.? Ker midva z Matevžem sva pri 3 tednih pridobila skorajda kilo ( samo dojenje ). Glede čaja pa tudi mene zanima, ker zdej v tej sopari je dostikrat moj mali tudi samo žejen, ampak jaz ga ne morem imeti vsako uro na zizi, ker se mi potem sploh ne more delati mleko tako kot bi moralo. Mami mi je sicer svetovala, naj ga kar dam -pribl 50 ml nesladkanega, še najbolje po žlički.
Kaj pa glede spanja ponoči skupaj z malčkom? Moj dragi me kar krega, da ga razvajam, ker zaspiva skupaj ( približno okrog 3h ponoč, ko sem tudi jaz tako zaspana, in skupaj zaspiva ), in me je mogoče kar malo strah da se ne bi razvadil, in potem sploh ne bi hotel zaspat v svoji posteljiciuser posted image
Midva sva drugače tudi že sama, ampak kar hitro vse skupaj mine, ker šibamo z vozičkom vsepovsod po 3 ure, vmes se podojimo, pa je! Moramo malo priti v formouser posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 11:44:58   
Putka
No, ste se le razpisaleuser posted image . Dajmo iwa! Navijamo zate!!

Glede čajev/vode: Jaz sem Vesno samo dojila, brez dodatkov. Ampak včeraj je bilo tolk vroče in mala Katja je bila non-stop na joškicah - so prazne visele kot ene vrečkeuser posted image . Tako da sem včeri prekuhala novi flaški in vodo. Samo je potem zaspala za ene 3 ure, pa se je vmes dosti mleka naredilo. Ampak bom v prihodnje na izhodih (daljših) imela flaško s sabo. Za vsak slučaj.

Spanje: Katjo zvečer odložim v zibko, zbudi se okoli 12-1h in potem spi zraven mene. Včasih jaz prej zaspim, kot se ona podoji. Od nekje 5h zjutraj smo pa štirje v postelji, ker se nam še Vesna pridružiuser posted image . Mal je gužve...

Mi imamo v sredo pediatra, tam jo bodo za zihr zvagali. Prejšnji teden pa je imela dobre 4kg, tako je dobila v 2-eh tednih 600g. Kar je precej!

Je pa mala že precej več budna, na sprehodih in v vozičku jo pa zdela. No, ker zdaj po dojenju veselo gleda, jo grem prvič po rojstvu masirat. Poročam kasneje, kako je šlo.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 13:02:47   
iwa
Hvala da ste z mano punce moje! Jest mam kar konkretne krče a zaenkrat na 20-30 min tko da bo treba mal še doma potrpet. Itak mam pa jutr G in ctg pa bo una rekla kako in kaj. Čep se mi še kar lušči tko da upam da ne bom 14 dni po PDP rodila.
Me veseli da mate tko zdrave in zagnane sončke! Lepo preživljajte skupne trenutke še naprej!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 13:39:39   
rožica81
Iwa, drži se! Upam, da čim prej dobiš v naročje svojega sončka! Držim pesti zate.

Petrinja, naš mali je šel iz porodnišnice s 4.250 grami, tako da je pridobil pol kile v 14 dneh. Men se zdi to v redu no... Se mu že nabirajo mišelinke user posted image  Pravi knedl je user posted image

Kar se pa spanja tiče, se pa trudim, da bi Nace spal v svoji postelji, čeprav ponoči, ko se dojiva zmanjka tudi mene, tako da je kar pri nama potem. Mu tut ful bolj paše. Ko se pa začne prebujat,se pa preteguje ene 15 minut ali še več in take luštne zvoke spušča... Sedaj sem se jih že malo navadila, tako da ne skočim v luft isti trenutek, ampak še malo počakam...

Nič, sedaj pa na kosilo. Meni teli kilogrami kar ostajajo... ampak saj se mi nikamor ne mudi s hujšanjem. Hormoni me pa hecajo... kwa mi dol teče!! ko greva na sprehod imam obvezno eno flašo vode sabo, če ne je groza... no, pejmo user posted image

lepo nedeljo in veliko nasmehov vaših srčkov

pa pa

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 16:27:39   
Putka
SEZNAM MAJČIC user posted image


user posted image   

1) 03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image (PDP 09.05.2007)
2) 08.03.2007 Nifra                user posted image Samo (PDP 01.05.2007)
3) 25.03.2007 BARBARA R.     user posted image Domen (PDP 16.05.2007)
4) 24.04.2007 telebajsek**   user posted image Maruša (PDP 04.05.2007)
5) 26.04.2007 mravljica3  user posted image Sašo user posted image Olja (PDP 25.05.2007)
6) 27.04.2007 pegi                 user posted image Jakob (PDP 05.05.2007)
7) 27.04.2007 petrinja          
user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
8) 29.04.2007 Ančka1             user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
9) 29.04.2007 Putka              user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
10) 29.04.2007 Juniorka          user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
11) 01.05.2007 Rožica81         user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
12) 01.05.2007 kjava             
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
13) 03.05.2007 petra a            user posted image Tjaša (PDP 17.05.2007)
14) 05.05.2007 Babygirl          
user posted image Hana (PDP 16.05.2007)
15) 06.05.2007 Nosečka      user posted image  Mihec (PDP 28.05.2007)   
16) 06.05.2007 AjdaN         user posted image  Ana (PDP 08.05.2007)
17) 06.05.2007 Anol          user posted image  Gal (PDP 10.05.2007)
18) 07.05.2007 Eca  
         user posted image Dorian (PDP 07.05.2007)
19) 09.05.2007 Imarcel     user posted image   Alina (PDP 10.05.2007)      
20) 10.05.2007 kaya2007  user posted image    Kaja (PDP 08.05.2007)
21) 11.05.2007 principessablu user posted image   Nikki
22) 13.05.2007 Stephany      user posted image   Klemen (PDP 08.05.2007)
23) 14.05.2007 Sonjam         user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
24) 16.05.2007 sugar          
user posted image   Vall  (PDP 23.05.2007)
25) 19.05.2007 Bambina_     user posted image   Griša (PDP 09.05.2007)
26) 19.05.2007 Tejč          
user posted image    Maša (PDP 17.05.2007)
27) 20.05.2007 ursyka21  
user posted image    Jan
28)  21.05.2007 Majchi       user posted image    Lana (PDP 20.05.2007)
30)  22.05.2007 lex            user posted image Alina  (PDP 22.05.2007)
31)  24.05.2007 dodi 
user posted image Vida in user posted image Vilma (PDP 25.05.2007)
32) Anol                            
user posted image Gal
33) karin.





Takole, če pa katera še manjka (se opravičujem, je precej nepregledno že ratalo) popravite oz. dodajte na seznam. Nove majčice pa naj več informacij delijo  z nami - npr. datum rojstva in spol/ime...



< Sporočilo je popravil Putka -- 27.5.2007 16:39:36 >

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 16:33:58   
Putka
Aja, pa zaenkrat je 17:15 za fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 19:14:59   
iwa
Ja jest še nism.... komaj čakam da pridem na seznam (sej drugače bi bila pa lohk še noseča sam kaj ko hočem na seznamuser posted image user posted image user posted image )

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Majčice 2007
27.5.2007 20:26:47   
s u g a r
haj haj

evo nas

našla sem vas. Jeeeeeeeeeee

Malce sem se potuhnila - ne zamerite mi. Pač težavice po operaciji - rana se mi je odprla in sej veste name je treba skoraj zjat da počivam. No pa sem se sem in tja vseeno malce prešmuglala in malce napisala.
Mali Vall je enkraten in ne morem ne morem odstraniti oči od najinega malega princa.
Čustva - ja a vam tole kaj pove user posted image , non stop sploh k se spomnim na tistih 18 ur v porodni sobi in kaj je mali princ prestal.

No spet hoče lit. Grem raj.

Pa še mali se prebuja in bomo papali pol bo pa ati kupčka podrl - mu gre enkratno od rok.

Se še tipkamo.

Pridne bodite.

papa

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Majčice 2007
28.5.2007 9:57:20   
Putka
Še tukaj sporočim, da je iwa rodilauser posted image user posted image user posted image . Ima punčko Emo, težko 2930g in dolgo 50cm. Pridna Iwa.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Majčice 2007
28.5.2007 11:41:23   
ajdaN
Daaaaaaan! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A še kje tako malo spite?! user posted image  To je ubitačno! Sugar sem brala tvoje poročilo s 6,5h nočnem spanju in ti bila taaakoooooooo fouš!!!! Pri nas se gospodična ponoči zbuja na 1,5-2,5h user posted image user posted image user posted image . Jst pa že totalno zblojena!


No dans je bila tukaj patronažna in jo zvagala in tamala definitivno NI LAČNA! Tako da jo bomo zdaj pustili malo jokcat! Samo da mi ne zbudi tamalega! Zredila se je v 1 tednu 340guser posted image  in jih ima že 4.320! Nič čudnega če pa nonstop visi z joškeuser posted image ! Pa čez dan me še ne moti, ponoči bi pa res rada mal spala nouser posted image .

ČEstitke Iwi za Emouser posted image user posted image user posted image   Fajn imeuser posted image ! Midva sva zbirala med Ano in Emo, pa je potem Ana obveljala!

Pa Petrizg za Anžeta user posted image user posted image user posted image

Putka moraš še na "Rodili smo" user posted image  pa boš videla, da je Petrazg tudi dočakala.

Rožica pri nas je Lovro cca. 3 mesece jedel z nastavkom, potem pa kar naenkrat zagrabil tudi brez. In je bilo ful fajn, ker mi ni bilo treba nonstop razmišljat da moram še nastavke s sabo vlačit - itak sva bila precej na terenu, tako da je bilo to ful fajn! Ti ga kar vsak dan probej mal pristavit - po možnosti takrat ko ni fuuuul lačen, pa enkrat bo že zagrabil.

Putka tudi moja prebava je obupna! Pa isto sem fasala hemeroide. Na srečo samo enega in še ta se je nazaj potuhniluser posted image . Še tega se mi manjka!

Nič grem mal počivat, dokler tamala še spi.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 28.5.2007 11:51:53 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Majčice 2007
28.5.2007 15:06:33   
Majchi
Živjo punce!

Najprej čestitke Iwi, ki se je pa res načakala. Ampak sedaj ima tudi ona svojo sončico v rokah user posted image , tako da je sigurno srečna.

No, pri nas doma je Lana zgleda ujela ritem. Zbuja in doji se na 4 ure. Vmes lepo pridno spančka. Čez dan pri enem obroku ostane budna malo dlje in samo gleda naokrog, se mal napenja, mal se pači, zeha in kolca. Tak sonček je, da men še vedno solze dol tečejo, ko jo gledam user posted image . Res ne vem, kdaj bo tega cmeranja konc.
Včeraj sva jo z mojim prvič dala v voziček in ven na dvorišče oz. na teraso za pol ure. Sva hotla it en krog za 15 min, ampak je fuul pihal, tko da sva rajš v varnem zavetju dvorišča in terase ostala. Zdele pa čakam, da se moj vrne domov in da gremo na prvi kratek sprehod (res kratek) do travnika.

No, grem, moj se je vrnil domov.
Se še pol javim.
Pa, pa

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Majčice 2007
28.5.2007 19:30:12   
Putka
Pa, meni sploh ni treba postov pisat, ker se nam dogaja isto kot AjdiN. Čedalje manj spi, danes ponoči user posted image . A se luna bliža? Veliko se doji, mleka je dosti. Aja, pa fajn je prehlajena, zamašen nosek ji ponoči ne pusti spati!!

Jutri imamo 1 mesecuser posted image user posted image user posted image . Katja je že k sebi prišla od poroda, že budno spremlja in opazuje vse okoli sebe. Jaz pa sem spet bolj sama za vse. Najprej se vsi grebejo, da bodo lahko kaj pomagali in pestvali, po enem mesecu pa nobenga večuser posted image . Tako da sem kar fajn utrujena. No, pa dosti jamranja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Majčice 2007
28.5.2007 19:37:01   
Putka


SEZNAM MAJČIC user posted image


user posted image   

1) 03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image (PDP 09.05.2007)
2) 08.03.2007 Nifra                user posted image Samo (PDP 01.05.2007)
3) 25.03.2007 BARBARA R.     user posted image Domen (PDP 16.05.2007)
4) 24.04.2007 telebajsek**   user posted image Maruša (PDP 04.05.2007)
5) 26.04.2007 mravljica3  user posted image Sašo user posted image Olja (PDP 25.05.2007)
6) 27.04.2007 pegi                 user posted image Jakob (PDP 05.05.2007)
7) 27.04.2007 petrinja          
user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
8) 29.04.2007 Ančka1             user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
9) 29.04.2007 Putka              user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
10) 29.04.2007 Juniorka          user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
11) 01.05.2007 Rožica81         user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
12) 01.05.2007 kjava             
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
13) 03.05.2007 petra a            user posted image Tjaša (PDP 17.05.2007)
14) 05.05.2007 Babygirl          
user posted image Hana (PDP 16.05.2007)
15) 06.05.2007 Nosečka      user posted image  Mihec (PDP 28.05.2007)   
16) 06.05.2007 AjdaN         user posted image  Ana (PDP 08.05.2007)
17) 06.05.2007 Anol          user posted image  Gal (PDP 10.05.2007)
18) 07.05.2007 Eca  
         user posted image Dorian (PDP 07.05.2007)
19) 09.05.2007 Imarcel     user posted image   Alina (PDP 10.05.2007)      
20) 10.05.2007 kaya2007  user posted image    Kaja (PDP 08.05.2007)
21) 11.05.2007 principessablu user posted image   Nikki
22) 13.05.2007 Stephany      user posted image   Klemen (PDP 08.05.2007)
23) 14.05.2007 Sonjam         user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
24) 16.05.2007 sugar          
user posted image   Vall  (PDP 23.05.2007)
25) 19.05.2007 Bambina_     user posted image   Griša (PDP 09.05.2007)
26) 19.05.2007 Tejč          
user posted image    Maša (PDP 17.05.2007)
27) 20.05.2007 ursyka21  
user posted image    Jan
28)  21.05.2007 Majchi       user posted image    Lana (PDP 20.05.2007)
30)  22.05.2007 lex            user posted image Alina  (PDP 22.05.2007)
31)  24.05.2007 dodi 
user posted image Vida in user posted image Vilma (PDP 25.05.2007)
32) Anol                            
user posted image Gal
33) karin.
34) 26.05.2007 petrazg   
user posted image Anže (PDP 24.05.2007)
35) 28.05.2007 iwa         
user posted image Ema (PDP 25.05.2007)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Majčice 2007
28.5.2007 23:14:27   
Maleal
Pozdravljene majčice,prej sem vas na brzino prebrala,sedaj pa upam,da bom še imela kaj časa,da se vam priključim pri debatah.Tak za nami gre počasi že tretji teden,Alina je pridna pupika,pojavli so se že krči,ki so vsak dan od sedmih pa včasih tudi do enajstih zvečer.user posted image Kapljice kaj dosti ne pomagajo,imamo vetrovne,sab,kuminov sirup,zdaj še moram nabavit plantexov čaj in avstrijske kapljice za katere pravijo da kar pomagajo-no bomo vidli.Če ne prej bo čez tri esece boljše.Kaj pa ve dajete proti krčem,če jih imate?Drugače pa papamo tam nekje na 2 uri in pol,ponoči pa na tri,tak da moram rečt,da se še kar naspim.Zdaj še gre,ko je moj user posted image  doma,težje bo od drugega tedna dalje ko bom sama s tamalo in tamalim,ki ima 22 mesecev in je ful navihan,eh bomo že,saj smo se že lepo navadli en na drugega.Tako to bi bilo zaenkrat vse,bodite pridne in pocartajte svoje user posted image ,nočko.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Majčice 2007
29.5.2007 10:00:39   
rogljicek
Zdravo,
Tukaj tista majčica, ki se je slaba dva tedna en dan pred rokom pritoževala, da se nič ne dogaja; no pa vendar, par ur kasneje mi je doma v postelji odtekla voda, čez 50 min pa je bla Reya Maria rojena. Niti v sanjah si nisem upala predstavljat takega poroda. In tudi sedaj mi punčica ne dela težav, veliko spi, skor ne joka in tudi z dojenjem nimava težav. Da se pa ne bom le hvalila, najina idila ima tudi slabo stran in sicer očka je bil pri nama le 12 dni, sedaj pa je sel nazaj v službo- v Nemčijo, potem na službena pota v Afriko in se ne bomo videli dober mesec user posted image . Upam, da ne zapadem v kakšno poporodno depresijo.
Imam še eno vprašanje. Ima katera Peg Perego avto sedež? Meni se zdi, da je dojenček za začetek mogoče malo preveč v sedečem položaju; bi to lahko škodovalo hrbtenici?

čim več prespanih noči in dolgij juter user posted image


(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Majčice 2007
29.5.2007 11:22:23   
lex
No pri nas je bila včeraj babica in je zraven prinesla tehnico, ki je pokazala, da se je že zredila na porodno težo (3620g)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri Aleksu je trajalo cel mesec, da je dobil porodno nazaj. No sicer pa tamala je na tri ure, zvečer pa se napoka tako da spi nekje od 22 do 2 ali 3 ure zjutraj, kar mi ful paše, da se malo spočijem. Sem sama za vse (no ati je prevzel skrb za ta večjega mulcauser posted image  in sta še kar veliko zunaj, če le ne dežujeuser posted image ), tako da se včasih še popoldan ne morem spočit. Zjutraj sem pa še kar naspana. Saj dopoldan je ful pridna in veliko spi, popolda pa jo malo mrda, ne vem ali se bodo razvili krčki (za zdaj jih še ni imela - trkam na les) ali pa jo samo kakanje muči.
Popek nam je odpadel že v nedeljo, tako da se bomo jutri že prvič kopaliuser posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek pa jo bo Aleks že lahko odpeljal na prvi sprehod. Pri njej gre vse tako hitro, Aleks je oral biti cel mesec not, ker se mu je popek še rosil, in s tem posledično se tud kopat nismo mogliuser posted image . se kar vidi da je bolj toplo kot februarjauser posted image .


IWA TEBI PA ISKRENE ČESTITKE ZA PRINCESO EMO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


PRAV TAKO ČESTITAM VSEM MAMICAM, KI SO RODILE VMES!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
VSEM NAŠIM MAJSKIM SONČKOM PA NAJ SONČEK SIJE SKOZI VSE LETO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Majčice 2007
29.5.2007 13:46:39   
Putka
Ančki in Juniorki ter vajinima fantoma čestitke za 1 mesecuser posted image user posted image user posted image

Pri ta drugem se mi tedni veliko hitreje odvijajo kot prvič. Tako da vse mamice s prvim - uživajte vsak dan maksimalno.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Majčice 2007
29.5.2007 17:11:11   
juniorka
Hvala enako Putka!
 
Kako čas beži, a ne? Mi imamo že 4550g! Sva bla včeraj na preventivnem pregledu, pa so mu ekg, uz glave, kri... Bogi je bil!  No, danes sva pa imela posvetovalnico in se je mali celo nasmejal zdravnici! Jutri pa se prvič kopamo, ker je popek že suh, ampak nismo imeliprej  časa, pa vikend vmes.. Me zanima, kako bo! Kako se pa vaši kopajo?
Rožica, ja, ga budim, žgečkam po vratu- ima po atiju user posted image ... pa sicer še nekaj vleče, požirat se mu pa pod razno ne da! Pol pa zvečer ponavadi ni mleka, brez hrane ga pa tudi ne morem 5 ur pustit, sploh ker takoooo zeloo jamra in odprta usta proti meni tišči, če mu ne dam jest je pa pol tak obtožujoč jok na vrsti.... Bomo vidli, kako se bo redil naprej!

Ja, z Eco sem govorila in vas lepo pozdravlja! Je v redu! Ima pa še zmeri probleme z računalnikom!

No, se še oglasim! pa pa


_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?