|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.5.2007 10:08:43   
Majchi
Dobro jutro punce!

No, k nam pa danes končno pride patronažna. So kar mal pozabil na nas, tako da sem mogla včeri sama tja klicat.

Včer zvečer ga je pa tud nama Lana ful srala. Nikakor je nisva mogla uspavat. Drla se je kot user posted image  in samo naročje jo je lahko potolažilo. To je trajal od 22ih pa do pol enih. Potem sem ji pa na silo dudo dala v usta (ki je drugač sploh ne mara) in se je ob tem hvala bogu tud v posteljici potolažla. Seveda sem ravno zadremala, ko ji je duda padla iz ust.... Saj veste nadaljevanje user posted image .
Potem je bla pa zgleda revca tok utrujena in sita, ker me je pred tem v nulo izsesala, da je spala do 6.30 zjutraj. Me je skor kap, ko me je zbudila in ko sem vidla  kok je ura.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Majčice 2007
30.5.2007 12:02:39   
Majchi
Evo mene nazaj. Je vmes ravno patronažna prišla. Lana se je od četrtka, torej v 5ih dneh, zredila iz 3140 g na 3510 g! Babca sploh ni mogla verjet. Če bo šlo tko naprej bo kmal Naceta od Rožice prehitela user posted image . Ja, res dobr papca. Mami ma joške do koroške user posted image .

Zdej pa spet pančka. Včeraj smo že spet šli mal ven, za enih 15 min in jaz sem bla cela happy.

Rogljiček: mi imamo tudi od Peg Perega lupinico. Zaenkrat smo jo uporabili samo za pot iz porodnišnice do doma, pa se je tud meni zdelo, da mala ful preveč sedi. Neki se da regulirat tudi na nastavku, torej na tistem delu, ki ostane v avtu. Ampak ne kej dost. 

Vidim, da ste nekatere že čist vpeljane v malčke in da se že v vseh situacijah dobro znajdete. Jaz npr. sem včeraj na 15 minutnem sprehodu ful korak pospešla, ko sem vidla, da se Lana prebuja. Sploh ne vem, kako bi jo na cesti tolažla al pa dojila user posted image . Sčasoma se pa verjetno vsega navadiš.

Zdele bom dala pa slikce v album. Tko da si lahko pogledate še našga cukrčka.

čao zaenkrat.


(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   [Brisano sporočilo]
30.5.2007 13:20:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Majčice 2007
30.5.2007 13:24:51   
rožica81
Majchi, prav luštna je vajina Lana user posted image  Prava damica user posted image  Se dobro rihtate, vam gre?

Pri nas se kar dogaja, sploh ponoči... Fant je non stop lačen in se zbuja na 2 do 3 ure. Res noro, ampak ni panike, vse se da zrihtat. Je pa ful pikast po obrazu, ker se mu koža čisti - komaj čakam, da se mu sčisti, ker res zgleda kot pravi pubertetnik ujet v teleščku dojenčka user posted image
Tudi mi se bomo šele ta teden prvič kopali doma (enkrat so ga že v porodnišnici) in komaj čakam, da začne čofotati po vodi user posted image

Se še kaj javim, sedaj bo treba spet malo pojesti user posted image  Kako je lepo imeti takega cukerčka user posted image

pa pa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Majčice 2007
30.5.2007 13:52:21   
ajdaN
Dan! Vidim, da vsi počasi lovimo ritemuser posted image . Pa ta prvi user posted image  imajo že cel mesec! (no če ne štejemo tistih, ki se jim je čisto preveč mudilo). Čas ful šiba!

Pri nas se stanje ponoči umirja - na srečo! Če se zbudi prezgodaj, jo probamo mal zamotit z dudo. Tako da zdaj malica nekje okrog polnoči, pa  okrog pol četrte, potem pa zjutraj seveda. To mi je še nekako sprejemljivo. Samo da bi že enkrat nehala taaakooooo nergat in stokat in jamrat! Se zbujam še zaradi tega! Lovro je šel prej v svojo sobo, kot pa nehal spuščat take glasove. Škooooda da nimamo še ene otroške sobice - bi bila tamal že zdavnaj v njej! K tamalemu je pa ne morem dat, mi bo še njega zbujala!

Midve sva ravno iz lekarne - sem šla po par zadev za hemeroide. Matr komaj še upam na WC! Upam, da bo kmalu boljše!

Majchi tvoja Lana je pa še večji požeruh kot Ana! Ampak meni se še zmeraj zdi taaaaaak drobižek! Potem pa pogledam Lovrove slikice in se mi zdi, da je bil pri 2 ali 3m že "cel dedec"user posted image . Res se ful hitro spreminjajo v prvem letu.

Kopanje že zdavnaj prakticiramo. Sicer zaenkrat še v banjici, zelo kmalu bo šla pa v čebriček. Samo da se mami mal "ulaufa" in da tamala ne bo več tako nebogljena.

Glede sprehodov in dretja je meni do konca ravno! Se bo pač malo drla. Itak sprehode tempiramo tako, da lačna sigurno ni, če bo mal pojokcala pa ne bo nobenega konec. Če jo bo pa reeees že kdaj treba dojit, pa tud ne bo panike. Sej je ne bom ravno sredi cesteuser posted image . Če bo koga motilo, nej pa gleda stran!

Rožica naša je tudi kot v pubertetiuser posted image . Že tamal je pri 3 tednih ratal ves mozoljast, tamala pa isto. In potem se to vleče kakšen mesec. Eh sej bo kmalu mimo.

Že kaj razmišljate o morju? Mi gremo "šele" septembra, ko ne bo več ta hude gužve in vročine. Samo še najdt moram kamuser posted image . Počakam še na sestrino poročilo kako se bojo imeli oni, pol se pa odločimo.

Drugač gremo pa konec junija mal na vikend. Prej nekako ne bo časa, pa tudi jaz sem še čisto brez kondicije. Čez poletje bomo pa potem tako ali tako bolj leteči. Upam, da še Lovro postane malo manjši živček pa bo.

No zdaj pa tamala že malo protestira, tako da jo grem pogledat, kaj ji ni pravuser posted image , če bo pol zbujena, pa spet malo "trenirat" sling.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Majčice 2007
30.5.2007 15:26:28   
petrinja
pozdravček mamice!

tole pišem z miškom v naročju, zato bom verjetno malo kratka...
Majchi, luštno pupo imaš, prava princeska!  

zdej pa vidim, da smo ž e kar vse mamice,ne? ma je fino končno videt svoj zakladek, ki si ga nosil 9 mesecev!
a je vaš dojenček kaj vremensko občutljiv? moj je bil namreč ta dva dneva čist siten, k je bil dežek, pa nisva šla nič ven, in sem ga mogla celo ob 10h zvečer dat v banjo,da malo miga, da se zmatra, pol je pa končno mal zaspal. za zvečer oz.ponoč mam pa mal dilemo, ali naj spi pri meni, ali ne? ali se bo razvadil?
sem pa dodala tudi še slikce kako se kopa naš Matevžuser posted image

rožica81, oprosti, ker sem mislila da se tvoj Nace premalo redi, se kar fajnuser posted image  redi. hoče kaj pit čajčka? moj namreč noče nič-točno ve da ni taprav, zdej celo mojo zizo najprej proba, pol pa ko vidi da je ta prav, pol pa začne vlečtuser posted image . joj so brihtni!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Majčice 2007
30.5.2007 18:25:02   
Putka
Se še jaz na hitro pofočkam. Danes bili pri pediatrinji, vse je tako kot mora biti. Katja je prisdobila v dobrih treh tednih 700g in 4 cm! Meni se to zdi super, glede na to, da je samo dojena. Sestra pa je nekaj pametovala, da se počasi redi in bo mogoče treba dodajatuser posted image Pa pokazala mi je t.i. handling (pri Vesni noben nikoli omenjal), kako lahko in kako ne smem pestovati otročka.. Skratka, čisto narobe jo držimuser posted image .  Sploh ne vem, kako da Vesna ni bolj deformirana.


Lukrecija, dobrodošla nazaj! Meni se pa zdi dojenje na 2-3 ure čist ok. Naša se včasih še bolj pogosto, vsaj čez dan. Ponoči imamo pa podoben ritem kot AjdaN - okoli polnoči, treh in proti sedmi zjutraj.

Danes sem še celo Vesno uspela zjutraj na zajtrk v vrtec dostavit. Sicer je več kot uro trajalo, da sem vse zrihtala, amapk je šlo.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Majčice 2007
31.5.2007 10:19:37   
ajdaN
Morgen  user posted image  user posted image  user posted image

Kakšna noč user posted image ! Najprej smrkljico dobri dve urci uspavamuser posted image , zraven se dere samo da jo odložim v zibkouser posted image , pol mi začuda celo spi skoraj do dveh user posted image . Jst že vsa vesela ane. Pol se pa začne veselica - 2,5h renčanja, cviljenja, godrnjanja.... Vse to med spanjem! Spala nism NIČ! Vsakič ko sem jo hotela v dnevno spakirat, je pa ravno toliko utihnila, da sem si premislila. OBUP! Potem pa spet malca in dobro urico spanja, pa jovo na novo - spet godrnjanjeuser posted image . Pol sem jo pa vzela k sebi, da sem vsaj malo odspala!

Kako pogrešam še eno otroško sobo! Bi bila že zdavnaj tam, potem nej pa godrnja in cvili kolikor hoče!

Zdaj je pa zunaj tak lep sonček, meni se pa niti slučajno nič ne da! Bom privlekla voziček na balkon pa jo spakirala ven, jst pa mal izlegavat!

Kako to, da imate vsi z user posted image  že neke pregledeuser posted image ? Pri nas je prvi pregled med 5 in 6 tednom.

No uživajte na sončku!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Majčice 2007
31.5.2007 18:38:46   
lex
Evo mi smo s prvega sprehodauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem komaj čakala, da pridem ven na zrak. Saj pred bajto je še nekak samo ko tako paše se malo sprehodit. No pa jim pokazat malo pupo.user posted image user posted image user posted image
No sem pa ful vesela, ker se mi je ful mleko naredilouser posted image user posted image user posted image . Odločila sem se namreč, da si danes ves dan črpa mleko, ker je vedno hotela še zraven in na koncu ugotovim, da mora imeti dovolj, ker 110 ml je pa še kar nekaj. No popije jih okoli 80ml. V P so mi rekli, da popije okoli 30 do 50 ml user posted image . No in sedaj je moje sekerancije končno konec. Ker Aleksa sem polno dojila in to 1 leto. Zato mi tudi ni bilo jasno zakaj nej ne bi in glej ga zlomka - uspelo jeuser posted image . Res sem ful srečna.

No pa lep dan vsem skupaj!

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 11:17:19   
iwa
No mamice, pozdravljene!user posted image user posted image user posted image
Tud jest sm že doma z mojo user posted image v naročju! joj kolk sm srečna.user posted image user posted image
zaenkrat nimav nobenih težav, polno se dojiva, mene sicer bradavice tko pečejo ko začne...sej veste ko je to a bepanhten pomaga. redi se ful lepo, je že nazaj na porodni teži. občasno malo polivamo a to je menda cool dokler lepo napreduje. dons že čakam patronažno. popek nam je že 3 dan odpadu, je sestra kr pozijalauser posted image user posted image user posted image in se lepo celi.skoraj skoz spi in res skor nič ne joka. upam da bo tko čim daljuser posted image
porod je bil hiter, od vstopa v porodno do rojstva dobre 3h, spontan brez vseh dodatkov, šivov, ruptur....skratka skor mal preveč idealn. so rekli da naj čez 14 dni spet pridemuser posted image user posted image user posted image še po fantka. se je pa pol čez dva dni začela veselica, bolečina da joj, ker so se mi sramne kosti razmaknile (nekje je pač mogla plac narest naša user posted image ). hodim lažje ritensko velik počivam in vsak dan je bolšuser posted image
RES HVALA VSEM ZA ČESTITKE! SUPER STE!user posted image user posted image user posted image user posted image

no tolk zaenkrat! lep dan!


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 12:01:17   
karin.
Živjo mamiceuser posted image
Enkrat sem vam že pisala. Do zdaj nisem imela nič časa za pisat, brala pa sem vasuser posted image  
Mal podatkov da bote lahko na seznamu dopolnileuser posted image   PDP sem imela 3.9. rodila sem 22.5. Imam 2punčki(dvojčici) Hope (610g in 32cm) in Elyse (750g in 35cm). Zdaj po dobrem tednu sta že kar močni, lepo jima gre. Včasih če ju ločimo nam hitro data vedeti da morata biti skupaj, res sta navezani ena na drugouser posted image
Je kaj nedonošenčkov tukaj?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 12:46:33   
lex
Ojla!
Končno mi je uspelo dati par slikic v albumuser posted image .
Iwa - super, da ti je šlo tako hitro in da nimaš šivov. Mene še malo bolijo, ampak bo že. No boš pač naredila par ritenskih kilometrov pol bo pa boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte - mi gremo jest, ker smo lačni. Je bila danes babica tukaj in se je zredila že na 3735g (porodna 3640g) in ful bolj pridno je kot njen bratec - že zdaj!

Karin čestite za dvojčiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da je 22.5 bil nek čuden vpliv - tisti dan nas je v SG rodilo 5 mamic, ponavadi pa ena ali dveuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 1.6.2007 13:01:35 >


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 12:49:29   
kjava
 
Iwa, dobrodošla zdaj med mamicamiuser posted image user posted image !Enako tudi karin. Čestitke za dvojčici!user posted image user posted image

Rožica81, najina sončka imata pa danes en mesec. Čestitke! Sta že omenjena med današnjimi slavljenci.

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 13:07:55   
Majchi
Lex, kako sta luškana obadva!!! Sem 3x pregledala vse slikce user posted image . No, sej sta tud mami in oči fejst user posted image .

Iwa, dobrodošla nazaj! A ni fino, ko prideš domov iz P in se lepo vgnezdiš v svojem varnem okolju domeka? Jaz sem že komi čakala, da pridem domov. In če bi tamala zlatenico dobila, bi se jaz po mojem zjokala. Me veseli, da si tako dobro in z lahkoto prestala porod. Se mi zdi, da se nama je res vse precej podobno dogajalo. Tudi pri meni je trajalo cca. 3 ure od vstopa v porodno. Sem pa dobila dva notranja šiva, ker sem se mal raztrgala. Ampak sem že 6 ur kasneje po turško na postelji sedela, ko sem dobila obiske user posted image . Ni sile! Sramna kost me pa po 11ih dneh še vedno boli, ampak ne skoz.

Ups, Lana jokca... Šibam.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 15:10:19   
Eca
Evo še mene... če se me sploh še spomniteuser posted image

Računalnik dela, jaz pa brez časa za pisanja kaj šele da kaj preberem.

Marka imam doma, ker ima angino, mož še koristi očetovski, od ponedeljka pa bolniško. Vsak skrbi za enega in je kar naporno. Kolik še vedno nimamo, sicer ga kdaj kaj zvija pa ni panike. Dojima se na 2 uri, včasih pogosteje, včasih redkejeuser posted image včasih pa mu dam tudi dodatek, ki ga potem uspešno polijeuser posted image .
V 3tednih se je zredil za 400g, naslednji teden pa imamo tudi prvo posvetovalnico in bomo vedeli kaj več. Jaz imam občutek, da se bolj slabo redimo, tudi nekih "šlaufov" nimauser posted image , je pa dolgi, izgleda da je šel v dolžino namesto širino.

Evo, letim dojit, potem pa plenice menjavat...uf kako uživamuser posted image .

Lepo se imejte in upam, da bom kmalu imela kaj več časauser posted image

Aja, a ve tudi morate spit vsaj 5l tekočine, da imate dovolj mleka? Meni manj ne znese? Pa koliko čez dan počivate? Jaz trenutno ničuser posted image .

Lepo se cartajte in se beremouser posted image !

Eca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 15:36:04   
kjava
5 L tekočine!? Ni šans, jest se še za dva litra na dan ne morem prisilit. Še dobro, da mam kljub temu dost mleka user posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 16:17:39   
ancka1
Dan!

No, da se končno tudi jaz zopet malo javim po vseh problemih...
Sem bila zopet v bolnici. user posted image  Ker tista ponesrečena EA in glavoboli niso bili dovolj, sem kmalu po prihodu domov fasala hud mastitis in ko sem se končno spravila malo k sebi sem začela krvaveti in izkazalo se je, da je delček posteljice ostal v maternici (40C vročine, huda infekcija,...čiščenje). Dojenje kljub trudu ni in ni zlaufalo, ko pa sem bila v bolnici, so ga pa doma tako ali tako morali na umetno mleko dati, ker sem imela jaz polno rit škodljivih zdravil. In smo sedaj na tem mleku tudi ostali. Mi je hudo, ampak tako pač je. Za nameček vsega, je pa seveda iz čiste nevoščljivosti in zlobe še ex žena od mojga začela tako nagajat in srat, da imamo že cel mesec vsakodnevne ****rije tudi na tem področju. user posted image  Čez taščo pa tokrat nimam pripomb, pomaga 100/h. Moja mami pa tudi, seveda.
Sedaj se počasi spravljam k sebi, ker so me vsi ti zapleti pošteno utrudili. Mali je pa itak moj največji zaklad!!!!
KG...10 jih je šlo dol samo od sebe, za 6 se bo pa treba še potruditi.

Punce, fajn se rihtajte, ostanite zdravi in polni energije!!!!

LP, Ančka

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 17:03:15   
Putka
Čau punce! Se samo na hitro javljam, ker moja mami že več ur pestuje, pa mora domovuser posted image . Ja, naša Katja je ponoči kar ok. Čez dan pa je vse preveč zanimivo, je treba okoli nosit in se pogovarjat.. No ja, vsaj roke treniramuser posted image .

Anči, ti imaš pa res smolo. In povrh vsega še tečna bivša. Pa naj jo že tvoj dec zrihta, saj res nimaš odvečne energije. Če pa že, pa jo seveda porabiš za svoje fante. Sveže mamice smo lahko precej občutljive, psihično in fizično - tole zadnje si nažalost sprobala. Ne ga srat punca, te je preveč škoda!

Karin. - a si prav PDP zapisala, 3.9.? Tvoji punčki sta precej prezgodaj rojeni, a imam prav?  V katerem tednu, 24? 25? Nekaj bodočih majčic je prej rodilo, dvojčka že začetek marca. Ampak se niso punce nič javile.

Zdej grem, se oglasim kasneje.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Majčice 2007
1.6.2007 18:58:45   
felicia
samo zglasim se na tem forumu. O porodu samem kdaj drugič. Drugače pa naš fantič zelo živahen, tudi ponoči, včasih je tako len za hranjenje, da se zbuja tudi na dve uri. lahko samo rečem hvala bogu da je očka lahko doma in da lahko pomaga, samo se mi zdi, da je ta očetovski dopust prekratek!

LP

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Majčice 2007
2.6.2007 11:23:16   
Majchi
Živjo punce!

Petrinja, kok je dober tamal v tisti banjci! Jaz tud komi čakam, da bo babca našo skopala. Pravi, da mora biti vsaj 3 tedne stara, da jo skopa, tko da bo treba še mal čakat. Me prov zanima, če bo uživala, al cvilila user posted image . Po mojem je tud ful od tega odvisno, v katerem času dneva jo bomo s tem matral.

Anči, tole je pa res eno sranje. Pa daj naj tisto ženščurino že enkrat zrihta tvoj. A se res čist nič več ne da naredit? Oprosti, saj nočem biti pametna glede takih stvari, ampak me vedno tok razjezi user posted image , ko kaj tazga napišeš. Skoz vas neki matra ta ženska.
Potem pa še zdravstvene težave! Vse na kupu. No, upam, da si zdaj v redu in da na polno uživaš s svojim user posted image . Kako sta pa kaj fanta sprejela tamalega?

Rožica, mi se tud kar dobro rihtamo. Lana je pridna punčka. A maš kakšne fotke od Naceta? Me prov zanima, kakšen knedelček je (kot praviš) user posted image .

Naša Petrazg je pa še v P, ker je mali dobil zlatenico baje. No, upam, da gre danes domov. Verjamem, da že komi čaka.

Punce, kako pa kaj vaši trebuščki? Meni je že v prvem tednu skoraj čisto izginil. Sam še mišice je treba zrihtat. To bo pa mal dlje trajal user posted image . Čeprov že delam tiste vaje.
Kaj pa kile? Meni je od 19 kg šlo v P dol 8 kg, odkar sem doma, pa še 2 kg (cca. 1 kg/teden). Torej jih 9 še vedno ostaja na riti user posted image . Komi čakam, da resno voziček zakurblam user posted image .

Aja, moji starši imajo pa danes celo žurko na terasi. Povabla sta vse prjatle, da nazdravijo Lani. Mami že od včeri neki peče. Odprli bojo ne vem kok let star konjak in mami je za zraven celo kupila cigare, če se bo kdo hotel afnat user posted image .
Tako da pričakujem en trop žensk, ki bojo prišle Lano poškilt še k nam v stanovanje user posted image .

Čao zaenkrat. 

< Sporočilo je popravil Majchi -- 2.6.2007 11:34:07 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Majčice 2007
2.6.2007 11:36:44   
rožica81
Hej mamice user posted image

Anči, jaz sem ful vesela, da si končno doma user posted image  user posted image  user posted image  Še vreme se zrihta, pa pičiva z otroki ven, kajne? Jaz že ful komaj čakam, ker je notri za znoret, tale vreme bo tudi še štrajkal nekaj dni... Kaj je pa z bivšo spet? Naj ji že en končno dopove, naj se malo umiri! Tudi mene kar zjezi, ko napišeš, da so spet zapleti z njo...  user posted image  Pa ne bom zdej tukaj opletala o tem...

Majchi, pol pa bo žurka danes user posted image  Slikic imam že kar nekaj od našega sončka, ampak še nisem uspela prit do tegale albuma... Nimam več toliko "zicledra" pred računalnikom, odkar sem mami. Prej (v nosečnosti) sem skoz čekirala rr, zdej pa res ni več časa... Bom enkrat zrihtala fotke, samo a čas najdem user posted image
Zdaj se moram spravit urejat Nacetovo knjigico "To sem jaz", preden kaj pomembnega pozabim... Še fotke sem naročila danes, tako da potem veselo začnem s pisanjem.

Nič, šibam...

aja, mi našega še kar nismo skopali, ker se nekaj ni izšlo, tako da ga bova verjetno z mojim kar danes sama poskusila... Komaj čakam user posted image

pa lepo soboto vsem, LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Majčice 2007
3.6.2007 19:17:35   
Putka
Samo par fotk naših lepotičk vam pokažem. Potem pa obe punci skopat. Samauser posted image

user posted image

user posted image


(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Majčice 2007
3.6.2007 19:18:23   
Putka
Aja, na zgornji slikci ima Katja en mesec in je ful meni podobna, ko sem bila babyuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 9:14:51   
Eca
Uf, kako je tavečja lušnauser posted image . Že zbirate ženitne ponudbe?

Grem gledat tvoj album, če še mate kakšne fotke.

Lp, ECa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 11:37:13   
Sonjam
Ojla!
Kako smo? Saj vem ene utrujene malo bolj druge malo manj.Ampak to smo pričakovale a ne?user posted image
No naj povem da je moj Mark en prov velik zaspanec. Včeraj sem šla z njim ven na dvorišče po kosilu.In je zaspal okol pol enih in se sploh ni zbudil dokler ga nisem jaz zbudila mal čez pet popoldan.Pa tudi ponoči mi spi v povprečju po 6 ur.user posted image Samo ko se pa zbudi pa nič čakat samo hitro joško dat potem je pa spet vse ok.
Sem pa presenečena nad očkom, kako je pozoren in skrben pa ful mi pomaga.user posted image
Šivi so hvala bogu zdaj že preteklost sam so bili pa user posted image  boleči.Tudi moja hrbtenica se počasi vrača na stare tire, tko da od poroda dalje sem brez bergel jupiiiii.user posted image
Ja je pa moj malček tudi cel pubertetnik in ima polno mozoljčkov.
Ej kaj pa ve jeste zdaj ko dojite, a se ful držite kakšnih posebnih prehran? Jst sploh ne vem kaj naj oz. kaj sploh lohk še jem.Se mi zdi da jem ful enolično prehrano.user posted image
Ups nekdo se je zbudil ...... Pa pa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?